Superproff - flotte gulve - til den rigtige pris. Endelig afregning blev billigere end tilbudet - fordi vi havde et par kvadratmeter færre end først antaget - hvor mange ville lige skrive en mindre r... Se mer
Det här tycker kunderna
Fik slebet gulv og lagt lud plus 3 gange lak. Arbejdet blev super flot. Fik desuden slebet køkkenbordpladen hvilket også blev super flot. Daniel fra Gulvkbh havde rigtig god kommunikation under he... Se mer
Havde en god oplevelse med GulvKBH i Vanløse. De rykkede ud hurtigt og klarede både at fjerne spartelmasse, gulvslipning og lakering og vores køkkengulve og entre på en enkelt dag. Prisen var tilmed o... Se mer
Havde aftalt at arbejde kunne udføres på en bestemt dato under første telefonaftale. Får ikke sendt tilbud. Skriver og ringer mange gange, men beskeden er altid “kigger lige på det lidt senere” eller... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Dit profesionelle gulvfirma med mange års erfaring. Vores liste med tilfredse kunder er lang og vi bestræber os på at give det bedste resultat. Alle vores gulvmænd har mange års erfaring og derfor kan vi stå inde for tilfredshedsgaranti på hver opgave.
Kontaktuppgifter
Århusgade 105, st., 2100, København Ø, Danmark
- gulvkbh@gmail.com
- www.gulvkbh.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Med få dages varsel fik jeg lavet en…
Med få dages varsel fik jeg lavet en aftale om gulvslibning og lakering.
Jobbet blev udført til min fulde tilfredshed!
Jeg kan anbefale dem!
Næste gulv opgave får de også af mig.
Vh Elisabeth

Svar från GulvKBH
Fint tilbud og godt resultat
Godt tilbud på slibning og lakering af gulve. Resultatet blev rigtig fint og de kom med råd til, hvordan vi kunne spare lidt penge.

Nemt at kommunikere
Nemt at kommunikere, professionelt. Dygtig til at arbejde og meget flexible.

Hurtigt, grundigt og billigt
Skulle have slebet og lakeret gulve i min lejlighed. Kontaktede 3 firmaer, og gulvkbh meldte hurtigt tilbage og kunne give mig den bedste pris. Der var en god og nem kommunikation med dem. Er meget tilfreds med deres arbejde.
Kan klart anbefale dem.

FANTASTISK SERVICE
FANTASTISK SERVICE!
Jeg har fået slebet og lakeret gulv, hvilket er blevet SÅ flot! Derudover var de SÅ søde, punktlige og ordentlige!
Jeg havde efterfølgende brug for noget lak til nogle trappetrin og her tilbød de selv at køre forbi og aflevere noget lak til mig - bedre service skal man lede længe efter! Min varmeste anbefaling til GulvKBH!

Flot Service
Jeg har oplevet en super god service hos Gulvkbh - lette at komme i kontakt med samt høflige og servicemindet personale.
Kan klart anbefale dem.

Svar från GulvKBH
Jeg er meget tilfreds med GulvKBH’s…
Jeg er meget tilfreds med GulvKBH’s arbejde. De leverede en høj kvalitet, og mine gulve ser fantastiske ud. Professionel service, punktlighed og et skarpt øje for detaljer. Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der har brug for gulvbehandling. Tak for en fremragende oplevelse! 🌟

