Banner for Hotels.com

Hotels.com Omdömen

12 126
TrustScore 1 av 5

1,2

Jag har bokat hotell via hotels.com och det har fungerat bra. Det jag saknar är bekräftelse på vistelser som gjorda men inte syns på min sida. Det är ganska många som saknas. Jag har försökt att kon... Se mer

Vi gjorde en resa med bil från Sverige till England och bokade hotellen via Hotels . Com för att erhålla fria nätter och cashbak 24 nätter 2 har troligt påförts mitt tillgodo konto likaså tidigare har... Se mer

Har rest med Hotels.com många gånger och vi har aldrig haft några problem. När man nu fick problem så går det inte att komma fram till personlig service. Ingen hjälp från Hotels.com. som har någon j-l... Se mer

Alltså BIG No för detta site. Jag avbokade en bokning samma dag som jag hade bokat men det har gått flera veckor och jag har inte fått tillbaka pengarna. På hemsidan står 7 arbetsdagar när man ringer... Se mer

1. Researrangör
  2. Hotell
  3. Logi
  4. Resebyrå
  5. Söksida för resor
  6. Uthyrning av semesterbostad

With Hotels.com, it’s all in the name. Choose from hundreds of thousands of hotels and earn rewards on all of them for every trip. We make it easy to find the right stay, wherever you’re headed. We help travelers book hotels with confidence through instant discounts, comparison tools, 24/7 customer service and flexible options it is easy to find the right hotel for every trip. From earning rewards for your future trips on eligible stays to unlocking Member Prices for instant discounts. we’re here to make booking feel simpler, more valuable, and help you save time choosing the right stay. We’ve built Hotels.com to help travelers spend less time comparing endless choices and more time feeling good about the stay they book. With upfront pricing, helpful hotel comparison tools, and flexible options when you need them, we make it easier to book with confidence and get more out of every trip. *Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.

Members save up to 20%

Get instant discounts on hotels today.

How it works: https://www.hotels.com/welcome-one-key

(12 126)

1 315 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Total avsaknad av kundsupport

Total avsaknad av kundsupport. det går inte att ringa utan att bli drabbad av en virtuell assistent som inte kan svara på någon fråga. Vad har hänt med bolag, inga telefonummer, inga mejladresser det går inte att komma i kontakt med er

28 oktober 2024

Hotels har stulit 2 rewards-nätter

Hotels har stulit 2 rewards-nätter. Trots jag gett dom bokningsnummer, och alla andra uppgifter. Det värsta är inte att dom stjäl nätter, utan att det är hopplöst få kontakt, Och om man lyckas få kontakt blir det vanligen med en dåligt programmerad robot. Förstånd som en 4-åring. Med tur kan man komma i kontakt med nån Tjingtjong i Asien. Som låtsas förstå, och lovar åtgärd. Men inget händer. Håll er borta från Hotels, om ni kan. PS. För 10 år sedan hade dom utmärkt kundservice.

6 oktober 2024

från seriös bokningstjänst till oseriös

Uppdaterad version. Finns inte längre möjlighet komma i kontakt med hotels.com. Inga telefonnummer, ingen chatfunktion, ingen mejladress. Men det finns ett knep visade det sig, efter att jag hade publicerat min recension.
Jag saknade registrering av flera bokade och använda hotellnätter. Detta ska enligt deras hjälpcenter åtgärdas genom att man skickar mejl till dem. Men ingenstans på sajten finns någon mejladress. De saknade stämplarna innebar att hotels.com lurat mig på en bonusnatt värd cirka 2 000 kronor. Men. Till slut lyckades jag komma i kontakt med en kundtjänstmedarbetare som manuellt uppdaterade mitt konto med de borttappade hotellnätterna. Det gick till slut via deras robot-chat. Den klarar inte de enklaste frågor och det går inte att komma vidare.
Knepet är att inleda chatten med "jag vill chatta med en människa".
Jag fick då hjälp direkt av en trevlig medarbetare, svenskspråkig, som inte ville/kunde svara på varför hotels.com inte har denna service publicerad på webbplatsen.

21 oktober 2024

kan man vara mer oseriös än så här och ändå förvänta sig att ha några kunder

Avskrift av nedanstående är från ett mail där Hotels.com förbinder sig att, i efterhand, ersätta mig för utlägg pga felaktig info om bokat hotell.

Nu väljer hotels.com att göra som många andra kundtjänster. Man struntar helt enkelt i vad man lovat och gör sig okontaktbara. Det finns,mig veterligt, bara en seriös näthandlare. Apotea. Resten är mög och ska bojkottas.

Tack för att du kontaktar Hotels.com angående bokningsbekräftelse 72793536668898

Tack för bilden och jag kan se att det står "gratis flygtransfer".

Svara på detta mejl med bilder på kvitteringarna för flygtransfer, så kommer Hotels.com att återbetala för flygtransfern till det betalkortet du bokade med.

Bildfilen kan maximera 5 MB, och filnamnet kan inte innehålla å, ä, ö och specialtecken.

Har du fler frågor eller funderingar är ni välkommen att kontakta Hotels.com igen.

Med Vänlig Hälsning,
Ring gratis från fast telefon på tel. 020 798 755
Standardavgift från mobil på tel. 0851 761 615

30 juni 2024

Publicerar inte negativa recensioner

Publicerar inte min recension på senaste resan. Kontaktade kundservice som sa att det kunde ta några veckor och att jag får info när den publiceras. Inte hört någonting nu på månader. Var ett väldigt dåligt betyg på ett snuskigt hotell som nästan bara har bra betyg på hotell.com. kanske för att de väljer vad som ska publiceras? Litar inte på hotells.com längre och deras hotellrecensioner.

