Waardeloos, wilde een positieve beoordeling schrijven over een bedrijf. Moest ik eerst de orderbon bijvoegen. Deze had ik niet meer, wel het overzicht van de betaling via bank. Telt niet terwijl er... Se mer
Det här tycker kunderna
Dieses angeblich ach so faires Bewertungssystem ist einfach nur manipuliert ! Kritisch darf man genau 1 Mal sein, danach kann man keine weiteren Bewertungen mehr abgeben. Absolut unseriös!! Klar w... Se mer
Nagenoeg alles krijgt blijkbaar 8 à 9 /10 bij Kiyoh. Negatieve reviews post men niet of weerlegt men zonder gegronde reden, scores worden ook aangepast uiteraard. Dat is in principe witte boord crimi... Se mer
Hier ben ik het volledig mee eens; Positieve reviews worden zonder enige moeite geplaatst maar een negatieve beoordeling is nagenoeg onmogelijk om te plaatsen. Er werd gevraagd om een aankoopbewi... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Klantbeoordelingen - Klantreviews - Klantreferenties - reviews voor mond-tot-mond reclame op internet Kiyoh verzameld via deze niet actief haar beoordelingen. Wilt u de actuele score van Kiyoh zien dan kunt u deze terugvinden via de volgende link: https://www.kiyoh.nl/kiyoh_nl_klantbeoordelingen/
Kontaktuppgifter
Dr. Hub van Doorneweg 169, 5026 RC, Tilburg, Nederländerna
- info@kiyoh.nl
- www.kiyoh.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima opgelost
Na een misverstand bleek alles toch ‘above board’. Ik viel over de vage foutmelding ‘vanaf dit ip adres kan je het formulier niet invoeren.’ Het voelde alsof negatieve beoordelingen niet toegelaten werden. Er is echter een grens van 30 dagen (je kan over hetzelfde bedrijf niet vaker dan 1 x per 30 dagen een review achterlaten). Die tekst (van de foutmelding) wordt nu aangepast.
Verder werd er meteen contact met me opgenomen om te horen hoe of wat, ook dat waardeer ik zeer, zo kan je eens sparren of het hoe en wat van een negatieve ervaring.

Their reviews are fraudulent
Their reviews are fraudulent you can start a company then use kiyoh to block all negative or mediocre reviews they will use any excuse to say your review is not valid.

Echt wow why?
Echt wow why?
Dus KiyOh is nu ook een virus? Ik had mijn webshop voor taartdecoratie gekoppeld aan KiyOh en na mijn eerste review van mijn klant reageerde KiyOh daarop met een link. Dus ik klik er zoals gewoonlijk op omdat: KiYoH iS tE vErTrOuWeN. en dan gaat mijn beeldscherm zwart en kom ik er later achter dat een MEDEWERKER VAN KIYOH EEN VIRUS OP MIJN COMPUTER HEEFT GELANCEERD EN NU IS MIJN HELE DATA WEG. ik schrijf dit op mijn laptop en heb KiyOh verbannen EN OP MIJN LAPTOP STOND IK NIET INGELOGD OP MIJN WEBSITE DUS NU MOET IK ALLES OPNIEUW DOEN DANKJEWEL............

Svar från Kiyoh
Sjonge zijn er nu óók al review sites…
Sjonge zijn er nu óók al review sites van review sites? Het moet niet gekker worden. Nou ik heb geen klachten. Ook niet over trustpilot. Alles wordt altijd geplaatst. Ben blij dat jullie er zijn, raadpleeg vaak dergelijke internetsites

Svar från Kiyoh
Slechte reviews voor hun klanten, daar doet Kiyoh niet aan.
De webshop keessmit.nl doet zaken met Kiyoh. Na een zeer ervaring met keessmit.nl, heb ik een review geschreven over keessmit.nl. Na een week zou deze geplaatst worden door Kiyoh. We zijn nu drie weken verder en de review is nog steeds niet geplaatst. En ik ben écht niet de enige klant, weet ik inmiddels.
Kiyoh biedt de dienst "goede reviews" aan bedrijven aan, in plaat van "eerlijke reviews". En de consument is het slachtoffer. Dus, zodra een webshop zaken doet met Kiyoh, zou ik ook hard op zoek gaan naar echte en eerlijke reviews over die webshop.
Kiyoh, ga je schamen!

