Supernöjd efter att få nyttjat vår hemförsäkring. Jag födde barn i V24 utomlands och Hedvig tog hand om oss från att vårt barn föddes tills att vi kom hem till Sverige. Tacksam tusen gånger om för pro... Se mer
Plats
Byt platsTulegatan 2A, 113 58 Stockholm, SE
De höjde min redan dyra försäkring utan rimlig orsak från 436:- till 749:-/månad (!!!) på min katt. Hur kan de göra så? Dessutom är väntetiderna långa och det känns ofta som om de gör allt de kan... Se mer
Efter en vattenskada på datorn gjorde vi ett ärende hos Hedvig för eventuell ersättning för dator. Vi gjorde ett ärende förra veckan, alltså vecka 8 2024, och vi fick ett meddelande nästan direkt (fan... Se mer
Snabba att betala ut ersättning för min trasiga värmepump. Det skedde samma dag som jag skickade skaderapport vilket gör att jag inte behöver ligga ute med pengar - imponerande! . Behövde heller inte... Se mer
- Nr. 5 av de 13 bästa företagen i Försäkringsbolag
Hemförsäkring
Studentförsäkring
Djurförsäkring
Om oss
Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.
Hur är Hedvig annorlunda?
Digital bekvämlighet, lätt att använda, ingen bindningstid. Så vill Hedvig göra försäkring enklare för dig.
Smidig skadeanmälan
Anmäl din skada med ett klick, så får du snabbt hjälp av vårt serviceteam.
Allt samlat i en app
Följ upp skador, ställ en fråga eller ändra din försäkring direkt i Hedvig-appen.
Om appenKontaktuppgifter
Tulegatan 2A, 113 58, Stockholm, Sverige
Har inte besvarat negativa omdömen
Jag blev av med 1048 kr då Hedvig gick…
Jag blev av med 1048 kr då Hedvig gick in och tog den summan från mitt konto 29 december 2025, trots att jag hade sagt upp min försäkring jag hade hos dem men den kostade bara 79 kr per månad, så hur de kunde få för sig att dra just 1048 kr är dock ett mysterium. När jag går in på mina sidor på deras app så har jag ingen aktuell försäkring tecknad och då de saknar kundtjänst så är det svårt att få svar på något. De har någon konstig kundservice som de påstår är bemannad mellan 8-22 på vardagar, men när man skriver dit så kommer det upp det meddelande där de säger att det kan dröja upp till 2 dagar tills man får svar, direkt efter att man klickat på Sänd. Då faller ju hela grejen med att säga när kundtjänsten är bemannad!? Min eftarenhet är att det tar MINST två dygn innan man får ett svar som verkar vara från en Ai. Det kommen nästan alltid ett svar som innehåller frågor eller något de missuppfattat av det jag skrev, vilket betyder att man måste skicka ännu ett mail för att förklara och sen måste man vänta i två dygn igen.
Så håller det på och då blev jag frustrerad efter ett tag och skrev med en aningen mindre trevlig ton, vilket de (AIn) var totalt oförstående till. Så det slutade med att de vägrar svara på allt jag skriver till dem oavsett om jag skriver kärleksfullt eller med det verklga hat jag känner mot dem just nu. Några pengar verkar de inte sugna på att betala tillbaka heller då det är över en månad sedan de begick stölden. Då det har tagit sådan tid att det är för sent för dem att försöka komma med ursäkter om att något misstag har begåtts, så har jag polisanmält dem för stöld. De detta är en fullbordad stöld som är enkel att bevisa så kommer det garanterat bli svårare och svårare för dem att försöka förklara sig, ju längre tid det dröjer innan de reagerar.
Det här handlar inte om summan utan det handlar om den makt som ett bolag kan få, genom att en före detta kund gjort misstaget och gått med på att betala månadsavgiften till den försäkring man tecknat med autogiro. Jag gick dock med på att de fick ta 79 kr per månad, då när jag hade en försäkring hos Hedvig. Jag antar att detta gjorde det möjligt för dem, att gå in och ta vad de känner för lite i smyg även ett tag efter att jag sagt upp min försäkring, med förhoppningen att jag inte ens skulle upptäcka något. Så de gick in och tog drygt 1048 kr helt utan förklaring eller viljan att göra det enda rätta och betala tillbaka slanten och be om ursäkt. Är det inte så det borde vara i ett fungerande samhälle? Det ska bli så otroligt intressant att få höra deras försök att förklara sig så att någon annan tror dem, när det blir dags för det. Ju längre tid de tar på sig desto svårare blir det förstås, men det gör inte mig något. Tvärt om, det blir bara mer intressant att få höra.
Lycka till Hedvig! Hur blir det? Kommer hela bolagen med i belastningsregistret när de fälls för stöld?
Dem är helt sämst avslutade min…
Dem är helt sämst avslutade min försäkring och dem drog ändå för en månad teckna annan försäkring om ni kan dem är skurkar
Dyrare kattförsäkring får man leta efter!
Dessutom är väntetiderna långa och det känns ofta som om de gör allt de kan för att slippa betala ut ersättning.
Om du har dålig ekonomi, äldre djur eller bara vill ha en rimlig försäkring, håll dig långt borta. Detta är ett system byggt för att tjäna pengar på lojala kunder, inte för att ge verkligt skydd.
