Beställde spa-bad samt tillhörande sittkuddar. Spa-badet kom i tid och fungerar som det ska. Sittkuddarna för 800 kr kom dock aldrig. Mailat kundtjänst för tre veckor sedan utan svar, hittar inge... Se mer
Köp INTE på inredningsvaruhuset.se !! Sämsta företaget jag varit med om! Beställde en köksblandare 6/6-2025 med leverans 1-4 arbetsdagar. Dagarna gick och ingen återkoppling på mail att den var skick... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Över 90+ Varumärken & 18000+ Produkter i sortimentet. Alltid Rätt Pris & Snabb Leverans. Trygg E-handel. Köp via Klarna på Inredningsvaruhuset!
Har besvarat 14 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Tapwell blandare
Köpte en Tapwell blandare till ”fyndpris”. När rörmokaren skulle montera upptäckte han att varm- och kallvattenslangarna saknades och att det var en annan blandare än kartongen den låg i. Han fick åka och köpa nya slangar vilket betydde större rörmokarkostnad än ”fyndpriset” gav i rabatt. Inredningsvaruhuset vägrade ersätta mig för det, och ingen ursäkt från kundtjänst. Uselt!
Uteblivna varor
Beställde spa-bad samt tillhörande sittkuddar.
Spa-badet kom i tid och fungerar som det ska.
Sittkuddarna för 800 kr kom dock aldrig. Mailat kundtjänst för tre veckor sedan utan svar, hittar inget nummer att ringa på.
Önskar jag läst på omdömen innan och valt ett annat företag att beställa från.
Medelmåttigt, dålig kommunikation
Beställde knoppar, läste dåliga recensioner i efterhand och blev nojig. Ordernumret gick inte att spåra, mailade och bad om en statusuppdatering men fick aldrig något svar. Knopparna levererades efter några dagar men till fel utlämningsställe. Hemsidan låg nere flera dagar.
Finns detta företag ens?
Beställt två varor, fick bekräftelse och betalat med swish. Men nu två veckor senare har jag inte hört något. Ingen svarar på varken telefon eller mail och hemsidan har legat nere i två dagar.
Så nu är jag 4193kr fattigare och vet inte hur jag ska gå vidare.
Finns dom ens?
Blufföretag - handla aldrig här!
Gjorde en beställning för tre veckor sedan med beräknad leveranstid på 1-3 vardagar. Har fortfarande inte fått någon leverans eller ens en information eller avisering. Har mailat supporten men får inget svar. Svarar ej på telefon. Bluff rakt igenom…
UNDVIK!!! Oseriös verksamhet!
Genomrutten hantering med absolut noll kundfokus.
Beställde en kampanjvara där paketet anlände efter 6 dagar, dock med fel varor. Reklammerade då ärendet till supporten och bad om rättelse varpå jag får till svar att paketet kan kastas och att ordern makuleras.
Förklarar då att jag inte begärt någon makulering av ordern och att jag vill ha leverans. Man skyller då på att jag beställt en kampanjvara och att den nu inte finns i lager (beställningsvara) samt att den varit felmärkt, fast de bara skickat helt fel varor i första skedet.
Efter fler försök om att förmå dem att skicka rätt vara får jag till slut ett svar om att varan tydligen finns för beställning på deras hemsida och en länk bifogad.
En vara som jag alltså redan har beställt som de på eget bevåg makulerade ordern för! Men givetvis vill man nu ha fullt pris...

Svar från Inredningsvaruhuset.se
Köp INTE på inredningsvaruhuset.se !!
Köp INTE på inredningsvaruhuset.se !!
Sämsta företaget jag varit med om! Beställde en köksblandare 6/6-2025 med leverans 1-4 arbetsdagar. Dagarna gick och ingen återkoppling på mail att den var skickad. Försökte ringa, men inget svar! Jagade dem i flera dagar utan svar. De slöt med att jag fick kontakta Ballingslöv Mölndal som är inom samma koncern för att ens få återkoppling! Lyckades avboka min beställning och fått tillbaka pengarna! Så OBS! Köp ingenting på denna sida!! Aldrig varit med om sämre företag!

