Milling Hotels Omdömen 156

TrustScore 3 av 5

3,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Kolding Saxildhus Først det gode.🙂 En virkelig god beliggenhed, personale er venlig og flink. Morgenmadsbuffet er ganske fint. Hotellet er charmerende indrettet med stuk og møbler. Prisen er... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Milling i Vejle i december. Vi var 13 personer, de 11 med overnatning. Fik Kaffe, the, halvkold gløgg og æbleskiver om eftermiddagen. Havde reserveret bord i restauranten (buffet) til kl 18.45... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi holdt fest på Park Hotel Middelfart. Vi blev budt velkommen af et smilende og venligt personale, Line var vores tovholder under hele arrangementet og det gjorde hun fremragende. Der skal ligeledes... Se mer

Företagsinformation

1. Hotell
  2. Uthyrning av konferens- och mötesrum
  3. Konferenshotell
  4. Familjehotell
  5. Golfort

Skrivet av företaget

Velkommen til Milling Hotels Det hele startede med en drøm om at skabe et sted, hvor gæster føler sig hjemme. I 1994 købte Dorte og Jan Milling deres første hotel. I dag består Milling Hotels af 11 unikke byhoteller, hvor hjertelighed og nærvær er kernen i alt, hvad vi gør - fordelt i 7 byer: Odense, Middelfart, Aalborg, Århus, Kolding, Vejle og Maribo. Hos os handler det ikke kun om en seng at sove i, men om oplevelsen. Vores hoteller er skabt med sjæl og varme, hvor personlig service og hjemlig hygge får dig til at føle dig velkommen – uanset om du er på forretningsrejse, weekendtur eller blot trænger til et pusterum

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Først det gode.🙂
En virkelig god beliggenhed, personale er venlig og flink. Morgenmadsbuffet er ganske fint. Hotellet er charmerende indrettet med stuk og møbler. Prisen er også ok

Det lidt dårlige.😕
Meget støj fra gaden. Hårde seng. Og selve hotellet virker meget slidt, vinduerammer er delvist næsten rådent væk.

2 maj 2026

Hej Jan
Tak for din anmeldelse, og fordi du både fremhæver det gode og det, vi kan gøre bedre.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores beliggenhed, personale og morgenmad, og at du har værdsat hotellets charme og atmosfære.

Samtidig tager vi naturligvis også dine kommentarer om støj, sengens komfort og hotellets stand med os videre. Vi arbejder løbende med vedligeholdelse og forbedringer af vores hoteller, og feedback som din er vigtig i den proces.

Vi håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lad være med at stole på deres p plads…

Lad være med at stole på deres p plads tilbud. Er lige landet på Windsor i Odense.. Flere Windsor hoteller til en plads til få biler som er først til mølle.. Læg 200 kr oveni i prisen for at holde på en offentlig plads, langt fra hotellet.. og så tør man ikke flytte bilen før man skal tjekke ud.

14 mars 2026

Svar från Milling Hotels

Tak for din anmeldelse – og fordi du gør opmærksom på din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at parkeringen ikke levede op til dine forventninger. Vores parkeringspladser ved Hotel Windsor er desværre begrænsede og fungerer efter først-til-mølle-princippet, hvilket vi forsøger at informere om på forhånd. Vi forstår dog godt, at det kan være frustrerende, når man ankommer og ikke kan få en plads.

Hotel

Kan ikke anbefales

10 mars 2026

Svar från Milling Hotels

Vi er selvfølgelig kede af at se, at du ikke har haft en god oplevelse. For at kunne lære af det og forbedre os, har vi dog brug for lidt mere information om, hvad der ikke levede op til dine forventninger.

Du er meget velkommen til at uddybe din oplevelse – det vil hjælpe os med at blive bedre.

Middelfart.

Middelfart.
Fint forhold mellem pris og værelse. Venligt imødekommende personale. Udmærket aften buffet, morgenmad kunne ønskes lidt bedre. Første værelse vare lidt koldt, men blev med det samme flyttet til andet

6 februari 2026

Hej Morten
Tak for din anmeldelse – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Middelfart.

