Superproff - flotte gulve - til den rigtige pris. Endelig afregning blev billigere end tilbudet - fordi vi havde et par kvadratmeter færre end først antaget - hvor mange ville lige skrive en mindre r... Se mer
Det här tycker kunderna
Fik slebet gulv og lagt lud plus 3 gange lak. Arbejdet blev super flot. Fik desuden slebet køkkenbordpladen hvilket også blev super flot. Daniel fra Gulvkbh havde rigtig god kommunikation under he... Se mer
Havde en god oplevelse med GulvKBH i Vanløse. De rykkede ud hurtigt og klarede både at fjerne spartelmasse, gulvslipning og lakering og vores køkkengulve og entre på en enkelt dag. Prisen var tilmed o... Se mer
Havde aftalt at arbejde kunne udføres på en bestemt dato under første telefonaftale. Får ikke sendt tilbud. Skriver og ringer mange gange, men beskeden er altid “kigger lige på det lidt senere” eller... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Dit profesionelle gulvfirma med mange års erfaring. Vores liste med tilfredse kunder er lang og vi bestræber os på at give det bedste resultat. Alle vores gulvmænd har mange års erfaring og derfor kan vi stå inde for tilfredshedsgaranti på hver opgave.
Kontaktuppgifter
Århusgade 105, st., 2100, København Ø, Danmark
- gulvkbh@gmail.com
- www.gulvkbh.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Intet svar tilbage
Jeg har skrevet flere mails ang. Mit gulv som ikke er afslebet og lakeret ordentligt, men får ikke svar tilbage. Jeg har ringet og er blevet bedt om at sende billeder af gulvet, hvilket jeg har sendt på mail. Jeg får stadig intet svar tilbage.. Dette var i november 2024.. Det er så dårlig stil..
3 års garanti kan man sagtens tilbyde, hvis man bare lader være med at interagere, når kunderne skriver..
Nu har jeg sendt endnu en mail...

Stor anbefaling af GulvKbh
Stor anbefaling. Meget dygtig og professionel behandling af Lasse. Vi fik slebet og ludbehandlet små 100 m2 gulv og 12 trappetrin. Det er blevet superflot.
Rigtig god service og meget troværdigt. Ingen skjulte priser eller gebyr
Vi bestilte slibning og lakering af…
Vi bestilte slibning og lakering af vores gulv (42 m² + 13 trappetrin) med 3 lag mat lak, som det var aftalt i det skriftlige tilbud og i vores korrespondance med firmaet.
Desværre levede resultatet slet ikke op til forventningerne:
• Der blev i første omgang kun påført ét – maksimalt to – lag lak, hvilket gjorde overfladen ru og sårbar.
• Visse områder blev slet ikke behandlet, selvom vi på stedet havde aftalt med medarbejderen, at det skulle udføres.
• Arbejderen forlod adressen uden at færdiggøre arbejdet og tog vores nøgle med sig uden at informere os.
• Firmaet nægtede først at komme tilbage og rette fejlene, og først efter flere henvendelser dukkede de op 4 dage senere og påførte endnu et lag lak – samtidig med at de nægtede, at noget var blevet gjort forkert.
Vi blev nødt til selv at forberede og lakere visse områder, da resultatet stadig ikke var tilfredsstillende efter deres “rettelse”. Virksomheden nægtede også at reducere prisen, på trods af de åbenlyse mangler i arbejdet.
Hele forløbet var meget stressende og frustrerende. Vi forsøgte at løse det stille og konstruktivt, men blev mødt med benægtelser og manglende ansvar.
Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma

Svar från GulvKBH
Skuffende resultat og manglende ansvar – især på trappen
Vi bookede slibning og 3x mat lak af gulve i tre værelser, en repos samt en trappe. Arbejdet blev udført den 19. juni.
Allerede den 22. juni kontaktede vi firmaet med følgende mangler:
- Hvide kanter og hjørner på trappen, som tydeligt ikke var slebet ordentligt.
