De snupper hele dit depositum.
Jeg vil ikke anbefale at man skal have lejelighed hos dem kun hvis man er villig til at miste alle penge man giver til depositum.
Udlejning af lejligheder i Kolding - find din nye lejlighed hos os - bo i kolding by bolig i midtbyen ejendomme ejendom lejligheder til leje ledige lejligheder
De snupper hele dit depositum.
Vi fik en rigtig fin fremvisning af Sarah af en bolig i Horsens. Boligen levede op til vores behov, men da vi læste anmeldelserne på Trustpilot fik vi betænkeligheder. Da ejeren ikke svarer på kritikken i Trustpilot må man tage anmeldelserne for gode varer. Vi turde ikke kaste os ud i et lejemål og har valgt en anden bolig. Men tak til Sarah for en behagelig og oplysende fremvisning.
Horrible experience, really don't rent any housing with this management.
HL Ejendomme er gode udlejere indtil du skal flytte fra dem.
Derfor bliver jeg også nød til at være fair med antal stjerner i stedet for at give dem 1, de har været gode til at svare når jeg har efterspørgsler osv. Men hele min oplevelse kom ned til hvordan de var når jeg flyttede derfra, og der sørger de for at tage hele dit depositum selvom du har vedligeholdt din lejlighed og væggene var stadig flotte ved fraflytningen.
De følger den gamle lejekontrakt at der skal nymales når du flytter ud. Selvom der ikke er krav for det og bruger alle dine penge på maling. Og sender en sjusket flytteopgørelse hvor de ikke beskriver hvad de har bruget pengene til. Og oveni i det, mener de jeg har brugt for meget i aconto selvom jeg har betalt for 2 mennesker og året før fik jeg penge tilbage fordi jeg havde betalt for meget. (Desværre lavede jeg den fejl ikke at læse mine målere af ved flytningen, men taget i betragtning at jeg ikke var hjemme i 1 måneder i 2023 på grund af jeg var i Mexico, så har jeg stadig "betalt" for lidt)
Derfor er det en love and hate relation jeg har med dem, de er rare og imødekommende men de er stadig bagud med at være troværdige med din flytte opgørelse. Så hvis du har det i tankerne med at miste alle dine penge når du flytter ud, så kan du også være forberedt på hvad du går indtil. Jeg ville ønske at få dem som udlejere igen op til jeg fik min flytteopgørelse. Men jeg tror jeg holder mig til andre i Kolding i fremtiden. Hvilket er en skam da jeg virkelig godt kunne lide min lejlighed og den service jeg fik.
EDIT: Så jeg har kigget på mit depositum samt de penge jeg fik tilbage og jeg har lavet en vurderingsfejl. Det passer overens med det jeg fik tilbage i forhold til at sætte den i stand: MEN der er stadig sjusk ved deres opgørelse i forhold hvad de har brugt pengene til. De skriver bare dette er blevet brugt til maling osv. Men de har ikke uddybet det ydeligere. Hvilke er der man skal passe på. Da der er stadig lidt mistro at de bruger pengene som det passer dem.
Aldrig i mit liv, har jeg været ved et værre sted!! Terrassen faldt imens jeg havde gæster! Fordi det var så dårlig kvalitet og igen, betaler jeg så dog samme husleje. De har lovet at lave terrasse siden der! Der er gået et halvandet år og der er stadig til dags dato ikke blevet lavet noget !!Det er oktober og jeg er blevet smidt ud med kort varsel fordi jeg har skiftet El selvskab ! Jeg har ringet hver dag for at spørge hvornår vi får skiftet vinduer ? Da de fleste ikke kan åbne ? Der går over halvandet år før de gøre det og hver dag fortæller de mig så at ja det gør vi snart , er snart et halvandet år vinduerne har lagt klar nede hvor jeg bor det eneste der manglede er de skal bare sætte dem på seriøst? ?. Da de så endelig skal sætte nye vinduer på, så ændre de vinduerne til nogle helt gammel model vinduer !!! Lårte firma & gør dig selv en tjeneste og hold dig LANGT VÆK FRA DEM !
