Rikhaltiga produkter! Oengagerad personal med dålig produktkännedom!!
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Hos jem & fix hittar ni ett brett sortiment av byggvaror till låga priser. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris!
Per Bondessons väg 2080, 268 31, Svalöv, Sverige
- 046-28 52 900
- kundtjanst@jemfix.com
- www.jemfix.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Höörbutiken!
Höörbutiken!
Det finns många trevliga anställda i Höör. De är väldigt hjälpsamma och bemöter kunden väldigt vänligt. Sedan en tid tillbaks har en ny chef anställts och stämningen i hela butiken har blivit mindre trevlig. Han säger oftast inte hej, om man går förbi honom eller om man ska betala. Han har en nonchalant inställning och behandlar inte varken kunder eller personal bra.
Oskarshamnsbutiken
Oskarshamnsbutiken, överlag ointresserad personal, finns en ur personalen som absolut inte bör arbeta i en butik, har aldrig varit med om en mer nonchalant butiksanställd, frågar man om var en vara finns så får man till svar - tror det är därborta…. Sen visar det sig att varan är i andra delen av butiken. Har tröttnat på personalen i sin helhet i den butiken och gör från och med idag mina inköp på biltema framöver
Sölvesborg
Sölvesborg. Helt och totalt obefintlig service och otrevlig personal. Dom har tid att prata med varandra och ber en vänta om man ber om hjälp. Eller säger; titta själv därute så kommer jag. Vilket dom aldrig gör. Det var inte första gången jag blev bemött såhär, så nu går jag någon annanstans.
Vägrade hjälpa mig att bära en hylla…
Vägrade hjälpa mig att bära en hylla till kassan och ut i bilen, inte serviceinriktade alls. Går ju knappt att få svar på frågorna man ställer heller. Känns snopet och blev mäkta irriterad.
Bra produkter, urusel service
Företaget har bra produkter men urusel betjäning. Svårt hitta någon att fråga, All personal visar totalt ointresse. Jag handlar i Flen sen J&F öppnade där och önskar en märkbar förbättrad service.
Köpte en skottkärra i Söderköping
Köpte en skottkärra i Söderköping
Låg i en kartong frågade särskilt om alla delar fanns i kartongen, svar ja av ansvariga bossen, alla delar ligger i kartongen.
Jag ifrågasatte igen om verkligen allt fick plats i kartongen.
Väl hemma när min man öppnade kartongen, så fanns inte baljan, fick åka 5 mil för att hämta baljan,
och 150 kr till fattigare, med svaret att det blivit ett missförstånd, hur kan bossen och en till anställd påstå att det vart ett missförstånd, vad har dom eller jag förstått fel???.
på en enkel fråga är allt i kartongen 2 gånger.
Inte ens en ursäkt kunde man få fram.
Nu skulle jag ha en 2 hjulig skottkärra idag, och orkade inte åka till nästa stad.
Annars hade jag bett dom stoppa upp den.
Åkte till Jem och fix i Kungälv för att…
Åkte till Jem och fix i Kungälv för att köpa 10st förvaringslådor med lite bättre locklås, stod på hemsidan att det fanns 64 i lager. Åker från centrum i Göteborg för detta bara för att det ska visa sig att de har inte den uppdaterade produkten utan sämre variant med sämre låsning och vi möts av en platschef som inte alls är tillmötesgående eller berörd att man ödslat tid och bensin för ingenting och vi ber om lite good will men icke! Och 80% av de lådorna som fanns hade små flugor och kryp i! Väldigt oprofessionellt och kommer absolut inte åka tillbaka dit och uppmanar de som ska dit att välja en bättre butik och bespara er resan dit. Deras handsprit vid ingången var inte bara tom utan brun av smuts!
Mycket rörigt i butiken. Halvöppnade förpackningar och saknade delar. Inte första gången det saknats delar. Personal står bredvid och ser allt som ligger utspritt på golvet och skiter i det.
Mer intresserad och ordningsam personal
Varning! Tänk dig för innan du köper gräsklippare av Hjem&fix!
Köpte gräsklippare märke Garden av hjem&fix Nässjö. Utseendemässigt kopia av klippare Stiga Garden. När den havererade visade det sig vara en lågprisimport av skitgrossisten Schou A/S, och följaktligen finns varken service eller reservdelar att tillgå. Ingen serviceverkstad vill åta sig reparation. Klipparen värdelös p g a en defekt komponent. Lågpris - stor risk för dyra lärpengar. Aldrig mera Hjem&fix
Saker som ska finnas i butiken finns…
Saker som ska finnas i butiken finns inte. Personal som inte är särskilt angelägna om att lösa problem som butiken självt orsakat. Det skulle finnas 12 ex av varan, men de uppdaterar inte hemsidan. Jag hade tagit mig till en annan stad för att få tag på en vara, suttit på bussar och tåg för att sedan bara få ett besked att "det inte finns". När jag blir ställd och frågar hur det kan vara så här, varför de inte uppdaterar så man vet, säger personalen typ "när, du, nu får jag nog återgå till kassan". Klart att saker och ting borde ordnas när man gjort fel. Men faktum är att man struntar i det. Men man skyndade sig att uppdatera när jag lämnat butiken, såg jag i mobilen😔. Hjälper mig föga, kan jag meddela...
