Betaling gedaan via Icepay, maar die lijkt niet aan te komen, ontvangende partij meldt dat de status blijft staan op “wacht op betaling”. Terwijl het van mijn rekening is afgeschreven en ik daar ook... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Wij zijn naar een andere betaalprovider overgestapt omdat we teveel problemen hadden met dubbele betalingen en zeer slechte service van ICEPAY. We moesten steeds zelf uitzoeken welke betalingen dubb... Se mer
Icepay is helaas een bedrijf wat malafide internet webshops (uitverkoopoutlet.com, shoppenvoordefun.com) faciliteert in hun betaalmogelijkheden en zich dan verschuilt onder hun voorwaarden dat ze niet... Se mer
Ze blijven nieuwe facturen sturen, nu al een half jaar lang. Telefonisch geven ze aan naar de zaak te kijken, maar je ontvangt nooit een reactie. Tegelijk verwijten ze mij geen opzegging te hebben... Se mer
ICEPAY biedt alle online betaalmogelijkheden. Snel operationeel & eenvoudig te implementeren!
Joan Muyskenweg 37, 1114 AN Amsterdam, Amsterdam, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
I made a payment with them today and I did not get any email confirming and as it is a lot of money, I am really worried because the money has already been taken from my account.

Svar från ICEPAY
Er waren enkel problemen ivm aankopen bij een klant van ICEPAY, deze problemen zijn profecioneel en vlot opgelost door de medewerkers van ICEPAY.
Prima service!

Svar från ICEPAY
Goede betaalproducten en dito klantenservice. Ben al lang een tevreden partner en blijf dit zeker ook nog lange tijd zo!
Icepay blijkt voor ons al jaren lang, iedere keer weer, een stabiele betaalomgeving en een erg prettige betaal service provider om mee samen te werken. Ondanks de uitdagingen binnen onze webshop software leverancier, zorgen zij in ieder geval voor het snel en simpel afrekenen van onze online klanten. Denken daarnaast ook mee bij uitdagingen en zijn ook nog goed bereikbaar. Best wel een aanrader eigenlijk.

Svar från ICEPAY
Great service. Never had any issues. Help was provided fast whenever I had a question.

Svar från ICEPAY
Icepay al jaren als vaste partner voor onze webhop betaal activiteiten. Direct contact, heldere afspraken, snel en eenvoudig met oplossingen om zo prettig mogelijk te kunnen werken. Van harte aanbevolen!

Svar från ICEPAY
Voor ons product MyRig, dat wij onder meer verkopen via MyRig.nl, maken wij gebruik van Ice Pay, een doeltreffende online betaalmodule.
De opstart van de betaalapplicatie was zeer eenvoudig en duidelijk. Op de paar vragen die we hadden, kregen wij snel antwoord. Persoonlijk contact maakte het erg prettig.
Machiel Martens, MyRig

Svar från ICEPAY
heel goede klantenservice, snel en duidelijk antwoord

Svar från ICEPAY
Très satisfait du service client.
Après avoir fait un achat, je n'ai jamais reçu le produit acheté, et le vendeur ne répondait plus. Grâce à Icepay, ils ont fait pression sur le vendeur qui a rapidement pris contact avec moi et m'a remboursé intégralement.
Service client au top, très aimable et très efficace.
Je recommande chaudement !
Uitstekend, eenvoudig, goedkoop, uitgebreid en Service met de grote S, dat is wat je zoekt als je een webwinkel hebt. Ga zo door.

Svar från ICEPAY
Jaren lange uiterst goede samenwerking mee gehad. Vriendelijke helpdesk, altijd bereikbaar en behulpzaam. Uitbetalingen altijd netjes op tijd. Uitstekend bedrijf om mee samen te werken, ik kan Icepay aan iedereen aanbevelen.

Svar från ICEPAY
We have a great experience with this company. Appreciate the personal contact with the account manager.
We waren er heel tevreden over en er is een goede service.
Snelle efficiente beoordeling als je klant wilt worden. En goed bereikbare competente klantondersteuning.
We zijn erg tevreden over hoe snel en vriendelijk wij zijn geholpen. Verder geen verrassingen. We hebben vooraf alle prijzen besproken, zodat je weet waar je aantoe bent. ICEPAY heeft voor ons aardig wat kosten bespaard!
Snelle service zodat ik direct nieuwe betaalmethodes kon ontvangen, zelfs buitenlandse.

Svar från ICEPAY
Opgepast met Icepay. De informatie is zeer misleidend. Icepay geeft zogezegd een gratis account en rekent kosten aan per transactie. Op de prijslijst staan er andere prijzen voor weinig en voor veel transacties. Wat ze niet schrijven is dat er altijd een minimum aan transacties aangerekend wordt. Dus toch een vaste kost. De algemene voorwaarden krijg je niet zomaar toegestuurd en staan ook niet op de website. Al te snel teken je dat je akkoord gaat met deze voorwaarden die je natuurlijk niet hebt kunnen lezen.

Svar från ICEPAY
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.