De har de værste typer af vicecærter, ubehøvlet uden manerer. Ingen form for menneskelig adfærd overfor medmennesker. Der er desværre ikke mulighed for at give ingen stjerne.
Företaget har svarat
Vejen afdeling . Meget dårlig kontakt med bolig kontor.. Ingen hjælp til ødelagte boligerne. Meget utæt og dyre bolig. Ingen udsigt til forbedring. Store ekstra varme regning. Gamle not up to dag... Se mer
Bedømmelsen er lavet på fraflytning. Afdeling Brændkjær i kolding - Frederik 7 vej . Det var heldigvis en positiv oplevelse med fraflytter syn af den lille lejlighed jeg fraflyttede . Det blev gjo... Se mer
Företaget har svarat
Iøjefaldende at andre boligselskaber stolte fremlægger regnskaber, hvor det er lykkedes dem at undgå husleje stigninger endnu en gang - mens Bovia sender huslejestigning ud hvert eneste år. Det er ude... Se mer
Har besvarat 81 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ingen hjælp i Midtgården Kolding ang snerydning… En nedkørsel fra den store Platform kan ikke ryddes fordi de ansatte ikke kan overkomme at smide et par skovle grus .. En ældre mand køre rundt med en snerydder som han overhovedet ikke kan styre så flere udgange fra egen lejlighed var spærret af sne …De havde så travl med at fyre tidligere “ Grønne mænd “ da en af de ansatte kendte et firma som var meget bedre ang udførelse af vicevært opgaver hmmm… Det er bare ikke i orden at vi gamle hernede skal kæmpe hver gang noget går i kuk …Intet bliver gjort ang fejning udskiftning af lys og meget mere …

Svar från Bovia
De har de værste typer af vicecærter, ubehøvlet uden manerer.
Ingen form for menneskelig adfærd overfor medmennesker.
Der er desværre ikke mulighed for at give ingen stjerne.

Svar från Bovia
Er flyttet ind for kun en måned siden og må sige jeg er ekstremt skuffet. Gang på gang bliver man mødt af inkompetence fra Bovias side, uanset om det angår kontakt, boligskader, vaskeri osv. Og så frasiger de sig alt ansvar, det er så til grin.
De svarer med 'skriv til os på blabla email adresse' som om det ikke allerede er præcis dem der fupper mig hahaha

Svar från Bovia
Super service ved fraflytning, reel bedømmelse af lejligheden, ikke noget at klage over.
Også generelt har jeg oplevet god service fra Bovia og pedeller 👌

Svar från Bovia
Bare lige så I alle ved det dem der ikke er flyttet endnu jeg kender nogen som har boedet til leje for bovia og nu kender jeg en i familien som os bor til leje hos dem man skal huske at kigge anmeldser først før man vælger om det er det rigtige sted for en.
En jeg kender som ikke er i familien skylder nu 10.000 til bovia han kan ikke bare betale dem alle på engang. Og nu siger bovia at han kommer i rki hvis ikke han får dem betalt nu men hans Komunen vil heldigvis prøve at hjælpe ham med et lån så han ikke ender i rki og jeg har tænkt mig at hjælpe ham. Men self os hende som er i min familie jeg siger ik hvem i min familie det er men jeg hjælper hende gerne hvis jeg har pengene den dag hun skal flytte. Det er virkelig synd for dem begge men ikke nok med det så vil jeg bare lige minde jer alle sammen om husk nu at blive medlem af danske Udlejere det hjælper altså Aller mest på det. Ved heimstaden fik vi mange penge tilbage og kun fordi vi var medlem af danske udlejere. Også skrev jeg også tit til dem at det ikke er fair hvis de skal have over 100.000 af os som de havde gjort med mange andre som ikke var en del af danske udlejere. Så man kan godt se at det hjælper på det.

Svar från Bovia
Det var heldigvis en positiv oplevelse med fraflytter syn af den lille lejlighed jeg fraflyttede . Det blev gjort fair og hurtigt og rart at kunne afslutte på en positiv måde , og derfor vil jeg selvfølgelig også rose Bovia , i denne her bedømmelse . 😊
Tak for denne gang .