- Ru forkant på trinnene – manglende mellemslibning.
- Tydelige trækspor og ridser på nogle værelser.
- Usikkerhed om, hvorvidt der faktisk var påført 3 lag lak som aftalt.
Vi kontaktede GulvKBH - og vedhæftede billeder og bad om bekræftelse på lakbehandlingen. I stedet for at tage ansvar, forklarede GulvKBH, at deres værktøj ikke kunne nå længere ind på trappen. Det burde være oplyst på forhånd – havde vi vidst det, havde vi valgt en anden leverandør.
Vi sendte endda udtalelser fra andre professionelle gulvfolk (som vi kontaktede for at få friske og professionelle øjne på, da vi var utilfredse med GulvKBH), som bekræftede, at det resultat vi stod med, ikke burde forekomme efter korrekt udført slibning. GulvKBH valgte i stedet at stille spørgsmålstegn ved de udtalelser og bad om navne på de andre håndværkere, så de kunne ringe til dem, hvilket vi finder dybt uprofessionelt.
Den 27. juni kom de retur og forsøgte at udbedre – men trappen står stadig med ru trin og ujævne kanter. Det er tydeligt, at arbejdet ikke er udført med den finish, man kan forvente – især set i forhold til de billeder de selv viser på deres hjemmeside.
Vi har forsøgt at være samarbejdsvillige og ønskede en god dialog – men blev mødt med afvisninger, krav om at navngive andre firmaer og ingen form for undskyldning, ansvar eller kompensation.
Derudover har vi betalt fuld pris, selvom 1) Vi har gjort indsigelse ift. trappen pga. mangelfuldt arbejde og 2) Vi ved mundtlig besigtigelse fik at vide, at vi formentligt ikke skulle betale fuld pris for reposen, da den allerede var blevet slebet.
Vi anbefaler på ingen måde GulvKBH, hvis du ønsker et stykke professionelt og ordentligt arbejde.

Stor anbefaling af GulvKBH
Stor anbefaling af GulvKBH, der virkelig er forstående igennem hele processen og de mange spørgsmål man kan have i forbindelse med slibning og lakering af Gulv
Superflot afslibning til en rigtigt god…
Superflot afslibning til en rigtigt god pris. Behagelige mennesker både på skrift og IRL.
Fremragende arbejde
Fremragende arbejde. Gode til at kommunikere og let at samarbejde med. Varm anbefaling til Lasse og co!
God Service - Fair Pris - Til Tiden!
Vi har lige haft Gulvkbh slibe plankegulvene i vores lejlighed i København - som ser fantastisk ude! Daniel var nemt at arbejde med, fra tilbuddet og helt igennem projektet var han hurtig til at svar på alle spørgsmal. Arbejderne var sød og det hele var leveret præcist til tiden. Tusind tak!!
Fantastisk service og professionelt udført arbejde
Jeg fik lavet mit gulv af GulvKBH efter det desværre ikke var blevet lavet ordenligt at et andet firma.
Daniel har været utrolig behagelig at have kontakt med og han sørgede for at nogen hurtigt kunne komme og lave gulvet. Nemanja kom efterfølgende og lavede mit gulv. Han var både professionel, sød og serviceminded. Han hentede og afleverede mine nøgler, da jeg var på arbejde den dag gulvet blev lavet. Gulvet er blevet så FLOT !!! Sikke et fantasisk stykke arbejde. Jeg kan kun varmt anbefale GulvKBH! :D
Flot stykke arbejde og super kommunikation
Jeg kan varmt anbefale Gulv Kbh. Vi brugte firmaet til gulvslibning med efterbehandling i vores nye hus. Lasse og Daniel udførte flot stykke arbejde og kommunikationen omkring alt var helt i top.