Vi er glade for at høre, at du oplevede et godt forhold mellem pris og værelse, og at vores personale gjorde et venligt og imødekommende indtryk. Det betyder meget for os.

Tak også for din ærlige feedback om morgenmaden. Den tager vi med videre i vores arbejde med løbende at forbedre oplevelsen for vores gæster.

Vi er samtidig glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe med et nyt værelse, så du fik et mere behageligt ophold.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endelig får jeg tid til at anmelde…

Endelig får jeg tid til at anmelde dette, ikke alene særlige, kærlige og hjertevarme hotel og det er ligeså incl personalet.
Aldrig har vi fået sådan en imødekommenhed og vi følte os VIRKELIG velkommen.
Vi havde et gavekort som udløb nov 2024, men da jeg desværre havde en far som var terminal og på hospices, kunne jeg ikke tage væk...
De tilbyder så at forlænge der yderligere... Flere gange laver vi aftaler, desværre bliver min mand så syg og ryger ud og ind af sygehuset, hver gang får jeg en kærlig hilsen fra dem og " vi skal nok finde ud af det" ... Endelig i dec 2025, kommer vi afsted. Og Wow et værelse og det emmer af hygge og omsorg for deres gæster.
Vi går ud og spiser og da vi kommer hjem på værelset,står den skønneste kurv med en ligeså kærlig hilsen fra personalet!
Det er på INGEN måde sidste gang vi kommer der, og det er meget længe siden vi har nydt at sidde i ro og med en skøn udsigt og spise sin morgenmad.
Så endnu engang: TAK TAK TAK og på gensyn hos Milling Hotel i Odense

15 december 2025

Kære Betina

Tusind tak for din meget rørende anmeldelse. Den rammer lige i hjertet – og den er blevet læst med stor ydmyghed og taknemmelighed.

Vi er oprigtigt kede af at høre om den svære tid, I har været igennem, og det betyder ekstra meget for os, at I alligevel har følt jer mødt med forståelse, rummelighed og omsorg. At kunne give plads, når livet ikke følger planen, er noget af det vigtigste for os.

Hvor er vi glade for, at I endelig kom afsted – og at opholdet, værelset, morgenmaden og den lille hilsen på værelset blev en del af en god oplevelse, I kunne nyde i ro og nærvær.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres historie.
Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen.

De varmeste hilsner

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Meget kedelig, halvkold mad

Milling i Vejle i december.
Vi var 13 personer, de 11 med overnatning.
Fik Kaffe, the, halvkold gløgg og æbleskiver om eftermiddagen.
Havde reserveret bord i restauranten (buffet) til kl 18.45. Buffet’en åbnede kl 18.00, og da vi kom kl 18.45 var det til en trist og kedelig buffet. Ikke det store udvalg i retter. Hvide sild, der lignede noget, der var hældt ud fra en stor spand, en udemærket laks med dressing, halvkold ribbensteg, meget salte medisterpølser, tør and ( eller måske kylling?), halvkold brun sovs ( sandsynligvis fra en dåse), stuvet hvidkål og grønkål - også halvkoldt og sørgelige brunede kartofler.
Vi var alle meget skuffede og kommer ikke her mere.
Det eneste positive var risalamande med kold kirsebærsovs.

1 december 2025

Kære Inge Lise
Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at læse.

Det, du beskriver, lever på ingen måde op til den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Det er netop denne type detaljeret feedback, der gør os i stand til at rette op og sikre, at det ikke gentager sig.

Endnu en gang tak for din ærlighed. Den forpligter – og den bruger vi aktivt til at blive bedre.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hyggeligt og dog ikke som før

Vi havde en fin familieweekend på Saxildhus. Vi var 11 personer af sted i 3 værelser til en fornuftig pris. Vi var til julemarked på slottet og til lysfest

Værelser og mad var perfekte og ungerne bare elsker morgenmads buffeten.

Blot vil vi dryppe lidt malurt i bægeret. Vi kunne ikke få en rom og cola, da der ingen Rom var.
Fadølsmaskinen var i udu og vi kunne ikke købe Irish Coffee. Forklaringen var at de ikke måtte blande.