Svar från Bovia
Bovia burde få 0 stjerner!
De lover og lover, og der sker absolut INGENTING!
Vores afdeling forsømmes i høj grad, og alligevel faktureres afdelingen.
Vi kan ikke få indsigt i bl.a fakturaer, som vi har ret til. (jeg sidder i bestyrelsen).
Der sidder såre simpelt for mange kokke og skummer fløden!
Bovia fejlinformerer os og frasiger sig ansvar.
Har boet i Bovias nybyggeri i godt 1,5 år og er mildest talt rystet over deres forretningsgang.
Bovia er meldt til medier og jeg er ikke færdig med at anmelde dem.
Jeg vil ALDRIG anbefale Bovia.
Jeg skriver for at udtrykke min utilfredshed med den måde, hvorpå min klage om overtrædelse af husordenen – specifikt vedrørende husdyrhold – er blevet håndteret.
Ved indsendelse af klagen bad jeg udtrykkeligt om, at min henvendelse skulle behandles anonymt. På trods af dette er der efterfølgende blevet delt personlige oplysninger, som har ført til, at min identitet er blevet afsløret over for den part, klagen vedrørte. Dette er ikke blot i strid med almindelige forventninger til fortrolig sagsbehandling, men også en alvorlig overtrædelse af persondatalovgivningen og den tillid, man som beboer bør kunne have til sin boligforening.
Det er min klare opfattelse, at håndteringen af sagen ikke har været i overensstemmelse med boligforeningens forpligtelser om at sikre anonymitet, når dette specifikt bliver anmodet om. Desuden anser jeg det for kritisk, at personlige oplysninger videregives uden mit samtykke. Dette udgør en overtrædelse af databeskyttelsesforordningen (GDPR), og jeg forbeholder mig retten til at anmelde dette forhold til Datatilsynet.
Vi er nu fraflyttet jeres lejebolig og ønsker at gøre andre opmærksomme på vores oplevelse:
De forhold, der blev påpeget ved fraflytningssynet, blev ikke udbedret som forventet, men blev i stedet modregnet i vores flytteopgørelse. Dette oplever vi som uretfærdigt og urimeligt, og det fremstår som en praksis, der økonomisk belaster lejeren uden at arbejdet reelt bliver udført.
Vi mener, dette bør undersøges nærmere, da det ikke virker som en gennemsigtig eller rimelig behandling. Sådan en praksis bør ikke finde sted.
Mine forældre er lige flyttet ind i et rækkehus,hvor man ikke har valgt at slibe gulvene . Det er tydeligt at se hvor der har lagt små tæpper før, det er virkelig ikke flot . Da jeg klagede over det , fik jeg beskeden at gulvene var for tynde til at slibe på . Har selv haft kontakt med deres Gulvmand , og han sagde at han nemt kunne gøre dem pæne . Så det er et bevidst valg fra Bovia at aflevere sådan en gang svineri til mine gamle forældre.

Svar från Bovia
Min kone og jeg er flyttet ind hos bovia
For 2 måneder siden fejl og mangler er stadigvæk ikke udført vi har haft viceværten på besøg op til flere gange han holder os åbenbart hen med snak for når man ringer ind til service team er det ikke meldt ind man betaler da en hvis husleje så skal tingene være iorden
Nu har jeg boet i flere forskellige boligforeninger og jeg må sige jeg har aldrig mødt noget så ringe en service.

Svar från Bovia
Har boet ved Bovia i over 7 år og har som regel altid fået hjælp når deres slidte eller for billige lejligheder går eller er gået i stykker. Men det er altid efter en MEGET lang process hvor jeg skal forsvare mig selv og nærmest tigge og be om at de kommer og hjælper med det der nu kan være galt. Jeg har prøvet at bo i en ny og gammel bolig ved dem, og det er lige fedt, desværre.
Kommunikation er bestemt ikke deres stærke side.
Jeg vil aldrig anbefale andre at bo i deres boliger.
Alt er godt indtil man har brug for deres hjælp. Så gør de alt hvad de kan for at undgå, at tage konsekvenserne eller udgifterne selv. Ikke nok med det, så er deres medarbejdere også utroligt ubehagelige og nedladende at snakke/skrive med.

