Vi er utrolig glade for vores dørskilt…
Vi er utrolig glade for vores dørskilt :) Det er smukt lavet og blev leveret med stor omhu. Det var også meget nemt at holde kontakten undervejs! Tusind tak!
**grams.keramik** grams.keramik er et lille keramikværksted, hvor jeg laver håndlavet keramik i små serier. Alt bliver drejet eller formet i hånden, og derfor er hver enkelt ting unik. I sortimentet finder du blandt andet kopper og krus, personlige keramikskilte, husnumre i stentøj, bordkort til festlige anledninger samt andre personlige keramikprodukter. En del af produkterne kan laves med navn, tekst eller tal, så de passer præcis til kunden. Keramikken kan bestilles i webshoppen på [www.gramskeramik.dk](http://www.gramskeramik.dk), og der er også mulighed for at besøge den døgnåbne keramikbod på Snerlevej 41 i Ølstykke, hvor der løbende fyldes nye håndlavede produkter på hylderne. Målet med grams.keramik er at skabe personlige og unikke keramikprodukter, der kan bruges i hverdagen eller gives som en særlig gave.
Snerlevej 41, 3650, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meget professionel, hjælpsom og venlig. Vi endte alle med overraskende gode resultater efter en virkelig fokuseret og skøn aften med Ler og Vin!

Svar från Gramskeramik
Sød lille personlig shop med fin keramik, en masse fine kopper og andet og med mulighed for at booke workshops og personlige ordre.

Svar från Gramskeramik
Jeg har været på Krea-messe, hvor jeg lavede en kop på Marias stand og det var en skøn oplevelse; hun er super sød, hjælpsom og virkelig dygtig til at lære fra sig☺️

Svar från Gramskeramik
Jeg havde lidt problemer med at tilgå hjemmesiden, så jeg skrev til Maria. Hun var hurtig til at svare og komme med forskellige løsninger. Vi fandt ud af det og jeg fik købt den smukkeste kop, som er endnu smukkere i virkeligheden. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber fra Maria. Hun er meget dygtig 😁

Skønne kopper fra Grams 😊
Jeg har lige købt en kop til min kone med sødt/sjovt tekst på.
Kopperne er meget fine og det er helt sikkert ikke sidste gang.

Svar från Gramskeramik
Jeg har købt flere kopper hos Gramskeramik. De er så fine🫶🏻Min kaffe smager bare bedre i en smuk kop. Jeg har også købt kopper til evt værtinde gave, og det skabt stor glæde ☕️🥰

Svar från Gramskeramik
Jeg fik en kop i gave, så smuk og fin, med flamingoer 🦩 og så fin en lyserød farve indeni 🤩

Svar från Gramskeramik
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.