Så købte jeg Cola og Jägermeister og blandede det selv.

Udvalget af drikkevarer bliver mindre fra gang til gang. Og vi har da trods alt besøgt jer 25 gange gennem årene

7 december 2025

Kære Svend Erik
Tusind tak for jeres fine og nuancerede anmeldelse – og for endnu et besøg hos os.

Det glæder os at høre, at I havde en hyggelig familieweekend på Saxildhus, nød julemarkedet og lysfesten, og at både værelser, maden og morgenmadsbuffeten faldt i god jord hos både store og små.

Samtidig forstår vi godt, at oplevelsen bliver trukket ned, når barudvalget ikke matcher forventningerne – især når man har besøgt os så mange gange gennem årene. Manglende rom, en fadølsanlæg ude af drift og begrænsninger i forhold til drinks er selvfølgelig ærgerligt, og ikke den fleksibilitet, vi gerne vil tilbyde vores gæster.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med både sortiment og rammerne for servering – netop for at sikre, at oplevelsen ikke føles mere begrænset, men tværtimod følger med tiden og vores gæsters ønsker.
De bedste hilsner

Kolding
Fantastisk personale. Dejlig morgenmad. Flot værelse.

27 november 2025

Svar från Milling Hotels

Tak for de venlige ord :-)

Super venligt personale som altid

Vejle
Super venligt personale som altid
Hyggeligt med små gaver til hundene
Altid rent og pænt
Super service af den kvindelige tjener iaften, hun have travlt, men var storsmilende og glad
Det er dejligt at se, super medarbejder. 😀Bonus til hende

19 november 2025

Svar från Milling Hotels

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at I igen har haft et godt ophold, og at både personalet og jeres firbenede venner følte sig godt taget imod.

En særlig tak for de flotte ord om vores tjener i aftes. Det betyder meget, og vi sørger selvfølgelig for, at hun får din ros med videre.

Vi ser frem til at byde jer velkommen næste gang.
Venlig hilsen Milling Hotels

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Værste mad jeg længe har fået serveret

Værste mad jeg længe har fået serveret, hele bordet valgte Burger, Brødet/bollen var brændt til kul og lignede morgenbuffet's overskuds rundstykker. hele burgeren havde smag af brændt brød, så var uspislig !!!...får 0 stjerner af os.
værelser var fine og dejligt sted at overnatte.
Hotellet tog hånd om problemet efterfølgende, TOP SERVICE !

15 november 2025

Svar från Milling Hotels

Tak for din ærlige anmeldelse.
Det glæder os, at I havde et godt ophold og var tilfredse med værelset og servicen efterfølgende.

Tak for din feedback Dorthe - Vi er virkelig kede af, at jeres middag ikke levede op til forventningerne. Det er langt fra den standard, vi tilstræber, og vi sætter pris på, at I gjorde os opmærksomme på det, så vi kunne tage hånd om situationen med det samme.

Tak fordi I gav os muligheden for at rette op — og for at dele både det positive og det, vi kan lære af.
Vi håber at få lov at byde jer velkommen igen på et tidspunkt.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hyggeligt hotel i Aalborg med venligt…

Hyggeligt hotel i Aalborg med venligt personale. Dog savnede vi er tv med chromecast. Toiletpapirer var så tyndt, så fingrene smuttede igennem. Hæv værelsesprisen med kr. 5 og skift til bedre toiletpapir.

16 oktober 2025

Svar från Milling Hotels

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.
Vi er glade for, at I havde et hyggeligt ophold, og at vores personale gjorde et godt indtryk — det betyder meget for os.