Svar från Bovia
Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal begynde jeg bor i en lejlighed hvor både vinduer og gulve er utætte og de vil ikke gøre noget ved gulvene og jeg bøvler med at få dem til at ordne vinduerne. Så jeg har ikke set anden udvej at tage fat i lejerforening Esbjerg og omegn og sætte dem på sagen

Hej Bovia
jeg har for 10 minutter sendt jer en mail til info.bovia.dk
Jeg syntes ikke det er tilfredsstillende at jeres håndværker ringer mig op på en måde så jeg ikke kan høre en opkaldstone.
Det er sket før og sidste gang fortalte I mig at andre også havde oplevet det samme. Jeg undrer mig over at I fortsat ikke har gjort noget ved det???
Jeg kan forstå at der kan opstå en akut situation som betyder at I ikke kan overholde aftaler. Jeg har nu ventet forgæves på at I skulle dukke op i dag.
For mig at se er det bare meget træls at det sker 2 gange i træk, og det er endnu mere træls at det ikke er muligt at kommunikere med jer i sådan en situation.

Svar från Bovia
Da vi flyttede ind, overtog vi en bolig i dårlig stand – blandt andet med skimmelsvamp og muc, som havde beskadiget flere af vores møbler, herunder en dyr sengegavl. Disse skader måtte vi selv erstatte.
Ved fraflytning blev hele vores depositum trukket, og derudover fik vi en stor ekstraregning, da selskabet valgte at udskifte alt gulv og lave andre forbedringer – på vores regning. Vi blev også opkrævet for arbejdstimer, hvor både lærling og svend var til stede, hvilket virkede urimeligt i en så lille bolig. Det er værd at nævne, at vi ikke modtog boligen med disse forbedringer til at begynde med.
Ved indflytning i en nyere bolig. Som to personer med et meget lavt forbrug oplevede vi desuden meget høje udgifter til forbrug, noget vi aldrig har haft hos andre boligselskaber.
Som studerende er det også frustrerende, at man er tvunget til at betale for et fælleshus, man ikke bruger – en ekstra udgift oven i en i forvejen løbende stigende husleje. Det burde være en mulighed selv at tilvælge om man vil give 1200 om året til fælleshuset.

Svar från Bovia
En god oplevelse med Bovia – tak Luise for hjælpen!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bovia Billund. De tilbyder velholdte boliger og sikrer et behageligt bomiljø. Personalet er professionelt, imødekommende og altid klar til at hjælpe.
En særlig tak til Luise, som var utrolig venlig og støttende gennem hele processen. Hendes hjælp gjorde alting så meget nemmere, og jeg sætter stor pris på hendes engagement og professionalisme.
Jeg kan varmt anbefale Bovia Billund og Luise til alle, der leder efter en pålidelig og effektiv boligforening.

Svar från Bovia
Min svigerfar er gået bort, og jeg og min mand, står for at afvikle hans bo og derved også lejlighed. Min svigerforældre har boet i lejligheden i 40år,så det bure ikke være noget problem med udlejer, men men jo det er det. Min mand ringer ind til deres kontor, for også en ud i lejligheden for at finde ud af hvad vi skal stå for i forhold til der er gulvtæppe på i stue og børneværelse. Vi for der afvide at vi skal stå for at fjerne gulvtæppene. Okay i stuen ved vi at de er beton neden under, men på værelset er vi i tvivle og snakker med kontoret og det der skulle være neden under, der skulle være et kork vinyl, hvor vi for telefonisk afvide vi hæfter for gulvet hvis kork vinyl ikke ligger der og ligger det der skal vi bare forsigtig fjerne gulvtæppet, vi fortæller at vinylen ikke er pæn og for afvide, at det gør ikke noget, ad det jo skal skifte idet det har lagt der fra før min svigerforældre flyttede ind. Men så kom udflytningssynet også havde min svigerforældre misviligeholdt vinylen vedskal at noget af gummi/bunden af gulvtæppet sad fast på vinylen. Vi sage det måtte gå under ældelse, da min svigerforældre havde boet i lejligheden i 40 år, men nej det ville de ikke høre tale om, og nu vil kontoret ikke stå ved det de sage telefonisk. Med kontoret og synspersonalet snak her ikke sammen. Vi står nu med en regninpå 4500 for et vinyler, der siges at have en levetid på 30 år, men som har laget i lejligheden i mere end 40 år. Hvordan hænger det sammen!
Så hold jer langet væk fra dette bolig selvskabt, de er griske og urimelig overfor deres lejer ved fraflytning uanset hvor langt tid man har boet der.
08.04.2025
Jo, min man gav sig og tilbød et beløb på 1000 kr for selv personlig at komme vide efter han fars død, for mener stadig at vi ikke skulle betale en kron.

