Jeg skulle finde en ny frisør i lokalområdet, og valget faldt på Hair By Stender på Farum Bytorv. Jeg fik tilbudt en tid hos eleven Misha, som er på sidste år af den 4-årige frisøruddannelse. Hol... Se mer
Företaget har svarat
Jeg havde en super god oplevelse hos Hair by Stender på Strøget! Jeg blev farvet af Burak, og han gjorde et fantastisk stykke arbejde – Han var virkelig professionel, lyttede til mine ønsker og kom... Se mer
Företaget har svarat
I had my eyebrows done today, and I’m extremely unhappy with the result. They look very uneven and badly shaped, with empty spots, missing color, and one side higher than the other. It honestly lo... Se mer
Företaget har svarat
Normalt laver jeg ikke anmeldelser på diverse platforme, men hands down til deres nyeste medlem, Burak, som gjorde hele min oplevelse til noget så unikt at den fortjener mere end 5 stjerner. Tak... Se mer
Företaget har svarat
Hos Stender lægger vi vægt på, at man som kunde føler sig godt tilpas under hele opholdet hos os, og vi mener at en god dialog mellem frisør og kunde er ekstremt vigtigt. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og gør vores bedste for at imødekomme ønsker, samtidig med at vi giver vores ærlige input. Vores frisører brænder for deres arbejde, og en naturlig entusiasme er blandt andet noget af dét der gør Stender til en af Danmarks bedste frisører. Stender samarbejder med de fleste danske mode- og reklamebureauer, og har udover det et tæt samarbejde med Loréal og Wella.
Bymidten 29, 3500, Værløse, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har nu i mange år kommet hos Stender i Birkerød og jeg går hver gang ud med en følelse af glæde og bare lige et lille strå af ekstra selvtillid.
Jeg kan varmt anbefale Stender Birkerød hvor jeg aldrig har oplevet andet end at blive mødt af mange smil, god service og dygtige medarbejdere. Jeg har altid følelsen af at blive behandlet med respekt, nysgerrighed og engagement, hvilket gør det til en dejlig oplevelse hver gang jeg kommer der! Og når jeg træder ud derfra går jeg altid afsted med et smil på læben, en fantastisk ny frisure og med lidt mere rank ryg.
De aller varmeste anbefalinger til Karina og hele slænget i Birkerød 🙏

Svar från Hair by Stender
Skøn oplevelse med god betjening betjening!

Hair by Stender - Ringsted
Var oppe og få page klippet mit hår af den sødeste frisør-elev.
Jeg kan godt lide at hjælpe frisør-elever med at udvikle sig under deres uddannelse.
Men oplevelsen hos Stender i Ringsted var helt fantastisk og selvom det var hos en elev, var det ikke noget jeg mærkede til.
Hun gik så meget op i det var perfekt og var meget omhyggelig, samt gik meget op i, om man havde det godt og var tilfreds!
Til allersidst, blev der lige tjekket op på hendes fantastiske arbejde (hvis du spørger mig)
Men i stedet for at den “professionelle” overtog og færdig gjorder hendes arbejde, blev hun guidet til det færdige resultat.
Er så enorm glad og tilfreds med resultatet og den hyggelige atmosfære jeg kom ind til.
Kan helt klart anbefalde denne fantastiske og hyggelige frisør salon ❤️

Svar från Hair by Stender
Fantastisk god klipning og rådgivning, især omkring hvirvler. God service

Svar från Hair by Stender
Super service og rigtig god klipning.
Min søn på 12 år, som er meget øm omkring sit hår og sin frisure, har brugt år på at lede efter en god og kompetent frisør, som ville være i stand til at give ham lige præcis den klipning han ønsker. Det behøver han ikke længere. Stender i Ringsted gav ham den mest ultimative oplevelse han nogensinde har haft hos en frisør.
Han blev taget rigtig godt imod af frisør Kamilla, som ifølge ham selv, gav ham den bedste klipning nogensinde og "at hun samtidig var rigtig sød at tale med undervejs". Så herfra er der kun de allerbedste anbefalinger til frisør Kamilla hos Stender i Ringsted.

Svar från Hair by Stender
Kan anbefale Stender Hørsholm. God oplevelse og super klipning af Susan.

Svar från Hair by Stender
Stender Værløse: altid god stemning og god service. Jeg er særligt glad for Sofie- dygtig til både klip og striber.

Svar från Hair by Stender
Jeg kan varmt anbefale Stender Værløse. Altid venlige og imødekommende og ikke mindst klar med en café latte :-)
I dag var det søde Sofie, der på magisk vis tryllede livet tilbage i mit hår. Jeg er meget begejstret for de reflekser og farver, som Sofie lavede i mit hår. Og hårkuren (læs: hovedbundsmassagen) var bare prikken over i’et.

Svar från Hair by Stender
Altid det bedste resultat og god service hos Josefine og resten af Stender Hørsholm! Altid smilende og resultatet kan ikke gøres bedre :D

Svar från Hair by Stender
Igen en god oplevelse med Catharina hos Stender i Hørsholm.
Catharina er virkelig omhyggelig, har god stil og resultatet bliver altid godt.
Og så er der super hyggelig stemning i salonen, hvor man føler sig hjemme.

Svar från Hair by Stender
Stender Hørsholm hjalp mig da jeg var blevet klippet af en anden frisør som ikke blev som jeg havde ønsket, så kæmpe anbefaling herfra skal det lyde til de søde ansatte i butikken som hjalp mig med at få en frisure igen.

Svar från Hair by Stender
Fast kunde hos Stender i Ringsted. De er topprofessionelle frisører. Kan på det varmeste anbefale dem 😊

Stender Frederikssund:
Tak for mega god service, er mega tilfreds, det forgik i mit tempo så jeg intet ville fortyde❤️
Tak for en mega god klipning af Ida❤️
Ekstrem tilfreds mega god oplevelse!
Mvh Liva

Svar från Hair by Stender
Super professionel rådgivning og behandling af Kamilla hos Stender Ringsted 😊 og en altid hyggelig snak.

Svar från Hair by Stender
Sød frisør, dejlig stemning, god betjening, en frisør der forstår ens behov :) kan kun anbefale

Stender Hørsholm
Altid en fornøjelse at komme der. Dygtig og meget serviceminded personale.
Henrik og Lone Madsen

Svar från Hair by Stender
Mega professionel behandling mod min vej fra farvet brun til naturligt gråhåret. Jeg er mega glad for mit nye look.

Altid et godt resultat hos Stender i 4100 Ringsted

Svar från Hair by Stender
Super sød frisør-elev Emilie.
Enormt omhyggelig pige! Går meget op i, at man har det godt og er tilfreds!
Jeg er meget sart med at folk rør mit hår ( hænger ik sammen med at gå til frisøren :-D ) - men hun er meget forsigtig, høflig & snaksagelig!
Selvom hun er Elev, er det ikke noget man mærker til.
Hun spørger de andre til råds, men er meget professionel i sine valg!
Hun Kan klart anbefales!!

Svar från Hair by Stender
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.