Tak også for dit input omkring faciliteterne på værelset. Vi arbejder løbende på at forbedre gæsteoplevelsen, og jeres feedback hjælper os i den proces.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen på et senere tidspunkt.
Team Milling

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for et professionelt og trygt samarbejde

Efter ejerskiftet var jeg en smule i tvivl om, hvilket personale der ville være tilknyttet fremover, og om vi fortsat ville have den samme gode kemi, som vi tidligere har haft – men det kan jeg med sikkerhed sige, at vi har.
I skal virkelig vide, at jeres personale leverer en høj grad af professionalisme og nærvær. Særligt vil jeg fremhæve Muhammed og Mette, som begge er utroligt imødekommende og professionelle i deres tilgang. Jeg hører desuden fra vores kolleger, der bor på hotellet, at de er meget tilfredse med den service, de modtager fra hele teamet.

Det er en fornøjelse at samarbejde med jer, og det skaber stor tryghed at vide, at vores medarbejdere bliver mødt med så høj service og professionalisme.

1 september 2025

Svar från Milling Hotels

Tusind tak for din flotte og hjertevarme anmeldelse 🌟

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig tryg gennem ejerskiftet, og at samarbejdet fortsat fungerer så godt. Vi sætter stor pris på dine ord om vores personale – dem giver vi naturligvis videre til både Muhammed, Mette og resten af teamet, som vil blive meget glade for din ros.

At du oplever høj professionalisme og nærvær hos os, er præcis det, vi stræber efter hver dag – både over for samarbejdspartnere og gæster.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

De bedste hilsner, Milling Hotels

Hotel Milling Vejle 19

Hotel Milling Vejle 19. - 21. sept. 25 ( 2 voks., ingen børn )

Hvis man går efter Hotelstar Unions stjerne - ranking system, ville I nok ligge ml. 2 og 3 stjerner og udefra min egen vurdering, bliver det “ kun “ til 3 stjerner, hvilket ærgre mig lidt.
Jeg følger jer på LinkedIn og havde virkelig lyst til at prøve det jeg så på jeres opslag - det så skønt ud, men det var det ikke helt.
Det skal siges, at alt hvad jeg skriver her, er skrevet med et smil, og er mere konstateringer end “ skældud “ 😉🙂

Fint check - in.
Sød mand med stort smil, der straks oplyste værelsenummer, hvor værelset var og hvordan man kom derhen - elevator el. trappe. Han sagde også med det samme, at der var gratis softice, frugt og kaffe.

Værelset var standard, som vi havde bestilt, så der var ikke så mange dikkedarer dér, MEN, lige 2 ting …
1) Det er ikke super betryggende at komme til et værelse, hvor brandalarm + batteri ligger på en hylden. Vi troede det var fordi brandalarmen var gået i stykker, men vi satte batteriet i, skruede den tilbage i loftet og det virkede upåklageligt. Vi jokede lidt med, at der nok var nogen der havde røget på værelset og ikke ville afsløres 😉
2) Det er heller ikke særlig betryggende at sætte noget i stikkontakten og når man tager ledningen ud - helt almindeligt -, så rygger hele stikket ud.

Morgenmaden var fin, MEN ( igen ), lige 2 ting …
1) Hvis I laver røræg, så dræn det inden det kommer ind til buffeten. Det blev lige rigelig “ vandet “ ( der var små “ vandpytter “ rundt i gryden ) og dermed også lidt smagsløs.
2) Afrydning af bordene efter morgenmaden. Det tog utrolig lang tid før bordene blev ryddet for service, og det var ikke kun os det stod og spejdede efter ledige/ afryddet siddepladser. Umiddelbart, kunne vi kun se 2 personer, der havde travlt med at holde øje med maden på buffeten, hvilket også er super vigtigt, men det gik så ud over afrydningen af bordene. Kunne det foreslås, at I havde vogne/ borde, hvor gæsterne kunne stille deres brugte service, og I så også havde nemmere ved at rydde det væk på én gang?

I har fine plakater på gangene, om at man skal tage hensyn og ikke larme og genere andre gæster. Nu ved jeg ikke om vi bare var super uheldige at vi endte på etagen, hvor der blev holdt “ Småbørnsgruppe “ og “ Børnegruppe “, men de søde unger, løb ret meget rundt på gangene og det var en anelse irriterende, da det var efter spisetid. Men, når det er sagt, så er I jo også et “ Konference - hotel “, og der skal være plads til alle slags gæster 🙂

Fint check - ud. Sød og smilende pige, som tog pænt afsked med os 🙂

19 september 2025

Svar från Milling Hotels

Mette, tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os – både ros og konstruktiv feedback er noget, vi sætter stor pris på. Det er også rigtig dejligt at høre, at du følger os på LinkedIn, og at vores opslag har vakt din interesse.

