Beställde från den här hemsidan och har haft en bra upplevelse överlag. Knivarna jag köpte känns av bra kvalitet, och det var lätt att hitta det jag behövde. Anledningen till att skriver detta omdömet... Se mer

Jag var lite tveksam till att beställa efter att ha sett några negativa recensioner, men jag såg på hemsidan att företaget nyligen fått nya ägare och bestämde mig för att prova då de hade en produkt j... Se mer

Beställde en fredag eftermiddag, varorna levererades Torsdagen därpå. Blev tveksam till beställa med så dåliga betyg här på Trustpilot, men tog klarna betalning med 30 dagars faktura för att enk... Se mer

Beställde en tops operator 7 i slutet av augusti fick den idag 8 oktober. Tror inte den långa leveranstiden helt är knivshops fel. Top knives är ju lite lustiga tillverkar typ 7 exemplar av en mode... Se mer

3,9

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Knivshop skickade fel vara

Knivshop skickade fel vara, Spade med kort handtag istället för denna med längre handtag. Misstag kan hända men….. Har använt deras webbformulär för att komma i kontakt med dom men det är helt omöjligt, de svarar inte. Jag har skickat påminnelse till dom. Jag avråder från att beställa någonting från knivshop.se!

10 januari 2022

Svar från Knivshop

Hej Jörgen. Helt rätt vi skickade fel modell till dig. Det var inte bra gjort. Det var inte heller bra att vi inte kunde följa upp din reklamation som förväntat. Allt skall nu vara löst och du skall ha fått rätt spade till slut. Vi ber om ursäkt för det inträffade.

Bra priser

Bra priser, ok leveranstid, inget telefonnummer till kundtjänst.

17 december 2021

Svar från Knivshop

Tack för ditt fina omdöme David. Kul att du tycker det är bra att handla hos oss. Telefonsupport är något vi tittar på för att hitta en lösning som fungerar. Vi måste anställa lite mer kollegor först.

Väldigt trevligt bemötande och hjälpsam kundtjänst.

Jag köpte cold steel Luzon kniven hos knivshop.se och det visade sig att kniven var defekt och hörde jag av mig till kundtjänsten, jag blev väldigt positivt bemött och de skickade retursedel, innan jag han fick jag veta att de skickar nya ersättning kniven utan ens fått returen, blev jätte glad att de litar sina kunder och beställde en till samma kniv. Jag kände mig väll omhändertagen och värdig kund. Stort tack Knivshop.se
Skulle önska om de hade också telefon nummer att ringa.
Rekommenderar starkt alla att handla på knivshop.se.

3 december 2021

Svar från Knivshop

Hej Engin och tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas kunna ha en telefonsupport inom en snar framtid. Just nu är vi så få anställda att vi tvingats välja ett sätt att kommunicera med oss. Men vi växer så snart är vi där.

Rekommenderas

Rekommenderas, beställde en Spyderco Tenacious och en Gerber Remix och
fick leveransen två dagar senare. Funkade som det skulle.
Sven-Erik

18 november 2021

Svar från Knivshop

Tack Sven-Erik. Kul att du fick en bra shoppingupplevelse och hoppas att du gillar dina knivar.

Värdelös e-shop

Värdelös e-shop. AVRÅDER STARKT FRÅN ATT KÖPA HÄRIFRÅN. Produkten var över 20 dagar sen när jag avbeställde (och fick det bekräftat). Fick veta någon månad senare att de skickat produkten och dragit pengar från mitt konto ändå. Efter det startades en flera veckor lång process bara för att få tillbaka mina pengar. De skyller på chefsbyte, men man ser ju tydligt att detta försiggår fortfarande, och har försiggått långt innan. Helt absurdt.

2 november 2021

Svar från Knivshop

Hej Axel. Helt rätt att vi missade att ta bort din order när du avbeställde. Det var inte bra gjort och vi ber om ursäkt för detta. Återbetalningen skedde så fort vi fick tillbaka produkten som du trots allt valt att hämta ut hos ombudet den 22 augusti. Den 29 september återkommer du till oss och vi ber dig då returnera varan. Den 21 oktober fick vi tillbaka paketet och du hade pengarna på ditt konto 28 oktober. Vi har givetvis stor förståelse att det är vi som är grunden till problemet och har också skickat dig en present som kompensation för de besvär du drabbats av.

Rekomenderas varmt

Köpte en kniv som var av hög kvalite, hunnit använda en del nu och känns bra. Hade lite problem med att kniven jag först önskade inte fanns i lager, men inga problem. Hörde av mig till kundtjänst och vi löste det på bara några minuter, två dagar senare hade jag kniven!

