Hobbyboden er fantastisk. Jeg elsker at de fører mærker, som man ellers ikke ser andre steder i Danmark. De leverer altid lynhurtigt, og servicen er altid i top. De er også virkelig gode og hurtige, t... Se mer
Det här tycker kunderna
Hurtig service og levering. Jeg bestilte mine ting midt i påskehelligdagene, og modtog dem allerede om onsdagen. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Det eneste, som er en Lille smule træls er un... Se mer
Stort udvalg af materialer og tilbehør til den skæremaskine jeg har købt. Andre butikker har ofte kun maskinen og en enkelt type vinyl eller kniv, så man skal handle flere steder. Derudover var jeg... Se mer
Søde Gitte og skønne Claus. Shoppen frister altid. De er meget seriøse og søde osse ved skade på ens pakke som pakkefirmaerne desvære nogle gange laver. De er gode til at afhjælpe problemet.... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hos Hobbyboden kan du finde et bredt udvalg af hobbymaterialer til især Kortfremstilling og Scrapbooking Her finder du et af Danmarks største udvalg af hobbymaterialer til scrapbooking og kortfremstilling, bl.a. fra førende mærker som Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Spellbinders, Prima, WRMK, Silhouette, Hero Arts, Marianne Design og mange andre. Vi har et stort udvalg af f.eks. dies, punches, stencils / templates, mønsterpapir / designpapir, karton, værktøj samt pynt og tilbehør.
Kontaktuppgifter
Østervej 1, Kolby, 8305, Samsø
- post@hobbyboden.dk
- www.hobbyboden.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kun positivt herfra
Hurtig levering og ordren er rigtig fin. Lille sød gave med😀 god pris.
2 dage senere har jeg pakken.
Meget tilfreds
Man kan ALTID regne med jer
Man kan ALTID regne med jer - lynhurtig levering, jeg er vild med jer ♥ Glædelig jul
Alt godt
Alt godt - dejligt at være med til at bakke op om forretning på Samsø
Altid god service.
Altid god service.
Ordrer pakkes og afsendes hurtigt og de meget få gange der var været problemer med en vare, er det blevet løst til UG.
Dejlig webshop og handle ved
Dejlig webshop og handle ved, så nem og overskuelig.
Bestilte i går middags og allerede kl 8.30 næste dag fik jeg besked på min pakke lå i pakke shoppen. Så når PostNord spiller med går det lynhurtig med levering.
Kan klart anbefales
De har virkelig et stort og alsidigt vare sortiment og af god kvalitet. Nu har jeg efterhånden købt derfra en del gange og det skuffer aldrig, de er hurtige til at sende tingene afsted og har en god kundeservice. Kan klart anbefale hobby folket at handle her.
Stort udvalg af materialer og tilbehør…
Derudover var jeg utroligt imponeret over hvor hurtigt min ordre blev pakket og afsendt. Jeg havde det hele dagen efter.
I fremtiden vil jeg helt sikkert tjekke Hobbyboden først, når jeg skal bruge noget til mine projekter!
Fantastisk service
Altid hurtigt levering og fantastisk god service. Mine bedste anbefalinger herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(+ en ekstra ⭐️)
Fantastisk udvalg og lyn hurtig levering!
Elsker at handle her! Der er et kæmpe udvalg af varer og gode tilbud i outlet-delen også. + Man optjener loyalitetspoint, der kan bruges til senere rabat 👍🏼 Varerne kommer hurtigt og sikkert frem + er i god kvalitet 👏🏼
Kan varmt anbefales
Super fin vare samt super hurtig forsendelse. Kan varmt anbefales
Lyn levering
Jeg bestilte mine varer fredag eftermiddag og kunne allerede hente min pakke lørdag formiddag. Ordren bliver ekspederet, lige så snart den kommer ind. Super god service, en fantastisk hjemmeside med et kæmpe udvalg... Det må være himlen 😅🤗👍
Dag til dag levering.
Når man handler med Hobbyboden, sendes varen som regel indenfor et døgn. Hvis det tager længere tid, bliver man oplyst om det, så snart man kommer ind på hjemmesiden. Altså dag til dag levering. Det er god service. Tak for det.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Fedt I fører Mod Pudge og rigtig gode priser.
Vist den bedste kreashop i hele verden
Vist den bedste kreashop i hele verden. Fantastisk service og særdeles kyndig vejledning. Jeg er kort sagt kæmpe fan. Tusind tak til Gitte & co.
Aldrig har jeg mødt sådan en fantastisk…
Aldrig har jeg mødt sådan en fantastisk kundeservice. Hurtig ekspedition og levering.
Fantastisk service
Fantastisk service. Pakkerne bliver sendt med det samme ordren er givet, og jeg får den hvergang senest to dage efter. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne.
ALTID HURTIG OG KOMPETENT BETJENING.
Altid hurtig og kompetent betjening.
Lavede 2 ordrer søndag aften, men have spørgsmål til dem, før de skulle sendes.
Det fik jeg svar på mandag formiddag, og tirsdag 13.55
Var pakken til udlevering.
Super fin og professionel betjening…
Super fin og professionel betjening hjælper gerne hvor hun kan. Ønsker dy noget specielt strækker hun sig langt for at bestille det hjem.
Får meget af det nye hjem der kommer fra det store USA, Holland og England.
Hurtig levering og hurtig ombytning hvis noget er bestilt forkert eller ikke virker. God butik at handle i
Danmarks bedste sted at handle hobby…
Danmarks bedste sted at handle hobby ting så simpelt jan det siges, super service og betjening
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.