Vi er glade for, at du oplevede vores personale som venligt og imødekommende ved både check-in og check-out, og at de små ekstra ting som softice, frugt og kaffe blev bemærket.

Samtidig tager vi dine observationer til os. Vi vil se nærmere på både sikkerheden på værelserne, stikkontakterne, afrydning ved morgenmaden og tilberedningen af røræg, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre for fremtidige gæster. Vi noterer os også udfordringen med støj fra gangene og vil undersøge, hvordan vi bedst kan håndtere det, uden at gå på kompromis med vores familieværelser og konferencegæster.

Endnu en gang tak for din feedback – den er værdifuld for os, og vi håber, at vi får muligheden for at byde dig velkommen igen under endnu bedre forhold.

Hotel Milling søpark Maribo

Vi valgt at tag en kæreste weekend på Milling hotel søpark maribo og må sige mine forventninger leve op til det var meget overraskende over besøget værelset var rent og pænt og meget imødekommende personale man følte sig velkommen vi valgt den først aften at spise i restaurant og det var buffe lækkert mad og igen god service morgenmaden var heller ikke noget af sætte en finger på kan kun finde et minus ved hotel og det er da er meget lyt på værelserne når folk gik på gangen eller åben og lukke døre kunne man høre det og den sidst nat var der nogen som hørt meget højt musik eller holde fest det er dog et minus men ellers så er alt andet bare godt og vi har snakke om at vi ville tag en weekend mere inde jeg har termin i december da jeg har nyt min weekend uden stress og hverdags ting overveje godt nok om jeg skulle have lavet en TikTok video med det men glemt det helt så det må blive næste gang vi kommer 😊

31 augusti 2025

Kære Pia
Tusind tak for din dejlige tilbagemelding – hvor er det skønt at læse, at I har nydt jeres kæresteweekend hos os, og at både værelse, mad og vores personale levede op til forventningerne. Det betyder meget for os at vide, at I følte jer velkomne og godt taget imod.

Vi er kede af at høre om forstyrrelserne om natten, men vi sætter stor pris på, at du deler det med os, så vi kan være ekstra opmærksomme fremover.

Utrolig skuffende oplevelse

Hotel milling maribo søpark
Min mand og jeg havde i forbindelse med et arrangement i byen booket et hotelværelse på dette hotel. Vi havde booket som en del af et selvskab med reference til afholderne af selvskabet, der havde lavet en aftale med hotellet.
Vi ankommer til hotellet og betaler en relativt høj pris for værelset, en pris i den ende hvor forventningerne til opholdet bliver lidt højere.
De forventninger blev dog hurtigt til skuffelse. Vi ankommer til værelset, som ligger i en fløj, som virker forladt og værelset lugter som om der ikke er blevet luftet ud i 14 dage. Gulvtæppet på værelset er så plettet at selv gutterne fra 0-stjerner ville være misundelige og edderkoppespindet med tilhørende døde edderkopper, hænger i guirlander rundt i loftet. Det minder mest af alt om en sløj indkvartering i forsvaret. Badeværelset et rent men kunne ligeså godt have befundet sig på et plejehjem, hverken bruser eller vandhane havde set en afkalkning, længere end jeg kan forestille mig. Sengene bestod af 2 boxmadrasser fra før ruder konge var knægt, og når man lagde sig på dem, sprang fjedrene i ryggen på en.
Det eneste dette ophold kan få en stjerne for er morgenmaden som var nogenlunde og ikke mangelfuld.
Vi kommer ikke igen!

23 augusti 2025

Svar från Milling Hotels

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at opholdet hos os ikke levede op til jeres forventninger. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i vores arbejde på at forbedre gæsteoplevelsen.

