Dårlig oplevelse med akuttelefon
Kære HLP
Har netop haft en samtale med jeres akuttelefon d. 16. December kl. 16:50. Det var bestemt ikke nogen tilfredsstillende oplevelse.
Her kommer en gennemgang af vores samtale:
Jeg ringer op for at fortælle, at vi mangler strøm herude på Haren. Jeres medarbejder fortæller, at vi må afvente at strømmen vender tilbage. Jeg forklarer, at elforsyningen i Støvring ikke melder om driftsforstyrrelser, hvorfor problemet må være specifikt herude (måske et kabel er blevet beskadiget). Han siger igen, at vi må afvente at strømmen vender tilbage. Jeg spørger derefter, om han ikke vil sende en elektriker herud, da jeg ikke formoder, at strømmen på magisk vis vender tilbage og det mindste HLP kan gøre, er da at undersøge sagen. Jeres medarbejder siger herefter, at han vil køre herud engang i aften, hvis ikke strømmen er kommet igen. Jeg spørger derefter, hvornår han planlægger at gøre dette. Til det svarer han “jeg kører derud på et tidspunkt”. Jeg spørger igen, hvornår det tidspunkt er, så jeg kan følge op, og han lægger nu røret på…
Jeg er helt med på, at han ikke kan knipse med fingrene og så er vores strøm tilbage. Men at lægge røret på og i det hele taget slet ikke virke klar til at tage min henvendelse seriøst er enormt skuffende kundeservice.
Jeg håber og forventer, at vores strøm snarligt vender tilbage. Men derudover håber jeg, at I vil tage denne mail seriøst og i fremtiden yde bedre, mere hjælpsom og venlig kundeservice, når man ringer ind til jeres akut telefon.
Stine
16 december 2024