Jeg stillede min røde plastikboks til farligt affald ved siden af anden affald til tømning den 2. April 2026. Jeg fik ikke tømt/ ombyttet den røde plastikkasse med en tom hvorfor? Det er så indvikl... Se mer
Det här tycker kunderna
Pinlig opførsel omkring tømning ved sne. Kundeservice hælder vand ud af ørene og prøver at ride stormen af. Svarer ikke på mails. Kan ikke fremvise dokumentation for påståede ufremkommelige vej... Se mer
Efter stærk forsinkede tømninger p.gr.a begrænsede snemængder fik vi endelig afhentet affald den 24.1.24 En ting er forsinkede afhentninger, men noget andet er den manglende oprydning af spredt aff... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kredsløb leverer fjernvarme til næsten alle i vores forsyningsområde og håndterer affald for 184.000 husstande i Aarhus kommune. Vores ca. 550 medarbejdere arbejder hver dag for at gøre det nemt for dig at være grøn.
Kontaktuppgifter
Karen Blixens Boulevard 7, 8200, Brabrand, Danmark
- kontakt@kredslob.dk
- www.kredslob.dk
Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg stillede min røde plastikboks til…
Jeg fik ikke tømt/ ombyttet den røde plastikkasse med en tom hvorfor?
Det er så indviklet jeres tømningssystem.
Jeg vil gerne vide hvad jeg skal gøre for at komme af med fat der betegnes som farligt affald
Pinlig opførsel omkring tømning ved…
Pinlig opførsel omkring tømning ved sne.
Kundeservice hælder vand ud af ørene og prøver at ride stormen af.
Svarer ikke på mails. Kan ikke fremvise dokumentation for påståede ufremkommelige veje.
Firmaet burde fratages monopolet, da det er under al kritik.
Ps. Det vil klæde Jer at svare på henvendelser og anmeldelser her.
Kredsløb når de er bedst
Kredsløb når de er bedst, kan simpelhent ikke forstå at der kan være så stor forskel på medarbejdere der kører ud for at tømme affalds beholderne. I torsdags blev vores pap beholder tømt uden problemer, i dag modtager vi en kedelig besked om at den ikke kan tømmes pga. sne, selv samme sne var der i tirsdags. Det virker mere til at den enkelte medarbejder ikke havde lyst at tømme beholderen. I dag handler alt om at tjene penge og ikke andet.
Havde i dag en meget ubehagelig og ikke…
Havde i dag en meget ubehagelig og ikke særlig kundevenlig samtale med kunde”service”. Kredsløb er meget ufleksibel når det gælder tømning hvis bare en lille ting ikke er som det skal være bliver der ikke tømt. Dette skaber et stort rotteproblem!
De er ligeså grådige som Aarhusvand :(
Bestilling og betaling af årsabonnement
Kunne jeg give nul stjerner, ville jeg gøre det.
Som erhvervskunde skal vi hvert år bestille årsabonnementer til alle vores montørbiler. Alligevel åbner Kredsløb først for bestillingen omkring uge 51 – præcis når mange virksomheder holder julelukket. Resultatet er, at vores biler i starten af januar må betale for hver enkelt tømning, da disse ikke kan indgå i årsabonnementet. Det er urimeligt og i praksis umuligt at håndtere administrativt.
Bestillings- og betalingsfristerne er alt for korte og virker ikke gennemtænkte i forhold til erhvervskunders drift. Flere her på Trustpilot nævner monopoltilstande og stavnsbinding – og desværre kan jeg kun nikke genkendende til dette.
Kredsløb: Jeg håber, I vil genoverveje jeres proces og gøre det mere smidigt og kundevenligt. Ét konkret forslag kunne være at lade abonnementet starte d. 1/2 i stedet for d. 1/1, hvis den sene åbning reelt, som I har forklaret mig, skyldes afventning af godkendelse i Aarhus Byråd.

