Jag har bokat hotell via hotels.com och det har fungerat bra. Det jag saknar är bekräftelse på vistelser som gjorda men inte syns på min sida. Det är ganska många som saknas. Jag har försökt att kon... Se mer

Vi gjorde en resa med bil från Sverige till England och bokade hotellen via Hotels . Com för att erhålla fria nätter och cashbak 24 nätter 2 har troligt påförts mitt tillgodo konto likaså tidigare har... Se mer
Har rest med Hotels.com många gånger och vi har aldrig haft några problem. När man nu fick problem så går det inte att komma fram till personlig service. Ingen hjälp från Hotels.com. som har någon j-l... Se mer
Alltså BIG No för detta site. Jag avbokade en bokning samma dag som jag hade bokat men det har gått flera veckor och jag har inte fått tillbaka pengarna. På hemsidan står 7 arbetsdagar när man ringer... Se mer
With Hotels.com, it’s all in the name. Choose from hundreds of thousands of hotels and earn rewards on all of them for every trip. We make it easy to find the right stay, wherever you’re headed. We help travelers book hotels with confidence through instant discounts, comparison tools, 24/7 customer service and flexible options it is easy to find the right hotel for every trip. From earning rewards for your future trips on eligible stays to unlocking Member Prices for instant discounts. we’re here to make booking feel simpler, more valuable, and help you save time choosing the right stay. We’ve built Hotels.com to help travelers spend less time comparing endless choices and more time feeling good about the stay they book. With upfront pricing, helpful hotel comparison tools, and flexible options when you need them, we make it easier to book with confidence and get more out of every trip. *Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.
Get instant discounts on hotels today.
5400 Lyndon B Johnson Freeway, 75240, Dallas, USA
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Vi hade råkat boka en hotellnatt på fel datum och köpt en ej återbetalningsbar eller ombokningsbar bokning. Efter att ha tagit kontakt med hotels.com skrev vi först med en robot och blev sedan vidarebefodrade till en person. Inom 10 minuter hade den personen kontaktat hotellet, bokat om till önskat datum och dessutom fixat en återbetalning av mellanskillnaden. Inget dåligt att säga om deras kundservice.
Vid avbokning så får man inte pengarna tillbaka alls. Inga alternativ eller något. Boka inte på hotels
Varning för hotels.com finns ingen service överhuvudtaget dom hjälper inte de är komplett värdelösa. Så anlita ALDRIG hotels.com. Dom luras och betalar inte tillbaka ett enda öre även om man får problem.
Jag bokade en natt med booking på good morning hotel Arlanda. När jag kommer dit säger de att jag även bokat en rum via hotels.com samma natt! det drogs pengar för båda nätterna! Jag reste ensam! Har ej fått ngt meddelande från hotels.com om denna bokning!! Får ej tag på ngn som kan reda ut detta! Hur har det gått mina betalningsuppgifter?? Känns inte tryggt alls!
Bokade hotellövernatting med 7 rum för 7 st kollegor. Allt gick bra fram tills att jag skulle få ett kvitto, vilket är ju nödvändigt för ett företag.
Det "kvittot" som ges via hemsidan ser inte ut som något kvitto jag har någonsin sett. Det listar inte alla rum, bara två st; Det visar inte hela summan, bara individuella priser får två rum.
Nu har jag kontaktat hotels.com support-chatten i två omgångar för att få ett vettigt kvitto. Först fick jag höra av dem att det inte går, utan jag måste fråga hotellet. Vilket jag gjorde, och hotellet säger att de kan aldrig skapa kvitto när köpet görs i förväg via hotels.com. Därefter omgång två, och då fick jag som respons, citat, "Tyvärr kan inte vi skicka ut detaljerad kvitton från vårat håll. Orsaken till detta är för att vi i grunden är ett amerikanst företag. Vill du ha detaljerade kvitton i framtiden rekommenderar jag dig att använda betala senare funktionen och därefter hämta ut kvittot på plats i hotellet." Vilket är förstås nonsens. Amerikanska företag hanterar fakturor och kvitton dagligen precis om svenska företag.
Mitt råd, om du ska göra företagsresor, är att hålla dig bort från hotels.com helt.
Skulle göra en bokning genom jobbet - smidigt när de erbjuder betalning med Klarna för Klarna frågar i vanliga fall i kassan om man köper som privatperson eller företag och man kan direkt få korrekta uppgifter på fakturan. Inte hos Hotels. Jag kontaktade då kundtjänst innan köp via livechatt om de kan ändra fakturan efter köp - så jag inte krånglar till det - svaret var Absolut, inga som helst problem, bara återkom med bokningsnumret så ändrar vi fakturan. Genomförde köp, fick en saftig faktura i min privata inkorg, kontaktade igen kundtjänst, "det löser vi, vår ekonomiavdelning hör av sig" sen tvärstopp - de kan inte ändra några uppgifter. Jag kontaktade Klarna om att ändra uppgifter på fakturan och de säger att ändringar ska komma från företaget (Hotels) så uppdaterar Klarna från den informationen - men fortsatt nej, de kan inte ändra något. Sämsta jag varit med om!
Råkade boka fel datum, en minut efter skrev jag & frågade om vi kunde lösa problemet vilket dom inte kunde, efter en vecka av fram & tillbaka med olika lösningar så har vi fortfarande inte kunnat lösa något.
Ingen återbetalning, skulle vi byta datum kostar det nästan dubbla än vad detta datum kostar, dom hänvisar en till ett försäkringsbolag som bara skickar autogenererade svar med information som man redan läst på deras hemsida.
Helt sjukt hur ett företag med dessa brister får existera.
Värsta jag någonsin varit med om.