Äldre kvinna som skall köpa några påsar…
Äldre kvinna som skall köpa några påsar täckbark och undrar om det går att få hjälp att lasta i bilen. Ung flicka i kassan vänder sig om till manlig arbetskamrat som till synes inget har att göra just då. Han skakar på huvudet som ett nej. Det resulterar i att det inte blir någon affär. Mycket dåligt. Detta hände i Motala.
Sölvesborg
Sölvesborg. 2 st personal som står i sina mobiler, uppmärksammar inte ens att jag kommer in i butiken trots att jag högljutt hälsar. Hämtar min färg och får samtidigt hjälpa ett gammalt par som ska ha träolja och försökt påkalla personals hjälp o 5 min. Går och ska betala och blir inte ens tilltalad av personal ang. kvitto eller ett välkommen åter. Så extremt dåligt så man blir mörkrädd för de stackare som eventuellt behöver hjälp eller prata med personal. Tydligen är sociala medier och privata saker viktigare än att utföra sitt jobb..sämsta service jag upplevt // Jeppe Ysberg
Okunnigt och otrevligt
Okunnigt. Otrevligt. Och med en total ovilja att ta ansvar för sina felaktiga köprekommendationer som inte fungerar. Värsta köp-/reklamationsupplevelsen jag någonsin har haft. Det utsätter jag mig inte för igen.
Se och lär av IKEA och Bauhaus när det gäller empatisk kundvård och ansvarskänsla.
Tack ändå till tillverkaren Nordlux som såg till att jag fick lämna tillbaka produkten.
Helt värdelös kund service
Helt värdelös kund service, suckar fel saker för att komplettera att en av deras produkter inte fins utan att säga till.
Usel e-handel
Dålig återkoppling efter rostskadad…
Dålig återkoppling efter rostskadad beställning. Tog först 2 veckor att få svar och när jag äntligen fick skicka tillbaka varorna och lovat att få nya snart får jag höra av mig igen efter en vecka för att vänta på svar igen. Tillslut fick jag info att varorna inte finns i lager.
1 månad i onödan, köpte varorna någon annanstans.
Lurad på virke de säljer råspont som…
Lurad på virke de säljer råspont som 95/20 men den är 90 alltså rent lurendrejeri
Köpte ett Steggolf som visade sig vara…
Köpte ett Steggolf som visade sig vara lite snett vid leverans.
Jag skickade ett reklamationsmail sent en lördag, fick svar redan måndag morgon att ett nytt skulle skickas till oss.
Redan på fredagen kom det nya.
Snabbt och effektivt!
Alldeles för trångt och rörigt
Jag var på butiken i Ludvika och hade släpkärran med. Och när man ska plocka på varor är det i stort omöjligt att kunna ställa sig någonstans utan att vara i vägen för någon annan, alternativt att någon annan är i vägen för mig när jag ska komma förbi eller åka ut. Särskilt i brädhallen inomhus är problemet påtagligt, där man får ställa bilen (och under tiden blockera vägen för andra) för att gå in och köa till kassan för att betala. Som jag ser det är butiken alldeles för liten, ni borde bygga ut alternativt flytta till en större och mer ändamålsenlig lokal. Som det ser ut idag fungerar det inte.
Efter jag har ringt och pratat med…
Efter jag har ringt och pratat med butiken och frågat om de varor jag söker finns eller eller inte väljer personalen att blå djupa för mej och säger att varan jag söker finns då jag åker dit för att köpa så pratar jag med lageransvarig eftersom jag inte fann det jag sökte vilket han beklagar om sa att den varan inte ingår i deras sortiment med när jag går in till kassan och ber att få pratjuga med butikschefen så kommer samma snubbe som på lagret och med samma röst som jag tidigare talat med i telefon och åter och beklagar missförståndet .vilket det inte är utan en skär lögn
Kass kundservice
Beställde ett växthus som levererades i ett skadat paket. Växthuset visade sig vara av väldigt dålig kvalitet och vi ville därför ångra vårt köp. Det fick vi inte göra enligt kundservice och till sist gick vi med på att behålla växthuset om de skickade nya delar. Vi väntade i ett par veckor utan att höra av dem. Vi hörde därför av oss igen och lyckades övertala dem om att vi ångrat oss och skickade tillbaka växthuset mot en dyr fraktavgift på 2200 kr. Det jag vill få fram egentligen är att vi blev sjukt dåligt bemöta av kundserviceen och kommer därför aldrig att beställa något hos jem & fix igen. Pratat med andra som alla håller med om att man ska passa sig för att handla hos dem. Sämsta affären av de alla inom området.