25 oktober 2021

Svar från Knivshop

Hej Gabriel och tack för fint betyg. Hoppas du fortfarande gillar din kniv.

Rekommenderas inte. Har inte i lager trots att de påstår det. Verkar inte kunna sina egna system

Rekommenderas inte.

Var förvarnad innan att det inte fungerar bra att köpa, så jag kollade innan beställningen att de tre Condor Dismissal-knivar som jag skulle beställa fanns inne i lager innan jag beställde. Lade till 3 yxor som enligt hemsidan då fanns i lager (detta har nu ändrats)

De bekräftade att de fanns så jag beställde.

Lade till 3 yxor som enligt hemsidan då fanns i lager (detta har nu ändrats)

Jag kontaktade dem då tid löpt och ingen leverans meddelats.

Tog bort yxorna som de inte kunde säga när de skulle dyka upp igen och de meddelade att Dismissalknivarna skulle komma in i lager om tre dagar. Detta är då 14 dagar efter beställning som skulle finnas inne och levereras mellan 7-10 dagar.

Mycket dåligt att få svaret att de fanns när de inte gör det.

De svarar snabbt på mina kundtjänstärenden sedan ägarbytet

Tyvärr så drogs kostnaden för Yxorna ialla fall trots att jag fick ett nytt kvitto flera dagar innan.

De ville ha bankkonto skickat för att skicka tillbaka pengarna och jag fick peka ut att de kan skicka tillbaka pengarna via sitt eget system Billmate.

Ärendet är löst men tog mycket mer jobb än det borde göra. Speciellt efter att ha kontrollerat lagerstatus innan.

De har inte saker i lager utan beställer hem till sig som ett mellansteg till dropshipping just nu.

BraBilligt.se är ett mycket bättre alternativ som har allt i lager och sköter det smidigt.

Hoppas att nya ägarna kommer in i gängorna med tiden men just nu är det verkligen inte ett ställe jag kan rekommendera.

15 oktober 2021

Svar från Knivshop

Hej Torbjörn och tack för ditt omdöme. Väldigt tråkigt att det inte gick att lösa din beställning så smidigt som vi bägge önskat. Vi har tyvärr haft en del saldofel som vi brottats med sedan vi tog över verksamheten i juli. Det håller nu på att lösa sig i samband med att webshopen integreras med lagersystemet hos vårt tredjepartslager. Vi har nu över 2400 knivar och yxor i lager vilket är femdubblat sedan övertagandet. Målet är att vi skall ha alla 8000 artiklar i lager. De varor vi inte har i lager får vi hem inom 10 dagar om de finns i lager hos våra distributörer. Feldebiteringen tar vi helt och hållet på oss. Att vi ville skicka dig pengarna tillbaka till ditt konto var för att spara tid för dig. Så gott som samtliga producenter har idag problem att få fram produkter. Det är inte unikt för knivbranschen. Följderna av pandemin är inte över och produkttillgängligheten är inte något vi kan råda över. Genom att ge ange korrekta lagersaldon i vår webshop kan vi bättre informera våra kunder om leveranssituationen. Vi har dina kontaktuppgifter och kommer att sända dig en liten present som plåster på såren. Hoppas trots allt att du vill handla av oss igen.

Uselt!

Ja, vad skall man säga? I Mars månad så bestämde jag mig för att skaffa mig en Spyderco kniv. Jag är fullt medveten om pågående Covid-19 pandemi och ser att samtliga Spyderco återförsäljare i Sverige har slut på just "min" Spyderco-modell. Som en räddning så ser jag på Knivshop.se att de har just denna modellen hemma. Leveranstiden beräknas att ske inom 6-10 dagar. För bra för att vara sant va? Jo, det kan man väl säga. Det skulle visa sig ta över 3-månader (97-dagar) innan leveransen kom fram. Det har under resans gång varit väldigt svårt att nå företaget, då deras kundtjänst inte gärna svarar på e-postmeddelanden. Andra svenska återförsäljare började lagerföra kniven många veckor innan Knivshop.se , ändå får jag ingen leverans? När jag äntligen får min kniv (av modell DYR) så är den skickad med ett väldigt tunt "bubbelkuvert" vilket sätter märken på knivens kartong under transporten.

Skall man summera det hela så köp från någon annan återförsäljare. Jag var godtrogen som gick på deras lagersaldo att produkten fanns i deras lager. 1-veckas leveranstid blev över 3-månader. Kompensation? Nejdå... Synd, då de har många produkter på sin hemsida.

