Hooks i Herlev. Aldrig har jeg oplevet sÄ ligegyldig en medarbejder. Trods det, at jeg var eneste kunde udover en enkelt anden, kunne pigen bag disken ikke svinge sig op til at hjÊlpe med at finde d... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
En vare til 100kr. som kun er tilgÊngelig pÄ webshop, MEN nu krÊver de et minimumsbelÞb pÄ 200kr. fÞr man overhovedet kan kÞbe fra webshoppen, som om fragten ikke er dyr nok. Det er rent faktisk bil... Se mer
Hooks Kolding . De kunne ikke vĂŠre mere ligeglad med der var kunder og vi stod og ventede lĂŠnge . De havde mere travlt med at pjatte bag disken og hilste ikke engang eller sagde nu skal jeg lige vĂŠre... Se mer
Jeg kÞbte et par hvide ridebukser, som vi havde betalt for og set frem til at modtage. Efter cirka 7 dage var de stadig ikke blevet sendt, sÄ vi kontaktede dem for at hÞre, hvad der var sket. He... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
Hos Hööks finder du tusindvis af kvalitetsprodukter (alt til hest, rytter og hund) til rigtige gode priser! Velkommen hos en af vores 21 butikker eller vores nye web-shop som lÞbende opdateres med nyheder og tilbud. Registrer dig under "Mine sider" pÄ www.hooks.dk for at holde dig opdateret og fÄ adgang til specialtilbud. Med mere end 30 Är i branchen og med fokus pÄ service og kvalitet, garanterer vi at du bliver tilfreds!
Kontaktuppgifter
Albuen 17 B, 6000, Kolding
- www.hooks.dk
Det er godt nok en helt utrolig ringeâŠ
Det er godt nok en helt utrolig ringe service i har! Der stÄr pÄ jeres hjemmeside at i sender efter 1-2 dage. Jeg bestilte min ordre d. 2 november. SÄ stÄr der pÄ min ordrebekrÊftelse at det fÞrst vil blive afstedt d. 8 november. Den 9 skriver jeg til jer og spÞrger om min pakke er sendt. Det har i ikke gjort, men lover at det sker. Men der sker ingenting. Jeg skriver til jer igen d 11 og endelig lykkedes det at i sender en del af min ordre af sted. Den grime jeg havde kÞbt sammen med en KÊphest der er en fÞdselsdagsgave til min datter er dog fortsat ikke afsendt trods den stÄr til at ville blive afsted d 10 november, nu er den pludselig annulleret. SÄ nu d. 16 november har jeg endnu INTET modtaget af min bestilling og i har hÊvet pengene fra min konto. I Þvrigt kommer jeg til at sende den halve fÞdselsdagsgave jeg nu (mÄske) snart modtager med posten retur.
Hööks Tilst.
Hööks Tilst.. dÄrlig service og sÄ har de ikke styr deres varer.
Jeg har fÄet en god og ordentlig behandling
Jeg har kÞbt en Jakke fra Hööks hjemmeside. Faktisk to da den fÞrste jakke var for stor til mig. SÄ jeg har dels skrevet sammen med dem pr. mail og snakket i telefon med dem og jeg har fÄet en god og ordentlig behandling hver gang jeg har haft kontakt med dem.
Det undrer mig at de ikke har flere stjerne pÄ Trustpilot. Jeg har i hvert fald ikke noget at sÊtte en finger pÄ i forhold til deres service.
Jeg vil klart anbefale dem til andre!
Leveringstid pÄ omkring en uge
Leveringstid pĂ„ omkring en uge. Virkelig godt materiale. Ikke sidste gang der bliver kĂžbt hos hööksđ
Helt forfĂŠrdenligt service og lervering
Helt forfĂŠrdenligt service og Lervering! Jeg bestilte onsdag d. 27 nogle ting som skulle bruges i gave tirsdagen efter. PĂ„ hjemmesiden stĂ„r der 1-2 dages Lervering, hvilket ogsĂ„ er en grund til at jeg bestilte der. Mandag d. 1 skriver jeg til kundeservice at jeg ikke har modtaget min pakke og fĂ„r svaret âifĂžlge postnord skulle din pakke komme idagâ. Nu er det torsdag d. 4 og har stadig ikke modtaget noget. Skriver derfor igen til kundeservice som siger at pakken skulle ligge pĂ„ et posthus, hvilket jeg IKKE har fĂ„et besked om! MĂ„ske i skulle arbejde pĂ„ at leve op til hvad i lover om Lervering, og ellers sĂ„ slet det fra jeres hjemmeside! Derudover har jeg ikke fĂ„et ET undskyld eller âbeklagerâ.
Ărligt talt!
Hjemmesiden er rigtig fin
Hjemmesiden er rigtig fin. Der fÄr man rigtig fin service.
Er man en tur i butikkerne Kolding og Tilst er det dog en helt anden sag. Her har de ansatte en ret uheldig attitude. I Kolding fik jeg at vide at jeg altsÄ havde for fede ben til alm. RidestÞvler (det er intet problem i andre butikker) i Tilst har man egentlig bare en fÞlelse af at vÊre i vejen.