Fin kontakt til firmaet
Fin kontakt til firmaet, punktlig ankomst og flot udført arbejde. Havde et område som var særlig slemt, og gulvmanden var reel i sin vurdering af den endelige resultat. Det betød for mig en sikkerhed på at der var erfaring med jobbet hos gulvmanden. Er meget tilfreds og vil bruge dem igen.
Bestilte Slibning og 3x lakering
Bestilte Slibning og 3x lakering af 45 kvm. trægulve. Jobbet blev startet ved otte tiden om Morgenen af en kroat som blev sat af af hvad jeg tror er indehaveren.
Klokken 12.15 var jeg forbi og så at det så ud som om første lag lak var ved at blive lagt på. Der var en masse støv på gulvet Hvor jeg kiggede ind og jeg antog at det blev rengjort inden lakering. Jeg tog væk igen og 45 minutter senere ringede chefen og sagde at nu var de færdig med mit gulv. Det er undrede mig lidt da jeg lige havde været hjemme og det så ud som om at lakeringen først lige var startet.
Tog hjem og kunne ikke komme ind og tjekkede da gulvet var vådt fra lakering. Men det er undrer mig lidt at man kan nå at slibe og lakere gulvet 3 gange på 5 timer.
Betalte for jobbet og måtte vente til senere på aftenen på at komme ind. Klokken 20:30 kom jeg ind i lejligheden og fandt at det hele var som sandpapir.
Det viste sig at al savsmuldet fra under min køkkenø det ikke var blevet rengjort og lakering var foregået med to døre åbne og gennemtræk og alt savsmuld fløjet over det hele.
Sendte besked til firma som indvilgede at komme næste dag og kigge på det.
Næste formiddag kom ham jeg tror er chefen og sagde at det skulle laves om. Men der var ingen undskyldning ingen beklagelse bare som om det var helt normalt. Vi måtte ud af huset igen og bad ham om at ringe når de var færdige men det gjorde han aldrig. Kom hjem om aftenen og gulvet så heldigvis ok ud.
Nu venter jeg på en regning på jobbet som jeg blev lovet og har rykket for en gang.
Jeg håber at jeg bare var uheldig.
Kroat bruger hverken høreværn eller andet sikkerhedsudstyr ved arbejdet med meget larmende slibemaskine. Men det er nok ikke mit problem.

Professionel service i øjenhøjde
Vi skulle have slebet og lakeret trægulve i vores hus. Oplevelsen har været fantastisk fra start til slut, hvor GulvKBH har været profesionelle og mødt os i øjenhøjde!
Vi havde mange løbende spørgsmål inden slibningen, som hurtigt, overskueligt og venligt blev besvaret på mail. De besigtigede også gulvene inden for at give os den bedste vejledning.
Vi har følt os i trygge og profesionelle hænder hele vejen igennem. Alle aftaler blev overholdt, og vi er så glade for vores gulve efter deres kyndige behandling.
Vi giver vores varmeste anbefalinger til GulvKBH - især til den dygtige og imødekommende gulvmand Lasse :-)
Kan klart anbefales!
GulvKbh kom til tiden - arbejdet blev udført planmæssigt - og lige som aftalt.
Altid hurtig og venlig kommunikation.
Mange tak!!
Lidt godt mens mest utilfredsstillende
Lidt godt mens mest utilfredsstillende. Jeg anbefaler klart folk at handle med et andet firme f.eks Gulvkanon, som vi har en noget bedre erfaring med samme priseleje.
Resume:
Vi skulle have slebet gulvet på overetagen. Lige i underkanten af 55 kvm. Hvorfor jeg indhenter et tilbud på 55 kvm.
Bliver kontakt om morgen på dagen. De kan desværre ikke kommer, da de har haft tyveri i en vogn. Fair nok, force majeure
Her går kommunikation noget skævt. De vil gerne komme næste morgen, jeg informere om det kan blive besværligt grundet vores arbejde. De vil så komme og hente en nøgle om aften inden, men de dukker aldrig op til det aftalt tidspunkt. Til gengæld ringer de få minutter før næste dag og gerne vil komme nu! Altså der hvor jeg har fortalt det bliver meget ulejlig.