Hold jer fra at leje hos dem!!
Det er rent snyd og bedrag, der bliver ikke lavet ting som er i vejen og når de handler om penge skal i ikke regne med overskydende depostium
I've been in the property of Buen 6-8 here 10 months and I'm extremely satisfied with customer service. The workers from the office helped with every single, big or small issue doing more than what I expected. I got humidity and it was fixed in less than 2 days for example.
The biggest problem in this property was the cleaning of the areas you share with other tenants and that has also been fixed.
Pros: you have a good price and the best possible location in Kolding: train station, bus stop at the door, supermarkets, doctors, take aways, pubs, sport clubs... all within 300m.
Cons: Rooms could be a bit bigger. As it is right now this place is great for students and holiday/summer workers.
Vi havde egentlig OK erfaring lige indtil slutningen. Vi fik at vide ved fraflytningssynet at det så fint ud, men af en eller anden mystisk årsag gik normalistandsættelsen lige 100% op med hele vores depositum. Det var godt nok pudsigt, at det lige passede helt ned til sidste øre, hva'...
Vi har boet ved HL ejendomme i 3 år nu og er mere end tilfredse med dem.
De er lyttende for nye projekter, hurtige når noget skal laves og meget ordentlige.
Vores datter er næsten lige fraflyttet en af deres lejligheder og de var så ordentlige ift. fraflytningssyn.
Mine bedste anbefalinger!
HOLD JER LANGT VÆK!
Jeg kan ikke anbefale hl ejendomme til nogen. Svindel og humbuk
Hvis du skulle være i tvivl om hvad HL-ejendomme er og står for, så er det kort og godt - svindel og humbuk.
Er du førstegangs udeboende? Så vær opmærksom i HVER handling der bliver foretaget, alt fra tjek af stand når du tilflytter såvel som når du fraflytter, fordi hvis der er noget HL ejendomme kan, så er det at rippe dig fra alt. De er sådan set ligeglade med hvad der er fakta og hvad der ikke er - hvis de har fået noget i papiret, så har de juridisk belæg for at nakke dine penge. Læs din lejekontrakt GRUNDIGT og stil gerne spørgsmål til alt du er i tvivl om, fordi hvis der er noget der ser underligt ud, så er det sgu nok fordi der er en hensigt.
Det er ikke mennesker som du arbejder med, det er pengegriske r-huller, som ikke har andet i sinde end at tage så meget som muligt fra dig. FY for H.
Det kan godt være, at de sidder på eftertragtede lejligheder, men det er PRÆCIS grunden til, at de fortsat (trods latterligt dårlige anmeldelser overalt) kan fortsætte med at få folk til at leje sig ind. Gør dig selv den største tjeneste og spar dig selv for hovedpinen og find en anden udlejer.
Skulle du opleve problemer ift. lejemål? Så er holdningen i øvrigt den, at det er dit problem. Fordi hvis du betaler husleje hver måned og har en opsigelse på 3. mdr, så er du så fast bundet, at du uanset tanker og ønsker om det pågældende problem er forpligtet til at spytte penge i det svindelsfirma i næsten et halvt år endnu (4 mdr. mindst).
God vind til alle jer lejlighedssøgende.
Og fortsat god forretning.
Hurtig og nem service. Lige end til man skal flytte hvor ens depositum bliver indraget, selvom lejligheden er lige blevet nymalet af en maler firma, og godkendt af hl ejendomme. Fup og svindel.
they took so much rent and property is really old. shows different pictures while the flat was actually different. they cheat you.over 1000 kr in heating and water even in summer :( I will prefer to stay on the road if I have to rent a flat from them. worst service.. keep away from them pls.
Jeg er på bolig jagt og har flere gange fundet frem til lejebolig fra HL ejendomme..
Valgt derfor at se en lejlighed de havde og har ALDRIG mødt sådan en ikke imødekommenhed som hos dem!
Har også sendt flere mails uden responds!
