HotelSpecials.nl Omdömen

5 170
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reeds vele malen geboekt bij hen,en uitermate tevreden,ook met de door hen aangeboden prijzen In de hotelwereld staan ze hun mannetje en vrouwtje! Inderdaad in nogal wat gevallen komen ze af met z... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima aanbiedingen! Duidelijk aanbod.Gebruik kaart om locaties te zoeken wat minder transparant. Invullen per hotel goed te doen. Niet fijn is de nare manier om aan het eind vd invulprocedure Al... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima prijzen en makkelijk te boeken. Ook geen vervelende herinneringen in je mailbox als je op de website bent geweest. Geen opdringerigheid maar wel leuke aanbiedingen. Top.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Divers aanbod. Geeft mogelijkheden om weer eens een andere stad of ander hotel te boeken. Eenvoudig boekingssysteem; snel en ook snel bericht over de gemaakte boeking.

Företagsinformation

6. Hälsohotell

Om HotelSpecials.nl

Skrivet av företaget

Meer dan 20 jaar ervaring

HotelSpecials is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de grootste vakantieaanbieders voor korte vakanties in Europa. Je vindt bij HotelSpecials de beste hotel deals en hotel aanbiedingen in landen als Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en Zweden. De veilige en snelle boeking heeft al meer dan 2.5 miljoen klanten overtuigd.

Ruim aanbod aan hotels

Bij HotelSpecials kun je gemakkelijk en snel het juiste hotel zoeken en boeken voor je volgende vakantie. Boek een last minute hotel, maak een citytrip of ga gezellig samen een romantisch weekendje weg naar een wellness hotel! HotelSpecials biedt een tal van mogelijkheden om verschillende soorten hotels te boeken. Denk aan goedkope hotels, romantische hotels, kasteelhotels en luxe hotels.

Unieke Specials en extra’s

Om jouw overnachting net wat extra’s te geven bieden hotels unieke Specials en extra’s aan via HotelSpecials. Profiteer altijd van een ontbijt inclusief, een goede korting en waardevolle extra’s. Met de 2=1 Special betaal je bijvoorbeeld voor slechts één van de twee nachten. Bij een Wellness Special overnacht je in een wellness hotel en mag je gratis gebruik maken van de Wellnessfaciliteiten. En met de VIP Upgrade Special upgrade je gratis naar een luxere kamer en profiteer je van een late check-out.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(5 170)

941 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snel navigeren en geen poespas net…

Snel navigeren en geen poespas net verborgen kosten

25 juli 2026

Hoi heer/mevrouw Vogel,

Wat fijn te horen dat je tevreden bent over onze website.

Graag tot de volgende keer.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooi hotel in een prachtige omgeving.

Mooi hotel in een prachtige omgeving.

Als nieuw, zo stralend wit binnen en buiten.

Ontbijt was goed, zwembad ondanks afmetingen leuk.

Vergeet niet om achter het hotel het bronnenhuis en het schitterende kuurpark te bezoeken, dit gaat niet vanzelf.

Hoi Kirsten,

Wat fijn te horen dat een hotel, geboekt via onze website, goed is bevallen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Reserveringsaanvraag is niet binnen…

Reserveringsaanvraag is niet binnen gekomen bij Hilton. Erg vervelend, duurde daarom erg lang om.in te checken. Meermaals naam en email adres doorgegeven. Ook de bevestigings mail moeten door sturen en daarna nogmaals bewijs van ontbijt en parkeren. Erg vervelend start van de avond na een lange reis

Hoi Eline,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat vervelend om te lezen dat je bij aankomst zo lang hebt moeten wachten met inchecken, zeker na een lange reis. Dat is natuurlijk geen fijne start van je verblijf. Onze excuses voor het ongemak.

We hebben je boeking erbij gezocht en zien dat deze op de dag van aankomst rond 18.00 uur is gemaakt. Het lijkt erop dat de reservering op het moment van aankomst nog niet volledig door het hotel was verwerkt, waardoor je de bevestiging en de extra's opnieuw moest doorgeven. We begrijpen dat dit erg frustrerend is.

We hopen dat je ondanks deze vervelende start toch hebt kunnen genieten van je verblijf. Mocht je nog vragen hebben of als we nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en duidelijke afhandeling bij…

Snelle en duidelijke afhandeling bij het boeken van voordelige overnachtingen.

Hoi Theo,

Bedankt voor het delen van je ervaring en wat fijn te horen dat je tevreden bent.

