Jag har bokat hotell via hotels.com och det har fungerat bra. Det jag saknar är bekräftelse på vistelser som gjorda men inte syns på min sida. Det är ganska många som saknas. Jag har försökt att kon... Se mer

Vi gjorde en resa med bil från Sverige till England och bokade hotellen via Hotels . Com för att erhålla fria nätter och cashbak 24 nätter 2 har troligt påförts mitt tillgodo konto likaså tidigare har... Se mer
Har rest med Hotels.com många gånger och vi har aldrig haft några problem. När man nu fick problem så går det inte att komma fram till personlig service. Ingen hjälp från Hotels.com. som har någon j-l... Se mer
Alltså BIG No för detta site. Jag avbokade en bokning samma dag som jag hade bokat men det har gått flera veckor och jag har inte fått tillbaka pengarna. På hemsidan står 7 arbetsdagar när man ringer... Se mer
With Hotels.com, it’s all in the name. Choose from hundreds of thousands of hotels and earn rewards on all of them for every trip. We make it easy to find the right stay, wherever you’re headed. We help travelers book hotels with confidence through instant discounts, comparison tools, 24/7 customer service and flexible options it is easy to find the right hotel for every trip. From earning rewards for your future trips on eligible stays to unlocking Member Prices for instant discounts. we’re here to make booking feel simpler, more valuable, and help you save time choosing the right stay. We’ve built Hotels.com to help travelers spend less time comparing endless choices and more time feeling good about the stay they book. With upfront pricing, helpful hotel comparison tools, and flexible options when you need them, we make it easier to book with confidence and get more out of every trip. *Subject to Hotels.com Rewards terms and conditions, as explained at www.Hotels.com. Taxes and fees apply to the free night.
Get instant discounts on hotels today.
5400 Lyndon B Johnson Freeway, 75240, Dallas, USA
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Jag har också ett liknande problem, deras app gjorde ett misstag så att jag bokade ett hotell sedan när jag ville kolla resplan det står att jag måste avsluta bokningen först ok jag gjorde det, efter ett tag jag checkar och det visade sig att jag bokade hotellet två gånger för samma datum och namn, efter att ha kontaktat personalen sa de att de inte kunde göra något hotellet kan inte göra nånting, jag ska betala för två bokningar...
"0" rekommendationer, jag rekommenderar alla andra webbplatser men du undviker dem så hopplöst, den värsta sidan av hotellbokning...0 0.0.

Svar från Hotels.com
Hotels.com slarvade med min bokning så den avbokade 4 dagar innan avresa, trots skriftlig bekräftelse om att det inte skulle ske när jag pratade/skrev med dem 2 dagar tidigare. När jag ringde till deras kundtjänst som skulle vara baserad i Sverige hamnade jag trots allt i ett indiskt callcenter som inte hade koll på läget. Slutade med att jag fick panikboka ett nytt boende. Där drog de alla pengar från mitt kort direkt trots att jag valde betala senare. Så jag kunde inte använda några bonusnätter trots att jag betalde i förskott.
Oseriös plattform som lämnar dig i sticket och skyller på att de bara är enmellanhand när det väll uppstår något problem. Rekommenderar att man använder någon annan tjänst.

Svar från Hotels.com
Systemet med bonusnätter är bara ett sätt att locka kunder. Får aldrig några bonusnätter och går inte heller kommunicera med dom.

Svar från Hotels.com
Alltså, man kan ju inte ringa er... SKÄRPNING.!!! Jag behöver prata med någon och det är "ta mig fXn" omöjligt..
Er app har gjort fel som jag nu fick fixa själv då ni inte lyckades men det går ju inte att ringa er... för helxete.. Sluta snåla och anställ åtminstone någon att prata med och skriv ut ett telefonnummer som inte går till en AI som inte fattar ett Skxt..

Svar från Hotels.com
Nu är appen avinstallerad och jag kommer aldrig mer använda hotels.com.
Finns ingen möjlighet att komma i kontakt med dem.