16 juni 2021

Svar från Knivshop

Hej Astronauten! Det stämmer som du skriver att det är stora leveransproblem från Spyderco av olika anledningar. Vi hoppas dock att det skall bli bättre snart. Knivshop har nu nya ägare och vi vill gärna komma i kontakt med dig så kanske vi kan fixa något kul till dig. Hör gärna av dig! hej@knivshop.se Hälsningar Knivshop

Man är idag kanske van vid lite…

Man är idag kanske van vid lite snabbare leverans, men i vart fall under 2 veckor.

20 maj 2021

Svar från Knivshop

Hej Christian och tack för ditt omdöme. Vi bygger steg för steg upp vårt lager för att snabbare kunna leverera våra kunders order. Hälsningar Knivshop

Oseriös butik

Beställde en kniv med gravyr men jag fick vänta mycket längre än den utlovade leveranstiden och fick dessutom fel kniv graverad.
Knivshop har inte svarat på några av mina mail eller på mina telefonsamtal!

UNDVIK TILL VARJE PRIS!!

13 maj 2021

Svar från Knivshop

Hej Jon! Det var verkligen en dålig upplevelse du haft av Knivshop. Det vill vi som nya ägare ändra på. Hör gärna av dig till oss på hej@knivshop.se så ser vi vad vi kan göra. Hälsningar Knivshop

Har försökt få svar nu i snart en månad…

Har försökt få svar nu i snart en månad skickat flera Mail men får bara automatiska svar ”vi har mottagit din förfrågan ” ibland flera i rad på samma dag ... men inget svar irriterande för att vara diplomatiskt kan INTE rekommendera att beställa här. Bad dem annullera min order men har inte fått svar om detta heller..

2 april 2021

Svar från Knivshop

Hej Kund! Usch vilken tråkig upplevelse du fått av Knivshop. Så vill vi inte ha det. Vi är nya ägare till verksamheten sedan en tid tillbaka. Hör av dig till oss på hej@knivshop.se så får vi se vad vi kan göra för att få dig på bättre humör. Hälsningar Knivshop

Jag har aldrig i hela mitt liv varit i…

Jag har aldrig i hela mitt liv varit i kontakt med en mer apatisk kundtjänst, och jag är ganska gammal...

1 april 2021

Svar från Knivshop

Hej Claes! Vi gillar inte heller apatiska kundtjänster så tack för att du hörde av dig. Sedan en tid är vi nya ägare till Knivshop och vi vill vara allt annat än apatiska. Vi är både gamla och unga i företaget men apatiska hoppas vi aldrig att vi skall bli. Hälsningar Knivshop

Jag lade en beställning för tre veckor…

Jag lade en beställning för tre veckor sedan och den har ännu inte anlänt. Kniven fanns i lager så jag antog att det skulle gå relativt fort. Okej, jag förstår att det är lite speciella omständigheter just nu vilket kan medföra vissa fördröjningar så jag mailar kundtjänst för att kontrollera statusen. Fortfarande inget svar trots att det är över ett dygn sedan jag mailade. Förhoppningsvis får jag varan jag redan betalt för men jag kommer med största sannolikhet inte återvända som kund eller rekommendera butiken...

5 mars 2021

Svar från Knivshop

Hej Magnus! Det var en lång tid sedan du skrev detta omdöme och vi hoppas att det har löst sig sedan dess. Har du något som är oklart får du gärna höra av dig till oss på hej@knivshop.se. Sedan en tid tillbaka är vi nya ägare som reder i allt gammalt och tråkigt samtidigt som vi siktar framåt. Hoppas vi får höra av dig. Hälsningar Knivshop

Dålig kundservice och låååång! Leveranstid

Trodde jag beställde från knivbutiken som är en seriös sida men råkade vara på knivshop som är kanske seriösa men fullständiga amatörer, de har noll koll på sitt lager, så man får vänta och åter vänta! Samma sak är det med deras kundtjänst omöjliga att få tag på. Har nu begärt pengarna tillbaka men ingen respons alls. Om möjligt undvik knivshop det leder bara till frustration

22 februari 2021

Svar från Knivshop

Hej Patrik! Jag hoppas du fortfarande tycker Knivshop är en seriös hemsida. Sedan en tid tillbaka är det nya ägare till verksamheten och vi är glada att meddela dig att vi nu har flyttat lagret till ett tredjepartslager med ordning och reda. Vi har också ett nytt kundcenter som skall ta hand om alla frågor inom 12 timmar. Hör gärna av dig om ditt ärende inte löst sig vid detta laget. hej@knivshop.se når du oss på. Hälsningar Knivshop

Köper en kniv för X antal tusen innan…

Köper en kniv för X antal tusen innan jul, nu är det den 8 februari och har inte hört ett ljud från dem även fast jag försökt kontakta kundtjänst, har nu skickat för att häva mitt köp om dem inte får hit den innan veckans slut, annars blir det att gå via konsumentverket. Rekommenderar absolut inte att köpa från denna oseriösa butik!