28 juli 2024

WARNING

WARNING. Vid problem, kundservicen de infört fungerar överhuvudtaget inte. Det går inte att nå dem!!!!!!!!!!

26 september 2024

Värdelös kundsupport

Bokade hotell enl hotels.coms beskrivning. När vi checkade in stämmer ej boendet med beskrivningen.
Har försökt att få kontakt med dom via chatt. Chatten sitter förmodligen i Indien och svarar på frågor via google-translate. Blev lovad kompensation. Men sedan fick jag ett mail där kompensation avvisades. Provade att ringa numret som stod i mailet men skickades bara runt via den virtuella assistenten. Det verkar som att deras taktik är att trötta ut missnöjda kunder. Kommer att sluta boka via hotels.com. UNDVIK - välj en annan tjänst!

20 september 2024

Aldrig mer Hotels

Om det fanns 0 stjärnor så skulle dem få det, har försökt att komma i kontakt med kundservice nu i över två veckor utan framgång. Blev lurad på bonus nätter och stämplar! Kommer inte boka någoting via Hotels längre.

16 augusti 2024

Vi var påväg till åshus och bokade…

Vi var påväg till åshus och bokade samma dag en övernattning på ett hotell i Åhus via hotels.com. Ngn timme senare när vi är 10 minuter ifrån Åhus så riner hotellet och säger att det har blivit fel och dom är dubbelbokade, hon hjälper mig att kolla om det finns ett hotell i närheten och tar även kontakt med hotels.com att dom ska återbetala beloppet. Alla hotell var fullbokade den natten så jag hittar själv ett hotell i en annan stad ca 20 min bort. Senare på eftermiddagen får jag ett mail av hotels att dom kan hjälpa till att omboka men då jag redan har fixat allt själv samt så har hotellet bekräftat att jag kommer få pengarna tillbaka så trodde jag allt var frid och fröjd! Men efter 2 veckor har jag ännu inte fått pengarna återbetalat och försökt få kontakt med hotels.com vilket verkar vara helt omöjligt! Vi mail skriver dom att jag behöver ringa in och när jag ringer in kan dom inte lösa mitt ärende då dom verkar inte kunna se vad som har hänt?!!!!? Den 27 juli drogs 2511kr från mitt kort av hotels.com och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar! Jag har nu gjort en reklamation via min bank och polisanmält företaget!

27 juli 2024

Värdelöst företag

Värdelöst företag, går inte att komma i kontakt med dem och de är inte det minsta till hjälp när man väl pratar med dem. Har pratat med tre olika inom kundtjänst och de säger alla olika saker.

Förväntar ni er någon form av återbetalning kan ni glömma det. Företaget borde granskas noggrant för något sköts inte korrekt här.

8 augusti 2024

Jag blir galen på Hotels.com…

Jag blir galen på Hotels.com kundservice! Det finns inget telefonnummer på hemsida eller i appen och när man letat upp något från längesedan och hittar ett nummer så snurrar man runt, runt med en virtuell röst och kan inte komma vidare. Även om man trycker att man vill prata om "annat" så begär de ett bokningsnummer. Jag har ett par gånger lagt över en timma på att får prata med någon. Nu avslutar jag mitt konto hos Hotels.com och börjar använda något annat!

7 augusti 2024

Hade samlat 10 stämplar och fått 1…

Hade samlat 10 stämplar och fått 1 bonusnatt. När jag skulle använda bonusnatten och bokningen nästan var klar försvann den helt plötsligt. Helt omöjligt att få kontakt med någon slags kundtjänst överhuvud taget. Sista gången jag bokar från hotels.com

6 augusti 2024

Blev LOVAD kompensation med avdrag…

Blev LOVAD kompensation med avdrag eller någonslags bonuscheckar, efter sa till att en person hade en otrevlig ton i sitt sätt när vi smsade/ chattade ang önskade hjälp och hade frågor om boka.
INTE hellre fått någonting av det de lovade!!
DÅLIGT!!
Lill Johansson

2 augusti 2024

Systematiskt bedrägeri

Vi /familj 5 vuxna) bokade en ¨lägenhet med två sovrum, 65 kvm¨ på ett hotell i Albanien, och kommer dit och inser att det (på sin höjd) är 25-30 kvm stort. Vi lämnade boendet efter en natt, ordnade eget nytt boende, och har sedan dess försökt kommunicera med Hotles.com och med hotellet angående viss återbetalning - de skyller båda på varann. Hotellet påstår att Hotels.com har fel information om storlek på rum och att foton är ihopblandade med andra rum och Hotels.com skyller att de inte kan hjälpa oss för vi betalade hotellet kontant på plats, och att de inte kan verifiera de olika hotellens information. Det är uppenbart att de inte tar något ansvar alls för någon information de publicerar, och de har inga skrupler med att samarbeta med oseriösa hotell/ boenden. Kommer aldrig mer boka via dem.

17 juli 2024

Kundservice är under all kritik

Kundservice är under all kritik. Blev runtslussad i chatt och telefon i tre timmar när vi inte kunde få tag på hotellet och checka in. Verkar vara systematiskt instruerat att endast dra ut på tiden i kundtjänst och ej hjälpa och utgå från att man ljuger.

14 juli 2024