Hotel Juelsminde Strand Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi havde en voucher fra GoDream til 1700 - men nåede ikke i nærheden af denne værdi under opholdet. Mikroværelset koster åbenbart 700 kr., mens de lovede 1-2 retter på dette hotel tolkes som én h... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rod i booking, vi manglede et værelse som vi havde betalt for, fik det dog efter 20 minutters ventetid. Slidt slidt hotel, skab med hængsler uden låger i vores værelse,sådan havde det stået i to år if... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min kone og jeg holdt fødselsdagsfest med godt 30 deltagere. Hotellet bød på kaffe ifm. indcheckning, øl og vand indtil spisning, som var tre retters menu og fri drikkkevarer til efter natmaden. Perso... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har lige haft 2 overnatninger på dette dejlige hotel. Vi havde et skønt værelse nr. 104, dog med et lille badeværelse (bruseniche). Vi fik 2 x 3-retters velsmagende og spændende aftensmad, hvor vi... Se mer

Företagsinformation

1. Hotell
  2. också i
  3. Dansk restaurang
  4. Down Home Cooking-restaurang
  5. Evenemangsutrymme
  6. Uthyrning av konferens- och mötesrum

Skrivet av företaget

Oplev ægte dansk feriestemning i den hyggelige havneby Juelsminde – med udsigt til vandet, i naturskønneomgivelser, ligger Hotel Juelsminde Strand og venter på dig. Hvis du drømmer om afslapning ved kysten, feriestemning og at være tæt på det hele, er Juelsminde det rigtige sted for dig. Byen tiltrækker hver sommer masser af turister til området, som oftest forbindes med sommerferie, sol og sommer. Året rundt står området dog i fuldt flor af årstidens farver og maritim stemning, som østkystens dejligste ferieby. Hotel Juelsminde Strand er en unik kombination af komfort, natur og charme. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser ved Tofteskoven, Naturlegepladsen og med udsigt til Juelsmindebugtens blå vand. Der er heller ikke langt til Jyllands større byer og attraktioner i Vejle, Horsens, Kolding, Billund og Aarhus. Fra hotellet er der kun en kort gåtur til alle byens oplevelser, lystbådehavnen, stranden og butikkerne i centrum. Vågn op til udsigten over det betagende Kattegat, nyd lækre måltider i vores hyggelige restaurant, et glas kold rosé på terrassen, og udforsk de smukke strande og seværdigheder lige uden for døren. Hotel Juelsminde Strand er byens største og bedste overnatningssted, med sin centrale beliggenhed nær havnen, stranden og byens centrum, er hotellet det ideelle valg for både afslapning og eventyr ved den jyske østkyst. Der omfavnes både badegæster, fester og selskaber, samt erhverv til møder og konferencer. Der er næsten ikke noget bedre sted at være i Danmark, når vejret er bedst!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

24 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Er dette et hotel?

Helt vildt.
Der har ikke været rengøring på værelset i de 3 dage jeg har boet her! Jeg anerkender de bio hoteller som øger intervallet mellem skift af sengetøj men min skraldespand har altså været fyldt og sengen uredt!
Mit første værelse var med udsigt til en container men blev så flyttet! Pas på med at få et værelse i stuen!
Endelig - kom ikke til morgenmad efter kl. 08. Der er baconen slut - også selvom der kun er ganske få gæster.
Det er en ommer Juelsminde!!!

6 oktober 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har lige været på weekend med venner…

Har lige været på weekend med venner fra fredag til søndag , meget slidt hotel uden internet forbindelse , den 4 retters gourme meny var buffe hvor alt smagte ens og var halv koldt, lørdag kunne vi ikke spise aftensmad på hotellet pga andet arrangement, men kunne ikke få refusion selvom vi havde betalt for hele opholdet , morgenmaden var simpel med kolde blødkogte æg og rundstykker der var så seje . Absolut sidste gang vi har været der .absolut dårlig og manglende service under hele opholdet .

30 september 2022

Vanvittig dårlig service

Vanvittig dårlig service, der er ingen service. Bookede ophold for 6 mdr siden incl 2-retters menu. Da vi gik i restauranten var vi ikke på deres liste(nøglerne havde vi fået), så de mente ikke at der var nok mad, så også vi kunne få. Vi kunne få noget andet, som de ikke viste hvad var! Sagde at vi kunne spise på Restaurant Nord, hvortil jeg svarede, at de så vel betalte? Det gjorde de ikke
Vi gik så i receptionen, hvor vi efter 15 minutter fik samme besked.Nu ser vi hvad vi får at spise!

16 september 2022

Svindlerfirma!

