GulvKBH Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superproff - flotte gulve - til den rigtige pris. Endelig afregning blev billigere end tilbudet - fordi vi havde et par kvadratmeter færre end først antaget - hvor mange ville lige skrive en mindre r... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik slebet gulv og lagt lud plus 3 gange lak. Arbejdet blev super flot. Fik desuden slebet køkkenbordpladen hvilket også blev super flot. Daniel fra Gulvkbh havde rigtig god kommunikation under he... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde en god oplevelse med GulvKBH i Vanløse. De rykkede ud hurtigt og klarede både at fjerne spartelmasse, gulvslipning og lakering og vores køkkengulve og entre på en enkelt dag. Prisen var tilmed o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde aftalt at arbejde kunne udføres på en bestemt dato under første telefonaftale. Får ikke sendt tilbud. Skriver og ringer mange gange, men beskeden er altid “kigger lige på det lidt senere” eller... Se mer

Företagsinformation

1. Golvslipning
  2. Konsthantverk

Skrivet av företaget

Dit profesionelle gulvfirma med mange års erfaring. Vores liste med tilfredse kunder er lang og vi bestræber os på at give det bedste resultat. Alle vores gulvmænd har mange års erfaring og derfor kan vi stå inde for tilfredshedsgaranti på hver opgave.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

53 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Med få dages varsel fik jeg lavet en…

Med få dages varsel fik jeg lavet en aftale om gulvslibning og lakering.
Jobbet blev udført til min fulde tilfredshed!
Jeg kan anbefale dem!
Næste gulv opgave får de også af mig.
Vh Elisabeth

9 september 2024

Kære Elisabeth,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med kort varsel, og at du er fuldt tilfreds med resultatet. Det betyder meget for os at høre, at du vil anbefale os og vælge os igen til fremtidige opgaver.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste gulvopgave. Endnu en gang tak for din tillid og flotte feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fint tilbud og godt resultat

Godt tilbud på slibning og lakering af gulve. Resultatet blev rigtig fint og de kom med råd til, hvordan vi kunne spare lidt penge.

6 september 2024

Kære EJ,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både tilbuddet og resultatet. Vi bestræber os altid på at levere høj kvalitet samtidig med at hjælpe vores kunder med at finde de mest omkostningseffektive løsninger.

Det er dejligt at høre, at vores råd var hjælpsomme, og at du er glad for det færdige resultat. Vi står altid klar til at hjælpe dig igen, hvis der opstår nye behov.

Nemt at kommunikere

Nemt at kommunikere, professionelt. Dygtig til at arbejde og meget flexible.

3 september 2024

Kære Sameem,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplevede nem og professionel kommunikation, og at du er tilfreds med vores fleksibilitet og arbejdsindsats.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere en positiv oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for vores hjælp fremover.

Hurtigt, grundigt og billigt

Skulle have slebet og lakeret gulve i min lejlighed. Kontaktede 3 firmaer, og gulvkbh meldte hurtigt tilbage og kunne give mig den bedste pris. Der var en god og nem kommunikation med dem. Er meget tilfreds med deres arbejde.
Kan klart anbefale dem.

23 augusti 2024

Kære Marcus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne levere hurtigt, grundigt og til den bedste pris. Det betyder meget for os, at du fandt kommunikationen nem og arbejdet tilfredsstillende.

Din anbefaling er vi meget taknemmelige for, og vi står altid klar til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

Tak for tilliden!

FANTASTISK SERVICE

FANTASTISK SERVICE!
Jeg har fået slebet og lakeret gulv, hvilket er blevet SÅ flot! Derudover var de SÅ søde, punktlige og ordentlige!
Jeg havde efterfølgende brug for noget lak til nogle trappetrin og her tilbød de selv at køre forbi og aflevere noget lak til mig - bedre service skal man lede længe efter! Min varmeste anbefaling til GulvKBH!

21 augusti 2024

Kære Rikke,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utrolig meget at høre, at du er så tilfreds med både resultatet og servicen. Vi gør altid vores bedste for at levere flotte gulve og en service, der gør en forskel, så det betyder meget at høre, at du værdsætter det.

At kunne hjælpe dig med lak til trappetrinene var en selvfølge – vi sætter en ære i at gøre det lille ekstra for vores kunder. Din varme anbefaling er vi meget taknemmelige for!

Hvis du får brug for vores hjælp igen, er du altid velkommen.

Flot Service

Jeg har oplevet en super god service hos Gulvkbh - lette at komme i kontakt med samt høflige og servicemindet personale.
Kan klart anbefale dem.

