Lite uppdateringar ang mitt inlägg den 20-11!jag har fortfarande inte fått några svar på min uppsägning fast jag mailat ett flertal gånger d enda som kommer är nåt felmeddelande från Mailer daemond so... Se mer
Först jagar de Dig i 3 år ,sedan skickas en stämning ut och du blir kallad till tingsrätten som dömer alla drabbade som förlorare. Jag har kontaktat alla jag kan, ARN , Svensk Handel, Kronofogden, Ska... Se mer
Varför kan inte en vuxen person själv säga upp sitt abonnemang för att en förälder stod för telefonnumret fram till 2018? Är inte det att krångla till det väl mycket för en som vill avsluta sitt abonn... Se mer
SCAM! Widar Nord! Varför förstöra ert ryckte och det du bygger upp? Provade ett år prenumeration 2017, har sagt upp den otal gånger men får ändå löpande inkassokrav påminnelse och nya fakturor för... Se mer
Med 35.000 tecknade prenumerationer är vi Sveriges mest sålda produkt inom alternativ media. Vi betalar dock inte Trustpilot med trafik eller pengar, vilket man måste göra om man inte vill framställas som ett oseriöst skojarföretag på denna sajt. Trots det har vi högre Trustpilot-betyg än Sveriges mest omtyckta företag såsom Telia (1,3), Ikea (1,4), SEB (1,3), Elgiganten (1,4) mfl. Vi hoppas därför att klagomålen här, som nästan alltid är ogrundade och kommer från inkassokunder som vägrar betala sina fakturor, kan tas med en nypa salt. Mejla gärna kundservice@friatider.se om du behöver hjälp eller har frågor om din prenumeration.
Narva mnt 5, 10117, Tallinn, Estland
- kundservice@friatider.se
- www.friatider.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Totalt oseriöst företag. Skickar bluffakturor
Totalt oseriöst företag. INGÅ *ALDRIG* NÅGOT AVTAL MED DEM! Läs gratis på webbsidan om du vill men SKY DEM SOM PESTEN för övrigt! De slutar aldrig att skicka fakturor och kundsupporten svarar inte på någonting, någonsin. Det spelar ingen roll vad och hur mycket du skriver till dem. Det är ett svart hål. De svarar inte sent (överbelastning) utan de svarar aldrig (det är avsiktligt). Enda sättet att få någon som helst reaktion är att bomba Widar Nord personligen med typ 100 email. Då kan man få ett standardsvar likt det han säkerligen kommer att skriva här om en stund.
Sade upp prenumeration via både fysiskt brev OCH PDF-kopia av det på email i september 2019. Sen har det varit tyst, men i natt, nästan två år senare, kom ett SMS med länk till ny faktura. Dvs en BLUFFAKTURA. Så det blir polisanmälan innan helgen om de inte bekräftar mitt bestridande av den fakturan.
De kommer med all säkerhet att skriva ett svar här som får det att låta som om jag ändå har gjort nåt fel trots att jag sagt upp prenumerationen via två oberoende kanaler (brev, resp mail) så att de OMÖJLIGEN kunnat missa det. Väg in det du som läser detta och deras eventuella BS-svar.

Svar från Fria Tider
Jag har fått en faktura från er via sms…
Jag har fått en faktura från er via sms med ärende nr F69017. Jag har försökt nå er via både via er kundservice och en annan e-postadress som jag fick som förslag, men får bara ”Mail undelivered”. Jag har även skickat ett rekommenderat brev till er adress i Estland där jag bestrider fakturan. Mycket märkligt att det skall vara så svårt att nå er. Hittade denna sidan av en slump.
Jag kan inte erinra mig att jag är prenumerant hos er, det har i så fall skett under tvivelaktiga former. Vill i så fall få en kopia på det.
Men om så är fallet, vill jag med omedelbar verkan
avsluta min prenumeration hos er. Tacksam om ni kan återkoppla med bekräftelse på att detta i så fall avslutas så fort som möjligt.
Susanne

