Waardeloos bedrijf! 3 weken moeten wachten op mijn order, te laat voor de gelegenheid waar ik het zeil voor nodig had. Dus elders iets moeten kopen. Dubbele kosten gemaakt. Heb al 5 mails gestuurd,... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik had blijkbaar een foutieve maat doorgegeven van mijn gewenste tafelzeil. Ik maakte een stom typfoutje bij het veld 'exacte maat'. Maar ik werd vrijwel onmiddellijk goed geholpen en kreeg erg snel e... Se mer
In eerste instantie kregen we het verkeerde type tafelzeil toegezonden. Ik heb contact opgenomen met Huistuinentafelzeil. In eerste instantie kreeg ik de vraag: heeft u het tafelzeil al in gebruik gen... Se mer
Företaget har svarat
Snelle levering ondanks de drukte. Mooie kwaliteit zoals beschreven. Ik gebruik het nu als beschermlaag voor de salontafel bij feestjes etc.etc. Hij glanst nogal, net een glasplaat op je tafel, maar... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 8 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wat een PIEP bedrijf
Wat een PIEP bedrijf.
1 ster is eigelijk nog teveel.
Tafelzeilen gekocht voor onze tafels.
De bobbels zitten erin.. moet uitzakken volgens hun.. maand verder en nog geen verandering.. mail contact is gewoon bagger.. op hun website staat dat ze proberen binnen 24/48 uur tereageren..
Email contact is erg traag nu dik 2 weken later en nog geen antwoord op me laatste mail gehad en vooral geen oplossing niks!!!
Beter je tafelzeil ergens anders halen
Waar het wel gewoon netjes word opgelost als het niet goed is etc.
Want dit is alles behalve netjes!!!
Klant is koning.. nou hier duidelijk niet!!!!
Ze beweren nieuw zeil opgestuurd tehebben.. en dit aan mij tehebben laten weten via de mail plus track&tracé.. ik heb niks gehad in mijn email en stuur daar bewijs van... als ik hun om bewijs vraagt word ik geblokkeerd op WhatsApp, en op email reageren ze niet.. 😅

Stevig Spul
Tafelzeil ziet er stevig uit, nog niet geprobeerd verder. Denk wel dat het tegen een stootje kan.

Svar från Huistuinentafelzeil
Tafelkleden zijn mooi en goede kwaliteit

Niks bestellen hier!!
Op alle manieren contact proberen te zoeken maar geen enkele respons. Afmetingen zijn niet correct en de prijs is niet correct. Inmiddels bij een goed bedrijf opnieuw besteld.

Svar från Huistuinentafelzeil
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit tafelzeil!!

Zeker tevreden
Zeer tevreden, van bestelling tot aan huis geleverd verliep zonder problemen en vlot. Het bestelde artikelen was keurig verpakt en zag er goed uit. Kortom blije klant

Svar från Huistuinentafelzeil
Snelle levering en goede orde…
Snelle levering en goede orde ontvangengoed verpakt ook

Mooi dik tafelzijl en opgerold bezorgd
Mooi dik tafelzijl en opgerold bezorgd

Perfect verpakt
Zeer goed produkt, vlug geleverd en uitstekend verpakt. Opgerold en niet opgevouwen. Kon zo op de tafel zonder vouwen.

Svar från Huistuinentafelzeil
Een update voor de kantine
Ik wilde een verrassing voor de kantine van de volkstuinvereniging.
En hij is door het tafelzeil ,met name de print van groenten en aardbeien leuk opgeknapt
Het zeil is lekker stevig.

Svar från Huistuinentafelzeil
2 kleine zeiltjes besteld voor op…
2 kleine zeiltjes besteld voor op kastje.
De maten zijn perfect.
Geen blauwe gloed.
Ik vond het niet goedkoop maar kwaliteit is uitstekend.
En makkelijk online te bestellen.

Svar från Huistuinentafelzeil
Eenvoudig op maat te bestellen en goede…
Eenvoudig op maat te bestellen en goede prijs kwaliteit verhouding

Zijl krimpt
Zijl bij binnenkomst meteen op tuintafel geplaatst. Paste perfect. Na 2 uur toen we aan de tafel wilde eten zag ik dat het zeker 5 cm gekrompen is. Dus nu een lelijk zijl op tafel.

Mooi kleed
Mooi kleed alleen een verkeerde kleur geleverd. De goede kleur stond wel op de rekening. Lastig om terug te sturen maar gehouden. Jammer!
Bestel hier niet
Verkeerde afmeting en en rond afgesneden. Vervolgens verschuilen achter krimp...
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.