Svar från Kiyoh
Slechte reviews worden geplaatst door…
Slechte reviews worden geplaatst door kiyoh, negatieve niet. Wat prutsers.

5 sterren Kwaliteitsbloemen
5 sterren Kwaliteitsbloemen, die onmiddellijk bij het opendoen mijn hall een fantastische geur bezorgden.
slecht bedijf als je wil beoordelen…
slecht bedijf als je wil beoordelen maken zij er 5 sterren en je mag je tekst niet afmaken. ook kan je hem niet wijzigen.
ook ziijn de reviews uitgezocht op meest positieve beoordeling.

Kiyoh is Fake
Kiyoh is a review service, I discovered it being used by SimpleBikeStore in the Netherlands. After a bad experience I left a 2.5 star review, worded very fairly. I commended their positives and critiqued the negatives, as it should be.
However after waiting a lengthy amount of time it is evident my post was not uploaded to affect their rating.
Ultimately I would not trust any site using this farce of a service.
This evidence is consistent across your other platforms Kiyoh, and at extreme lengths. Information has been gathered and is being forwarded to the relevant bodies.

Svar från Kiyoh
Verkoper van "positieve recensies"
Verkoper van "positieve recensies" die de hele betrouwbaarheid van echte reviews verpest. Zo is één van hun eigen tientallen positieve reviews iemand die lyrisch is over hun "winkel" en hoe hij/zij heel goed geholpen is bij het "winkelen". complete nonsens natuurlijk, een neveneffect wanneer computers ongecontroleerd positieve reviews schrijven.
PS: neem een vertaler/tolk in dienst of koop deftige vertaalSW
Zelfs iemand met extreme dyslexie schrijft beter Frans dan die zogezegd "Franse" klant.

Svar från Kiyoh
Let op Kiyoh, Klantenvertellen.nl plaatst negatieve reacties met grote vertraging
Partijdige partij. Plaatsen met snelheid de positieve reviews, standaard worden minder positieve beoordelingen met vertraging geplaatst: als ze al geplaatst worden. Ik heb een mindere beoordeling over Saman te Zierikzee opgemaakt en die is niet te vinden. Zou na een week geplaatst worden ???? maar na 10 dagen nog steeds niet te vinden. Zo kan ik het ook, goede vriendjes met de bedrijven en de consumenten op achterstand zetten, alleen positieve geluiden plaatsen. Geen onpartijdige instelling, zeker niet je mening op baseren, danst naar de pijpen van de bedrijven die aangesloten zijn. Bah, wat een vervelend verdienmodel.
Hebben gereageerd op deze review en de beoordeling alsnog geplaatst. Waarom dat zolang moet duren ontgaat mij. Pas na plaatsing reageerde het betrokken bedrijf. Maar positief dat men attent is. Ik pas de score in positieve zin aan

Svar från Kiyoh
Alleen goede reviews worden…
Alleen goede reviews worden gepuliceerd.
Als u een negatieve review schrijft, en het bedrijf klaagt hierover dan zullen zij deze review verwijderen.
Dit bedrijf staat aan de kant van de web winkels en niet aan de kant van de klanten.
Ik geloof dat dit platfrom is gemaakt door verkopers als marketing tool om de sales te boosten.
U kunt beter ergens anders een review plaatsen.

Svar från Kiyoh
Negatieve reviews worden niet gepost
Negatieve reviews worden niet gepost. Heb begin deze week een negatieve review gepost voor ViperNews, maar is vervolgens dagen later nergens terug te vinden/lezen.
Dit soort bedrijven moet je dus echt niet willen in tegenstelling tot Trustpolot.

