Kartfabrique Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een geweldig team van personeel hebben ze hier! Van de bediening in de horeca tot aan de jongens en meiden op de baan! Allemaal even vriendelijk. Wij waren karten met 1 persoon die slecht ter b... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ten eerste: Heat 1 was te vol. Er zaten te veel onervaren racers bij. Racers die blauwe vlag negeerden werden niet aangepakt. Ten tweede: Race kreeg rode vlag. Bij instructie werd toegezegd dat... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Morgen gaan we met 28 personen (leeftijd 15 tot 66 jaar) karten, lasergamen en Prison Island doen. Ik heb de verschillende reviews gelezen en we zijn heel benieuwd. We hebben als horecabedrijf... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze kinderen en vrienden wonnen verleden jaar een prijs om te mogen komen karten bij de Kartfabrique. Helaas bleken een aantal van de kinderen niet de juiste lengte te hebben, waardoor het feest niet... Se mer

Företagsinformation

1. Nöjescenter

Informationen kommer från olika externa källor

Het leukste uitje van Utrecht.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

28 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Lasergamen

Pakken van het lasergamen zijn wel aan onderhoud toe. Je krijgt continue meldingen (mediëval) of kunt niet echt lekker schieten. Jammer!

16 juli 2023

Lasergamen was top

Lasergamen was top! Met mijn zoontje van 7 jaar hier geweest. De medewerkster was ontzettend vriendelijk. Omdat we de enige in de sessie waren, bood ze aan mee te doen. Mijn zoontje vond dat geweldig. Ze heeft zelfs het geluid wat zachter gezet en de lichten aan gedaan, zodat hij niet bang hoefde te zijn. Dit kon natuurlijk gemakkelijker omdat wij de enige in de sessie waren. Maar toch werd het niet minder gewaardeerd door ons.

12 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

baancommissaris(marchal)is een serieus…

baancommissaris(marchal)is een serieus beroep.
Maar wat voor mensen er bij de kartfabrique aan het doen waren?
Er zijn duidelijke spelregels afgesproken tijdens de briefing. En als je dan alsnog van de baan gereden word en er werd niets mee gedaan.
Halverwege de heat ben ik gestopt, pijn in de zij en verschrikkelijk boos.
Verhaal gaan halen bij de Marchals antwoord'ja dat gebeurt soms'.
Klacht ingediend.
Bij deze kartbaan gaat een keer iets goed fout
Kartbaan is super.
Marchals hebben opleiding nodig
Heel wat kartbanen in nederland gehad. Dit was de eerste keer en tevens laatste keer

10 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Karten is hier drama

Er werden veelste veel mensen op de kartbaan gelaten (25man). Hierdoor reed je in een treintje achter elkaar, mensen negeerden vlaggen en beukten elkaar eraf. Niks aan. Personeel haalt z’n schouders op als je erover klaagt en het gaat ze alleen maar om de omzet ipv je plezier. We waren met z’n drieën en hebben allen geen normaal rondje kunnen rijden.

29 maj 2023

Svar från Kartfabrique

Hoi Esther, wat vervelend om te lezen dat jullie kartervaring niet was wat jullie verwachtten. Wij laten 22 personen tegelijk toe op de baan en proberen dit zo goed mogelijk te monitoren. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren. Groeten - Team Kartfabrique

Matige ervaring

Matige ervaring, met karten werd ik afgeknepen, waardoor ik 2 minuten niet heb kunnen rijden van de 10 minuten.

Prison Island was erg druk, waardoor je veel kamers niet kon spelen.

27 maj 2023

Svar från Kartfabrique

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat jullie last hebben gehad van de drukte. We hopen dat jullie nog een keer langs willen komen. Dan kijken we graag even met je mee naar een rustiger moment om langs te komen. Groeten - Team Kartfabrique

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Erg agressief rijgedrag; 3x de banden in geduwd.

Er werd erg agressief gereden waardoor ik 3x in 10 minuten in de banden werd gedrukt. Dat opgefokte gedoe met harder-harder-harder waardoor vooral jonge mensen echt idioot rijgedrag vertonen en schijt hebben aan andere karters die net is trager zijn, verpestte voor mij het karten. OK, ik word 70 dit jaar, dus die oude man kunnen we wel de banden in duwen. Tot 3x toe moest iemand van uw bedrijf me achteruit duwen. Voor mij een uitje waar ik geen plezier aan heb beleefd.

3 maj 2023

Svar från Kartfabrique

Hi Ruud, vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad! Zou je je boekingsnummer willen sturen? Dan nemen we graag contact met je op. Groeten - Team Kartfabrique

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Te grote groepen / zooitje qua begeleiding

Te grote groepen tegelijk op de baan.

Door de grote groepen was het niet duidelijk voor wie er gevlagd werd en werd er door de bestuurders van de karts (onbewust?) niet goed op gelet en was het een zooitje op de baan.

Diverse mensen van onze groep werden soms om onbekende redenen ineens in snelheid beperkt. Leek wel of de begeleiders van de kartfabrique hun macht lieten gelden en daar erg van genoten.

Derhalve in 1 heat van 10 minuten al het idee gehad om maar te stoppen want de lol haalden ze er compleet af. Dit heb ik nog nooit bij andere kartbanen in Nederland meegemaakt.