Træls dårlig kommunikation.
To rigtig flinke fyre stor forståelse for opgaven, vel informeret om en ny malet trappe væk fra området, som vi naturligt er øm over.
Det lykkedes ikke maskine er slået mod trappe flere stedet og lak er tabt flere steder langt fra opgaven umuligt at få af uden maling øv. Ville i nogen grad kunne forstår det hvis det var de øverste trin, men helt i bunden af trappen, langt fra selv opgaven.
Selv opgave bliver lavet på 2 dage som lovet, et rigtig flot resultat på et område med svagt element i gulvet, som vi er yderste tilfreds med.
Bemærker dog hurtig der meget snavs gennemgående i lakken, lidt må være at forvente, men jo mere jeg gennemgår rummene må jeg indrømme, det gået lige hurtigt nok og ikke samme kvalitet som ovennævnte firme i samme prisleje.
Jeg har drøftelse med Sonny gennem processen han tager selv ordet sjusk i munden hurtig. Lidt dialog frem og tilbage, men ingen rigtig løsning. Vi er også nødsaget til, at tage rummene i brug.
Jeg har nu modtaget regning hvor man har tillagt en kvm. Altså nu 56 og ikke de 54,4 som gulvet reelt er.
Konklusion
Det gode:
Flinke og rare
God udbedring af fejl i gulv i stil med hvad jeg selv kunne have fundet på, men tidskrævende.
Maskiner er svinet utrolig lidt med støv i forhold til hvad jeg tidl. har set.
Det dårlig:
Overholder ikke aftaler, dårlig kommunikation omkring dette mm.
VIGTIG! Ikke alt for god kvalitet hvor man kunne får mistanke om det gået lige stærkt nok.
Passer dårlig på øvrige inventar.
Over fakturering uden besked.
Samlet vil jeg anbefale ikke at vælge GulvKBH til din opgave.
Virkelig dårlig oplevelse
Vi skulle have høvlet gulve i ét rum og slebet dem i resten af lejligheden, hvorefter der skulle gives tre lag lak. Det starter med at vi bliver ringet op dagen inden vi har en aftale, og får at vide at de bliver nødt til at rykke aftalen frem. Vi får aftalt at de kommer med en dags forsinkelse. Vi havde fået at vide at det ville tage én dag + én dags tørretid af ham som var ude og kigge på opgaven. Det endte med at tage tre dage i stedet og resultatet bar stærkt præg af en forhastet opgave. Der er tydelige slibemærker overalt på gulvene, der er lak og skrammer på panelerne, samt klatter af lak langs væggene. Havde de pletter ikke været der havde vi dog været helt i tvivl om der overhovedet var blevet lakeret, da gulvet føles råt og ubehandlet under fødderne.
Jen kontakter GulvKbh på mail og vedhæfter billeder. Jeg hører ikke noget tilbage, og da jeg henvender mig igen får jeg at vide at de ikke mener at have modtaget min mail. Jeg gensender derfor, men hører ikke noget tilbage.
10 dage efter at gulvene stod "færdig" får jeg en sms som spørg om de kan komme og udbedre fejlene tre dage senere - altså 13 dage efter at jeg har skrevet og brokket mig over resultatet i første omgang. Da vi ikke har hørt noget før da, og står midt i at skulle flytte og have nyt køkken er vi selvfølgelig gået i gang med at flytte ind, så jeg skriver tilbage at gulvet ikke er frit længere, hvilket jeg ikke får noget svar på.
I dag modtager jeg så en faktura for det fulde beløb, og ringer op og siger at det vel ikke kan passe. Jeg får at vide at de vil komme ud og udbedre skaden, og jeg spørg hvordan, idet lejligheden nu er fuldt møbleret og pakket med flyttekasser. Et rimeligt afslag i pris er åbenbart ikke en mulighed på et dårligt udført stykke arbejde som i stedet skal lappe-løses rundt om sofa og komoder, samt nyt køkken som jeg kan glæde mig til bliver totalt støvet til, når nu de skal i gang igen.
