Jag bokade en hyrbil via Hertz hemsida för tre dagar som jag betalda i förskott med ca 4800kr. Flyget blir försenat 16 tim och när jag försökte nå Hertz gick det varken via telefon, mail eller via der... Se mer
Mannen bakom disken i Edinburgh var otroligt tillmötesgående och hjälpsam när vi kom för att hämta ut bilen. Bilen var ny och fräsch med automat. Avlämnandet kändes lite stressigt. Det var fullt av... Se mer
Vänligt och proffsigt bemötande av personalen hos Hertz i Västerås. Välstädad och fulltankad bil såklart, precis som det ska vara när man hyr bil. Enkelt att lämna tillbaka då de har självbetjäning dy... Se mer
Hyrde en Lynx & CO Jobbigt med massa modern teknik, en dator som pratar med dig , känns läskigt Depositions avgift som dröjer tjänar Hertz miljoner på Ville ha dragkrock på bilen , det var... Se mer
Founded in 1918 in Chicago, Hertz is one of the world’s most recognized travel brands, now headquartered in Estero, Florida. With tens of thousands of employees and operations in more than 150 countries, Hertz serves millions of customers each year. Hertz offers a full range of mobility solutions—from daily and long-term rentals to luxury vehicles, EVs, and flexible subscription services. Known for reliability and innovation, Hertz continues to enhance the travel experience with features like digital check-in and contactless rentals. With more than a century of industry leadership and global recognition for customer service, Hertz makes travel seamless with easy online and mobile booking, flexible policies, and multiple payment options. Need help? Support is available by phone, chat, or at service centers worldwide. Don’t miss exclusive deals, members-only discounts, and insider travel tips—sign up for the Hertz email list today at Hertz.com and get more value from every trip. Join now and be the first to unlock your next journey.
8501 Williams Road, 33928, Estero, USA
- 1-800-654-4173
- customerrelations@hertz.com
- www.hertz.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Excellent service!
Mycket långsam återbetalning av spärrat belopp
Själva uthyrningen i Spanien fungerade bra, men jag har fortfarande inte fått tillbaka de 7 500 kr som spärrats på mitt konto för att täcka ev självrisk, trots att det nu gått mer än 3 veckor sedan bilen återlämnades. Hertz menar att de släppte spärren dagen efter att bilen återlämnades men detta meddelande har inte nått min bank. Haft flera kontakter med Hertz som nu bara hänvisar till att det spärrade beloppet kommer att släppas automatiskt efter 30 dagar. Det är inte rimligt att Hertz håller reservationen så länge!
Hertz lurade mig
Betalade bilen online i maj. I juli skulle jag hämta bilen som jag skulle ha under hela semestern. Då ville jag uppgradera försäkringen. De sade att de behövde ta en kreditupplysning. Jag har inga betalningsanmärkningar eller kreditproblem. Jag fick då inte hyra bil överhuvudtaget. Personalen var oerhört otrevlig. Jag tog en egen kreditupplyssning och konstaterade att 1. jag har inga kreditproblem och 2. ingen annan hade gjort en kreditupplysning !!!.
Jag fick hyra på Q8 med en extrakostnade på cirka 10.000kr. Hertz har betalat tillbaka min hyra men ingen kompensation för deras otroligt dåliga service.
scamföretag!
scamföretag!
Kräver 7000kronor för en skrapad fälg.
Den enda gången av 60gånger som jag kör åt dom och jag INTE tar skaderapport eftersom killen i kassan inte ville skriva ut den utan säger att den kommer på mejlet.
Många skador på bilen men kollar snabbt och försöker minnas vad det stod på skärmen(har ej smartphone) Skulle bara köra 4 mil och sen ta en bil till för vidare färd från dom =Även den bilens skaderapport är felaktig och killen fattar inte varför de skrivit massa grejer på nästa bil. Helt omöjligt att jag skrapat den då jag körde försiktigt. HAr inte vågat köra åt dom sen dess så länge de försöker ta ut detta hittepåpris. Tog flyget och tåget istället. Kör aldrig åt dom då dom gör allt de kan för att hitta en skada eller luras.
Blev totalt skammad av detta ruttna…
Blev totalt skammad av detta ruttna företaget! Hade hyrbil genom försäkringsbolaget och vid retur hävdar de skada och skickar bilder på smutsig bil när jag vet att den var ren vid återlämning. Vill att jag ska skicka skadeanmälan till mitt försäkringsbolag och drar 8500kr från mitt konto utan att ens kontakta mig eller försäkringsbolaget.
Så sjukt dåligt företag, varnar alla för att hyra bil här!
Säger upp mig som lojal kund
Jag har alltid hyrt bil hos Hertz de senaste 12-14 åren. Och de har varit fantastiska på alla sätt. Men nu har de senaste gångerna börjat lägga på extra avgifter när man hyr en bil på flygplatsen i Düsseldorf. De verkar ha ändrat om hela sin verksamhet i Tyskland och tar betalt för varenda sak. Om man kör bilen över gränsen till Holland så tar de en extra avgift nu. De tar även avgifter/skatt och för helt andra strunt saker. Det priset som man får online gäller inte längre när man sen hämtar bilen på plats. Så har det absolut inte varit tidigare år. Tyvärr känner jag inget värde i att fortsätta vara kund hos de. De beter sig som ett bluff företag. Jag känner inte igen Hertz längre.
New car rented for a good price
New car rented for a good price. Good service.
Snabbt att få en hyrbil
Snabbt att få en hyrbil, i gott skick, vänlig hjälpsam personal vid återlämningen
Mycket smidigt och enkelt
Everything worked perfectly
Everything worked perfectly : the desk employees, the car, the time. Very fine experience.
Proffsigt trevliga
Aldrig mera erat företag.
Aldrig mera erat företag.
Sämsta sämsta , få kontakt = zero.
Allt via dator och mail.
Jättenöjd med enkelt och snabbt sätt…
Jättenöjd med enkelt och snabbt sätt att boka den önskade hyrbilen. Personal trevlig, tillmötesgående och professionell.
Något av det mest bisarra vi varit med om
Något av det mest bisarra vi varit med om. En kompis bokade via ”Hertz Freerider” för många dagar sedan och bilen var bokad och klar, när han senare kommer till utlämningsstället säger personalen att det inte ”finns någon bil” och att han ”borde blivit informerad”. Man skyller på att det är fel i systemet och att det är därför inget mail har kommit. Borde man kanske inte ringa eller försäkra sig om att man informerat sin kund om detta. Väl på utlämningsstället med 6 väskor säger personalen att dom inte kan göra någonting och vi blir helt utelämnade här.. 0 kompensation, helt absurt dåligt kundbemötande.
Fantastiskt trevlig och hjälpsam…
Fantastiskt trevlig och hjälpsam personal. Bilen vi hyrde var en v60 som var fin och ren när vi hämtade ut den .
Rutten service
Öppettider stämmer inte. Bara Self service kiosker som är så användarovänliga som det går! Bristfällig information om var man ska parkera och var Self service kiosken är placerad vid obemannad återlämning. Ingen telefonsupport tillgänglig när man behöver den.
Service minded och trevliga!
Personalen är service minded och jag fick hyra en perfekt bil för mina behov. Jag fick även förlänga hyresperioden då reparationen av min bil drog ut på tiden. Lätta att ha att göra med och få kontakt med. Gäller Hertz i Örnsköldsvik.
Enkelt och smidigt att hyra bil hos…
Enkelt och smidigt att hyra bil hos Hertz
Toppen bra service
Toppen bra service och duktiga och vänliga personal. 👍🌹
Service till 100%