Leuke prijzen ..voor leuke hotels

Leuke prijzen ..voor leuke hotels

Hoi Marco,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat fijn te horen dat je tevreden bent.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De site was heel duidelijk

De site was heel duidelijk. Daarnaast was de boeking en betaling makkelijk en snel geregeld.

Hoi heer/mevrouw Vermeer,

Wat fijn te horen dat alles duidelijk en snel was.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hotelspecials staat voor leuke deals!

Vaker via HotelSpecials een hotel geboekt met hoge korting.
Nu weer!
Duidelijke website en informatie.
Goede ervaring met HotelSpecials.

Hoi Thea,

Wat goed te horen dat je via onze website een goed geprijsde special hebt kunnen boeken.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hotelspecial is goed in aanbiedingen

Hotelspecial is goed in aanbiedingen, met name last minute. Minder goed: op de site kun je niet aangeven dat er een hond meegaat. Hotels hebben vaak maar paar kamers waar ook honden zijn toegestaan. Dus de aanbieding kan gelden, maar dan zijn er geen kamers meer vrij waar honden zijn toegestaan (dit heb ik ervaren met een ander hotel)

Hoi 'klant',

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze (last minute) aanbiedingen! 😊

Dank je ook voor het delen van je ervaring. We begrijpen heel goed dat het vervelend is als een aanbieding beschikbaar lijkt, maar er uiteindelijk geen hondvriendelijke kamer meer vrij is.

Als er bij een hotel staat vermeld dat honden zijn toegestaan in sommige kamers, neem dan gerust vooraf even contact met ons op. We kijken het graag voor je na bij het hotel, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bedankt voor je feedback, we nemen dit zeker mee!

Groet

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Website toonde precies wat ik wilde…

Website toonde precies wat ik wilde boeken.

Hoi Simon,

Bedankt voor het delen van je ervaring en wat goed te horen dat je tevreden bent over onze website.

We zien je in de toekomst graag weer terug op onze website.

phishing berichten

Ik krijg een whatsapp zogenaamd van het hotelet de boekings datum en mijn naam. Heel dom ingetrapt. Maar de aftercare van hotelspecials is ver te zoeken. Geen enkel onderzoek naar hoe ze aan mijn naam, nummer en boeking komen.

20 juli 2026

Hoi Kimberly,

Wat vervelend dat deze situatie zoveel onrust veroorzaakt, zeker zo vlak voor je verblijf. We begrijpen je zorgen.

We willen je wel geruststellen dat de meldingen op dit moment actief worden onderzocht, samen met de betrokken partijen. We hebben je daarnaast persoonlijk per e-mail benaderd om jouw situatie verder op te pakken.

Onze excuses dat onze eerdere reactie niet goed aansloot op wat je ons had verteld.

HotelSpecials

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het boeken van het hotel ging prima wat…

Het boeken van het hotel ging prima wat ze in de omschrijving zetten klopt aardig.

21 juli 2026

Hoi heer/mevrouw Van der Toorn,

Goed te horen dat het boeken soepel is verlopen.

Eerste en goede ervaring

Met zoeken voor hotels in den haag vond ik een bijzonder goede prijs/kwaliteit "Zomerspecial" aanbieding; meteen geboekt zonder ook maar enig probleem.
Dit is mijn eerste ervaring met "Hotespecials" en het is een GOEDE!!

Hoi Raymond,

Wat leuk om te lezen dat je eerste ervaring met HotelSpecials zo goed is bevallen! Bedankt voor je enthousiaste woorden. Fijn dat je een mooie Zomerspecial hebt gevonden en dat het boeken soepel en zonder problemen verliep.

We hopen je in de toekomst nog vaak te mogen helpen bij het vinden van een mooie special!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zonder mijn toestemming reservering…

Zonder mijn toestemming reservering geannuleerd, terwijl ik de dag ervoor nog telefonisch contact heb gehad met de receptie van het hotel en er niets werd gezegd over overboeking! Vervolgens staat het geboekte arrangement gewoon weer op uw site. Dus ik heb het gewoon opnieuw geboekt en bevestiging ontvangen

Hoi Irene,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat de annulering van je reservering en de daaropvolgende situatie voor verwarring en frustratie hebben gezorgd. We begrijpen goed dat dit geen prettige ervaring is.

