Wat een geweldig team van personeel hebben ze hier! Van de bediening in de horeca tot aan de jongens en meiden op de baan! Allemaal even vriendelijk. Wij waren karten met 1 persoon die slecht ter b... Se mer
Det här tycker kunderna
Ten eerste: Heat 1 was te vol. Er zaten te veel onervaren racers bij. Racers die blauwe vlag negeerden werden niet aangepakt. Ten tweede: Race kreeg rode vlag. Bij instructie werd toegezegd dat... Se mer
Morgen gaan we met 28 personen (leeftijd 15 tot 66 jaar) karten, lasergamen en Prison Island doen. Ik heb de verschillende reviews gelezen en we zijn heel benieuwd. We hebben als horecabedrijf... Se mer
Onze kinderen en vrienden wonnen verleden jaar een prijs om te mogen komen karten bij de Kartfabrique. Helaas bleken een aantal van de kinderen niet de juiste lengte te hebben, waardoor het feest niet... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Het leukste uitje van Utrecht.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was echt fantastisch
Het was echt fantastisch!
De personeel super vriendelijk en het eten super lekker 😊
Mijn zoon heeft een leukste partijtje gehad 🎉
Complimenten voor de begeleider van Karten (Daan) volgens mij was zijn naam…hij deed het echt geweldig met de jongens!
Hartelijk bedankt voor vandaag!
Groetjes Yolanda
Top geregeld en het eten was goed zeker…
Top geregeld en het eten was goed zeker een aanrader
Nog nooit van m'n leven zoiets meegemaakt
Ik heb nog nooit van mijn leven zoiets achterlijks meegemaakt als gister. Heb een week geleden 2 heats karten geboekt voor mijn collega en mijzelf. Uiteindelijk heb ik 24 oktober ook nog voor een andere collega 2 heats bijgeboekt.
Er wordt van je verwacht dat je een half uur voor aanvang heat aanwezig bent want in de basis natuurlijk prima is. Even aanmelden en vervolgens 15 minuten voor aanvang heat de instructies krijgt. Gedetailleerd moesten wij 16:54 inchecken, 17:09 de instructies volgen en om 17:24 de heat rijden.
Helaas hadden mijn collega's en ik wat file door een ongeluk en heb in het verlengde hiervan direct telefonisch contact gezocht met de receptie en aangegeven dat we zeker op tijd gingen komen maar dat dat echt rond de tijd van de instrcuties zou zijn. Ook nog even aangekaart dat ik al heel m'n leven kom bij de Kartfabrique en jarenlang op professioneel niveau heb gereden waarop de receptionist zelfs nog naar m'n naam vroeg. Hij vervolgens mijn naam letterlijk opgezocht op Google en zag inderdaad dat dit het geval is. Hij gaf aan dat we zo snel mogelijk die kant op moesten scheuren en dat het wel goed ging komen.
Wij stonden letterlijk om 17:09 voor de balie, maar werd een lang gesprek voor ons gevoerd door een andere klant (wat uiteraard helemaal niet gek is). Vervolgens 2 á 3 minuten later aan de beurt werd me direct verteld dat we niet meer mee konden rijden en dat er verder ook geen plek meer was. Ja, er was plek.. 2,5 uur later. Really? Aan de balie nogmaals aangegeven dat ik zelfs nog netjes telefonisch contact heb gelegd en de situatie heb besproken en dat er aangegeven werd dat het wel goed zou komen.
Enfin, toen dus de instructie kwam voor de andere heat die we wel mochten rijden (welke tevens een uur later was) ging het letterlijk om een 3 minuten instructie. Niks mis mee, maar doe dan a.u.b. niet zo kinderachtig over het feit dat ik 2 minuten te laat te woord ben gestaan waardoor we niet meer mee konden doen.
In the end dus vooraf voor 4 heats betaald voor 2 personen (later dus gebeld voor een additioneel persoon voor 2 heats). Uiteindelijk 1 heat gereden x 3 personen waardoor ik dus eigenlijk 1 heat te veel heb betaald. Jongen achter de balie zei dat ik hier een mail over zou ontvangen. Uiteindelijk niks binnengekregen.
Ik hoop van harte dat hier goed naar gekeken wordt en hier intern operationele veranderingen doorgevoerd voor gaan worden, want dit lijkt echt nergens op.
betalingscondities niet conform de…
betalingscondities niet conform de offerte, chaos bij binnenkomst, starten 30 minuten te laat. Geen begrip bij Manager, trage bediening bij de bar.
Niet klantvriendelijk
Jammer! We hadden graag 4 of 5 sterren willen geven, want afgelopen week waren we ook bij Prison Island en toen hebben we samen met onze kinderen enorm genoten. Vandaar dat we vandaag nogmaals zijn gegaan. Helaas was het dit keer niet zoals we het eerder hebben ervaren. Het begon leuk, maar helaas zijn we eerder moeten stoppen, omdat het ineens erg druk werd. Er was steeds geen een kamer meer vrij, er liepen zoveel mensen door de gangen, het was gewoon niet leuk meer! Er waren kamers defect en kamers waar de deur niet wilde openen. Erg jammer. We hebben hier melding van gemaakt. Eerst bij het personeel ter plaatse, zij gaven toe dat het idd te druk was en ze zeiden dat zij er niet veel aan kunnen doen en we dit bij de balie moesten doorgeven. Na daar ook het hele verhaal te hebben uitgelegd, werd gezegd dat ze het ging bespreken met haar leidinggevende. Na een tijd wachten kwam haar leidinggevende en moest ik het hele verhaal nogmaals uitleggen?! Door hem werd helaas niet begripvol gereageerd. Want het enige wat ik te horen kreeg, was dat we wel 50 minuten hebben kunnen spelen en veel punten hebben behaald. Dat het nu weekend/vakantie was en het daarom drukker was. En dat was het dan. Geen excuses, want dat alleen was al genoeg geweest. Of een kleine tegemoetkoming voor evt een andere keer. Dat we dan evt wat langer mogen doorgaan. Maar helaas, er werd gezegd: “We zouden graag iets voor je willen doen, maar helaas.” (Dat wil je dus niet, anders had je wel iets gedaan?)
Erg jammer dit, want we gaan, door de vervelende manier waarop we te woord zijn gestaan, niet meer terug. Zo niet klantvriendelijk.
Leuke uitdagende dag
Veel uitdagende cellen, veel verschillende spelletjes, jammer dat een paar deuren niet beschikbaar waren. Personeel heel vriendelijke
De kartbaan = leuk | personeel was slecht
De kartbaan op zich was leuk, helaas reden we met 20 personen op de baan, dit vonden we teveel, temeer omdat er in de groep een aantal vervelende gasten waren waar niet tegen opgetreden werd. Er werd niet goed opgelet. Bij dit aangeven was er geen sorry ofzo, alleen heel verdedigend antwoord, beetje jammer.
We hebben de Prison Break gedaan was…
We hebben de Prison Break gedaan was echt heel leuk heel veel cellen met gave spellen.
Bedrijf is echt heel goed
Bedrijf is echt heel goed, jammer dat we tegen een groep speelde die niet tegen hun verlies konden en vals speelde, dat zette wel een beetje been domper op de avond. Werd door de medewerkers wel goed opgepakt.
Beter heel de toko sluiten
Beter heel de toko sluiten! Naar een normale heat karten kan je iig fluiten.
19€ geboord door me nosso, volgende keer nak ik die kart mee naar osso. Met 50 man in een gare heat, een ding is zeker… dat is dat je me daar nooit meer ziet. Dus voor toekomstige klanten schrijf ik dit lied. Gooi die 19€ op kleine serie of koop 2 grannies wiet!
prison island is altijd leuk
prison island is altijd leuk. veel verschillende uitdagingen. voor iedereen iets te doen. spannend de zichtbare competitie met andere teams van die dag. aardige "bewaker". goede uitleg en tips indien gevraagd
Prison Island, geen aanrader.
Wij hebben Prison Island gespeeld en hebben het niet erg leuk gevonden.
Wellicht lag het aan ons, maar bij vrijwel geen enkel spel is het doel of de wijze waarop een doel te halen is duidelijk. De punten die wij gehaald hebben berusten louter op geluk en niet op enige kunde.
Nu vind ik verliezen (of het niet zo goed doen) niet een ontzettend groot punt, maar continue de opdracht niet begrijpen maakt dat het gewoon niet leuk is.
Een gave en moeilijke escaperoom is vele malen leuker dan deze (escape) spelletjes. Geen aanrader.
Eten was verder prima en het personeel aldaar ontzettend aardig, daar lag het niet aan.
Superleuk
Superleuk, veel variatie in spellen en puzzels. Leuk voor het hele gezin, wel met oudere kinderen.
Wat een achterlijk lui volk
Wat een achterlijk lui volk! Receptie was te druk bezig waar door een snelle vraag tussen door te veel gevraagd was, ze gaan eerst hun gesprek met de gast afmaken voordat ze je KORTE vraag willen beantwoorden; ik kreeg te horen 2 seconde maar dit duurde ruim een minuut?! De dame en heer achter de receptie waren veder naar andere gasten heel aardig; maar maar moeite om je naam te onthouden als je vraagt wanneer de volgde heat is, eerst je hele reservering te voren halen en dan pas antwoorden? Beetje gastenservice en onthoud onze namen!
Voor 18.50 pp wordt je in een heat gedaan met andere personen in voor die prijs moet je op zn minst de baan voor je zelf hebben en niet met 100 andere man er op; wordt tevens niet gemeld
Erg druk niet escape “waardig”.
Prison Escape was erg druk, vele cellen bezet (Stond op rood) zodat je constant moest wachten. Ook gingen de mensen weer dezelfde kamer in zodat je helemaal geen cel had en tevens is het totaal geen escape. Het zijn meer verschillende spellen in een cel.
Ook was de volgorde van spelen omgedraaid zonder dat wij op
De hoogte gesteld werden.
Erg warm boven. Niemand boven om om uitleg te vragen.
Het was helaas niet wat wij ervan verwacht hadden.
Wij komen niet meer terug.
Het was heel erg leuk
Het was heel erg leuk. Onze vier voor het eerst keer in kartbaan. Ondanks ik en mij dochter niet kunnen de race afmaken wegens bosten toch hebben we ontzettend veel genoten. We hebben wel voucher gekregen, we gaan nog meedoen
Vandaag een combi gedaan van lasergamen…
Vandaag een combi gedaan van lasergamen en prison island met mijn 2 kinderen van 13 en 15 en een vriend. Lasergamen was erg leuk ook al waren er wel veel teams. Prison island echter was een tegenvaller. Veel kamers waren echt niet te snappen voor de kinderen en zelfs niet voor volwassenen. Ik heb een medewerker gevraagd om tips maar het kwam erop neer dat we het zelf moest uitzoeken. Wij komen niet meer terug. Te massaal, en escaperooms zijn dan een stuk uitdagender en duidelijker.
Prison island was zeer uitdagend
Prison island was zeer uitdagend. En de lasergam area was echt groot heel cool
Altijd weer leuk om te karten
Altijd weer leuk om te karten. De Fabrique heeft een mooie baan, waar je lekker snel kunt rijden.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.