Svar från GulvKBH
FORFÆRDELIG service!! Ødelægger dit gulv!
FORFÆRDELIG service!!! Kan ikke anbelafes!! Eller... jo det kan de da godt hvis du er interesseret i at de ødelægger dit gulv...
Efter at have fået slebet og lakeret mine gulve hos GulvKBH er jeg endt med at mine glve er fyldt med grimme hvide plamager over det hele. Og da jeg så kontakter dem omkring det ift. at få det forbedret (de skriver jo at man har tilfredshedsgaranti) så får jeg et svar tilbage om at det ikke er deres skyld. De har gjort arbejdet korrekt, men fordi jeg har haft gulvtæppe på gulvene før, så kan det nogle gange ske at der kommer en kemisk reaktion i gulvene som skaber disse ekstremt grimme hvide plamager. Dette er imidlertid det første jeg hører omkring dette, hvor jeg jo klart vil mene at hvis der er en risiko for dette, så er det noget de bør fortælle inden således at man kan overveje om man tør tage chancen... Dybt uacceptabelt at de kommer og siger at de sagtens kan klare denne opgave, og så ikke vil tage ansvar eller overholde deres egen tilfredshedsgaranti. Man må da netop sige kunne definere et gulv fyldt med hvide pletter som noget man ikke er tilfreds med og derfor burde høre ind under en tilfredshedsgaranti... Jeg er dybt ked af at have benyttet GulvKBH da jeg nu dagligt må se på de grimmeste gulve. Og det er så slemt at når jeg får besøg bliver jeg som det første spurgt om "nå... hvornår var det så du skulle have fået lavet dine gulve?" da det jo ligner noget der er løgn... :(

Svar från GulvKBH
Kan på ingen måde anbefale gulvkbh
Kan på ingen måde anbefale gulvkbh. Jeg aftalte afslibning med tre gange hvid lak. De mødte ikke op til aftalen, men lovede at komme næste dag i stedet. Dette skete ikke, selvom de blev ved med at insistere på de kom lige om lidt. Efter to dages forsinkelse dukkede der endelig en op og begyndte. Det endte med at forskellige folk dukkede op på skift og de sleb og lakerede alt på en dag. Resultatet blev derefter med sjusket afslibning. Da jeg kiggede forbi og de netop skulle til at lakere sidste gang undrede jeg mig over de ikke havde givet hvid lak, hvorefter jeg fik at vide, at de kun gav hvid i sidste omgang. Herudover blev lejligheden forladt med sprængte sikringer, så køl og frys stod uden strøm. Jeg ringede dagen efter og spurgte hvorfor de ikke gav tre gange hvid lak som aftalt. Her fik jeg at vide at de aldrig gav hvid lak i første omgang. De tilbød at komme forbi og polere og give en ekstra omgang hvid lak, da gulvene var ret gule. Der kom så en forbi, som ikke engang gad støvsuge først, men bare hurtigt smurte en gang lak på gulvene med det resultat, at der mange steder var støv og skidt i lakken. Herudover var der tydelige hvide striber ti cm fra panelerne på alle gulve. Der var lak dråber på vores trappe og badeværelset blev efterladt med lakrester over hele gulvet. Jeg havde et nyslebet og olieret køkkenbord, som jeg udtrykkeligt sagde ikke måtte bruges. Den info var tydeligt ikke gået videre til de mange forskellige folk, der var forbi, hvilket medførte hele bordet skulle slibes om og genolieres. Jeg har dokumenteret alt med billeder, og de håndværkere der har set gulvet siden siger samstemmende at arbejdet er under al kritik. Et af problemerne med gulvkbh er, at man hele tiden taler med forskellige folk og det virker ikke til, at der er en chef, som tager ansvar for at arbejdet bliver udført ordentligt. Det skal siges jeg efter jeg klagede fik 30 procents rabat. Der opvejer på ingen måde det håbløse resultat, men er et lille plaster på såret. Man kunne let argumentere for, at jeg ikke skulle have betalt nogetsomhelst, men jeg ville bare ud af kløerne på gulvkbh. Har mistet al tillid til virksomheden. Opdatering: Lakken er nu skallet af nogle steder.

Seriøst arbejde.
Seriøst arbejde.
God afslibning og lakering.
Nænner næsten ikke at gå på gulvet.
Med det gode arbejde kan vi kun anbefale Gulv KBH.
Freddy

Svar från GulvKBH
Super service- flotte gulve!
Meget tilfreds med det arbejde vi fik lavet! Jeg var lidt i tvivl om, hvilken lak vi skulle have på vores gulve men efter rigtig god service og forklarelse fik vi valgt det helt rigtige!
Der blev ringet da håndværkerne var færdig og alt fungerede med afhentning- og aflevering af nøgle i postkassen.
Har fået de flotteste gulve- ligesom vi ønskede os det.