Jeg er tilfreds ...
Gode priser, god hjemmeside og god levering.
Hooks i tilst fortjener ikke engang 1âŠ
Hooks i tilst fortjener ikke engang 1 stjerne
SĂ„ ubehagelig betjening!!!
Jeg har ellers handlet en del i butikken, men sÊtter ikke mine ben der igen pga gentagende gange at skulle stÄ at se ekspedienten himle m Þjnene over at skulle hjÊlpe i butikken. HjÊlp og service finder man ikke her!!!!!!
Hööks Tilst
Kunne jeg give 0 stjerner for betjening ville jeg det. Fik uforskammet og arrogant behandling i Tilst afdelingen. Derudover gjorde ekspedienten nar af at stemmen pÄ pige, der var inde i butikken med sin mor.
Jeg havde bestilt nogle ting overâŠ
Jeg havde bestilt nogle ting over nettet d. 6/7-2020 og jeg har ventet i 2 mÄneder pÄ at fÄ tingene hjem.
Jeg fÄr en mail her onsdag d. 2/9-2020 at jeg ikke kan fÄ leveret mine varer, og har betalt for det hele. Men de kan ikke sende dem. Det virkelig dÄrlig stil og spild af penge!
Fornuftig butik
Fornuftig butik. Priserne er lave, men ogsÄ derefter, ikke forstÄet negativt, da jeg har handlet flere gange i Kolding og udstyret har holdt godt, men det er ikke overlÊkre produkter og blÞdt godt lÊder, det skal man finde andre steder og betale betydelig mere for.
Personalet er ikke vildt hjĂŠlpsomme, men jeg kan som regel hurtigt selv finde det jeg skal bruge.
SĂ„ her er jeg alt i alt godt tilfreds med mine handler i butikken
Denne stjerne er ikke fortjentđĄ
Vi har handlet hos jer mange gange og har vĂŠret super glade for betjeningen - Men! I dag den 22.06.2020 cirka kl.17.15 var min datter og jeg inde i butikken for at finde et par ridebukser der skulle bruges som âsidste skoledagâ kostume og behĂžvede ikke nĂždvendighvis at koste en formue. Dette fortĂŠller jeg ekspedienten, der var meget âstram i betrĂŠkketâ. Jeg fortĂŠller at jeg cirka vil bruge 400,-
Hun viser os et par til 399,- men min datter brÞd sig ikke om dem hvorefter hun, himler med Þjnene og siger, jamen sÄ kan jeg ikke hjÊlpe jer. Vi gÄr og kigger lidt selv og finder et par til 475,- som min datter fik lov at tage med til kassen, men da vi kommer til kassen, kommer ekspedienten med det sureste blik og en mund der sÄ ud som om hun havde spist en citron. Hun siger absolut intet og kigger ikke pÄ os. Denne attitude gjorde at vi forlod butikken tomhÊndet og jeg fortalte hende ogsÄ hvorfor.
Kundeservice er ikke noget der bruget iâŠ
Kundeservice er ikke noget der bruget i Kolding.
Har vÊret fysisk i deres butik, kÞber div. men taber desvÊrre et par handsker pÄ vejen ud, og opdager det fÞrst da jeg er nÄet hjem (135km fra butikken)
Ringer til butikken, som finder handskerne i forgangen, jeg spĂžrger om de er venlige og sende dem til mig, mod betaling naturligvis, men kort og kontant NEJ.... Tak for hjĂŠlpen
Problemer med at fĂ„ penge tilbage vedâŠ
Problemer med at fÄ penge tilbage ved returnering. SÄ det mistede jeg over 700 kr ved....
Uacceptabel leveringstid!
Super ĂŠrgelig oplevelse med leveringstid!
Jeg bestilte sÞndag den 5 januar en del ting pÄ hjemmesiden som alle var pÄ lager. Der stÄr de sender efter 1-2 hverdage. AltsÄ sendes mine varer senest tirsdag den 7 januar. Jeg skal nemlig bruge tingene hurtigst muligt og SENEST i weekenden efter!
Jeg skriver tirsdag eftermiddag at jeg ikke har fÄet nogen bekrÊftelsesmail pÄ mit kÞb, til trods for pengene er reserveret pÄ min konto. Jeg oplyser ogsÄ, at jeg ikke har modtaget besked om at mine varer er afsendt, her efter de 2 hverdage.
Kundeservice svarer med det samme, at de har modtaget min ordre og den er pakket og bliver sendt med det samme. Hun skriver at den er fremme onsdag, senest torsdag.
Fredag har jeg stadig intet modtaget! Og jeg stÄr nu og skal bruge de ting jeg har bestilt, som jeg selvfÞlgelig ikke har vÊret ude og kÞbe fysisk andetsteds fordi, at jeg blev forsikret at varerne var fremme senest torsdag.
Skriver igen til kundeservice fredag formiddag, og hÄber selvfÞlgelig at de bekrÊfter at pakken er sendt tirsdag som lovet og kommer med i lÞrdagsomdelingen.