Svar från Fria Tider
Berättar om det andra medier mörkar
En nyhetssajt som tar upp sådant andra nyhetsmedier vill mörka, inte låtsas om, sopa under mattan eller rent av ljuga om...
Bra med raka ärliga reportage mm
Nu verkar det funka....
Kan inte alls logga in via mobilen!! Har försökt med olika webbrowser men i det hjälper inte... (Rensat cache ). Det ärbara era site jag får problem med. Får info: "Fria Tiders inloggningstjänst upptäckte ett sessionsfel. Försök igen."
Det går bra att ligga in från PC

Ocensurerade nyheter
Ocensurerade nyheter, tur att det finns, sorry, Stefan Löven....
Någon som vågar kräva sanning
Bra med nyheter som man kanske missar…
Bra med nyheter som man kanske missar annars. Fria Tider är oftast en samling av nyheter från annan media som dessa försöker "gömma" då de inte anses passande....Jag läser dagligen Fria Tider, GP och Aftonbladet för att få en så allsidig nyhetsrapportering som möjligt.
SVT 'r bara för barn som tror på sagor
En mycket bra tidning
En mycket bra tidning. Den bästa nyhetstidning i Sverige. Proffsig och saklig journalistik.
Gällande Faktura
Gällande Faktura: F59959,
Josefin Lagerson, Engelbrektsgatan 6A, 11432 Stockholm
Tack för svar.
Då fattar jag vad som har hänt.
Jag var anställd på Metro Nordic AB. Jag blev ombed att prenumerera på Er tidning. Dock var den ställd till Tidningen Metro AB. Jag arbetade som Office Manager, var bara anställd och hade inget med tidningen att göra. Det var redaktionen, redaktören som bar ansvaret.
Så att jag personligen får detta inkasso är fel!
Jag blev av med mitt arbete april 2019. Som många andra. Metro Nordic AB gick då in i en rekonstuktion.
Sedan blev det Tidnings Metro AB.
För att sedan gick hela tidningen i graven. Konkurs!!!
En konkurent till er, Nya Tider fick jag också ifrån. Men då bara en påminnelse. Dom tog vänligen bort det, förstod situationen.
Så, jag hoppas ni gör det med.
För 1. Det var ställt till föreraget. 2. Företaget finnz inte längre. 3. Att jag får det är för attni har ett namn. På mig. Så då vänder ni er till mig. Inte korrekt!
Nu har ni fått fakta.
Vänligen ta bort inkassot!
Jag bestrider denna faktura, och seriöst: Tar ni inte bort den går jag vidare till Advokat, polisanmäler och konsumentverket.
För rätt ska vara rätt.
Vänligen
Josefin Lagerson

Svar från Fria Tider
Går ej att avsluta er tjänst, ni svarar ej
Har sedan december 2019 försökt bestrida faktura (ref ert ärende KS45678) åt min far som saknar internet.
Till slut vågade vi inte vänta på er handläggare utan betalade.
Vi har nu september 2020 fått ny faktura F60220. Jag har mejlat er kundservice återigen att vi bestrider och önskar avsluta påstått eller faktiskt abbonnemang för Fria Tider Plus.
Nu överväger jag att polisanmäla er. Jag känner mig lurad och bedragen.
Magnus Andersson

Jag har prenumererat på tidningen 1 år
Jag har prenumererat på tidningen 1 år, har aldrig kommit in på PLUS trots betalning. Kontakta mig ang. en påminnelse om 186 kr. Vilken tidsperiod spänner de över, har inte fått någon faktura, emotser faktura innan betalning.