Svindlerfirma!! Stjæler folks penge. Havde købt ophold via Deal.dk. Pga corona var det ikke blevet indløst. Og nu har de så bare stoppet samarbejdet. Så vores penge er røget i deres lommer. De har da helt sikkert fået godtgørelse fra Staten under corona. Det burde være ULOVLIGT at stjæle. Vi har ingen besked!!!

1 juli 2022

Fremragende service

Fremragende service
I forbindelse med booking af værelser til et familie-arrangement til næste år fik vi desværre den nedslående besked på, at der ikke kunne serveres aftensmad p.g.a. andre arrangementer på hotellet.
Men..men..men.. hotellet har alligevel fundet en løsning på problemet og vi glæder os til opholdet.

2 juni 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skuffende og kedeligt

Vi havde en overnatning med 4 retters menu via deal-bevis.
Værelser er små og “skrabede”.
Hotellet er gammelt og slidt.
Fire retters menu var uimponerende og kedelig. En af retterne kunne vi slet ikke spise. Maden kom på iskolde tallerkner direkte fra køleskabet. Ingen smag. Ingen service ift drikkevarer, kaffe mm.
Al service fra om aftenen stod stadig på bordene i atriumgården dagen efter. Lignede en efterskole.
Tillæg for weekend hvilket der ikke var oplyst.
Skuffende oplevelses - heldigvis var Juelsminde dejlig 🤩

7 maj 2022

En fantastisk oplevelse.

En fantastisk oplevelse.
Pæne værelser, imponerende god mad, søde og professionelle personaler, virkeligt 5+ stjerner herfra. Det prøver vi igen. Man må have hund med.... det er + for os der fulgtes ad.
Kan virkeligt godt anbefales.

5 maj 2022

INGEN ANBEFALING HERFRA

Første og sidste gang vi kommer her!
- slidt
- beskidt
- mangel på personale og service
- meget små og slidte værelser
- mad og vin ikke værd at spise og drikke
- mest skrabet morgenmadsbuffet vi nogensinde har oplevet
- opkrævning af weekendtillæg på 150.- vi ikke var blevet oplyst om.
Havde betalt for opgradering. Denne var dog sværd at få øje på. Vi henvendte os faktisk til personalet, da vi troede det var en fejl. Men blev oplyst, at det faktisk var et af deres største værelser. Stakkels dem der var blevet tildelt et alm. værelse. Desuden skulle der være udsigt til vandet. Det var der delvist også. Dog skulle man lige se bort fra Netto og alle deres lysskilte for at se/nyde udsigten.
Havde fået foræret et ophold, og med værdien af det plus opgradering, weekendtillæg og vin løb det op i en pris af 3330,-.
Det er det langtfra værd!!
Jeg kommer ALDRIG til at anbefale nogen at booke et ophold her!

19 mars 2022

Dårlig oplevelse

Min søster og jeg er kommer lige fra et dealophold, på et minidobbelt værelse.
Ved ankomst flyder der cigaret skodder foran hovedindgangen og askebægret er proppet med gamle skodder.. Men vi møder en sød kvinde i receptionen som byder os velkommen, vi skal selvfølgelig vise corona-pas, men mobilnet og wifi er så ringe, at vi skal gå ud af hotellet for at få forbindelse. Vi får nøglen til værelset, her møder vi en skarp lugt af mande parfume, men tænker ikke mere over det, efter vi ser at der er store pletter på gulvene, karme og på væggene i alle rum, hvad dette er, vides ikke, men det har farven brunt, rødt og gult.
Værelset er MINI med en halvanden mandseng (vi var glade for at vi ikke er alt for kurvede, for ellers vil vi ikke kunne være i sengen, begge to på en gang). Hvis man havde lyst til at slappe af med fjernsyn inden eller efter aftensmaden, skulle dette gøres stående, grundet indretningen. Sengen var så hård at fjedrene kunne mærkes. Dynen var ingen dyne men et klumpet vattæppe og hovedpuderne var også klumpet. Herre parfumelugten stammede fra en af vattæpperne som også stank af sved! Pynte pudderne lugtede af fedtet hår. Og da vi meddelte dette til receptionisten, lignede det at dette ikke kom bag på hende.
På det ekstrem lille badeværelset, kunne man kun være en person af gangen, og efter bad, skulle man tørre toilet brættet af med et håndklæde, fordi det står nærmest under bruse hovedet (det skal lige siges, ved rengøring af værelserne, fik vi IKKE nye håndklæder eller et skyl-ud i toilettet. Det var kun sengen som blev redt, og skraldespanden blev tømt. Den ene sengelampe virkede ikke og gulvlampens stik var bøjet og alligevel sat det i en stikkontakt som kunne være med til at brænde hotellet ned!
Der var urinrester under det væg ophængte toilet og i hjørnet af badeværelset. Generelt alt rengøring på selve hotellet var direkte KLAMT!
Dog havde de et stort aktivitetsrum med billard, pool, bordtennis og airhockey. Men der manglede kugler til billard og køerne var i stykker. Bordtennis brættende var flækket og i stykker. Airhockeybordet virkede, men dem man bruger til at spille med, var også i stykker.
Der var koldt på HELE hotellet, så vi gik med jakker til og fra værelset.
Da vi pænt fortæller personalet ved afrejse om vores helhedsoplevelse, forsøger de at kompensere med én flaske rødvin, men det ændre bare ikke vores ophold, som vi ellers havde set meget frem til.
Det skal dog lige understreges, at personalet var smilende og flinke, og hvis man ønsker at komme for at spise i restauranten eller arrangementer UNDEN overnatning, så gør endelig det.
Men selve hotellet vil have fået 0 stjerne fra os, hvis man kunne give det..