Prismæssig søger jeg bolig mellem 3000-5000kr i Kolding og de fleste HL ejendomme har hvor jeg kan være med leje mæssig ligger på 40-50kvm mæssig.. Derefter kommer vi til selve lejen som er i den høje hvis man kigger på resten af markedet..
Dog er den værste del "aconto"..
Eksp. De har en bolig i city på 40 kvm lejen lyder på 4455,- aconto 900,-
ja 900.-!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for vand og varme, burde det være tilladt, nej hvis du spørger mig..!
Jeg har set flere boligere på over det 70kvm hvor du ¨kun¨ skal af det halve i anconto
Derfor er deres bolig i virkelig dårlig stand(håndværker tilbud) eller snyder de folk bevidst, det må være op til folk selv at bedømme!
Vi er lige flyttet ind (26. December ca.) i en lejlighed i Kolding, igennem HL Investment. Vi fik nøglen før tid, og dette var selvfølgelig dejligt.
Vi fik at vide at udlejeren havde tjekket lejligheden inden vi flyttede ind, hvilket også står i kontrakten at de skal gøre.
Da vi var flyttet rigtigt ind, og skulle begynde at bo der (vi var lige flyttet hjemmefra) fandt vi ud af, at bruserens blandingsbatteri var i stykker, så man kun kunne bade i kogende vand. Oven i det, fandt vi også ud af, at køleskabet ikke var koldt nok, og kun kunne blive 6 grader koldt (varmt!!!). Alt dette noterede vi selvfølgelig ned, fordi vi jo netop havde 2 uger til at finde fejl og mangler. D. 4. Januar sender vi så fejl og mangler til vores udlejer, og påpeger at bruseren og køleskabet ikke virker. Vi får at vide, at vi skal sende billededokumentation for at vise hvad der er galt. Venlige som vi er, og fordi vi ikke har boet ude før, vælger vi selvfølgelig bare at acceptere (i lejekontrakten står der IKKE vi skal sende billeder, men udelukkende skrive hvad der er galt). Desværre for os, havde vi intet internet kort tid efter, og var derfor ikke i stand til at sende billederne. D. 14. januar sender jeg så billederne, uden at få et umiddelbart svar. Jeg rykker så for det dagen efter, hvor jeg udtrykker min utilfredshed, og modtager en email 6 timer senere, om at jeg skal snakke med en helt anden person.
Jeg ringer op, og bliver bogstaveligt talt skældt ud af en fra HL investment, fordi man ikke må udtrykke sin utilfredshed i en email. (Super god kundeservice over for mig da!!!).
Det hele ender jo så ud i, at jeg ikke tør at sige fra længere, for ikke at blive uvenner med vores udlejer (som skælder ud!!) og i værste fald blive smidt ud af lejligheden.
Så nu står vi tilbage med et køleskab og en bruser, der ikke rigtig kan bruges, før de laver det om en uge. (D. 22. Januar).
Alt i alt, dårlig kundeservice. For det er jo trods alt det vi er. Kunder.
Jeg kan ikke lade være med at tænke, om den første udlejer vi skrev til, som bad os sende billeder, var i ond tro, da jeg går ud fra personen godt ved, at vi ikke skal sende nogle billeder, ifølge kontrakten. Hvis personen bare havde sagt det videre allerede der til dem der skal ordne det, havde vi nu haft en lejlighed hvor alt faktisk virkede..
Hvis jeg skal sige noget positivt, så er det en dejlig fin istandsat lejlighed, og ud over køleskabet og bruseren, er der ikke en finger at sætte på den. (Ud over normale småting).
Jeg vil ikke anbefale HL investment til nogen af mine venner. Og jeg har mange, som også snart skal flytte hjemmefra, så mon ikke det kan mærkes hos dem.
Jeg har igennem en årrække boet i flere forskellige lejelejligheder i Kolding. Jeg har brugt de større og kendte udlejere, og jeg har brugt nogle mindre udlejere. De sidste lejeligheder jeg har boet i, har jeg lejet gennem HL ejendomme. Dette har været et helt bevidst valg ud fra følgende betragtninger:
- Stort udbud. HL har en en stor og interessant portefølje af ejendomme, så uanset om man er studerende, samlevende, eller en lille familie så findes der lejligheder der kan fange de flestes interesse
- God service i forbindelse med indflytning, og fleksibilitet i forbindelse med indflytningsdato.