We nemen vandaag per e-mail contact met je op om de situatie verder toe te lichten. Uiteraard bieden we je graag onze excuses aan voor het ongemak.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

alles ging goed totdat er bleek dat…

alles ging goed totdat er bleek dat jullie gehackt waren

Hoi John,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat een phishingincident voor onrust heeft gezorgd. We waarderen het dat je dit bij ons aangeeft en bieden onze excuses aan voor de zorgen die hier wellicht door zijn ontstaan.

We nemen de situatie zeer serieus en doen momenteel onderzoek. We vertrouwen erop dat je verblijf binnenkort helemaal naar wens zal verlopen en mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd reageren op onze mail.

Dank je wel.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hotelspecials is gehackt en hebben dit…

Hotelspecials is gehackt en hebben dit niet gemeld. Hierdoor ben ik gescamd en ben 150 euro kwijt. Oké ook dom van mij maar dit was de eerste (en ook laatste) keer dat ik wat bij ze heb geboekt en wist niet hoe de gangvan zaken ging. Ze nemen de telefoon niet op en reageren ook niet op email. Echt slecht.

21 juli 2026

Hoi Cyntia,

Wat vervelend om te lezen dat je hiermee te maken hebt gehad. We begrijpen heel goed dat dit veel frustratie oproept.

We onderzoeken momenteel wat er precies is gebeurd en waar de oorzaak ligt. We hebben je inmiddels ook per e-mail persoonlijk benaderd om je melding verder op te pakken.

Onze excuses dat je eerder geen reactie van ons hebt ontvangen.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Geen terugbetaling

Aantal keer goede ervaringen met hotelspecials gehad. Helaas wegens omstandigheden een boeking (ruim op tijd) moeten annuleren.

Tot op heden geen restitutie en ook geen reacties op de mail ontvangen. Jammer.. want verder ben ik altijd tevreden over ze.

Hoi Ruben,

Bedankt voor je review en ook voor het vertrouwen dat je de afgelopen tijd in HotelSpecials hebt gehad. Jammer om te lezen dat deze ervaring minder positief is verlopen.

We begrijpen dat je graag duidelijkheid wilt over de terugbetaling. Om eventuele verwarring te voorkomen: het gaat hierbij niet om de hotelreservering, maar om de saunatickets die je hebt bijgeboekt. Hiervoor hebben wij inmiddels een verzoek ingediend bij onze wellnesspartner. Zodra wij van hen een terugkoppeling hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat de terugbetaling zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Onze excuses dat je hier langer op hebt moeten wachten dan je van ons mag verwachten. We nemen zo snel mogelijk contact met je op zodra we meer weten.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Geen schoon Hotel Onvriendelijk…

Geen schoon Hotel Onvriendelijk personeel Personeel Matig ontbijt

2 juli 2026

Hoi heer /mevrouw Loeffen,

Wat jammer om te lezen dat een verblijf, geboekt via onze website, niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Het spijt ons dat het hotel niet schoon was, dat je het personeel als onvriendelijk hebt ervaren en dat ook het ontbijt tegenviel. We begrijpen dat dit een grote invloed heeft gehad op je verblijf.

Hoewel wij deze onderdelen niet zelf kunnen beïnvloeden, vinden we het belangrijk om dit soort signalen te ontvangen. Als je ons van de boekingsgegevens verstrekt, zullen we je feedback delen met het hotel zodat zij hiervan op de hoogte zijn en waar mogelijk verbeteringen kunnen doorvoeren.

We vertrouwen erop dat een volgende boeking weer geheel aan je verwachtingen zal voldoen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Niet bereikbaar

Prima aanbiedingen, alleen jammer dat ze niet te bereiken zijn als je een boeking wilt wijzigen. Geen telefoonnummer te bekennen en op emails wordt niet gereageerd. Nu noodgedwongen boeking geannuleerd en nieuwe boeking gemaakt. Hierdoor kost me dit €15,00 extra reserveringskosten.

Hoi Miranda,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het spijt ons dat we niet direct op je e-mail hebben kunnen reageren. Door het weekend en de vakantiedrukte duurt het helaas iets langer dan gebruikelijk.

In situaties waarin een boeking nog kosteloos geannuleerd kan worden, adviseren we inderdaad om de reservering te annuleren en vervolgens direct een nieuwe boeking te maken. Dat is uiteindelijk ook de oplossing die je hebt gekozen.

We begrijpen dat het vervelend is dat je hierdoor opnieuw servicekosten hebt moeten betalen. Uiteraard storten we deze kosten aan je terug. Dit is inmiddels al in werking gezet.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks deze vervelende start kunt uitkijken naar een fijn verblijf.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.