Hooks i Herlev. Aldrig har jeg oplevet sÄ ligegyldig en medarbejder. Trods det, at jeg var eneste kunde udover en enkelt anden, kunne pigen bag disken ikke svinge sig op til at hjÊlpe med at finde d... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
En vare til 100kr. som kun er tilgÊngelig pÄ webshop, MEN nu krÊver de et minimumsbelÞb pÄ 200kr. fÞr man overhovedet kan kÞbe fra webshoppen, som om fragten ikke er dyr nok. Det er rent faktisk bil... Se mer
Hooks Kolding . De kunne ikke vĂŠre mere ligeglad med der var kunder og vi stod og ventede lĂŠnge . De havde mere travlt med at pjatte bag disken og hilste ikke engang eller sagde nu skal jeg lige vĂŠre... Se mer
Jeg kÞbte et par hvide ridebukser, som vi havde betalt for og set frem til at modtage. Efter cirka 7 dage var de stadig ikke blevet sendt, sÄ vi kontaktede dem for at hÞre, hvad der var sket. He... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
Hos Hööks finder du tusindvis af kvalitetsprodukter (alt til hest, rytter og hund) til rigtige gode priser! Velkommen hos en af vores 21 butikker eller vores nye web-shop som lÞbende opdateres med nyheder og tilbud. Registrer dig under "Mine sider" pÄ www.hooks.dk for at holde dig opdateret og fÄ adgang til specialtilbud. Med mere end 30 Är i branchen og med fokus pÄ service og kvalitet, garanterer vi at du bliver tilfreds!
Kontaktuppgifter
Albuen 17 B, 6000, Kolding
- www.hooks.dk
Fremragende service
Har handlet over hooks.dk rigtig mange gange og har altid modtaget orden hurtigt.
Bliver altid positivt overrasket over varerne og deres kvalitet.
Spild af tid at handle der, hvis tingene fejler noget.
KÞbte et regndÊkken pÄ hjemmesiden. Da det sÄ endelig regnede, kom jeg ud til en drivvÄd hest der endte med en forkÞlelse og en dyrlÊgeregning. Hooks nÊgtede at dÊkkenet fejlede noget. Da jeg ringede til dem i butikken i Kolding, endte det med at ejeren smÊkkede rÞret pÄ, ogsÄ anden og trejde gang jeg ringede. Da jeg sÄ mÞdte op i butikken skabte hun sig lige sÄ meget som i telefonen. Jeg fik intet ud af at klage og holde pÄ min ret som forbruger, udover en masse grimme ord med pÄ vejen.
Derudover er leveringstiden meget svingende og man kan aldrig regne med hvornÄr ens varer dukker op.
DÄrligt!
Bestilte et par stÞvler og der kommer sÄ 2 til samme fod...
fint nok. de blev sendt retur og jeg blev lovet et komplet sĂŠt, men 7-10 dage senere er der en seddel i postkassen med de ikke har varen mere.
SÄ jeg har ventet ca 3 uger, pÄ nogle stÞvler jeg aldrig fik!!!
super kvalitet!
super kvalitet, holder altid godt ! kÞbte mine julegaver lige inden jul, og de nÄede frem i tide ! godt sted at handle!
HÞÞks er sÄdan set ok med det meste
men krÊver mere end almindelig tÄlmodighed da levering kan tage meget lang tid.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.