Svar från Kiyoh
Plaatste een recensie over bedrijf waar…
Plaatste een recensie over bedrijf waar ik niet tevreden over was, werd mij door Kiyoh gevraagd om deze aan te passen!!!!
ONGELOFELIJK!!!

Op zondag desktop besteld
Op zondag desktop besteld, maandagmiddag om ca. 14.00 uur geleverd. Correct en snelle levering.
Negatieve reviews worden worden niet…
Negatieve reviews worden worden niet geplaatst.. Simpel. Wat een volksverlakkerij. bij website volero.nl een kleed besteld niet ontvangen en toen bij het O zo onafhankelijke Kiyoh een review geplaatst. Uhh.. Niet dus. Negatieve reviews komen niet naar voren en deze site bewijs dat.
Edit: het betreft het bedrijf Volero.nl zoals ook hierboven te lezen valt.
Edit 2: En hoe stuur ik een PB?

Goed initiatief, slechte uitvoering
Goed initiatief, en het is ook prima om een bedrijf de kans te geven weerwoord te leveren op kritiek alvorens een review te plaatsen; maar ook een kritische review dient dan wel te worden geplaatst. Ik krijg na een paar negatieve reviews (sommige zeer kritisch, andere mild kritisch) het bericht dat er van mijjn IP-adres geen reviews meer worden geplaatst.... Hiermee wordt natuurlijk de bodem onder het hele systeem weggeslagen als we er vanuit gaan dat positieve reviews wel, maar kritische reviews niet worden geplaatst. Ik ga voortaan naar een andere beoordelaar en ga niet meer in op uitnodigingen van bedrijven via Kyoh.

UNTRUST this reviews website / NE PAS FAIRE CONFIANCE
Fake reviews website !
UNTRUST this website, it only publish good reviews for their customers and if you leave negative review about one of their client you're review is just not published
------------------------------------------
Il s'agit d'un site de commentaire client mensonger !
=> N'accordez pas votre confiance aux commentaires lus sur ce site, les avis négatifs pour leur clients sont purement et simplement ignorés, ce qui fait que tous leur clients ont d'excellentes notes alors prenez le temps de vérifier sur de véritables sites !
Wat een stijlloos bedrijf
Wat een stijloos bedrijf. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Hebben al 10 jaar lang 8x accounts. Wilde nu kosten besparen omdat wij niet alle accounts gebruiken > dit kon (kregen nu een ander type account). Kosten 500 euro. Nou prima. Bleek dat we de andere kosten ook gewoon moesten betalen. Dus niks kosten verlagen. Extra betalen voor iets dat we . niet wilde hebben (en niet hebben besteld). Bellen en emailen met Kiyoh. Nu 6 maanden later nog steeds niet opgelost. Sturen ze een incasso. Nou ZOOOOOOO stijloos.
Probleem is dat je je reviews hier hebt & dus niet zo makkelijk weg gaat. En dat weten ze dus. LET OP: GEEN zaken mee doen. Geen klantenservice, niemand belt terug, geen reacties op email, als je reacties, geen oplossingen, dus wees gewaarschuwd
Kiyoh bedriegt de mensen met hun beoordelingsscore!
Ik geloof niets van de beoordeling van Kiyoh. Ik had een slechte ervaring met DPD en heb dit gemeld bij Trustpilot en Beoordeel.nl.
Op beide sites was de overgrote meerderheid negatief over DPD.
By Kiyoh krijgen ze 4 sterren (8.1 gemiddeld). De beoordelingen zijn blijkbaar per dag gerangschikt. Voor vandaag zijn een aantal goede beoordelingen (25 op 1e pagina, 25 op 2e pagina en nog 13 op 3e pagina) in de 12 daaropvolgende pagina's van 25 zijn de beoordelingen grotendeels zeer slecht.
Het gemiddelde zal zeker nooit 8.1 zijn.
De beoordelingen van gisteren beginnen ook alweer met enkele pagina's goede en dan veel meer slechte
Trouwens : Kiyoh vraagt aan de bedrijven die de klanten moeten beoordelen geld ze hebben er geen baat bij slechte cijfers te geven.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.