14 augusti 2024

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god service hos os, og at vores personale har været nemme at komme i kontakt med og servicemindede.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi står altid klar til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er meget tilfreds med GulvKBH’s…

Jeg er meget tilfreds med GulvKBH’s arbejde. De leverede en høj kvalitet, og mine gulve ser fantastiske ud. Professionel service, punktlighed og et skarpt øje for detaljer. Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der har brug for gulvbehandling. Tak for en fremragende oplevelse! 🌟

26 juli 2024

Kære Ali,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er så tilfreds med vores arbejde og service. Det betyder meget for os at levere høj kvalitet og sørge for, at vores kunder får et resultat, de kan være stolte af.

Din ros for vores professionalisme, punktlighed og øje for detaljer varmer virkelig, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Hvis du har brug for hjælp igen i fremtiden, står vi altid klar.

Tak for tilliden og de pæne ord! 🌟

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

FORFÆRDELIG service!! Ødelægger dit gulv!

FORFÆRDELIG service!!! Kan ikke anbelafes!! Eller... jo det kan de da godt hvis du er interesseret i at de ødelægger dit gulv...

Efter at have fået slebet og lakeret mine gulve hos GulvKBH er jeg endt med at mine glve er fyldt med grimme hvide plamager over det hele. Og da jeg så kontakter dem omkring det ift. at få det forbedret (de skriver jo at man har tilfredshedsgaranti) så får jeg et svar tilbage om at det ikke er deres skyld. De har gjort arbejdet korrekt, men fordi jeg har haft gulvtæppe på gulvene før, så kan det nogle gange ske at der kommer en kemisk reaktion i gulvene som skaber disse ekstremt grimme hvide plamager. Dette er imidlertid det første jeg hører omkring dette, hvor jeg jo klart vil mene at hvis der er en risiko for dette, så er det noget de bør fortælle inden således at man kan overveje om man tør tage chancen... Dybt uacceptabelt at de kommer og siger at de sagtens kan klare denne opgave, og så ikke vil tage ansvar eller overholde deres egen tilfredshedsgaranti. Man må da netop sige kunne definere et gulv fyldt med hvide pletter som noget man ikke er tilfreds med og derfor burde høre ind under en tilfredshedsgaranti... Jeg er dybt ked af at have benyttet GulvKBH da jeg nu dagligt må se på de grimmeste gulve. Og det er så slemt at når jeg får besøg bliver jeg som det første spurgt om "nå... hvornår var det så du skulle have fået lavet dine gulve?" da det jo ligner noget der er løgn... :(

22 april 2024

Kære Mie

Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med resultatet.

Jeg vil lige påpege at gulvet stod synsgodkendt og klar efter vi gik fra adressen. At du vælger at smide et gammelt og snavset tæppe på fordi I skal male, er selvforskyldt. I det mindste skal man vente til behandlingen er helt tør.

Vi er ked af at du står i denne situation. Men vi har udført vores arbejde korrekt og fejlene grunder I at i har smidt et gammelt tæppe ovenpå behandlingen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan på ingen måde anbefale gulvkbh

Kan på ingen måde anbefale gulvkbh. Jeg aftalte afslibning med tre gange hvid lak. De mødte ikke op til aftalen, men lovede at komme næste dag i stedet. Dette skete ikke, selvom de blev ved med at insistere på de kom lige om lidt. Efter to dages forsinkelse dukkede der endelig en op og begyndte. Det endte med at forskellige folk dukkede op på skift og de sleb og lakerede alt på en dag. Resultatet blev derefter med sjusket afslibning. Da jeg kiggede forbi og de netop skulle til at lakere sidste gang undrede jeg mig over de ikke havde givet hvid lak, hvorefter jeg fik at vide, at de kun gav hvid i sidste omgang. Herudover blev lejligheden forladt med sprængte sikringer, så køl og frys stod uden strøm. Jeg ringede dagen efter og spurgte hvorfor de ikke gav tre gange hvid lak som aftalt. Her fik jeg at vide at de aldrig gav hvid lak i første omgang. De tilbød at komme forbi og polere og give en ekstra omgang hvid lak, da gulvene var ret gule. Der kom så en forbi, som ikke engang gad støvsuge først, men bare hurtigt smurte en gang lak på gulvene med det resultat, at der mange steder var støv og skidt i lakken. Herudover var der tydelige hvide striber ti cm fra panelerne på alle gulve. Der var lak dråber på vores trappe og badeværelset blev efterladt med lakrester over hele gulvet. Jeg havde et nyslebet og olieret køkkenbord, som jeg udtrykkeligt sagde ikke måtte bruges. Den info var tydeligt ikke gået videre til de mange forskellige folk, der var forbi, hvilket medførte hele bordet skulle slibes om og genolieres. Jeg har dokumenteret alt med billeder, og de håndværkere der har set gulvet siden siger samstemmende at arbejdet er under al kritik. Et af problemerne med gulvkbh er, at man hele tiden taler med forskellige folk og det virker ikke til, at der er en chef, som tager ansvar for at arbejdet bliver udført ordentligt. Det skal siges jeg efter jeg klagede fik 30 procents rabat. Der opvejer på ingen måde det håbløse resultat, men er et lille plaster på såret. Man kunne let argumentere for, at jeg ikke skulle have betalt nogetsomhelst, men jeg ville bare ud af kløerne på gulvkbh. Har mistet al tillid til virksomheden. Opdatering: Lakken er nu skallet af nogle steder.