FRIA TIDER ÄR OSERIÖSA!
FRIA TIDER ÄR OSERIÖSA!
2015 TOG JAG EN PRENUMERATION VIA NÄTET. SEDAN NÄR ÅRET VAR TILL ÄNDA SÅ MEDDELADES INGENTING
CA 2 ÅR EFTER KOMMER EN FAKTURA ATT JAG INTE BETALAT. HAR HAFT CA 10 MAILBREV DÄR JAG BESTRIDER BETALNING. DÖM OM MIN FÖRVÅNING IDAG NÄR DET KOMMER ETT KRAVBREV ÅNYO 4 ÅR EFTER. DATERAT 20200620 MEN HÄR FUNGERAR INTE POSTEN SOMMARTID ALLS.
DE ÄR HELT SANSLÖSA. HAR MAILAT DEM ALLA MAIL JAG SKRIVIT ANG BESTRIDANDET. HAR HÖRT FLERA ANDRA SOM RÅKAT UT FÖR LIKNANDE.
NEJ TACK TILL FRIA TIDER FÖR EVIGT!

Svar från Fria Tider
Ringer telefon numret till FT inkasso…
Ringer telefon numret till FT inkasso företag... Säger att de strax tar emot samtalet men sedan kopplas samtalet ned...
Har mailat om uppsägning och bara fått en bekräftelse. Ärende KS50096
Så nu när FT inte svarar på mail eller telefon så kommer detta nu anmälas.
Uppdatering: allt är betalat... Inklusive den extra inkasso fakturan jag fått... Så har betalat 2 gånger nu.
Kul att ni svarar här men inte på mailen eller att det ej går att komma fram till erat inkasso företag.
Svaret på mailen som ni påstår är behandlat och svarat var bara att jag fick en fråga om adress och namn. Som jag skickade in men inget svar på det. Om ni anser det som besvarat så tycker jag synd om er som företag och förstår att så MÅNGA är upprörda på er.

Nöjd prenumerant
Många intressanta nyheter från Sverige och utomlands. Plusinnehållet är definitivt värt att betala för, men även utan är Fria Tider en riktigt bra tidning.

På gränsen till bedrägeri
Blev uppringd i fjol av Fria Tiders försäljare. Efter mycket tjat gick jag med ett abonnemang som jag skulle betala i slutet av augusti i fjol. Jag lyckades komma in på "plus" sidorna tre gånger under två månaders tid. Därefter fungerade det inte. Jag har inte deras webbplats sedan dess.
Fria tider har inget telefonnummer som man kan ringa dem på. De svarar heller inte på sin e-postadress.
Jag beställde och betalade för ett abonnemang en gång. Av vad jag har förstått här så missbrukar Fria Tider sin ställning genom att fortsätta fakturera personer som uppenbarligen har sagt nej. Så här funkar det: När kunden inte betalar upphör abonnemanget. Detta förstår inte Fria Tider utan avänder sig av inkasso som står att läsa här.
Då jag själv har varit mycket tydlig att det för min del har handlat om ett abonnemang en gång kommer jag att göra en polisanmälan i det fall Fria Tider skulle fakturera mig en gång till.
Jag uppmanar alla att göra en polisanmälan i det fall ni faktureras för något ni inte aktivt tackat ja till mer än en gång. Skriv ett omdöme här och låt Fria Tider veta vad ni tycker. Jag är mycket besviken och riktigt förbannad. Det här trodde jag inte om Fria Tider.

Bluff-fakturor!
Precis som så många andra, har även jag råkat ut för en bluff-faktura från detta företag. Enormt kränkande när man aldrig beställt något från
dom!
Jag har försökt bli kvitt detta krav via deras kundtjänst. Även försökt få fram det avtal "som jag ska ha ingått", vilket de inte kan ta fram. Såklart då det inte finns något!
Händelsen är polisanmäld, anmäld tlll ARN och konsumentverket. Jag uppmanar alla i samma sits att göra detsamma, så vi kan få till en granskning av denna hittepå-tidning, så att de blir granskade och fler inte drabbas. Nu bombas jag med inkassokrav från deras eget inkassobolag, som såklart inte får att nå.