Svar från Hotels.com
Hemsk kundservice som inte visar någon som helst vilja att hjälpa till!

Svar från Hotels.com
Bortförklaringar för en betalning som drogs direkt trots att jag valde betala på plats. Bekräftelsen sa samma sak, och det kunde Hotels.com inte svara på varför. De kan inte heller separera momsen på kvitton, så att få återbetalt på kvitton via jobbet blir då problematiskt.
Detta var mycket bättre förr. Nu ska jag byta leverantör av hotell. Den jag pratade med på Hotels.com kallade sig "Tanmay"
Väldigt besviken på Hotels.com
Jag kontaktade Hotels.com efter ett allvarligt problem med hotellet jag bokade genom deras sida. Trots att jag förklarade situationen tydligt och skickade bevis fick jag nästan ingen hjälp alls. Det enda svaret jag fick var att hotellet inte ville återbetala, och där slutade deras “hjälp”.
Som kund förväntar man sig att bokningssidan ska hjälpa till när något går fel, men jag kände mig helt lämnad ensam. Väldigt dålig kundservice, dålig hantering och inget ansvarstagande för kunden.
Efter den här upplevelsen kommer jag aldrig boka via Hotels.com igen och jag rekommenderar andra att tänka efter innan de använder deras tjänst.
⭐ 0/5 – Extremt dålig support och ingen hjälp när problem uppstår
Falsk marknadsföring. Erbjuder felaktiga rum och beskrivningar. Vägrar ge fullkompensation och erbjuder istället en extra natt??!! Fruktansvärt
Guldmedlen i många år - plötsligt glitchar appen och meddelar efter försök till bokning att ”Boendet är inte längre tillgängligt ” varpå jag bokar ett annat hotell. Väl incheckad där (efter typ 15 minuter) märker jag att det dragits pengar för den första bokningen som inte funkade. Receptionisten på hotell 2 var rar och ringde hotell 1 som lovade att godkänna återbetalning. Ringde omgående kundtjänst (som var skitkrångligt).De skulle skriva o fixa o återkomma. Återkom sedan med ett intetsägande svar som ändå gjorde klart att de inte betalar tillbaka. Ringde då för att få förklaring o upprättelse. De kopplade runt mig mellan olika ”överordnade” och när nr 2 skulle koppla till nummer 3 satt jag och väntade till den hemska pausmusiken. I två timmar. Sen kopplades jag bort. Ingen återkom. Jag mailade och fick grundsvar 1 a igen. Nu är det efter 100-tals bokningar tack och hej (fast utan tack och med en bitter känsla av att ha blivit blåst och illa behandlad). Synd - jag var rätt nöjd med tjänsten innan det här (även om jag förstått vid flera tillfällen att det inte egentligen finns några ekonomiska fördelar med att använda deras tjänst, snarare tvärtom). Pissdåligt.
Helt omöjligt att komma i kontakt med en människa. Sista gången man försöker boka genom dem
Absolut sämsta bokningssidan av alla jag använt. Katastrofal kundtjänst både på mail och telefon. Jag får mail av hotels.com att jag måste uppge mina kredituppgifter igen till boendet men kan varken uppdatera mina uppgifter på aktuell bokning eller komma i kontakt med boendet. Hotels erbjuder ingen hjälp och kundtjänsten var otrevlig. Håll er borta från detta företag. Andvänd booking.com, hostelworld, mm.
Kundtjänst som svarar som förprogrammerade AI-bottar och hemsida och app vars bokningssystem inte fungerar.
Sjukt otrevlig kundservice!
Bokade en vistelse i New york, under bokningen valde jag till avbokningsskydd men när jag kom till sista sidan så stod det att den här bokningen går inte att avboka. Så då klickade jag givetvis ur det, kändes onödigt att betala för något som inte gick att utnyttja. Vårt flyg vart inställt pga snöstormen nyligen, så missade hela vår vistelse med detta hotell. Ringde kundtjänst som verkade måttligt intresserad av att hjälpa mig. Kändes som att prata med en robot utan empati ungefär. Fanns absolut inget att göra. Hotellet kan ju tyvärr inte röra min bokning heller.