8 februari 2021

Svar från Knivshop

Hej Samuel! Detta låter inte bra men vi hoppas det har löst sig för dig. Vi är nya ägare till Knivshop och vill gärna komma i kontakt med dig. Hör av dig till hej@knivshop.se Hälsningar Knivshop

Varning

Varning! Fick fel vara skickad och de svarar inte på mejl. Otroligt oseriöst!

5 februari 2021

Svar från Knivshop

Hej Janne! Håller med. Det var riktigt dåligt. Hör av dig till oss så vi kan försöka göra dig på bättre humör. Skriv till hej@knivshop.se Hälsningar Knivshop

Mycket dålig företag

Mycket dålig företag! Beställde innan jul och har inte fått mitt kniv. Första kniv var utsåld (fick veta detta efter 2 veckor väntetid). Det andra kniv blev jag lovad att den är skickad, men aldrig fått någon bekräftelse eller kniven. Har inte fått kniven eller mitt pengar tillbaka. Kundtjänst svara inte längre. Ska kontakta Konsumentverket nu!

27 januari 2021

Svar från Knivshop

Hej Cornelia! Ajajajaj! Detta var inte bra. Vi som sedan två veckor äger Knivshop vill gärna komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till oss på hej@knivshop.se Hälsningar Knivshop

Beställde en kniv igår kväll/idag natt

Beställde en kniv igår kväll/idag natt, och efter att jag läste recensioner här så ångrade jag mitt köp då jag blev orolig att det skulle ta för lång tid. Skrev detta till kundservice för att säga detta men ville sedan ha pengarna tillbaka, endast några minuter efter svarade de och returnerade pengarna men se ändå att de kunde lösa det, så kanske beställer igen. Anna hette hon och var väldigt trevlig. Förstår inte alla dåliga recensioner men har själv ej upplevt detta.

30 december 2020

Tack för din recension!

Jakob på Knivshop

Fel vara och undermålig service

La en beställning och när försändelsen kom fram så visade det sig vara fel vara de skickat. Efter kontakt med kundtjänst via mail så tycker de jag ska behålla den vara jag fått. Jag vill ju dock ha varan jag beställt, men erbjöd mig att köpa även den felaktiga (föreslog mot lite rabatt) så blir det ganska bra för alla.
Nu, snart en månad senare, så har jag fortfarande inte fått något svar på mitt senaste mail till dem. Innan dess har några mail gått fram och tillbaka mellan oss, men kontentan av konversationen var att de inte verkar tycker de behöver lösa något. Känns mest som att de är nöjda med att ha fått sina pengar och skickat mig någonting iaf.

Kan inte annat än instämma med många andra, väldigt oseriöst och besvärligt företag att ha att göra med. Undvik.

23 november 2020

Hej Peter
Vi förstår att det varit frustrerande med fel levererad vara och bristande återkoppling tidigare. Knivshop har nu nya ägare och vi har förbättrat både kundservice och hantering av beställningar, så situationen fungerar helt annorlunda idag.

Hör gärna av dig direkt på hej@knivshop.se om du har framtida beställningar eller frågor.

Vänliga hälsningar
Nya ägarna på Knivshop

Oseriöst företag

Beställde en kniv då dom skicka fel kniv till mig, hörde av mig till knivshop kundservice då dom svara mig men efter jag hade skrivit tillbaka att dom hade skickat fel så svara dom inte. fick skicka 7 mejl under 1 månads tid tills dom svara mig igen och samma sak då igen att dom inte svara på mitt mejl.
Dom skicka ingen faktura men fick påminnelse som jag va tvungen att betala för en kniv som jag inte ens beställt.

Riktigt oseriöst företag som inte tar ansvar över sina misstag, svarar inte dig. Och skickar påminnelse att betala en kniv som du inte ens beställt.

Lita på mig när jag säger KÖP INTE HÄR IFRÅN!

6 november 2020

Hej Robin

Vänliga hälsningar
Nya ägarna på Knivshop

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis