Meget glad for den opfølgende service af Frederik fra Jule3et.dk - D. 22 dec. om eftermiddagen da vi satte det leverede juletræ op, kunne vi konstatere, at det var tyndt, forpjusket og med knækked... Se mer
Det här tycker kunderna
Første men bestemt ikke sidste gang jeg får leveret juletræet. Smukt træ som har holdt sig flot gennem hele julen. Leveret på aftalt tidspunkt af venlig og hjælpsom fyr
Jeg har købt vores store juletræ her i flere år, og jeg bliver aldrig skuffet. Træerne er altid ekstremt flotte, friske og har den helt perfekte form. Personalet er altid yderst venlige og hjælpsomme.... Se mer
Helt gennemført god proces med juletræ. Har handlet her de sidste mange år, både på stadeplads, med flinke sælgere, og online, hvor levering sker med meget nøjagtigt leveringstidspunkt, opsætning af... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Jule3et.dk har siden 2014 leveret juletræer online i Danmark. Du finder Danmarks bredeste sortiment af juletræer og tilbehør på vores hjemmeside www.jule3et.dk.
Kontaktuppgifter
Frederiksberg Alle 94, st. th., 1820, Frederiksberg Allé, Danmark
- Kontakt@jule3et.dk
- www.jule3et.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super god levering
Juletræ leveret til døren og der jeg sagde st det er til ejendommen, og vil gerne have det ind i gården, så leveringsmanden har oplyst at han gerne vil bære den derind. Så det er en service, sådan.
Vil nok bestille igen i næste år 👍
Snyd og humbuk
Selvom det ikke er jul, har dette gået mig på i lang tid nu og jeg bliver nødt til at give dem en dårlig anmeldelse, så andre folk i nærmer sig dem. De synes åbenbart at det er etisk korrekt, at 'hyre' kontanthjælpsmodtagere. Når den ca. 7 timers lange vagt er færdig, skriver de en sms rundt (ja, du hørte rigtigt) til alle bortset fra én, om at de ikke fandt en egnet til jobbet. 'Prøvevagten', som de så senere kalder den, viser sig at være ulønnet og man står tilbage med en kort, dårligt formuleret sms om ikke at være 'kvalificeret'. Dette er ikke kun sket for mig og det hele lugter væk af snyd, forkvaklet morale og useriøshed. Udover dette er deres prisindeling, i form af farvesnips på træet, fuldstændighed rodet og forvirrende for kunden. Kvaliteten af træet er diskutabel og Stefan er ubehøvlet overfor sine kunder og ansatte.

Svar från Jule3et.dk
Fup-firma!
Fup-firma!
Har bestilt og betalt for afhentning af juletræ. De kom aldrig og hentede det - svarede aldrig på mine e-mails og tog ikke telefonen. Total radiotavshed. Endte med at måtte lave en indsigelse på beløbet.
Useriøst foretagende.

Svar från Jule3et.dk
Skævt juletræ
Det er klart en tillidssag, at lade andre vælge et juletræ for en. Vi troede på, at jule3et.dk ville holde, hvad de lover på deres hjemmeside! Juletræer valgt med omhu og garanti for kvaliteten. Vi blev desværre slemt skuffede og sidder nu med et skævt juletræ, der har et stort hul i den ene side og oveni det hele er træet så tørt, at det ikke dufter af gran og nålene drysser af. De svarer desværre heller ikke på vores henvendelser til dem om juletræets manglende kvalitet :-( Jule3et.dk får dog 2 stjerne for at bringe træet hjem til os til tiden. Men Julet3et.dk kommer aldrig mere til at levere juletræ til os igen.
Flittige og travle
De er åbenbart nogle flittige drenge hos Jule3et, som arbejder hårdt for at få alle ordrerne og Juletræerne i hus. Det kan godt betale sig at vente eller også skal man bestille lidt tidligere end 4 dage før Jul.
Helt klart en vinder hos mig!! 👏🏼
Jeg vil klart anbefale jule3et.dk. Så var der én ting mindre at stresse over. Juletræ lige til døren, og de tilbyder endda også at hente det igen bagefter. Yay!
Dejlig service der gør julen meget …
Dejlig service der gør julen meget nemmere :)
Meget tilfreds
Så er juletræet in da house👍👌købt hos jule3et.dk som jeg har brugt nogle år og har været og stadig er meget tilfredse med deres service. Kun ros tilovers for Stefan og Co.👌👍
Smart koncept, Lækkert træ, God service
Jeg hørte om jule3et.dk via herlige-herlev.dk og var lidt skeptisk. Købe et juletræ uden at se det først? Men føj det var tillokkende at prøve når man som jeg bestiller nærmest alt på internettet. Levering lige til døren. Men åååh... hvordan ville træet så se ud?, og ville det være god kvalitet? jeg var lidt nervøs.
Men men... chaufføren kom til aftalt tid, ringede en halv time før som aftalt, havde 3 træer med som jeg kunne vælge imellem i den højde jeg havde bestilt. og ja, alt klappede bare - og jeg valgte det første træ han pakkede ud. Det var SÅ fint og lige mig! Vupti Vupti satte han en fod på og BUM, så havde jeg et juletræ leveret lige til døren.
Træet var smukt, og det holdte sig friskt hele julen (det stod udenfor fra 6-19. december og inde fra 20-29. december).
Fantastisk. Det gør jeg igen til næste år.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.