Av min arm
Av, kredsløb minder mest om en malkemaskine. Dette troede jeg ikke at tiden var til. Ikke mindst vil det fjerne grundlaget for en fremtidig udvikling af forretningen. Jeg startede med at blive overfaktureret ved en indflytning, dernæst er løbet kørt. På 3 måneder har jeg eller rettere skulle have brugt 12 gange mit normale forbrug, opkrævet aconto. Noget der ikke blev løst med samtalen med firmaet og så er man ovenikøbet låst til virksomheden. Rent stavnsbundet og gjorde nærmest at jeg kom i flytte tankerne fra start. Hvis de vil noget må vi tá den i retten.
Dette er uacceptabelt og så har jeg nærmest ikke været hjemme. Helt skidt… og ret udanskt
Jeg ønsker at bruge en erhvervstrailer til privat brug på genbrug station
Jeg ønsker at bruge en erhvervstrailer, til privat brug.(trukket af en privat bil) Hvilket ikke kan lade sig gøre, selv om man gøre alt hvad man kan for at gøre det rigtigt.
Når man køre ind på pladsen, bliver der taget et billede af trailer og bil. man kan så scanne en QR-kode og ansøge om fritagelse for erhvervs betaling. Der er 5 dages svar tid. Så jeg må køre hjem igen. Kan så komme tilbage med samme bil og trailer 5 dage sender,(hvis anmodning bliver accepteret) hvorefter der så bliver taget et nyt billede, og man modtager så alligevel en regning.
Lidt lige som Asterix og Obelix - For at få den røde formular, skal du have den blå formular, men for at få den blå formular skal du have den røde formular.

Svar från Kredsløb
Helt håbløs indlogning for at få…
Helt håbløs indlogning for at få afhentet en rød kasse….. at man først verificerer sig med mitid er fint, men at man efterfølgende også lige skal have fundet en gammel faktura for at finde et kunde nummer, og dernæst igen indtaste alle personlige oplysninger, for til sidst at få at vide at der vil blive fremsendt en engangskode i løbet at 3 dage!!! Kom nu….hvem har dog fundet på denne Molbo kunderejse….
En forretning, der bondefanger dig.
En forretning, der bondefanger dig.
Et monopol, der gør det umuligt at finde fornuftige alternativer.
Jeg ærgrer mig over deres måde at drive forretning på, men sluger den tvangsfodret bitre pille.
Uduelig virksomhed, som man er stavnsbundet til
For 3. gang i år tømmes vores affald ikke, fordi der ligger en pose, der gør at låget er et par centimeter åbent. Hvad sker der lige for dagens skraldemænd??? Fuldkomment latterligt. Uduelig virksomhed, som man desværre er stavnsbundet til 😔
Flinke folk og en god oplevelse
Ved konstaterede i juli måned et læk på fjernvarmeledningen tæt på en beboelse. Kredsløb kom inden for en time og fik en masse arbejde dat i gang. Arbejdet var vanskeligt, men alle - også underentreprenørerne - gjorde et fantastisk arbejde. Tog fem dage, men så var alt også lavet så flot! Flinke folk allesammen og en god oplevelse! Så tak for det!
Desværre bliver kredsløb ved med at…
Desværre bliver kredsløb ved med at leve op til deres dårlige standard.
Det må da være muligt at finde et andet firma til at løse opgaven.
De opfylder ikke deres forpligtelser. Det er dybt frustrerende.
Svineri
Svineri
Som dato beskriver, så er kredsløbs måde at køre forretning på noget svineri.
Det handler om penge intet andet. Dårlig service via kundeservice, dårlig kommunikation og sure medarbejdere ved diverse stationer. Det er en ommer.
Pengemaskinen fungere!