Svar från Inredningsvaruhuset.se
Köp hellre från en butik i närheten, få det i tid..
Köp hellre från en butik i närheten, här kan ni få vänta länge på er vara. När man mejlar tar det dagar innan svar , förhalar och ingen kompensation när det är så många dagars försening.. Man bruka säga ”snålheten bidrar visheten” .. De skriver leverans 1-5 dagar , mitt dröjde över 10 dagar. Hur kan man vilseleda en kund på detta vis! Tänk om innan beställning.
Varning
Pengar har dragit från kontot men status visar att order väntar på validering och inga varor har skickats.
Ärendet löste sig efter kontakt med kundtjänst.

Bänkskiva till badrummet
Var på jakt efter en bänkskiva till vår byrå i badrummet och hittade en som passade perfekt. Priset var bra och leveransen kom enligt utlovad tid.
Dödstyst efter att varan betalts och…
Dödstyst efter att varan betalts och ingen kontakt går att få från bolaget..
rekommenderar verkligen inte inredningsvaruhuset.
Varan skulle finnas i lager, leverans 2-5 dagar. Efter att ha sökt bolaget, via telefon (hänvisning till mail) och via Mail utan svar, känns bolaget oseriöst.
Inget att rekommendera..

Otroligt dåligt och oseriöst
Otroligt dåligt och oseriöst. Beställt en vara för 150kr varav frakten till oss kostade 150kr extra. När produkten inte passade våra moduler och vi ska skicka tillbaka via ”företagspaket” så får vi veta att detta kostar 300kr att returnera. Vi ska alltså betala 3 gånger kostnaden för varan i fraktavgifter? Nej tack - vi slänger det i soporna och beställer aldrig härifrån igen.

Känner mig lurad
Jag valde att köpa en Fläkt från Fjäråskupan till vårt nya kök. Fläkten låg något lägre i pris på inredningsvaruhuset.se. Det var inga problem med beställningen och leverans var på utsatt tid då Fjäråskupan skickar direkt från sin fabrik.
Vi var dessvärre inte hemma när snickaren installerade fläkten tillsammans med elektrikern som han hade tagit in. Fläkten lät dock lite mycket och jag kontaktade supporten på Fjäråskupan. De är riktigt bra och under samtalet uppdagades det att inredningsvaruhuset hade beställt en annan modell av fläkten jag beställt och betalat för. Modellen jag fått var ca 6000 kr billigare och hade inte alla funktioner som krävs för vårt system... Om det var medvetet eller ej låter jag vara osagt. En servicetekniker från Fjäråskupan kom och installerade den del som saknades på fläkten. Inredninsvaruhuset fick givetvis stå för kostnaden.
Problemet var att jag återigen fick ta in en certifierad elektriker för att koppla in fläkten. Denna kostnad vägrar dock inredningsvaruhuset.se att ta då de hävdar att installation ligger på kunden. Jag har försökt förklara att jag redan betalat för en elektriker som var på plats när fläkten installerades men de vägrar förstå. Det är ditt ansavar och ingen kostnad vi tar.
Ett extremt oseriöst bemötande och det är tråkigt för välrenommerade varumärken som Fjäråskupan att förknippas med dem.
Snålheten bedrar visheten. Jag trodde jag sparade några hundralappar men i slutändan blev fläkten 3000 kr dyrare jämfört med om jag köpt den av tillverkaren.
Jag har aldrig skrivit ett omdöme tidigare men gör det för att andra ska kunna undvika att göra misstaget jag gjorde. Att handla från inredningsvaruhuset .se
Det verkar inte gå att svara på Inredningsvaruhusets kommentar nedan. Både jag och elektrikern har förklarat för bolaget att inga kablar har dragits. Det satt sedan tidigare en eldosa på väggen. Det elektrikern gjorde var att koppla in kabeln från fläkten. Som sagt. Detta bolag ljuger och vrider och vänder på allt. Eller så har de inte kapacitet att förstå…

Svar från Inredningsvaruhuset.se
Bästa näthandels upplevelsen på mycket länge!
Beställde en köksblandare på söndagen, fick meddelande på måndagen att den lämnat och var på väg med transportör. Tisdag kl 10 får jag meddelande om att den kan hämtas upp på mitt utlämningsställe. Varan och service bättre än förväntat. Det var till och med så att tankar kom att det kanske var för bra för att vara sant när jag fick avin redan på tisdagen. Med tanke på allt jag handlat via nätet av både stora och små företag så var det här i toppklass!
Beställde Blandarfäste
Beställde Blandarfäste. Skulle komma på 2-3 dagar. Efter en vecka skriver de och skjuter på det ytterligare 3v framåt.
Väldigt oseriöst. De agerar som mellanhand åt någon annan. Beställ inte härifrån.