Har stadig intet svar fÄet pÄ den henvendelse.
LĂžrdag den 11 januar modtager jeg en sms fra PostNord med at de nu har modtaget min pakke fra Hooks og den bliver leveret mandag den 13 januar.
Spekulerer nu i, om de fÞrst har sendt min pakke fredag den 10 januar, i stedet for tirsdag den 7 januar som lovet bÄde af hjemmesiden samt servicemedarbejder!
Synes virkelig det er dÄrlig stil! Handler ikke her igen.
meget fair butik
Meget god butik med gode priser og en hel masse gode produkter! :) og hurtig levering, ikke sidste gang jeg kommer der :) meget fair butik/online butik :)
Brug hellere butikkerne end hjemmesiden
Jeg handlede pĂ„ hooks.dk og bestilte et par ridebukser pĂ„ tilbud, som var pĂ„ lager. Dog efter et par dage fik jeg besked om at de alligevel ikke var pĂ„ lager, hvilket jo er super irriterende og pengene var trukket. Derfor kom jeg i kontakt med en sĂžd og super kvik kvinde i kundeservice, der sĂžrgede for at jeg kunne fĂ„ varen tilsendt fra et lager i Kolding. Personalet i Kolding var ligeledes super hjĂŠlpsomme og fandt alle mulige omveje for at fĂ„ varen til mig, hvilket jeg var super glad for. Da den kom passede stĂžrrelsesguidens mĂ„l desvĂŠrre ikke og varen mĂ„tte retur igen. SĂ„ generelt meget trist oplevelse med hööksâ hjemmeside, men fantastisk oplevelse med sĂždt og hjĂŠlpsomt personale og kundeservice, som klart skal have ros ... men jeg handler ikke pĂ„ hooks.dk igen, sĂ„ hellere tag ind til en af deres butikker.
Ringe service
Jeg har handlet flere gange i Hööks i Aarhus, og tidligere oplevet en fin service (derfor 2 stjerner i stedet for 1), men de sidste 2 gange jeg har handlet der, har jeg fÄet en utroligt ringe service begge gange af den samme ekspedient. For det fÞrste har hun begge gange stÄet midt i forretningen og snakket privat i telefon, hvilket jeg synes, er uforskammet. Sidste gang lagde hun dog pÄ, kort efter jeg ankom.
FÞrste gang, jeg blev ekspederet af den pÄgÊldende ekspedient, var der annonceret med et par ridestÞvler pÄ udsalg, som skulle vÊre pÄ lager. Det mente ekspedienten ikke, og hun gik fÞrst ud pÄ lageret og kiggede efter dem, da jeg kunne vise dem pÄ hjemmesiden. Hun brugte mindre end 1 min. pÄ at konstatere, at hun ikke havde dem alligevel. Og det var det - ingen beklagelse eller forsÞg pÄ at finde et par andre stÞvler, hvor man kunne give lidt rabat, som et plaster pÄ sÄret.
Den anden gang var det lige fÞr, jeg ikke kunne fÄ udleveret mine varer, fordi jeg havde skrevet, at det var min mand, som hentede varerne (fordi han arbejder tÊt pÄ), selvom jeg selv kom i tanke om, at pakken stod i hans navn og meddelte hende det og min mand og jeg i Þvrigt har samme efternavn samt at fakturaen var sendt til mig, skulle hun lige nÊvne, at hun ikke var meget for at udlevere pakken, nÄr jeg ikke havde en fuldmagt med. Pinligt, at have folk ansat, som ikke er i stand til at tÊnke selv. Den dumme kommentar var ganske unÞdvendig, og har nu resulteret i, at jeg aldrig sÊtter mine ben i Hööks. Aarhus igen.
SÄ dÄrlig service
SÄ dÄrlig information/skiltning/kundeservice.
Der stÄr gratis fragt tom d.10/3, jeg har forsÞgt at kÞbe for 138 kr og der stÄr opnÄet gratis fragt. Men ordren vil ikke gÄ igennem, rÞdt felt at jeg skal kÞbe for 200 kr, hvor stÄr det??????? Jeres betingelser stÄr fri fragt over 500 kr??????
SĂ„ tilbuddet gratis fragt Tom 10/3 er sĂ„ betinget af kĂžb pĂ„ 200 kr????? Hvor stĂ„r det ? og hvorfor skriver i opnĂ„et fri fragt pĂ„ 138 kr??? Jeg er forvirret og kan absolut ikke anbefale Hooks, hold Jer langt vĂŠk. Damen i kundeservice- â kan kun beklageâ stop nu- jeres fejl- ret op det.
Jeg kĂžbte i sommers nogle ridetightsâŠ
Jeg kÞbte i sommers nogle ridetights kommer hjem og prÞver dem i selve livremmen havde drejet sig plus grib stykket var helt i stykker mig og min veninde tar sÄ op og bytter det dagen efter i kolding de kaldte mig tyk! Og at jeg jo bare kunne ha valgt en stÞrre stÞrrelse ska lige siges jeg er en stÞrrelse xs normalt og kÞbte dem i s aller sidste gang jeg har sat mine ben der
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.