Vær lige opmærksom, hvis du køber nyt hus og kredsløb levere fjernvarme. Det skal lige præciseres at det er sælger der ikke fortæller at fjernvarmen er lånt af kredsløb, mod et gebyr hver måned - Fjernvarme plus (jeg kalder det leje, men kredsløb kalder det noget andet)
Når du får sat fjernvarme unit op, får du fortalt af fagfolk, at efter tilkøring, så køre det de næste 10-15 år uden at brokke sig. Hos kredsløb har man åbenbart set en god forretning i at sige det netop modsatte. Så kunden lever i det narrativ, at det konstant kræver service. De er i hvert fald ikke det mindste interesseret i at sælger af huset kan købe det fri. Samt at de ej heller gider ''tjene penge'' på at sætte en ny unit op, når de har fået 5500 kr for at tage den gamle ned. Man opkræver også bare dette gebyr fra den nye kunde, på trods af at jeg ikke har skrevet under på fremsendte kontrakt. Vil ej heller sende deres gebyr til den de har tegnet kontrakt med imens der kommer styr på tingene.
Kort fortalt, køb en hus med fjernvarme fra kredsløb, betalt til deres unit, under dække af at du spare udgifter, eller betal 5500 kr. for at de kommer og fjerner deres unit og ej vil sætte en ny en op, som betales på almindelig facon. Pengemaskine.
- Og ja, jeg er helt med på, at fejlen ligger i at sælger sælger et hus, med fjernvarme installeret. Det er Kredsløbs forretningsmodel der er under alt kritik her.

Svar från Kredsløb
Forsøgte at få afleveret storskald
Forsøgte at få afleveret storskald. Stod for lang fra skel, ca. 1-2 meter. Forslag om at sætte det naboens grund, fortov eller på fælles vendeplads. Undrer mig, at man ønsker en smidighed fra mine naboer, som Kredsloeb, ikke selv kan levere. Ikke et ondt om damen fra Kundeservice, som sikkert gjorde sit bedste.
Død mand må betale for anden person
Vores far gået bort. Vi sælger hans ejendom med overtagelse midt aug. 2024 og kort efter laves der selvfølgelig refusionsopgørelse, hvor vi ikke kender til det næste der sker.
Modtager 18. dec 2024 krav i skifteportalen om acconto betaling (ca 2000kr) for 2.halvår 2024 - altså primært periode, hvor han ikke har været ejer. Foreslår at betale den andel han skylder, men KREDSLØB nægter at lave opgørelse og er slet ikke åben for løsninger, der kan fungere. De fastholder grundet noget "fortrinsberettet krav" og at personen som lavede refusionsopgørelse, har dummet sig. Det kan vi jo så ikke gøre meget ved såå lang tid efter.
Ender med at vi må lade en død mand betale for den nye ejers affaldsordning i næsten et ½ år.
KONKLUSION:
* Tænker KREDSLØB NPS må være crazy lav (har ikke kunnet finde noget offentliggjort)
* Mødet med KREDSLØB, har ikke været nogen god oplevelse
* KREDSLØB ikke modtagelige for andre løsninger
* KREDSLØB fokus er penge og ikke kundeoplevelse
HVOR BLIVER I AF
Bestilte afhentning, de hentede det ikke med undskyldning om, at der var afspærret. Passer ikke. Skriver til dem og de svarer de kommer senere og henter det, der er nu gået over 24 timer siden det skulle være afhentet og det er stadig ikke afhentet. I mellemtiden har forbipasserende rodet det hele til og spredt det udover det hele. Har skrevet til dem igen. Det ligner jeg ved ikke hvad, fordi de ikke henter til tiden og fordi folk bare roder rundt i det som en skraldespand uden at lægge det tilbage i poser og kasser.
Længe siden jeg har oplevede sådan en…
Længe siden jeg har oplevede sådan en barnlige kommunikation som jeg oplevede hos Kredsløb kundeservice. Sikke nogle barnlige og smålige mennesker der bare ved det mindste utilfredshed lægger røret på! Hvor uforskammet har man lov til og være på sådan et kommunalt institution? Hvad sker der i hovedet på jer? Der er en årsag til I har så dårlige anmeldelse!
Kredsløbs hjemmeside virker ikke
Kredsløbs hjemmeside virker ikke hvor ved man ikke kan få lov til at se sin varmeregning👎
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.