24 november 2021

Slidt og direkte klamt

Min søster og jeg er kommer lige fra et dealophold, på et minidobbelt værelse.
Der var koldt på HELE hotellet, så vi gik med jakker til og fra værelset.
Men selve hotellet vil have fået 0 stjerne fra os, hvis man kunne give det..

24 november 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bondefanget ????

Havde købt et Dealtilbud, men ville gerne have et værelse med havudsigt. Ringer til Hotel Juelsminde Strand og får efterfølgende en bekræftelse på, at vil ønsker en opgradering til et værelse med havudsigt til 200 kr. pr nat.
I samme bekræftelse står der også, at middag, morgenmad og opgradering afregnes via voucher. Der der er dog IKKE angivet noget beløb for opgradering af værelset.
Ved afrejse får vi forelagt en regning, hvor opgraderingen til et værelse med havudsigt ikke koster 200 kr pr. nat, men der er yderligere lagt kr. 150 pr for opgradering. Altså 350kr ekstra pr nat.
Ved den efterfølgende "snak" med medarbejderen er forklaringen den, at først opgraderes vi fra minidobbeltværelse til dobbeltværelse - pris 150 kr pr nat, herefter yderligere 200 kr pr nat, fordi vi ønskede havudsigt fra værelset.
Medarbejderen oplyste at betingelserne stod i brevet fra DEAL, og at hun havde oplyst telefonisk, at vi skulle betale for opgraderingen . Hun beklagede dog, at hun muligvis havde glemt at fortælle, at det var to opgraderingsgebyrer, når man går fra minidobbeltværelse, til værelse med havudsigt.
At de 15o kr. ikke var skrevet på bekræftelsen var af hensyn til Hotellets aftale med Deal.
Kedelig afslutning på et ellers godt ophold med OK mad og vine.

29 oktober 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Her skal du ikke bruge din tid!

Min mand og jeg har lige været her et døgn. Brug ikke tid eller penge her.!
Hvorfor?
Service dårlig.
Beskidt på fællesarealerne.
Ingen vinkort til maden.
Beskidte service!
Jeg kunne hører og se at de andre gæster også klistrede til gulvet, fodsporene kunne du følge hen til døren
Beskidt under bordet hvor der blev serveret buffer. Der var også kun 1 slags kød, 2 forskellige typer kartofler og 2 slags salat og 1 enkel sovs.
Duen på vores bord var meget beskidt og jeg har ingen ide om hvornår den sidst er blevet skiftet.
I min forret var der kommet en plastikring for meget med ind på min forret. UHA
Værelserne for små. inklusiv sengene, kun til brug af unge mennesker.
Ikke råd til 2 hovedpuder på værelset, men i stedet blev den ene pude skiftet ud til en pynte pude.
ingen dyner, men vattæpper i stedet for.
Tv på værelset har du ingen glæde udover hvis du ønsker at stå op.! "
Husk når du tager bad at der ikke sidder nogle på toilettet, for de bliver meget våde så!

Det svære en synkende skude, uden varme og charme. !
Jeg har aldrig oplevet før, at være på en planet hvor de ansatte gik rundt som robotter og stemningen og miljøet var meget koldt. Jeg troede at det var mig der var ved at blive tosset, men fandt hurtig ud af ved at få på denne side at mange andre også havde haft ubehagelige ophold på hotellet. Jeg var gal og vred. Men dog taknemlig for at jeg ikke havde haft nogle af mine ansatte med på denne tur. Et andet firma havde solgt gavekortet til dig og derfor troede jeg på at stedet her var godt, men jeg blev meget hurtig klogere!.

12 september 2021

Forfærdeligt ophold!