- God og ikke mindst fair service i forbindelse med udflytning. Det er ikke gratis at få malet/istandsat en ejendom, og det er det naturligvis heller ikke hos HL. Men jeg har på ingen måde oplevet negative overraskelser i forbindelse med udflytning.
- Super god vicevært der altid er behjælpelig hvis der er nogle småting i lejligheden der fejler, eller skal udbedres. Her vil man opleve en af de klare fordele ved at bruge en stor udbyder, som har en fuldtidsansat vicevært, og dermed vil småting der skal laves ikke blive udskudt, men hele tiden tages i opløbet.
Jeg giver hermed HL ejendomme mine bedste anbefalinger.
Mvh
Christoffer
Jeg flyttede for 1,5 år siden ind i en af HL ejendommes lejligheder i Kolding. Lejligheden var ikke i særlig god stand, og bar tydeligt præg på slidtage. Alt dette var dog gjort opmærksom på ved indflytning, og alt blev noteret i indflytnings synet.
De gange vi har haft problemer med lejligheden i vores lejeperiode har der ikke været problemer med at få tingene repareret, dog trælse træffetidspunkter med viceværten.
Ved udflytning var vi lidt nervøse omkring vores dipositum da HLs ry blandt bekendte og på nettet ikke var alt for godt. Men vi oplevede intet negativt omkring ud-flytningen. Hele lejligheden blev gennemgået, og iht. til indflytnings rapporten var alt noteret, så det eneste vi skulle hæfte for var ny-maling af lejligheden.
Så vi havde ikke nogle dårlige oplevelser med HL ejendomme, lejligheden var slidt, men det var vi godt klar over.
At leje ejendom ved HL ejendomme er ikke noget problem, hurtig overtagelse, men når du skal væk derfra inddrages hele depositum + ekstra penge samt mange ekstra regninger trods pænere overtaget lejlighed end ved indflytning. Historien er uddybet herunder:
Vi havde lejet ejendom ved HL ejendomme i 2 år og var egentlig ok tilfreds, trods halv-dårlig istandsat lejlighed, som vi dokumenterede med billeder ved indflytning. Her påpegede vi meget, lige fra maling på gulv, stikkontakter og vindueskarme, og store fugtskader på vinduer. Inden indflytning påpegede HL-ejendomme selv at ville skifte vinduet, samt udbedre dårlig isolering/kuldebro i soveværelse. Dette blev dog ikke udbedret under vores 2 års leje. Dette var vi meget skuffede over, da det til dels giver dårlig klima samt dårlig varmeregning.
Da vi skulle flytte ud måtte vi ikke selv male og maleren skulle godkendes af HL-ejendomme, hvilket vi ikke kunne finde nogle der blev. Derfor endte det med at være HL-ejendommes egne "håndværkere" der malede lejligheden igen.
Fraflytningsregnskabet mente vi blev urimelig højt og vi skrev til dem og forlangte beløbet reduceret. Dette medførte at efter 10 dages svartid og et meget dårlig formuleret svar kom retur, hvori de truede med RETSLIG INKASSO! - Ingen mulighed for fornuftig dialog! Beløbet blev herefter betalt da vi ikke har interesse i at blive registreret som dårlig betaler.
Under hele lejeperioden passede acontoforbrug meget godt og vi fik faktisk penge tilbage. Men nu et år efter aflevering får vi en ekstra regning på 3300kr.
Vi har nu - ca halvanden år efter fraflytning - endelig fået fornuftig dialog igennem deres advokat og sagen så godt som lukket.
Min opfordring er nu at dem der vil leje ved HL-EJENDOMME / HL-INVEST bør tænke sig godt om inden de skriver under på lejekontrakten. Der kan komme en del uoverensstemmelse ved fraflytning.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.