Köpte en Tapwell blandare till ”fyndpris”. När rörmokaren skulle montera upptäckte han att varm- och kallvattenslangarna saknades och att det var en annan blandare än kartongen den låg i. Han fick åka... Se mer
Inredningsvaruhuset.se
Köp hellre från en butik i närheten, här kan ni få vänta länge på er vara. När man mejlar tar det dagar innan svar , förhalar och ingen kompensation när det är så många dagars försening.. Man bruka sä... Se mer
Beställde spa-bad samt tillhörande sittkuddar. Spa-badet kom i tid och fungerar som det ska. Sittkuddarna för 800 kr kom dock aldrig. Mailat kundtjänst för tre veckor sedan utan svar, hittar inge... Se mer
Köp INTE på inredningsvaruhuset.se !! Sämsta företaget jag varit med om! Beställde en köksblandare 6/6-2025 med leverans 1-4 arbetsdagar. Dagarna gick och ingen återkoppling på mail att den var skick... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Över 90+ Varumärken & 18000+ Produkter i sortimentet. Alltid Rätt Pris & Snabb Leverans. Trygg E-handel. Köp via Klarna på Inredningsvaruhuset!
Andra tittade också på
Mkt bra service
Mkt bra service! Och trevlig. Kan inte påminna mig att jag blivit bättre bemött 😊

Väldigt lång leveranstid
Väldigt lång leveranstid. Flyttar fram den hela tiden. Håller inte alls tiden enligt uppgifter.

när Kommer min vara?
Jag väntar fortfarande på att min vara ska levereras....när kommer den?

Lång leveranstid
Beställde en fläktkåpa utav dem, leveranstid 2-5 dagar stod det. Det var dessutom den primär anledningen att göra beställningen, snabb leverans.
Det visade sig dock bli 7 veckor...viss skillnad och skyller enbart på leverantören.
Lite svagt och ingen fråga om kompensation eller dylikt.

Gör ett bättre val
Gör ett bättre val, använd en annan firma att beställa varor ifrån. Beställde en kran här för ett par veckor sedan. Plötsligt var ordern makulerad ”problem med min leverans”. De kunde hänvisa till att jag skulle köpa en likadan kran, nu 1500 kr dyrare...
Lockade med "lägsta pris på prisjakt"…
Lockade med "lägsta pris på prisjakt" för att sedan höra av sig och säga att det blev fel och att ordern markulerats. De länkade till andra produkter som jag kunde välja. Det var exakt samma som jag hade beställt fast där priserna var chockhöjda. Omöjligt att få kontakt med dem efter det.
Fuskar med lagorsaldon
Fuskar med lagorsaldon. Visar ett lockpris, och sedan när dom inte själva lyckas få tag i varan till det priset så tar dom helt enkelt bort ordern.
Har fått en uppmaning att lämna ett…
Har fått en uppmaning att lämna ett omdöme, men mina varor hade inte kommit så jag avvaktade. Fick just en påminnelse om att lämna omdöme, varorna har fortfarande inte kommit därför blir omdömet lågt.
Bra service och snabb leverans
Bra bemötande i samband med kontakt med…
Bra bemötande i samband med kontakt med kundservice. De ringde upp som de lovade och jag fick mina handtag i tid.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabb leverans och bra varor. Toppen!
FANTASTISK SNABB LEVERANS!
Bra att handla av men krångel för oss…
Bra att handla av men krångel för oss med postbox, kan inte leverera till postnords utlämningsställe! Leverans till gatuadress gick bra men man behövde vara på plats 07:00-17:00
Bra och utmärkt leverans.
Om jag kunde skulle jag lämna minus…
Om jag kunde skulle jag lämna minus stjärnor.
Nonchalanta, håller inte vad dom lovar.
Beställde en kyl och frys, fick fel modell, får till svar att lagret skickat en ersättningsmodell, jag beslutar att behålla denna och ber om en prisjustering då modellen är något enklare samt ny leveransbekräftelse för garanti. Detta var den 9 augusti, kvinna ska kontrollera och återkomma, jag ringer igen 13 augusti hon ska åter igen kontrollera, jag har ännu idag 18 oktober inte hört ifrån någon på Inredningsvaruhuset.
Jag rekommenderar inte denna butik.
Fick faktura men inte det jag beställt
Fick faktura men inte det jag beställt
Ringde till dom, kom endast till en telefonsvarare dom skulle ringa upp men ingen har ringt ännu.
Lång leveranstid för min diskbänk med…
Lång leveranstid för min diskbänk med det framgick vid beställningen. I övrigt tycker jag det dåliga genomsnittsbetyget är oförtjänt. Kundtjänst svarade på 24h när jag ville ha ett riktigt kvitto. Problemet med kvitton ligger hos Klarna som verkar kräva inloggning för att titta på vad man har köpt när det är ganska självklart att man vill ha ett sådant i lämpligt utskriftformat.