Forfærdeligt ophold!
Ekstrem sløv betjening i receptionen af den mest uengagerede receptionist til dato!
Værelset (og hotellet generelt) er slidt og bestemt ikke rent. Gulvtæppet er fyldt med pletter. Der er fyldt med insekter på værelset... Og så er der frøer i kælderen.
Morgenmadsbuffeten er heller ikke noget at råbe hurra for - Ville hellere anbefale folk at gå ned i nettoen ved siden af og købe en banan.
Derudover er forbindelsen SÅ elendig, at man ikke engang har mulighed for at google sig til andre hotelophold, hvis nu man skulle have lyst til at tjecke ud før tid... Og dét har man!

Det er ærgerligt, at man ikke kan give 0 stjerner, for det her hotel fortjener ikke engang én.

25 augusti 2021

Deal ophold

Min mor og jeg var på deal ophold på Juelsminde strand hotel i en weekend.
Vi valgte og kører hjem lørdag, da vi ikke kunne overskue det mere. Rengøringen var simpelhen ikke i orden. Der lagde døde dyr over alt på gang arialerne, stikkontakter var ødelagt eller hans ude af væggen, både på værelserne og på gangene.
Vi havde kæmpe edderkopper på værelset, både på vægge, loft og i sengen..
Vi havde desuden 2 retter eller buffet med i opholdet begge dage. Fredag fik vi af vide at der var 2 retter. Da de præsenterede menuen, var 1 ret kulmule, sådan fint. 2 ret var buffet som bestod af 1 salgs kød, 1 slags kartofler, 1 salgs sove, rå bønner og noget pastasalat. Vi var godt nok skuffet. Vi spiste ikke svinekød som var i buffeten, så vi fin noget oksekød der var lækkert. Der var der god service. Men buffet, var det godt nok ikke.
Morgenmaden var fin, det manglede dig mange ting da vi var nede og spise morgenmad.
Vi valgte lørdag efter flere forespørgelser på hvad menuen stod på og intet svar at vi spiste nede i byen. Vi havde ikke brug for at blive skuffet 1 gang mere.

Vi har aldrig været så skuffet over et hotel før, vi kommer ihvertfald ikke igen.

18 juli 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi afholdt min mors 90 års fødselsdag…

Vi afholdt min mors 90 års fødselsdag på Juelsminde Strand, og var fuldt ud tilfredse med arrangementet. Der var dejlig mad, fremragende betjening og hyggelige lokaler. Efter middagen drak vi kaffe på terrassen hvorfra der er en dejlig udsigt.
Alt i alt et fint arrangement, som mor var rigtig glad for.

9 juli 2021

Bedre end forventet.

Bedre end forventet.
God morgenbuffet med det hele.
Velsmagende aftensmad.
Venlig og kompetent betjening.
Dejlige omgivelser
Lyse lokaler og Ok opholdsarealer.

Eneste minus, fremgår af "mini"

21 maj 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har lige holdt konfirmation og er så…

Har lige holdt konfirmation og er så skuffet at det endeligt kun var til 0 stjerner. Hele forløbet har været så dårlig at jeg ikke på nogen måde vil anbefale at andre holder noget på Juelsminde strand. Har aldrig oplevet sådan en dårlig oplevelse. Var nede at snakke med Alexandre og det skulle jeg aldrig ha’ gjort. Sikke en oplevelse. Han er da utrolig falsk person jeg længe har mødt. Vi skulle selv tage kontakt til ham vedr. mad til min søns konfirmation.
Han virkede i starten som en person der havnede styr på tingene med der tog jeg fejl. Vi skulle selv skrive til ham efter 2 uger for at få en pris på det vi ønskede. Det havde han overhovedet ikke styr på. Da vi kom til dagen havde jeg regnet med en rigtig god service.
Jeg blev klogere. Der var ikke styr på en skid. Under middagen manglede vi drikke vare og service var det ringeste jeg nogen sinde har oplevet. Jeg håber aldrig at der er nogen der vil støtte dette sted. Kunne sige så mange dårlige ting om dette sted men så vil jeg ikke være færdig i dag. Har kun dårligt at sige og lov mig nu at tænke jer om en ekstra gang inde i vælger dette sted.

13 maj 2021

Altid et besøg værd!!!

Efter genåbning besøgte vi Restaurant Færgegården på Hotel Juelsminde Strand, og som altid var besøget over al forventning. Store smil og perfekt service fra start til slut. Vi valgte den nye sæsonmenu og lod hotellet vælge vine til retterne, og jeg må sige, det er sjældent man får sådan en oplevelse på alle sanser. Alle retter blev præsenteret på flotteste vis, og de tilhørende vine fik en præsentation og historie der var alle pengene værd.
Snyd ikke jer selv for denne oplevelse, og ond jer selv også at starte med et glas af deres champagne med tilhørende snacks, de er i verdensklasse.
En skam man kun kan give 5 stjerner - stedet fortjener så meget mere!!!

3 maj 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.