Jag har bokat hotell via hotels.com och det har fungerat bra. Det jag saknar är bekräftelse på vistelser som gjorda men inte syns på min sida. Det är ganska många som saknas. Jag har försökt att kon... Se mer

Vi gjorde en resa med bil från Sverige till England och bokade hotellen via Hotels . Com för att erhålla fria nätter och cashbak 24 nätter 2 har troligt påförts mitt tillgodo konto likaså tidigare har... Se mer
Har rest med Hotels.com många gånger och vi har aldrig haft några problem. När man nu fick problem så går det inte att komma fram till personlig service. Ingen hjälp från Hotels.com. som har någon j-l... Se mer
Alltså BIG No för detta site. Jag avbokade en bokning samma dag som jag hade bokat men det har gått flera veckor och jag har inte fått tillbaka pengarna. På hemsidan står 7 arbetsdagar när man ringer... Se mer
With Hotels.com, it’s all in the name. Choose from hundreds of thousands of hotels and earn rewards on all of them for every trip. We make it easy to find the right stay, wherever you’re headed. We help travelers book hotels with confidence through instant discounts, comparison tools, 24/7 customer service and flexible options it is easy to find the right hotel for every trip. From earning rewards for your future trips on eligible stays to unlocking Member Prices for instant discounts. we’re here to make booking feel simpler, more valuable, and help you save time choosing the right stay. We’ve built Hotels.com to help travelers spend less time comparing endless choices and more time feeling good about the stay they book. With upfront pricing, helpful hotel comparison tools, and flexible options when you need them, we make it easier to book with confidence and get more out of every trip. *Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.
Get instant discounts on hotels today.
5400 Lyndon B Johnson Freeway, 75240, Dallas, USA
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Varning till resenärer – min erfarenhet med Hotel.com, Xcover och Best Western Bentleys
Jag delar detta som konsumentinformation.
Jag bokade ett hotell via Hotel.com, bodde skulle vara på Best Western Bentleys, och köpte samtidigt en reseförsäkring via Xcover, som enligt villkoren ska ersätta hotellkostnader om resan inte kan genomföras.
Redan dagen efter bokningen informerade jag om att jag inte kunde genomföra resan och försökte avboka:
Best Western Bentleys hänvisade mig till Hotel.com
Hotel.com hänvisade mig vidare till Xcover (försäkringsbolaget)
Jag skickade in all efterfrågad dokumentation till Xcover
Resultatet:
Bokningen är avbokad
Jag har inte nyttjat hotellet
Jag har ändå blivit debiterad hela beloppet
Trots upprepade försök har jag inte fått något svar från någon av parterna
Jag publicerar detta för att andra resenärer ska vara medvetna om hur ärenden kan hanteras när problem uppstår, och kunna fatta ett informerat beslut innan de bokar via dessa aktörer.Ämne
Andra uppföljning – uteblivet besked sedan 18 december [7ZPXYL-13RPE]
Jag följer här upp mitt ärende med referens [7ZPXYL-13RPE].
Jag mottog ert standardsvar den 18 december 2025, där ni bekräftade att ärendet låg i kö. Sedan dess har jag inte fått någon ytterligare återkoppling, trots att all efterfrågad dokumentation redan var inskickad vid det tillfället.
Det har nu gått tillräckligt lång tid utan besked. Jag ber er därför att:
antingen slutföra handläggningen och fatta beslut, eller
tydligt ange när ett slutgiltigt besked kan förväntas
Om jag inte får ett konkret svar inom kort kommer jag att behöva föra ärendet vidare via andra kanaler.
Jag ser fram emot er återkoppling.
Masoud Vanaki
Dom erkänner inte att dom har fel / missvisande information om många hotell. Du får inte den support som du behöver när detta sker utan dom struntar i kundens uppgifter och går bara på vad hotellet säger. Detta trots att man skickar in bilder som visar hur det faktiskt är.
Sämsta service, vart lovad återbetalning från hotellet men Hotels håller in pengarna som om det vore deras.
Kommer med bortförklaringar och ljuger för kunden
Mitt hotell som var bokat månader i förväg stängdes 2 veckor innan jag skulle dit varpå jag fick mail att kontakta hotels.com för hjälp.
Killen jag fick prata med i hotels kundtjänst blev arg och dum förklarade mig för att jag frågade om det fanns någon möjlighet att få någon kompensation eller hjälp att hitta något nytt. Sjukt dåligt kundbemötande och service.
Omöjligt att kontakta på telefon. Chatten ger inga svar, och förstår inte frågan.
Sjukt dåligt, de säger att de prismatchar men när man skriver till de vart man hittat bättre pris (400kr skillnad per natt!!!) så är det någon indisk kundservice. De går in i den sidan du visat att du hittat bättre pris och överbelastar samma sökning så att det blir dyrare. Dessutom säger de att de inte kan prismatcha om du inte har en aktiv bokning och att de inte kan garantera prismatchningen om du bokar via dem… tänkte få fler stämplar till bonusnatt men där förlorade de en kund pga idioti!