Hotel Søpark – Milling Hotels

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendige senge. Topmadrasser var ligget flade og skulle have været skiftet

Millings Hotel Søpark, Maribo
Jer med dårlige rygge, HOLD jer langt væk fra det hotel eller tag en luftmadras med.
Topmadrassen er så gammel, at de er ligget flade og ingen støtte i dem. Jeg vågnede efter 2 timer med mega ondt i hofter og ryg og måtte tage smertestillende i håb om at jeg så ville kunne finde ro.
Jeg fik ikke sovet mere den nat grundet smerter og overvejede endda at sætte mig ned i vores bil bare for at få lidt søvn (vi har gode sæder i bilen). Næste morgen havde jeg så ondt at jeg ikke kunne være til og sidst på dagen valgte vi at tjekke ud og køre tilbage til Kalundborg.
Jeg talte med receptionisten om morgenen og bad om en ekstra topmadras hvilket der ikke var blevet leveret da vi kom tilbage til hotellet sidst på dagen.
Da jeg tjekkede ud nævnte jeg for den unge mand i receptionen at jeg havde bedt om en ekstra topmadras, dette undrede han sig over at vi ikke have fået, han havde da tit været oppe med en ekstra topmadras til andre, det er ÅBENBART et kendt problem at det er nogle møj senge.
Denne tur kostede mig 3 gange til kiropraktor og en tabt overnatning.

28 juli 2025

Kære Lone
Tak for din ærlige tilbagemelding.
Vi er kede af at høre, at opholdet hos os ikke levede op til dine forventninger, og at sengene har givet dig så store gener. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have.

Vi tager din kommentar om topmadrasserne til efterretning, og vil gennemgå værelserne.
Vi beklager også, at din forespørgsel om en ekstra topmadras ikke blev håndteret, som den burde – det beklager vi meget.

Vi sætter pris på, at du har gjort os opmærksom på problemet, så vi kan forbedre forholdene for fremtidige gæster. Vi håber, vi på sigt kan få muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse.

Fantastisk service

Fantastisk service. God beliggenhed. Kaffe, kage , is hele dagen, tæt på vejle centrum. Hunde venlige. Ovenikøbet en lille gave til vovsen

17 juli 2025

Svar från Milling Hotels

Tak for din søde anmeldelse
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – både med beliggenheden, kaffen, kagen, isen og ikke mindst vores firbenede gæster.
Vi håber at se jer igen snart.

Hotel Ansgar Odense .

Boede på Ansgar Odense i 6 nætter.
Fik et stort flot lyst værelse. Vi havde bestilt babyseng og den stod klar redt da vi ankom, hotellet er meget centralt beliggende. Pænt rent. Vildt venligt personale. Lækkert morgen buffet. Dejlig kage og snack til eftermiddagen,

Eneste lille minus er, at man skal bære klapvognen op af trapper for at komme ud og ind af hotellet.

1 juli 2025

Svar från Milling Hotels

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os på Hotel Ansgar i Odense. Vi er glade for at høre, at I har haft et dejligt ophold, og at værelset, morgenbuffeten og vores eftermiddagssnacks levede op til jeres forventninger. Især betyder det meget for os at høre, at I har følt jer godt behandlet af personalet.

Vi sætter også stor pris på din feedback omkring adgangen med klapvogn – det er en vigtig detalje, og vi tager det med i vores løbende arbejde med at forbedre gæsteoplevelsen.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang!

De bedste hilsner
Hotel Ansgar, Odense

Dårlige senge

Middelfart. Dårlige senge. Ellers god beliggenhed.

6 juni 2025

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at du kunne lide vores beliggenhed i Middelfart – det betyder meget for os, at vores gæster sætter pris på omgivelserne.

Vi er samtidig kede af at høre, at du ikke fandt sengene komfortable. Søvnkomfort er naturligvis en vigtig del af et godt ophold, og vi tager din kommentar meget alvorligt. Vi arbejder løbende på at forbedre både faciliteter og komfort, og din oplevelse bliver taget med i vores evaluering af senge og indretning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os til at blive bedre.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.