Milling Hotels Omdömen 11

TrustScore 2.5 av 5

2,5

Företagsinformation

1. Hotell

Informationen kommer från olika externa källor

chagall_forside

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Milling Søparken i Maribo

Vi havde forventet en god oplevelse, men det blev desværre det stik modsatte, i restauranten i Milling hotel Søparken i Maribo.

Forretten bestod af oksetatar, som mere lignede frikadellefars, samt en rejecocktail med en jomfruhummer og citron, der virkede brændt. Allerede her begyndte det at skuffe.

Hovedretten – wienerschnitzel – var meget rød indvendig og måtte sendes tilbage. Da den kom igen, virkede det tydeligt som om den bare havde fået en tur i mikroovnen. Bearnaisesaucen var også helt ved siden af – så tyk, at den hang sammen som en klump, når man tog skeen op.

Som prikken over i’et blev en i selskabet senere på aftenen dårlig i maven.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som vi desværre ikke kan anbefale.

25 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nej tak til Milling Saxildhus

Som så et ok hotel med potentiale.
Blev dog noget chokeret, da min dør gik op og en gæst kom ind.
Tilsyneladende er privatliv ikke noget Saxildhus værdsætter, da de udleverer nøgler til dem der spørger.
Når man retter henvendelse til hotellet bliver man lovet både det ene og det andet, men ingen aftaler overholdes.
Ikke umiddelbart et hotel jeg vil anbefale - hverken mht økonomi eller unik beliggenhed, da der er en del alternativer i området.

6 december 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

En skygge over en ellers god weekend

Et dejlig hotel,
fantastisk velkomst,
fik dog en meget ubehagelig oplevelse senere på aftenen/natten af nattevagten i receptionen.
En meget dårlig kundeservice af en magtsyg/arrogant receptionist.
Dagen efter henvendte vi os til chefen, fik en god snak og han ville tage hånd om det.
Denne episode fik lagt en skygge over en ellers fantastisk weekend i Aalborg ☀️

20 september 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Blev modtaget med et smil og blev…

Blev modtaget med et smil og blev hurigt vist ind til et meget fint kaffebord og softice til stor glæde for os alle 12 personer børn og voksne. Dejligt med fri kaffe hele opholdet. Serveringdamen smilende og god til at hjælpe os. Tak for alle dine gode råd. Fint morgenmad. Værelserne var rene. Vi havde dog lidt udfordring med et værelse, men fik hurtigt et nyt. Kommer gerne en anden gang

18 oktober 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Milling Middelfart

Milling Middelfart.
Værelse og service ok til prisen.
Det virker generelt bedaget og slidt. Med uskønne overraskelser i krogene.
Spiste aftensmad på hotellet. Hvilket var under al kritik. Decideret uspiseligt.

14 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

har overnattet 3 nætter på Hotel Park i …

har overnattet 3 nætter på Hotel Park i Middelfart, dejlig oplevelse, gode værelser, fantastisk personale, altid venlige smil og hjælpsomhed, hyggerum til familien kunne sidde og drikke kaffe og barnebarnet nyde sin soft ice, god aftenbuffet og rigtig godt morgenbord

10 juli 2017

God oplevelse

Jeg tilbragte nogle dage i Ålborg, hvor jeg overnattede på Chagall. Det levede op til mine forventninger. Meget imødekommende personale lige fra ankomsten samt pænt rent værelse. Morgenmadsbuffeten manglede intet og man kunne hele dagen tage en kop kaffe med på værelset uden beregning.

Eneste anmærkning fra mig er at der var meget trafikstøj stort set hele døgnet. Det kunne de godt gøre opmærksom på.

Men jeg kunne godt finde på at overnatte der, hvis jeg igen skal til Ålborg.

2 oktober 2016
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Uventet prisstigning....

Min kæreste og jeg skulle i forbindelse med Aalborg Karneval finde et sted at overnatte i weekenden og da hotellerne er ret booket i hele byen fandt vi chagall som ikke var billigt men godt placeret.

Værelset skulle være et enkelt med en slå ud seng, som kunne vælges uden gebyr på siden hotels.com.
Da vi kom i kontakt med Chagall havde de opgraderet os til et dobbelt værelse, men det kostede 450 kr. Yderligere. Forklaringen var at en fold ud seng ikke kunne være i et enkelt værelse...

Selve forholdene på hotellet var fint, men hvis jeg havde kendt til det skjulte gebyr havde jeg fundet et andet hotel, så vi følte os ret snydt. Det ekstra gebyr var heller ikke noget vi blev kontaktet og informeret om men en information vi selv skulle opsøge.

31 maj 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse

Har netop overnattet på hotel chagall i Ålborg.
Værelset var pænt og rent, havde en god størrelse, der var ingen støj.
Møblerne nydelige og sengen god. Morgenbuffeten den efterfølgende dag var rigtig god. Alt hvad der skulle være og de økologiske æg var perfekte.
Venligt og imødekommende personale.

22 mars 2015
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

patienthotel bremser for hotel

ar brugt chagall mange gange, altid med held. nu er det meste blevet patienthotel. 20 værelser er normalt hotel. vi ankommer om aftenen og opdager at vi skal op og ned ad jerntrappe til 2. sal med bagage, børn, hund. beder om at få låst op, smasksur receptionist ordner det. om morgenen låst igen. beder om at få åbnet. det gør de ikke.

elendig kaffe, drukparty i gården til 1 om natten, værelser betegnes "business" uden grund, ingen hjælp til noget som helst og surt uvilligt personale. patientert og pårørende kan jo ikke gå andre steder hen, de er prisgivet. vi andre kan heldigvis blive væk

24 september 2009
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.