11 juli 2024

Kære Mikkel

Vi har leveret et synsgodkendt resultat.
Det kommer lidt bag på mig at skrive en lidt anderledes forløb end hvad der i virkeligheden skete.

Du er velkommen til at kontakte os på hovedkontoret så vi kan drøfte sagen nærmere.

Seriøst arbejde.

Seriøst arbejde.
God afslibning og lakering.
Nænner næsten ikke at gå på gulvet.
Med det gode arbejde kan vi kun anbefale Gulv KBH.
Freddy

30 juli 2024

Kære Freddy,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du er så tilfreds med resultatet – det betyder meget for os, at vores arbejde lever op til dine forventninger.

Det er en fantastisk ros, at du næsten ikke nænner at gå på gulvet – det siger alt om, hvor flot det er blevet! Vi sætter stor pris på din anbefaling og står klar til at hjælpe dig igen, hvis der bliver behov for det.

Tak for tilliden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service- flotte gulve!

Meget tilfreds med det arbejde vi fik lavet! Jeg var lidt i tvivl om, hvilken lak vi skulle have på vores gulve men efter rigtig god service og forklarelse fik vi valgt det helt rigtige!

Der blev ringet da håndværkerne var færdig og alt fungerede med afhentning- og aflevering af nøgle i postkassen.

Har fået de flotteste gulve- ligesom vi ønskede os det.

25 juni 2024

Hej Caroline,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og den service, du har modtaget. Det betyder meget for os at vide, at du nu har de flotte gulve, du ønskede dig.

Hvis du har brug for yderligere hjælp i fremtiden eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Var i tidsbekneb

Var i tidsbekneb - men GulvKBH rykkede hurtigt ud og gav den en skalle så mit nye køkkengulv blev slebet og lakeret 3 gange på en arbejdsdag. Tilmed super flot arbejde 👍

30 april 2024

Hej Christian

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige indsats og det flotte arbejde på dit nye køkkengulv. Vi sætter pris på dine venlige ord og er glade for at have kunnet hjælpe, selvom det var i tidsbekneb.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har flere projekter i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg henvendte mig fredag for at få…

Jeg henvendte mig fredag for at få påbegyndt slibning af gulv allerede ugen efter, heldigvis havde de tid. Fik et tilbud baseret på mit estimat af areal og billeder.

De ankom på aftalt tidspunkt til overlevering af nøgler, og målte i samme omgang gulvarealer efter, så tilbuddet kunne justeres, det blev meddelt med det samme at der var færre kvadratmeter end jeg havde estimeret, så prisen ville være lavere.

Gulvet blev flot, og jeg er tilfreds med hastighed og pris.

Det eneste jeg kan sætte en finger på, er at det ville have været rart at få opdateringer løbende, feks at arbejde er færdigt og nøglen ligger i postkassen.

9 juli 2024

Hej Jakob,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse af www.gulvkbh.dk!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både resultatet af gulvslibningen og vores hastighed og pris. Det er altid dejligt at få feedback fra vores kunder, da det hjælper os med at forbedre vores service.

Vi værdsætter din kommentar om opdateringer løbende. Vi vil sørge for at inkludere mere regelmæssige opdateringer i fremtidige projekter, så vores kunder altid ved, hvor langt vi er i processen.

Tak igen for din anmeldelse, og hvis du har brug for yderligere hjælp eller har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig tjekkede og meget professionelle :)

Jeg gav maleren nøglerne til min nye lejlighed om torsdagen, og da jeg vendte tilbage mandag var hele lejligheden så flot malet (med nyt filt i loftet og det hele!) Super arbejde, intet griseri og de har hele vejen igennem været virkelig søde at snakke med. Skal ha' lagt nyt gulv på et senere tidspunkt og vil uden tvivl vælge dem her!!! :)

5 juli 2024

Hej Matias

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med malerarbejdet i din nye lejlighed.