Var i tidsbekneb
Var i tidsbekneb - men GulvKBH rykkede hurtigt ud og gav den en skalle så mit nye køkkengulv blev slebet og lakeret 3 gange på en arbejdsdag. Tilmed super flot arbejde 👍

Svar från GulvKBH
Jeg henvendte mig fredag for at få…
Jeg henvendte mig fredag for at få påbegyndt slibning af gulv allerede ugen efter, heldigvis havde de tid. Fik et tilbud baseret på mit estimat af areal og billeder.
De ankom på aftalt tidspunkt til overlevering af nøgler, og målte i samme omgang gulvarealer efter, så tilbuddet kunne justeres, det blev meddelt med det samme at der var færre kvadratmeter end jeg havde estimeret, så prisen ville være lavere.
Gulvet blev flot, og jeg er tilfreds med hastighed og pris.
Det eneste jeg kan sætte en finger på, er at det ville have været rart at få opdateringer løbende, feks at arbejde er færdigt og nøglen ligger i postkassen.

Svar från GulvKBH
Virkelig tjekkede og meget professionelle :)
Jeg gav maleren nøglerne til min nye lejlighed om torsdagen, og da jeg vendte tilbage mandag var hele lejligheden så flot malet (med nyt filt i loftet og det hele!) Super arbejde, intet griseri og de har hele vejen igennem været virkelig søde at snakke med. Skal ha' lagt nyt gulv på et senere tidspunkt og vil uden tvivl vælge dem her!!! :)

Flot arbejde!!
Vi har fået et virkelig flot gulv til en super skarp pris. De kom hurtigt tilbage efter vores henvendelse, og gav tilbud ud fra billeder og vores egen opmåling - super nemt. Eneste lille anke er at deres medarbejdere kom lidt som de havde lyst - dvs oppe af dagen, men hvis man ikke er hjemme opdager man det jo nok ikke. De var dog særdeles venlige og rigtig gode til deres arbejde! Og vi kan bestemt anbefale Gulvkbh.dk

Svar från GulvKBH
Vi ville renovere gulvet i vores…
Vi ville renovere gulvet i vores garage, og kontaktede derfor GulvKBH med beskrivelse af opgaven samt detaljerede billeder af gulvet i garagen.
Vi modtog derefter et tilbud fra GulvKBH som lød på 13.950 kr. inkl. moms.
Da vi skulle i gang med opgaven steg prisen pludselig til 24.750 kr. ud af det blå, hvilket vi naturligvis blev meget overraskede og skuffede over.
GulvKBH kunne have når som helst have inspiceret opgaven, men det valgte de ikke at gøre forud for afgivelsen af tilbudet.
Vi havde en fin plan for et helt renoveringsforløb, og nu står vi tilbage med et kuldsejlet projekt, og ved ikke hvornår vi kan få renoveret gulvet.
Vi kan derfor ikke anbefale at vælge GulvKBH, eftersom man ikke kan have tillid til at de overholder deres aftaler.
OPDATERING:
Det er ikke korrekt, at GulvKBH har tilbudt at besigtige opgaven, og billederne var højopløselige fotos taget fra adskillige vinkler, meget detaljerede og på ingen måde misvisende.
GulvKBH tilbød, efter at have sat prisen op med knap 11.000 kr., en “rabat” på 1.200 kr. og så henviser de til betingelser og vilkår som ikke findes på deres hjemmeside.

Svar från GulvKBH
God service og god kvalitet
God service og god kvalitet. De kom ud for at se på gulvet og rådgive os først, og så kunne de starte arbejdet dagen derefter. Virkelig fleksibelt. Og gulvet blev flot.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.