Det här tycker kunderna
Cudowny apartament w Lloret de Mar, w pełni wyposażony we wszystko co potrzebne w domu. Przepiękna lokalizacja wśród zieleni blisko z jednej z piękniejszych plaż na Costa Brava. Fachowa i profesjonaln... Se mer
Kontakt i dokonanie rezerwacji z pracownikiem Biura Inter home.pl Panią Pauliną to czysta przyjemność. Zresztą to nie był pierwszy raz, bo wyjeżdżamy za pośrednictwem biura do Hiszpanii po raz piąty.... Se mer
Företaget har svarat
- Semesterlägenhet
- Uthyrning av semesterboende
Om Interhome
Skrivet av företaget
Dlaczego warto wybrać ofertę Interhome podczas planowania wakacji?
- jesteśmy wiarygodnym partnerem z ponad 50-letnim doświadczeniem w branży
- jesteśmy największym w Europie dostawcą wynajmu wakacyjnego z lokalnymi agencjami w najpopularniejszych destynacjach
- posiadamy domy i apartamenty wakacyjne w krajach europejskich, USA i RPA - każdy znajdzie idealne miejsce na wakacje
- nasz doświadczony Zespół Obsługi Klienta jest dostępny 24/7 za pośrednictwem naszej infolinii
- posiadamy sieć biur lokalnych w największych miejscowościach turystycznych, dzięki temu możemy zagwarantować profesjonalną obsługę w miejscu Państwa wypoczynku
- dzięki naszej intuicyjnej wyszukiwarce znalezienie idealnego zakwaterowania na wakacje jest niezwykle łatwe
- gwarantujemy szybką i bezpieczną rezerwację online
- jakość jest dla nas ważna - starannie dobieramy i sprawdzamy nasze oferty wakacyjne, aby zapewnić naszym Gościom niezapomniany pobyt
- Interhome Group zajmuje drugie miejsce w światowym rankingu najlepszych na świecie firm wśród oferentów wynajmu wakacyjnego według Rentals United w 2021 r.
Do kogo adresowana jest oferta Interhome?
Wakacje w domach i apartamentach wakacyjnych to idealne rozwiązanie dla osób ceniących sobie prywatność, swobodę i niezależność oraz miłośników odkrywania nowych zakątków.
Wakacje z dojazdem własnym i możliwością samodzielnego planowania czasu i wakacyjnych aktywności to coś, co doceniają miłośnicy aktywnego zwiedzania, ale też plażowania czy relaksu z książką w domu z prywatnym basenem.
Dzięki dostępowi do indywidualnej kuchni fani gotowania z lokalnych produktów mogą eksperymentować z nowymi potrawami.
To również oferta dla wszystkich uwielbiających sporty zimowe, którzy cały rok czekają na możliwość szusowania po stokach w najlepszych regionach narciarskich i spędzania ferii w przytulnych górskich domkach.
Urlop w domu wakacyjnym jest dla wszystkich ciekawych świata, którzy lubią go eksplorować na własnych zasadach.
Najpopularniejsze miejsca na wakacje:
- Domy i apartamenty wakacyjne w Chorwacji
- Domy i apartamenty wakacyjne we Włoszech
- Domy i apartamenty wakacyjne w Austrii
- Domy i apartamenty wakacyjne w Polsce
- Domy i apartamenty wakacyjne w Hiszpanii
Interhome jako partner biznesowy
Grupa Interhome oferuje wypoczynek pełen możliwości. Jesteśmy idealnym partnerem do rozwoju biznesu. Nieustannie staramy się, aby poszczególne usługi, które świadczymy, były idealnie połączone, aby oferować najlepszą możliwą obsługę. Naszym celem jest to, aby nasi Klienci korzystali z najwyższej jakości usług, jakie mają do zaoferowania nasze oddziały firmy.
Nasz system rezerwacji jest używany w całej Europie, USA, Indiach i Australii, zapewniając maksymalne obłożenie.
Ponadto współpracujemy z wieloma Partnerami, z którymi łączą nas solidne relacje, wzajemne zrozumienie i wspólny cel.
Oferujemy szereg modeli partnerskich, rozwiązań komunikacyjnych i narzędzi sprzedażowych, umożliwiających łatwą dystrybucję produktu z własną obsługą, bez względu na rodzaj prowadzonej działalności czy wymagań i wiedzy technicznej.
Więcej informacji dla partnerów
Interhome dla właścicieli nieruchomości wakacyjnych
Zapraszamy właścicieli domów i apartamentów wakacyjnych do nawiązania współpracy.
Niezależnie od tego, czy jest to dom czy apartament wakacyjny, położony nad morzem, w górach czy w mieście: jeśli dysponują Państwo nieruchomością wakacyjną znajdującą się w atrakcyjnym regionie turystycznym z przyjemnością pomożemy w wynajmie Państwa nieruchomości.
Gwarantujemy zaufane zarządzanie i skuteczny marketing Państwa nieruchomości. Jednocześnie szybko i sprawnie możemy zaspokoić potrzeby i życzenia naszych wspólnych Gości. Powierzając Grupie Interhome swoją nieruchomość, mają Państwo zagwarantowaną globalną widoczność przy minimum formalności. Dzięki naszemu skutecznemu marketingowi i globalnej sieci dystrybucji możemy zapewnić Państwu optymalne obłożenie.
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi modelami współpracy z właścicielami
- Zapisz się do newslettera
- Blog – przewodnik Interhome
- Nasze zaangażowanie w turystykę odpowiedzialną
- Odwiedź naszą stronę interhome.pl
Specjalista w wynajmie domów i apartamentów wakacyjnych od 1965 roku
Skrivet av företaget

