Hobbyboden Scrapworld Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hobbyboden er fantastisk. Jeg elsker at de fører mærker, som man ellers ikke ser andre steder i Danmark. De leverer altid lynhurtigt, og servicen er altid i top. De er også virkelig gode og hurtige, t... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig service og levering. Jeg bestilte mine ting midt i påskehelligdagene, og modtog dem allerede om onsdagen. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Det eneste, som er en Lille smule træls er un... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stort udvalg af materialer og tilbehør til den skæremaskine jeg har købt. Andre butikker har ofte kun maskinen og en enkelt type vinyl eller kniv, så man skal handle flere steder. Derudover var jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Søde Gitte og skønne Claus. Shoppen frister altid. De er meget seriøse og søde osse ved skade på ens pakke som pakkefirmaerne desvære nogle gange laver. De er gode til at afhjælpe problemet.... Se mer

Företagsinformation

1. Hobbybutik
  2. Scrapbookbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Hos Hobbyboden kan du finde et bredt udvalg af hobbymaterialer til især Kortfremstilling og Scrapbooking Her finder du et af Danmarks største udvalg af hobbymaterialer til scrapbooking og kortfremstilling, bl.a. fra førende mærker som Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Spellbinders, Prima, WRMK, Silhouette, Hero Arts, Marianne Design og mange andre. Vi har et stort udvalg af f.eks. dies, punches, stencils / templates, mønsterpapir / designpapir, karton, værktøj samt pynt og tilbehør.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

37 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hurtig levering

Hurtig levering. Hjemmesiden kunne godt ha flere filtrerings- og sorteringsmuligheter, men generelt et godt utvalg av produkter.

12 november 2025

Hobbyboden leverer altid 100 procent

Hobbyboden leverer altid 100 procent. Du bestille i dag inden kl 14 og du jaer dine varer dagen efter. Det sætter jeg stor pris på. Hvis du har brug for svar på spørgsmål eller hjælp til noget så får du det også øjeblikkeligt. Kan kun varmt anbefale at handle der.

7 november 2025

Altid perfekt. 😊

Elsker at handle hos Hobbyboden, der er altid et lækkert udvalg af varer, og Gitte bestiller også gerne varer hjem, som man ønsker sig. Har handlet her en del gange, har aldrig oplevet problemer, og leveringen er altid super hurtig. Gitte svarer også altid lynhurtigt på henvendelser. 😊

29 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hobbyboden har rigtig mange gode…

Hobbyboden har rigtig mange gode mærker, og det jeg skal bruge. Der er god og hurtig service, og varerne ankommer hurtigt.
Der er varerlager tælling, så man med det samme kan se, hvis noget er udsolgt.

3 november 2025

Fantastisk forretning

Fantastisk forretning, super kundeservice, imponerende udvalg og en mega hurtig betjening. En af Danmarks bedste butikker <3

5 oktober 2025

Kan anbefales

Fik min vare inden for 2 dage efter jeg havde bestilt. Varen var det som jeg havde bestil. Faktura og betaling var nem og uden problemer!

3 november 2025

Altid god service

Altid god service. Rigtig god butik der har alt hvad hjertet begærer. Gitte fører rigtig mange serier. Findes det, findes det her.

3 september 2025

Great service

Lots of items here for creating. Inks,paper,stamps. Delivery is very quick, I ordered 30 August and parcel arrived 2 September.

2 september 2025

Rigtig god service

Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Mange ideer på hjemmesiden. Hurtigt at bestille. God info undervejs. Muligt at vælge afhentning på Samsø. Outlet på siden er en fantastisk idé.

19 maj 2025

Wonderful shop

Wonderful shop, wonderful service. I have ordered from here many times over the years and never had anything but a fantastic experience each time. The lady owner is always so polite and quick to respond to any enquiries and I cannot recommend this place highly enough.

26 mars 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.