Jeg vil under ingen omstændigheder anbefale GulvKBH - hele processen har været ekstremt uprofessionel, og det er desuden falsk varedekleration at påstå 5 stjerne på trustpilot, når dette tydeligvis ikke er tilfældet.
Super glædelig overrasket blev vi 🤓 da…
Super glædelig overrasket blev vi 🤓 da vi trådte ind i familie bo efter gulvafslibning og lakering. Så flotte gulve 🤩 troede vi ikke det var muligt at opnå, på baggrund af en slibning, polering og lakering. De gamle gulve var slidte og ødelagte. Og de værste gemt under væg til væg tæpper. Vi troede det ville være nødvendigt, at lægge nye gulve, da disse fra 1800 tallet, var temmelig grimme, slidte og ødelagte med dybere huller flere steder på grund af slid.
Gulv/Kbh fik os dog overbevist om, at gulvene kunne slibes til en stand, vi kunne videregive under sælgers forpligtelse for vedligeholdelse.
Og det må man sige. Wauw 🤩 Gulvene er super flotte. Og til en meget rimelig betaling endda. Tak til gulv/kbh for super flot udført gulv arbejde 🤝🏼
Kundevenlig, prisoverkommelig!
Kundevenlig, hurtig, professionel og prisoverkommelig service.
Flot resultat.
Jeg er meget tilfreds.
Skuffende oplevelse
Da vi skulle have lavet gulv i vores kælder, kontakter vi gulvkbh.dk.
Indledningsvis spørger vi ind til garanti på deres arbejde, da forskellige ting er nævnt på deres hjemmeside. Det kan vi ikke helt få klart svar på - det kommer blandt andet an på, om der er fugt i gulvet, hvorfor der skal foretages en fugtprøve. De sender en ganske flink mand ud, som ser på opgaven. Der bliver dog ikke foretaget noget form for fugtprøve, men vi får at vide, at der er 5 års garanti på arbejdet, selv om vi ikke kunne få dette bekræftet hverken telefonisk eller skriftligt.
Der bliver givet et tilbud, og vi får at vide, at vi vil modtage et skriftligt tilbud samme dag (fredag). Da vi stadig ikke har hørt noget den efterfølgende onsdag, så kontakter vi selv gulvkbh igen. Herefter modtager vi nu det skriftlige tilbud som tidligere lovet men til vores overraskelse, er prisen pludselig steget. Vi kontakter gulvkbh med det samme og spørger ind til, hvorfor dette kan være. Nu er der gået næsten 2 måneder, og vi har ingenting hørt. Meget skuffende - så vi har naturligvis fundet en anden løsning.
OPDATERING:
Jeg blev d.19/12-24 kl. 13.49 kontaktet telefonisk af Gulvkbh, som tilbød mig penge / rabat på næste opgave for at slette min anmeldelse, hvilket jeg naturligvis afviste!
Dette ER anmeldt til Trustpilot, og vi er i dialog om det videre forløb.
Hvad i skriver i jeres besvarelse af min anmeldelse er faktuelt forkert - eller sagt mere direkte løgn!
"Da vi besigtigede opgaven, viste det sig, at den krævede mere, end hvad der oprindeligt var blevet oplyst".
Som i ganske udemærket ved, passer det ikke.
Da jeres mand havde været ude for at besigtige opgaven, gav han os tilbuddet. Det var altså om fredagen efter besigtigelsen - og ikke før. Han havde derfor gennemgået præcis, hvad der skulle laves, før han gav tilbuddet. Samme tilbud som pludseligt var blevet dyrere, efter vi var nødsaget til at rykke jer for skriftligt svar, da dette skulle bruges til forsikringen.
Trist besvarelse på en trist oplevelse må jeg sige. Endnu engang yderst skuffende.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.