Vi havde en voucher fra GoDream til 1700 - men nåede ikke i nærheden af denne værdi under opholdet. Mikroværelset koster åbenbart 700 kr., mens de lovede 1-2 retter på dette hotel tolkes som én h... Se mer
Det här tycker kunderna
Rod i booking, vi manglede et værelse som vi havde betalt for, fik det dog efter 20 minutters ventetid. Slidt slidt hotel, skab med hængsler uden låger i vores værelse,sådan havde det stået i to år if... Se mer
Min kone og jeg holdt fødselsdagsfest med godt 30 deltagere. Hotellet bød på kaffe ifm. indcheckning, øl og vand indtil spisning, som var tre retters menu og fri drikkkevarer til efter natmaden. Perso... Se mer
Har lige haft 2 overnatninger på dette dejlige hotel. Vi havde et skønt værelse nr. 104, dog med et lille badeværelse (bruseniche). Vi fik 2 x 3-retters velsmagende og spændende aftensmad, hvor vi... Se mer
Företagsinformation
- Hotell
- också i
- Dansk restaurang
- Down Home Cooking-restaurang
- Evenemangsutrymme
- Uthyrning av konferens- och mötesrum
Skrivet av företaget
Oplev ægte dansk feriestemning i den hyggelige havneby Juelsminde – med udsigt til vandet, i naturskønneomgivelser, ligger Hotel Juelsminde Strand og venter på dig. Hvis du drømmer om afslapning ved kysten, feriestemning og at være tæt på det hele, er Juelsminde det rigtige sted for dig. Byen tiltrækker hver sommer masser af turister til området, som oftest forbindes med sommerferie, sol og sommer. Året rundt står området dog i fuldt flor af årstidens farver og maritim stemning, som østkystens dejligste ferieby. Hotel Juelsminde Strand er en unik kombination af komfort, natur og charme. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser ved Tofteskoven, Naturlegepladsen og med udsigt til Juelsmindebugtens blå vand. Der er heller ikke langt til Jyllands større byer og attraktioner i Vejle, Horsens, Kolding, Billund og Aarhus. Fra hotellet er der kun en kort gåtur til alle byens oplevelser, lystbådehavnen, stranden og butikkerne i centrum. Vågn op til udsigten over det betagende Kattegat, nyd lækre måltider i vores hyggelige restaurant, et glas kold rosé på terrassen, og udforsk de smukke strande og seværdigheder lige uden for døren. Hotel Juelsminde Strand er byens største og bedste overnatningssted, med sin centrale beliggenhed nær havnen, stranden og byens centrum, er hotellet det ideelle valg for både afslapning og eventyr ved den jyske østkyst. Der omfavnes både badegæster, fester og selskaber, samt erhverv til møder og konferencer. Der er næsten ikke noget bedre sted at være i Danmark, når vejret er bedst!
Kontaktuppgifter
Vejlevej 3, 7130, Juelsminde, Danmark
- info@jmstrand.dk
- www.jmstrand.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Igen igen har vi været på Juelsminde …
Igen igen har vi været på Juelsminde Strand og alt var helt perfekt. Vi kommer her MINDST en gang om månenden, og det har vi tænkt os at blive ved med.
Dårlig mad på Hotel Juelsminde Strand
Jeg har netop været til konfirmation i denne weekend på Hotel Juelsminde Strand. Det var på ingen måde en kulinarisk positiv oplevelse. Værtsparret havde gjort alt hvad der stod i Deres magt for at give Deres gæster en dejlig dag. De havde en ordre bekræftigelse fra Hotellets side på at de havde fuld styr på tingene og var opmærksom på at der i selskabet var to vegetarer (ingen problem). Til forret fik de to vegetarer lov til at tage af to slags kedelig grøn salat fra det øvrige selskabs buffe. Til hovedret fik de to vegetarer tallerkenserveret en yderst tam og kønsløs grøn salat, nu med radiser. Til dessert fik de to vegetarer en udsøgt og rigtig lækker frugtmousse. ( Den var der absolut ikke noget at klage over). Til gå hjem mad fik alle KULSORT og i den grad brændt pizza. Her sagde værtsparret dog stop og returnerede KULLET til køkkenet. Jeg kan på ingen måde som vegetar anbefale Hotel Juelsminde Strand. Glæder mig til stor fest i næste weekend i Juelsminde, som heldigvis ikke er på Hotel Juelsminde Strand. Men et andet sted i byen.
Winnie Winther
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.