Svar från Inredningsvaruhuset.se
Svarar inte på mail och återbetalar inte!
Beställer varor den 3/12 som ska finnas i lager men samma dag får jag mail om att varan har obekräftad eller har lång leveranstid varpå jag samma dag ber om att få avbryta ordern.
15/12 får jag ett nytt mail om att varan har okänt leveransdatum och en fråga om jag vill avbryta ordern. Jag svarar återigen att jag redan avbrutit ordern den 3/12. Senare samma dag får jag ett nytt mail om att varan nu är i lager och är ute för leverans varav jag återigen svarar att jag den 3/12 avbröt ordern.
17/12 skickar jag ett nytt mail om att jag redan avbrutit orden tre gånger.
9/1 skickar jag ännu ett mail om att det nu gått en månad där jag varken fått svar på mina mail eller återbetalning.

Svar från Inredningsvaruhuset.se
Lång leveranstid, otrevlig kundtjänst.
Lång leveranstid (över 3 veckor). Efter ytterligare några dagar får jag info om att en vara i min beställning (som skulle komma separat) inte kommer in i lager förrän senare och då blivit makulerad, ingen större skada skedd, är ju vissa leveransproblem i corona-tider. Återbetalning mot mitt kreditkort som jaga betalat med.
Nu till problemet:
Det återbetalades i två olika omgångar, först för den makulerade varan och sen för resten av ordern men som daterades på annan faktura vilket jag då missade. Efter 6 månader kommer en faktura från klarna, den klickar jag i att jag inte beställt, eftersom jag redan betalat för den för ett halvår sedan. Tänkte att antingen är det nån som försöker blåsa mig eller så har dom råkat skicka ut fel.
Skickar Mail och frågar varför dom skickar faktura till mig. Får då av (ägaren?) Staffan en rad otrevliga svar på mina frågor som mest handlade om en förklaring till varför jag ska betala en vara två gånger och om dom kan skicka underlag för vilket köp det gäller. Han kunde inte skicka underlag utan hänvisade till gamla fakturor och beställningsunderlag. Han fick det att framstå som att det var MITT fel och att JAG inte betalat för mig. Faktura och svar kom från Ballingslöv, BSA Kök och Bad och Inredningsvaruhuset, detta gjorde mig osäker på legitimiteten bakom fakturan.
Ringde då till kundtjänst, en Neda svarade, om möjligt ännu otrevligare.
Slutade med att jag betalar fakturan efter samtal med Klarna där dom förklarar att min betalning makulerats av Inredninhsvsruhuset och att pengarna blivit återbetalda ett visst datum.
En soppa som kostade mig mycket huvudbry och timmar i telefon, mail och kontroll av fakturor och kontoutdrag. Jag bad ägaren återkomma per Mail efter att jag förklarat läget men det bemödade han sig inte med.
Kommer aldrig handla här igen. Avråder också andra.

Utomordentligt kass service!
Har gått snart 2 veckor utan svar på mail.
Så frustrerande..

Svar från Inredningsvaruhuset.se
Jag beställde en liten flaska…
Jag beställde en liten flaska bättringsfärg till Ballingslövs kök, jag skrev att färgen på luckorna är Gräddvit i beställningen under kommentarer.
Det går inte att ringa inredningsvaruhuset och de svarar inte heller på mail.
Varan kostade 59:- och transporten 3 ggr så mycket.
Uppmanar INredningsvaruhuset att skicka rätt färg "Gräddvit" utan att kostnaden ska hamna på mig.
Jag utgick från att företaget läser hela beställningen.
Order : FEMGNXCPV
Mvh Per Fagerkvist