Vid beställning fick webbsidan error och visade grå skärm. Efter några minuter gjorde jag refresh på webbsidan, men vid beställning två köp feldebbiterades. Hotels hänvisar till avbokningspolicy och att jag inte ska få pengar tillbaka.
Edit: Efter två veckor fick pengarna tillbaka från dubbelbetalningen.
Bokade ett hotel i Stockholm som visade sig ha vägglöss på rummet, kontakde då hotels.com kundtjänst i appen och fick chatta med kundtjänst som förstod problemet och såg till att jag som gäst togs om hand på bästa sätt, löste det genom att jag blev återbetalad för en utebliven hotell natt samt en rabattkod på 150 kr, bemötandet av kundtjänst var mycket bra och jag kan varmt rekommendera hotels.com
Otroligt dåligt bemötande av deras kundtjänst efter att jag inte kunnat avboka min resa pga teknisk fel på deras hemsida. Då tyckte de att hotellet hade rätt att ta 100% betalt från mig, dvs över 16000 kr.
Jag får ingen hjälp alls med detta och de ger mig samma svar om och om igen.
Sidan fick error vid beställning och två köp feldebbiterades. Hotels hänvisar till avbokningspolicy och att jag inte ska få pengar tillbaka
Hemskt bemötande och oacceptabel service!
Vi hade bokat rum på Varberg Golf Club och fått både sms och mejl med tydlig information om att nyckeln skulle ligga i nyckelskåpet. När vi kom fram sent på kvällen fanns ingen nyckel där. Ingen personal att nå, ingen hjälp att få. Resultatet blev att vi fick ta en taxi för 1500 kr och var nära att behöva sova ute.
Detta är helt oacceptabelt för ett hotell som tar betalt av sina gäster. Att inte hålla det man lovar, lämna kunder i sticket och sedan inte ha någon akut lösning tillgänglig visar på total brist på service och ansvar. Hotels.com begärde bara en återbetalning men där stog vi sent på kvällen utan husrum. Och ABSOLUT ingen hjälp från dem
Jag avråder starkt från att boka boende här – risken att stå utan rum och hjälp är helt enkelt för stor. Välj ett hotell som bryr sig om sina gäster.
Otrevlig kundservice! Gav otillräcklig information. Skrev inte med att hotellet inte går att ta sig till med bil, att man måste åka upp med lift och att man efter 17.00 inte kan ta sig ner från berget som hotellet låg på förens dagen efter. Inga restauranger var öppna efter 17.00 heller så man fick vara hungrig om man åkte upp. Svaret jag fick efter att jag förklarade att jag var missnöjd var ”Det är ditt ansvar att kolla upp”.
Står inget på deras hemsida, inte ens under ”viktig/övrig information”.
Ej avbokningsbar så verkar inte få några pengar tillbaka heller, trotts att vi inte sov där
En halv stjärna. Fruktansvärt dålig service och kundtjänstchatten är under all kritik. Boka genom annat bolag!!!
Dålig support och går inte att ringa någon då man blir kopplad mot en Chatbot. När man väl hittar någon att prata med är de dåligt lösningsorienterade. De är lurendrejare och vi har Gift Card som är kopplade mot dom och ingen på Hotell.com vill kännas vid.
BOKA INTE HOTETS.COM!!!!!!!!
Katastrof! Ville avboka ett rum och angav rätt bokningsnummer 3 ggr men det hittades inte och avbokning vägrades.
Kommer aldrig någonsin att boka via dom igen!!
VARNiNG!!!
Jag har klagat på en usel natt med bastuvärme och stank från badrummet, vecka 30 men inget svar fått!
Ringde även till Hotellet, First Hotel Jörgen Kock och klagade och bad om deras uttalande!
Aldrig mer detta hotell!
Rekommenderas INTE, urusel service, felaktiga uppgifter på bokningarna.
Bokade hotell februari med bekräftelse, sedan gjordes en avbokning i juli med ingen information en månad innan vistelsen. Bara en slump att vi kollade på vår bokning. Med andra ord så är alla bokningar väldigt oseriösa, finns ingen garanti att du har ett hotell rum när du kommer fram. De har lovat återkomma med förklaring men skyller just på att boendet bokat av, medan boendet menar att det är Hotels.com som inte lämnat korrekta uppgifter. Inser nu att vi borde läst alla recensioner innan vi bokade vårt boende. Helt galet att en bokning med bekräftelse att den är ”godkänd” sedan kan tas bort några månader senare - dessutom utan att meddela kunden. Varning för oseriösa förmedlare!
De Bokade inte det datum vi begärt.
Resulterade i dubbel kostnad!