Svar från Bovia
Jeg vil råde folk til at holde sig væk fra dem som udlejere. En del lejligheder har fugt problemer. Jeg selv har maling der skaller af lofter (loftpladerne har været våd) og vægge der smuldre. Man kan kun få besøg af viceværten én gang i ugen, som så siger at de får varmemesteren til at kontakte en, da han også skal bedømme skaderne. Varmemesteren kontakter bare aldrig en og de ignorer en efterfølgende. Jeg prøvede for 1 år siden af få en plan for det videre forløb og der skete intet. Så prøvede jeg igen i januar 2025, hvor viceværten igen kigger på skaderne og fortæller at varmemesteren kontakter mig indenfor et par dage og får endda at vide at varmemesteren er hurtig til at komme ud og kigge. Jeg har intet hørt og mine forsøg for kontakt har ikke båret frugt. Ergo man tager tid fra ens arbejde for at de kan kigge, men det er spild af tid og egne penge, for man kommer ikke tættere på en løsning af den grund. Et selskab der udelukkende går op i pengene der kommer ind i kassen og ikke i at passe på sine boliger.
Vi har i ejendommene skulle have nyt tag, men det har de ikke forudset da det blev bygget i 70'erne og kræver så nu at de nuværende beboere næsten skal betale det hele over en huslejestigning. Jeg var endda villig til dette, men jeg forstår også godt at de fleste andre beboere stemte nej, da det ikke er rimeligt. Huslejen stiger hvert år, men kvaliteten bliver kun ringere.
Så det bedste råd er, at finde en anden lejlighed og en anden udlejer.
TILFØJELSE 13.05.2025:
Selvom Bovia den 25.02.25 skriver at sagen har højeste prioritet og at jeg snarest bliver kontaktet af kundechefen, så er der her den 13.05.25 stadig ikke sket noget. Det er simpelthen under alt kritik. Både ledelsen og medarbejderne hænger i bremsen.

Svar från Bovia
1 Stjerne er vidst stadig for meget at give.
Oktober 23, sender min kæreste en mail til Bovia angående skimmelsvamp, mug og utætheder diverse steder i vores lejlighed, samt et kælderrum der er oversvømmet.
Det bliver stadig ikke taget seriøst idag (7-2-2025).
Her til aften ser vi så på her på trustpilot at vi ikke er de eneste der har fået samme svar igennem det hele, så vi kan så også konstatere at bovia lyver sine beboere lige op i ansigtet, for de lover jo en masse som tydeligvis ikke bliver holdt.

Svar från Bovia
Jeg har været godt tilfreds med hjælp på e-mail, til at være søgende. Fordi jeg ikke kunne logge ind på hjemmesiden. Tak

Syn på lejligheden
Boet i 3 måneder ikk sat noget op på væge eller brugt loft lamper kun stikkontakt i lejligheden 3 steder så får man regning på det som var fra sidste udlejer Samt maling i hele lejligheden på 18000 da de skal male når der flytter nye ind
Sidst jeg flyttede ud på Sjælland og boet der i et år og selv malet fik man alt tilbage
Men Jylland kolding tager de sku ved sur man ude nok nogen der har været efter ham inden han kom ud

Svar från Bovia
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.