Det betyder meget for os at vide, at arbejdet blev udført til din fulde tilfredshed, og at kommunikationen med vores team har været god hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores professionelle tilgang og kvaliteten af arbejdet.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at lægge nyt gulv på et senere tidspunkt, og vi er glade for at du vil vælge os igen. Hvis du har flere projekter i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Flot arbejde!!

Vi har fået et virkelig flot gulv til en super skarp pris. De kom hurtigt tilbage efter vores henvendelse, og gav tilbud ud fra billeder og vores egen opmåling - super nemt. Eneste lille anke er at deres medarbejdere kom lidt som de havde lyst - dvs oppe af dagen, men hvis man ikke er hjemme opdager man det jo nok ikke. De var dog særdeles venlige og rigtig gode til deres arbejde! Og vi kan bestemt anbefale Gulvkbh.dk

22 juni 2024

Hej Dennis

Det lyder fantastisk! Tusind tak for din feedback og anbefaling. Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med det flotte gulv til en skarp pris samt den nemme proces med tilbudsgivning. Vi tager jeres feedback angående timingen af vores medarbejdere til os og vil arbejde på at forbedre det. Det betyder meget for os, at I oplevede vores medarbejdere som venlige og dygtige. Endnu engang tak for jeres anbefaling, og vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen i fremtiden!

Bedste hilsner,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi ville renovere gulvet i vores…

Vi ville renovere gulvet i vores garage, og kontaktede derfor GulvKBH med beskrivelse af opgaven samt detaljerede billeder af gulvet i garagen.

Vi modtog derefter et tilbud fra GulvKBH som lød på 13.950 kr. inkl. moms.

Da vi skulle i gang med opgaven steg prisen pludselig til 24.750 kr. ud af det blå, hvilket vi naturligvis blev meget overraskede og skuffede over.

GulvKBH kunne have når som helst have inspiceret opgaven, men det valgte de ikke at gøre forud for afgivelsen af tilbudet.

Vi havde en fin plan for et helt renoveringsforløb, og nu står vi tilbage med et kuldsejlet projekt, og ved ikke hvornår vi kan få renoveret gulvet.

Vi kan derfor ikke anbefale at vælge GulvKBH, eftersom man ikke kan have tillid til at de overholder deres aftaler.

OPDATERING:
Det er ikke korrekt, at GulvKBH har tilbudt at besigtige opgaven, og billederne var højopløselige fotos taget fra adskillige vinkler, meget detaljerede og på ingen måde misvisende.

GulvKBH tilbød, efter at have sat prisen op med knap 11.000 kr., en “rabat” på 1.200 kr. og så henviser de til betingelser og vilkår som ikke findes på deres hjemmeside.

28 juni 2024

Hej Mikkel

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores service.

Vi vil gerne præcisere, at det oprindelige tilbud var baseret på de billeder og informationer, vi modtog. Billederne var dog misvisende, og det var derfor nødvendigt at justere prisen efter en grundigere vurdering. Vi tilbød at komme ud og besigtige opgaven gratis, men dette blev ikke gjort inden tilbuddet blev afgivet. Under vores besigtigelse opdagede vi flere faktorer, som ikke var nævnt i den oprindelige henvendelse, hvilket medførte den uventede prisjustering.

Vi forstår din frustration og beklager, at dette har påvirket din renoveringsplan. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service og de mest præcise tilbud, og vi vil tage din feedback til os for at forbedre vores kommunikation og processer fremadrettet.

Vi håber, at vi kan finde en løsning, der kan afhjælpe situationen, og vi er villige til at drøfte dette nærmere for at rette op på din oplevelse.

OPDATERING
Desværre så kan du ikke huske min mail sendt d. 26 marts at vi gerne vil komme ud og besigtige opgaven. Billeder kan være misvisende og derfor tilbyder vi altid at komme ud og besigtige opgaverne. Vi tilbød en større rabat for at prøve og imødekomme dit budget.
Men at du giver forkerte mål på opgaven, kan vi ikke gøre for at prisen stiger når vi kommer ud og besigtiger jeres opgave. Desuden så havde vi ikke en aftale i hus da vi blev enige om at komme ud og besigtige inden vi foretog andet.

Vi håber dog at du fik løst din opgave :) Rigtig god dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super effekt kommunikation og meget…

Super effekt kommunikation og meget pænt resultat.

27 juni 2024

Hej Gitte

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kommunikation og er tilfreds med resultatet.

Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og god kvalitet

God service og god kvalitet. De kom ud for at se på gulvet og rådgive os først, og så kunne de starte arbejdet dagen derefter. Virkelig fleksibelt. Og gulvet blev flot.

27 juni 2024

Hej Katten

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og kvalitet. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde fleksibilitet og rådgivning, så vi kan sikre det bedste resultat for vores kunder.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at gulvet blev flot. Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.