Kundservicen är urusel
Kundservicen är urusel, rekommenderar verkligen inte detta företag, känns som att de har växt för fort. Hade inte ens tagit dem igen om jag fick betalt för det.
Haft både olycksfall och hemförsäkring…
Haft både olycksfall och hemförsäkring hos Hedvig flera år och för mig har det enbart varit en negativ upplevelse. Jag har under tiden både haft översvämning hemma och blivit allvarligt sjuk på en resa och båda gångerna har jag fått ursäkter till att försäkringen inte täcker. Inför min resa hörde jag av mig till Hedvig för att stämma av om min försäkring gällde dit jag skulle, fick felaktiga svar och när jag väl behövde försäkringen blev jag informerad om att detta inte gällde. När jag hade översvämning och saker för flera tusen blev förstörda blev jag även då nekad hjälp eftersom jag inte hade kvitto på alla saker. Jag skulle verkligen inte rekommendera Hedvig, det är billigt men pengarna hade lika gärna kunnat kastas i sjön.
Jag rekommenderar absolut inte detta…
Jag rekommenderar absolut inte detta företag. Det är bland de sämsta jag någonsin har haft att göra med. De slösade bort mina pengar och jag fick aldrig någon ersättning för min dotters telefon. Dessutom stängde de helt enkelt mina ärende. Välj inte detta företag – jag lovar att ni kommer att ångra er. Gör inte samma misstag som jag gjorde. Billigt för dom är så pass Dåliga och service var en av dom sämsta jag varit med om.
Kundtjänsten är en madröm!
Helt otroligt hur man kan jobba på kundtjänst och vara så otrevlig. Antar att chefer skiter i och styr stället som ett dagis.
Hade tankar på att teckna en hemförsäkring Hade lite frågor. Kommer fram till någon som heter Lina. Nonchalant, låter mig knappt prata klart och dumförklarar mig.
Fick bli ett dyrare försäkringsbolag då de visste hur man tar emot frågor utan att bli respektlösa i samtalet. Om de är såhär otrevliga när jag ska teckna försäkringen, jag vill inte veta hur de är när jag har ett ärende.
Ett oseriöst företag som lämnar olika…
Ett oseriöst företag som lämnar olika besked och en del direkta lögner.
När de var nya var det halva priset på…
När de var nya var det halva priset på hemförsäkring jämfört med de vanliga försäkringsbolagen.
År 2 höjde de priset till långt över mitt vanliga försäkringsbolag! närmare bestämt c:a 20% över!!
De kom med allsköns extratjänster som jag inte var ett dugg intresserad av. Jag har sagt upp mej
Peter Ekman
Vara försiktig
Min erfarenhet med försäkringsbolaget
Jag har haft en riktigt dålig upplevelse med försäkringsbolag som jag tidigare litade på. Det började när jag försökte försäkra en bil som kostade 15 000 kronor. Trots att det inte är en särskilt dyr bil, vägrade de försäkra den utan någon tydlig eller rimlig förklaring.
Som om det inte var nog, hade jag också problem med min mobil som gick sönder. Försäkringen täckte egentligen reparationer, men de vägrade fixa mobilen och istället betalade de mig bara 1000 kronor för en ny skärm – vilket var långt ifrån vad det faktiskt kostade att laga den.
Sammanfattningsvis har detta försäkringsbolag visat sig vara ett av de sämsta jag haft att göra med. De lever inte upp till sina löften och verkar inte bry sig om sina kunders behov. Jag rekommenderar verkligen att tänka två gånger innan du tecknar någon försäkring hos dem.
Hedvig lovade samma villkor som Many…
Hedvig lovade samma villkor som Many Pets Samma villkor enligt Hedvig är att höja försäkringen från 12 000 till 35 000 per år.
Om min hund nu blir sjuk blir jag tvungen att avliva den Tack vare Hedvig
Bra snabb service
Bra snabb service utan ifrågasättande och krångel. Tydligt vad försäkringen täcker och vad man själv står för.
Galet snabb service
Galet snabb service. Ett par timmar efter min skadeanmälan satt pengarna på kontot.
Min cykel blev stulen och jag gjorde en…
Min cykel blev stulen och jag gjorde en stöldanmälan.
När jag gick in i appen så såg jag att min försäkring hade upphört!
Jag hade tidigare (av misstag) avaktiverat mitt autogiro och sedan haft kontakt via e-mejl med en handläggare och uttryckligen sagt att jag inte vill avsluta min försäkring och att de skulle koppla autogirot igen.
Detta strulade först, men efter försäkran av handläggaren (kontakt via email) antog jag att det hade gjorts. Själv kollade jag senare aldrig om belopp hade dragits (vilket jag borde gjort) så jag fick en chock när jag såg att min försäkring hade avslutats! Vilket jag inte hade fått någon information om!
Jag återaktiverade den och tänkte att det skulle bli strul.
Men sedan hanterades ärendet väldigt snabbt efter att jag kompletterade min anmälan.
Först var det ris men tillslut blev det ros!
Fantastiskt smidig och snabb…
Fantastiskt smidig och snabb skadehantering när min telefon blev stulen.
Snabba svar och hantering Ersättning…
Snabba svar och hantering Ersättning satt på kontot samma dag