Eftersom vi kom iväg tre dagar senare så gjorde vi en ny bokning på samma hotell. Förklarade för personalen att jag var lite besviken på pengarna som brunnit inne när jag bara ville ha hjälp att flytta min bokning, inte ens boka av den.
Personalen på hotellet svarade då att det är normalt inga problem om hotels bara hade ringt till hotellet och medlat, men det fanns noll intresse för från deras sida.
Hade hoppats på lite mer förståelse och empati när det händer saker som ingen kan råda över.
Har två gånger bokat hotellvistelse via Hotels.com. Båda gångerna avbokades vistelsen med kort varsel utan förklaring. De har i mejlet uppmanat mig att kontrollera om det fortfarande går att boka rum på samma hotell under samma datum, vilket jag gjort. Priset har då naturligtvis varit mycket högre.
Kundservice kan inte ge några vettiga svar när man frågar varför avbokning skett. De bara svarar att de inte har något ansvar när sådant händer. Det finns med andra ord ingen anledning att använda Hotels.com, då de inte kan erbjuda någon hjälp och inte heller tar något ansvar om något går fel.
Boka hellre via hotellet direkt, blir oftast billigare i längden.
Värdelös Kundtjänst. Skulle ändra ett datum på en bokning får först ett svar från ägaren genom hotels.com att det går bra och är välkommen på det nya datumet. Får senare ett mail från hotels.com att jag skall ringa dom för att ändringen skall bekräftas. Möts av en sur idiot som säger att det inte går att ändra.. Jag förklara att ägaren redan bekräftat och han fortsätter att tjafsa och när jag blir irriterad tillbaka hotar han med att lägga på. Seriöst och fin kundtjänst som verkar anställa människor som skall bete sig hur som helst men är man likadan tillbaka blir den lilla snöflinga ledsen och vill lägga på. Vanligtvis borde man prata med någon som vill göra allt för att hjälpa en när det är ett seriöst företag.
Får se om man får något svar tillbaka. Har inte tid att sitta och tjafsa med någon och vänta över 20minuter på standby.
Lär er behandla era kunder med respekt.
Uselt företag, usel kundservice.
Trots 50+ bokade nätter på ett år och ”guld” medlemskap är dem giriga små svik som ska kräma ur dig på sista kronan.
Räkna inte med support när du behöver det.
Guld priserna är bedrägliga.
Satt bredvid en kollega och skulle boka, mitt guld pris var 30% högre än kollegan som var brons på exakt samma rum och hotell.
Svindleri utan dess like.
Bokade ett hotellrum, och hotels.com drog pengarna med gav mig ingen mail-bekräftelse. Var i kontakt med deras kundtjänst (för förövrigt är sämst på jorden) och de lovade dyrt och heligt att de skulle ge tillbaka pengarna. Har sedan dess varit i kontakt med både hotels.com och min bank, och Hotels.com vägrar att betala tillbaka. Jag har nu anmält dem för bedrägeri.
Jag skulle boka hotelrum och när jag skulle betala nekades jag betalning pga rummet var slutsåld. Kort efter jag fick mail att jag köpte samma dag men månaden efter. Jag kontaktade hotels.com kundtjänst via chatten och de var duktiga på att säga lungnande ord och lovade att de kontaktar hotellet för att lösa detta misstag. Det 24 timmar ingen återkoppling. Jag har själv kontaktat hotelet och de sa det har ej kommit något ärende eller förfrågan om dig. Ringde till hotels.com och fick till slut hjälp med ändrig till rätt datum men dyrare och sämre rum. De höjde priset hela tiden. Jag ringde till hotellet och berättade och de var snälla och tyckte synd om mig och ändrade tillbaka till bättre rum. Tips! köp aldrig via hotels.com och köp direkt via hotellet myckte prisvärt och du får bättre hjälp. aldrig boka via hotels.com