Relativt lång leveranstid, men det var de också tydliga med vid beställning, så inget som drar ned betyg. Returer är rent administrativt enkelt, dock får man betala för returfrakten om man inte pra... Se mer
Extremt bra kundservice. Jag köpte några tröjor varav en var för liten och jag fick returnera den gratis, även fast de är baserade i Storbritannien. Hur skönt som helst. De är även väldigt snabba... Se mer
Jag är pro och ställer mycket höga krav på leverantörer och handlar regelbundet från flera leverantörer på nätet. Freestyle Xtreme har kanske branschens bästa service. Ljusår bättre än många andra akt... Se mer
Jag var lite osäker för att jag aldrig beställt från FreestyleXtreme förr och när det stod 1-3 dagar i leveranstid från att ordern behandlats log jag och tänkte 1-3 veckor. Dock dök mina saker upp dag... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Bra service på en enkelt och snabbt sätt
Enkla och bra att ha kontakt med med hög servicenivå. Snabb leverans. Mycket nöjd.
Snabbt. Enkelt. Billigt.
Enkel sida och snabb leverans när ordern väl är gjord. Prisvärda produkter.
Snabb och bra leverans
Snabb leverans. Inte full pott på stjärnor dock eftersom man inte kunde välja fraktsätt utan blev tilldelat ett (som för mig har utlämningsstället långt bort). Produkten uppfyller mina förväntningar.
Bra service, något sölig respons
Bra pris, bra möjlighet att byta varorna
Håller vad dom säger. Varken mer eller mindre.
nice
Bra grejor men ända negativa var att det tog lite lång tid med leveransen så jag missade någon runda med cykeln :(
Stort urval å billigt.
Fanns väldigt många märken att välja mellan. Även väldigt bra rea produkter..
Snabb leverans å bra servis.
Snabb service
Gillar å beställa saker från detta företaget . Snabba leveranser och bra priser. Snygga kläder men kolla storlekarna när ni beställer. Rekommenderas
Funkade fint
Snabb frakt. Bra kundtjänst, skulle gärna ha lite mer måttangivelser på kläderna bara, är svårt att veta hur stora storlekarna är. Kommer handla fler gånger
Har inget att klaga på!!!
Tycker det fugerade bra från beställning tills jag fick det!
TOPPEN!!!
Jag har beställt två gånger hos er och har både mycket positva upplevelser.
Fantastisk service
Snabbaste och bästa servicen när det blev fel och jag behövde ändra i min beställningen.
Lång leveranstid
Långsam leverans. Tog 10 dagar innan jag fick mitt paket. Men de har ett bra utbud och en hjälpsam kundservice.
Realy nice
Grymt nice snabb leverans.
Skönt att det finns några extrem core butiker kvar .
F... main stream
Bra!
Perfekt! Allt funkade bra! Lite lång leveranstid men det var inget problem. Kläderna skickades ju från England.