Totalt värdelösa. Förmedlar bara bokningar och är baserade i USA så de vägrar ge kvitton med moms
Bokade hotellrum en natt och tecknade försäkring externt för avbokning, då återbetalning ej fanns på boendet.
Var tvungen att avboka pga inställt evenemang för att göra anspråk på försäkringen, vilken inte gällde för inställt evenemang. Ville då backa avbokningen för att nyttja vistelsen ändå, men det var kört när avbokningen gått igenom. Pengarna tog de hand om såklart.
I efterhand kunde jag ha bokat till samma pris direkt på hotellet. Kommer aldrig nyttja Hotels.com igen.
Det är tydligt att de inte vill ha kontakt med sina kunder.
Inget telefon nummer och ingen mailadress.
Olika priser på rum som ser identiska ut men ingen förklaring till varför det skiljer i pris.
Har använt Hotels.com i över 10år men måste se mig om efter något annat.
Samlat stämplar som helt plötsligt försvunnit.
När jag tänkte ta bonus natten.
Får ingen respons tebax.
De struntar totalt i sina kunder
Fått höra att de gör så !
Trodde inte det men vet nu att så är de tyvärr.
Så besviken. De borde ta bort dom helt....
Bluff är vad det är
Aldrig mer!
Bokade ett rum som skulle kosta 970kr. Kommer till hotellet knappt två veckor senare och får betala 1435kr. Hotellet kan inget göra och jag får svaret att priserna kan stiga efter bokningen och att jag måste ta det med Hotels.com. Jag frågar : Om jag bokar ett bord på restaurang, beställer maten enligt menyn och sen får en nota som är nästan 50% högre än det pris som stod på menyn. Hur ska jag reagera då? Eller om jag lägger undan ett par byxor för 500kr i en affär, uträttar några ärenden och hämtar byxorna en timme senare bara för att upptäcka att priset plötsligt är 950kr?! Receptionisten tittar hålögt på mig. Tydligen är det här helt normalt om man bokar med Hotels.com. I min värld är det det sjukaste jag upplevt!
Köpt hotellnätter av dem i över 20 år men aldrig mer! Vid ändring av bokning försvinner rewards-nätter som inte går att få tillbaka. Omöjlig kundtjänst och när deras rewards försvinner är det bättre/billigare att boka direkt av hotellet/hotellkedjan istället.
Kommer aldrig mer boka via Hotels hopplös kundservice. Helt omöjliga att ha att göra med. Har en tredje part som är inblandad som dem vägrar ge uppgifter till. Vi har fått klartecken att boka om vår hotellvistelse via hotellet men hotels var tvungna att skicka mejl till hotellet för bekräftelse på nya datum. Detta kan dem inte få till utan råder oss att avboka utan återbetalning i väntan på tredje part. Jag har lagt 3.5 timme på detta och är extremt upprörd, aldrig aldrig mer Hotels.
Recensioner på deras hotell går inte lita på. Hotell som enligt kunder är fantastiska är tvärtom hemska. Förstod varför sen när min kundrecension inte visades. Vilket även hänt andra. Hotellet var omöjligt kontakta, svarade inte trots varning om hurrican i området. På ett annat hotell stämde inte priset på resortavgift.
Jag bokade ett hotell för att kunna lägga in ett nytt visa kort. Gick ej att ändra det utgångna utan att göra en fejkbokning. Bara där borde jag fattat att deras app inte funkar som den ska. Bokade och avbokade den 23e oktober för 4 personer. ( 12-13november alltså i natt och avbokning utan avgifter) Fick bekräftelse på båda och dubbelkollade i appen att avbokningen var gjord. Vilket den var. Och det står i appen att båda rummen är avbokade. Nu har hotellet i USA fakturerat mig för ett av rummen över 2000kr. Och H.com påstår att om man bokat 2 rum blir bara 1 avbokat. Jag har förklarat för dem flera ggr att bägge är avbokade i appen och vem avbokar 1 halv bokning? De vill inte hjälpa till för jag inte har sparat mejlet på avbokningen. (Vilket jag raderade efter att dubbelkollat i appen )Och de lovar att återkomma, men nu ska de ha 7;dagar på sig att återkomma efter senaste kontakten. Skrattretande att företag kan ha så dålig service. De har blockat mig från deras chatt funktion.
Uppdatering: Fick idag samtal från h.com att de återbetalar mina pengar. De är också medvetna om problemen i appen, att det inte går att lägga in nytt Visakort utan att göra en bokning och att om man avbokar, så blir bara 1 av 2 rum avbokat, fastän det tydligt står i appen att bägge är avbokade. Fick också talat om för personen som ringde idag att de hänvisar till policyn som inte finns. Hade de bara kollat direkt utan att kräva avbokningsmejlet ( så länge jag inte skickade in det kunde de inte hjälpa mig) och bekräftat min återbetalning, så hade jag inte behövt lägga 2 arbetsdagar på detta.
Jag har rest mycket men tyvärr med snabba ombokningar när planerna ändrats. Började bli misstänksam när återbetalningar dröjde så jag har bytt leverantör.
Droppen för mig, och en bekräftelse på problemen var när jag fick ett mail om en bonusnatt med ett belopp, när jag skulle boka var det ett mycket lägre belopp.
Med åtminstone 5 omgångar med kundtjänst och timmar nedlagda på olika chattar kom till slut svaret. Det är ett systemfel, du har ingen rätt till det belopp som vi mailat dig.
Hur seriöst är det???????
Om du vill ha din reskassa förstörd så ska du boka hos dom. Återbetalning 7. 10 dagar företag boka hellre med boking.com Återbetalning på ett par timmar