Hobbykaeden Omdömen 34

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alle mine bedste anbefalinger efter et utal af køb fra Hobbykæden. De er altid klar med svar på mine spørgsmål via telefon, og bestilte varer bliver sendt afsted lynhurtigt. Disse er endda tit på ti... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik et Märklin 29792 Digital-Startpacknung ICE 2 i fødselsdagsgave. Kunne ikke få det til at fungere. Ringede til Hobbykaeden i Aalborg og fik den bedste hjælp man kunne ønske sig og nu kører toget... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

God kundeservice

God kundeservice
Fin og imødekommende kundeservice også ved returvarer i forbindelse med reparationer m.m., som ofte kan være lidt besværligt indenfor branchen…

10 april 2026

Fantastisk butik

Fantastisk butik, fantastisk service. Ken Rosa er et omvandrende Wikipedia i modeltogs viden. Man føler sig altid velkommen i butikken. Kaffen står klar og man kan altid få en god snak om sin hobby. Kan på det varmeste anbefale Hobbykæden.

3 december 2025

Dejlig butik

Dejlig butik , med et stort udvalg og med kompetente ekspedienter der giver gode råd og vejledninger.
Hobbykæden er et besøg værd.

5 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endnu en gang kludder med PostNord.

Det lykkedes PostNord at aflevere en forsendelse langt fra, hvor jeg bor, og pakken blev returneret. Ken valgte så at sende pakken igen, denne gang til min dør, uden beregning! Kæmpe ros!

Bjarne Larsen

26 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kanon service og tak for det.

Fik et Märklin 29792 Digital-Startpacknung ICE 2 i fødselsdagsgave. Kunne ikke få det til at fungere. Ringede til Hobbykaeden i Aalborg og fik den bedste hjælp man kunne ønske sig og nu kører toget derud ad.
Ikke sidste gang der bliver købt toge hos de enormt søde og hjælpsomme mennesker.
Tusind tak fra kundenr. 15493.

9 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hobbykæden modeltogsbutik er en butik…

Hobbykæden modeltogsbutik er en butik der er værd at besøge. Den har et stort og godt udvalg for en hver smag inden for modeltogs verden.🚂❤️Ejeren er mega flink og hvis han ikke har det hjemme, man søger, bestiller han det gerne hjem.🙂Jeg vil altid handle der, både fysisk og på nettet.🙂🙃🙂🚂🚂

15 april 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig godt sted at handle

Rigtig godt sted at handle, har jeg altid få en superbetjening og en venlig modtagelse i telefonen af ken når man ringer og spørger omkring et produkt. Jeg har handlet der mange gange, og det vil jeg blive ved med. Super service. 👍👍

12 april 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Glemmer jeg ! Husker Ken :-)

Det er nu anden gang at jeg glemmer at jeg Kører H0 og ikke N. så det er nu anden gang at jeg modtager en sød mail fra Ken, men en lille påmindelse og det er i orden at han har byttet det bestilte fra N til HO. Det kalder jeg sku overblik og god service. Det er sådanne små ting der gør at man bliver en trofast kunde og skaber gode relationer :-)

17 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er ikke sidste gang..

Jeg har flere gange handlet med Ken. Dog ikke så meget online, men købte for et par uger siden nogle landskabartikler på webshoppen. Der gik 2 dage, så landede de på Sjælland. Så jeg er meget tilfreds med de handler jeg har haft med Hobbykæden.

6 februari 2021

SUVERÆN service!! 🤩

Jeg er nybegynder indenfor modeltog, og valgte derfor at bestille et Märklin Digitalt Startsæt - Skinne Startsæt - Ekstra togvogne - plus en masse tilbehør hos Hobbykæden. Jeg har fra start til slut modtaget en helt fantastisk vejledning fra Ken, og er blevet sat så godt ind i tingene, at jeg ikke ønsker at handle andre steder, netop på grund af, den helt suveræne service man får hos Ken og Hobbykæden. 🙏🏼 Super service som klart kan anbefale. 😊

15 januari 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.