Dit is uiteraard geheel hoe ik het ervaren heb. Ik kom hier in ieder geval niet meer terug voor het karten.

1 maj 2023

Svar från Kartfabrique

Hi Marcel, bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren. Groeten - Team Kartfabrique

heel erg leuk

Prison island echt heel erg leuk, ook met kinderen (10jr). Personeel erg vriendelijk. Koffie was bar slecht, zeker voor de €3,- die je betaald, tafels mogen ook wel een doekje hebben.

26 april 2023

Bedankt Freule voor je recensie! Groeten - Team Kartfabrique

Goede baan

Goede baan, goede karts. Wel erg druk op de baan. Faciliteiten er omheen erg goed

15 april 2023

Svar från Kartfabrique

Bedankt voor je review! Wij hebben de langste indoor kartbaan van Nederland met 750 meter, waardoor er maximaal 22 karts, op een veilige manier, tegelijkertijd kunnen rijden. Net zoals in de Formule 1 heb je te maken met concurrentie en is het de kunst om de andere in te halen om zo de snelste te zijn. Hopelijk zien je we een andere keer weer! Groeten - Team Kartfabrique

Te druk

Te druk, constant gele vlag omhoog

10 april 2023

Svar från Kartfabrique

Bedankt voor je review Ingrid. Vervelend dat je dit zo hebt ervaren, graag verwelkomen we je een andere keer. Dan kijken we graag met je mee naar een rustiger moment! Groeten - Team Kartfabrique

Leuke locatie

Leuke locatie, leuke activiteiten en ook lekker gegeten

9 april 2023

Bedankt voor de mooie woorden! Groeten - Team Kartfabrique

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Degelijke karts en goede baan maar kan druk zijn.

9/9/23 aangepast voor bezoek2.
*bezoek2: Op aanraden her bezocht op rustiger moment, zoals eerder vermeldt, goede baan, goede karts... Als je een beetje serieus tijden wil en kan rijden, plan het dan goed in op een rustig moment.

*bezoek1: Was te druk, teveel mensen tegelijk op de baan om op tijd te rijden, niet leuk als je met een groep snelle jongens komt (Oké we hadden zeker 1 amateur), maar uiteindelijk als groep zelf een te druk moment gereserveerd waardoor je met andere, soms tragere mensen komt.

(De hoeveelheid opstoppingen was wel extreem in 1 van de heats, dus verbeterpuntje in planning voor Kartfabrique.)

Bezoek2 zal vast niet de laatste zijn.

8 april 2023

Svar från Kartfabrique

Hi, bedankt voor je review. Als er iemand in je gezelschap onder de 14 is, rijd je automatisch in een familieheat. Het kan dan zijn dat er meerdere kinderen meerijden. We hopen dat je nog een keer langskomt en dan kijken we graag met je mee naar een geschikt moment! Groeten - Team Kartfabrique

Super Flexibel!

Samen met mijn team een uitje gepland. In plaats van 13 kwam ik door zieken met 11 aan. Het team was enorm meedenken en behulpzaam om ons uitje tot een succes te maken. Daarnaast kregen we het teveel betaalde meteen retour. Klasse!

31 mars 2023

Svar från Kartfabrique

Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad Alex! Dankjewel voor je review. Zien we jullie snel weer? Groeten - Team Kartfabrique

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

We gingen voor de eerste keer met z'n drieen

We gingen voor de eerste keer met z'n drieen, ik met mijn 2 kinderen van begin twintig. Er waren duidelijk ervaren racers, en veel. Het maakte onze ervaring minder leuk want ze botsten vol op ons omdat we soms wat langzamer door de bocht gingen. Het zou fijn zijn als er kart momenten voor beginners zouden zijn. Of met een grotere groep bekenden zou het ook leuker zijn. Maar dit was een ervaring, leuk om eens te ervaren maar niet nog een keer.

1 april 2023

Svar från Kartfabrique

Hi Maria, vervelend om te horen dat jullie dit zo hebben ervaren. Van tevoren is het niet mogelijk om in te schatten wat het niveau van onze rijders is, waardoor er onderling verschillen kunnen zijn. Hopelijk hebben jullie volgende keer een betere ervaring! Groeten - Team Kartfabrique

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het is een heel gaaf concept, maar jammer van de onbeschofte medewerkster

Het is een heel gaaf concept, maar een medewerkster bij het karten die buitengewoon onbeleefd doet, verpest een beetje de beleving. Dat dit soort personen niet gecontroleerd worden is jammer. Ze was duidelijk geïrriteerd en toen ik vroeg of ze het nummer van mijn kart misschien zag, antwoordde ze heel brutaal of ik wel getallen kon lezen. Ik was echt stomverbaasd over deze opmerking. Daarna begon ze me belachelijk te maken bij haar andere collega's Ik vond het heel onprofessioneel en afbreuk doen aan de leuke ervaring.

1 april 2023

Svar från Kartfabrique

Bedankt voor de review, dit is uiteraard niet de service die wij normaliter bieden. Graag komen wij met je in contact! Wil je contact met ons opnemen via de mail of telefoon? Groeten - Team Kartfabrique

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.