- Nasi pracownicy są do Państwa dyspozycji w ponad 200 biurach lokalnych w największych miejscwościach turystycznych.
- Gwarantujemy szwajcarską jakość świadczonych przez nas usług. Regularnie sprawdzamy naszą ofertę wakacyjnego zakwaterowania i jesteśmy w ciągłym kontakcie ze współpracującymi z nami właścicielami domów i apartamentów wakacyjnych.
Kontaktuppgifter
St. Kostki Potockiego 24 B, 02-958, Warszawa, Polen
- +48 22 642 23 84
- info@interhome.pl
- www.interhome.pl
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wzorcowy proces rezerwacji
Tegoroczny proces rezerwacji apartamentu wakacyjnego w Interhome był z mojego powodu wyjątkowo długi ze względu na zmieniające się wymagania członków rodziny. Dzięki wyjątkowemu poświęceniu konsultantki, pani Renaty Karolak, która zaproponowała szereg ofert dopasowanych do naszych indywidualnych potrzeb wybór został dokonany. Interhome jest wyjątkowy pod każdym względem- od strony informatycznej i konsultacyjnej( konsultacja realizowana przez człowieka, a nie "rozmowa z botem").
Bardzo miła i konkretna obsługa. Wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytania
Bardzo miła i konkretna obsługa! Po otrzymaniu wszystkich odpowiedzi na nasze pytania zaraz zdecydowaliśmy się na rezerwację!
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Niejednoznaczne opisy…
Wiele opisów apartamentów jest nieprecyzyjnych i mam wrażenie, że celowo niejednoznacznych.

Warunki anulacji
Proces rezerwacji przebiega sprawnie, ale dopiero po wystawieniu faktury wysyłane jest potwierdzenie warunków anulacji, dość niejasne bo wynika z tego, że anulacja na 999 dni przed imprezą to 100% kosztów, nawet bez wpłacenia zaliczki??!! Kto to może wyjaśnić?

Svar från Interhome
Wszystko poszło szybko i sprawnie.
Nie polecam, publikują ofertę której nie posiadają, sprawdzasz czytasz przesyłasz pieniądze po czym dowiadujesz się że właściciel się nie zgadza na takie warunki, to po co umieszczać takie ogłoszenie i ludziom czas marnować! a później jeszcze prosisz i czekasz na zwrot swoich pieniędzy.... a ogłoszenie nadal widnieje z możliwością rezerwacji za większe pieniądze!

Bardzo dopracowany interfejs
Łatwy interfejs, czytelny kalendarz rezerwacji, fajna opcja przesyłania linków do znajomych/rodziny.
Dobrze wykonane zdjęcia.
Jedyne czego brakuje to plany wynajmowanych mieszkań/domów.
Korzystam z tej platformy wiele razy.
Korzystam z tej platformy wiele razy.
Nigdy się nie zawiodłem zawsze jest tak jak w ofercie, nigdy się nie zawiodłem.
Łatwo, szybko, profesjonalnie
Już piąty rok rezerwuję apartamenty wakacyjne z Interhome. Oferta zawsze odpowiada temu, co zastajemy na miejscu. Proces rezerwacji jest łatwy. Maile przypominają o płatnościach. Zadowolony
rezerwacja apartamentu byla szybka i…
rezerwacja apartamentu byla szybka i bez zadnych problemow
Szybka i sprawna rezerwacja
Szybka i sprawna rezerwacja. Automatycznie dodany kod promocyjny :-)
zadowolony
Sprawne, klarowne przeprowadzenie rezerwacji. Informacje co do obiektu jak najbardziej wystarczające.
Obługa rewelacja polecam.
Great support from Lady on the call…
Great support from Lady on the call yesterday! 11.09 ! She was really engaged and supportive with extra energy ! I do not remember the name but we spoken before 12.00 Polish time. She helped me to quickly book the flat when I canceled reservation via booking.
I definitely do not recommend this…
I definitely do not recommend this place. The owner prohibits almost everything – no playing ball, no jumping into the pool, no inviting guests, and not even talking normally after 10 PM. This created a very unpleasant atmosphere during our stay. To make matters worse, on the last day the owner invited some very unpleasant guests, and then demanded extra money for the children, claiming it was due to an incorrect booking on the website. Overall, it was a very negative experience and I strongly advise against renting this property.

Svar från Interhome
Bardzo dobry kontakt i pomoc w…
Bardzo dobry kontakt i pomoc w realizacji wypoczynku. Od 5 lat dzięki Interhome mamy wspaniałe wakacje.
Bad practices of INTERHOMEl in cooperation with Casamundo.pl continued
I am writing as one of the participants in the unfortunate booking described by @Marek S.
It's all true. Without going into the whole situation and to cut a long story short, Interhome, which was commissioned by Casamundo, does not feel responsible, just like Casamundo.pl and, in our opinion, the fault lies with them and in the communication between these two portals, which we will prove through appropriate further action. On our side, there is frustration and enormous anger due to the unfairly charged fee and the way it was charged to us (payment only in cash, within an hour, or we would be removed from here by the relevant authorities, without a refund of the deposit). Neither party feels responsible and does not even offer any proposal to resolve the dispute. UNACCEPTABLE BEHAVIOUR!
Sprawna i profesjonalna komunikacja.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.