Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar ge... Se mer
Det här tycker kunderna
Tijdens deze workshop in de dierentuin heb ik onwijs veel geleerd. Bij mij blijven online cursussen niet echt hangen en je kunt dan ook niet direct vragen stellen met betrekking tot je eigen camera. H... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb bij Jeroen de basiscursus fotografie gevolgd en de workshop dierenfotografie in dierenpark Hoenderdaell. Jeroen legt alles heel duidelijk en begrijpelijk uit en beoordeelt je foto's dmv con... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Wij zorgen voor een klik met je camera
Skrivet av företaget
- Iedereen kan bij ons leren fotograferen
- Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.
Niet tevreden, geld terug!
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
Kontaktuppgifter
De Zodde 16, 1231 MB, Loosdrecht, Nederländerna
- 06-34830972
- info@fotografieploeg.nl
- www.fotografieploeg.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Basiscursus Papendrecht
De cursus heeft een duidelijke en logische opbouw, waarbij de basisinstellingen stap voor stap worden uitgelegd. Tijdens de groepscursus was er volop ruimte om vragen te stellen. Jeroen zorgt voor een prettige sfeer waarin je het gevoel krijgt dat geen enkele vraag te simpel of te dom is. Ik kan deze beginnerscursus dan ook zeker aanraden.
Loendersloot

Svar från Fotografie Ploeg
3 delige foto buddy voor beginner.
Heb zelf de complete basis 3 delen van de foto buddy besteld. Deze helpen mij enorm met het leren kennen van de basis met afstellen van mijn camera. De buddy werd snel bezorgd en is zelfs voor een begint iemand als mij erg duidelijk.

Svar från Fotografie Ploeg
Het zijn duidelijke korte lessen
Het zijn duidelijke korte lessen. Ook goede uitleg over de verschillende camera's.
Goed ook dat ee feedback op de foto's wordt gegeven.

Svar från Fotografie Ploeg
Goeie cursus die je lekker in je eigen…
Goeie cursus die je lekker in je eigen tempo kan doorlopen

Svar från Fotografie Ploeg
De Foto Buddy Aanrader voor elke (natuur)fotograaf!
De Foto Buddy Natuurbundel is dé ideale hulp voor in het veld. Waar je normaal snel zit te klooien met je instellingen op je telefoon of twijfelt over de juiste aanpak, heb je met deze compacte spiekbriefjes direct het antwoord bij de hand.
Snel & overzichtelijk: Geen lange lappen tekst, maar heldere visuele schema’s voor de belichtingsdriehoek, scherptediepte en compositie.
Superpraktisch per genre: Van snelle sluitertijden en AF-modi bij vogels, tot hyperfocale afstand bij landschappen en focus bij macro—alles staat er haarscherp op.
Weerbestendig: Stevig en spatwaterdicht, dus perfect bestand tegen een ochtend vol dauw of een drupje regen.
Een absolute uitkomst als je geen unieke fotomomenten meer wilt missen. Onmisbaar in elke fototas!

Duidelijke kaarten
Duidelijke kaarten! Mooie uitvoering.
Zo fijn dat er bij de uitleg per merk camera genoteerd wordt hoe de “knoppen” genoemd worden.

Heel leuk om te doen.
Ik heb in redelijk korte tijd veel geleerd. Beknopte uitleg . En de huiswerk opdrachten zijn nog leuk om te doen ook. Over een week naar Duitsland dan kan ik daar hopelijk de landschap opdrachten doen.

Svar från Fotografie Ploeg
Tot nu toe een prima ervaring
Tot nu toe een prima ervaring, ik ben nog pas net begonnen maar duidelijk uitleg en leuke opdrachten.

Duiselijke uitleg
Duiselijk, overzichtelijk. Een moeilijk onderwerp heel duidelijk uitgelegd!

Svar från Fotografie Ploeg
Duidelijke lessen met veel…
Duidelijke lessen met veel verschillende onderwerpen. Er zijn ook praktijk opdrachten die goed worden beoordeeld door Jeroen.

Goede feedback
Bij de (online) cursussen en fysieke workshops krijg je goede uitleg. Op de foto's die je mag inleveren krijg je eerlijke en nuttige feedback waar je weer van kunt leren.

Svar från Fotografie Ploeg
Prettige manier om te leren hoe je de…
Prettige manier om te leren hoe je de perfecte foto kan maken

Svar från Fotografie Ploeg
Duidelijke leerzame lesstof en…
Duidelijke leerzame lesstof en onderwerpen. Leuke manier van presenteren van opdrachten op Facebook.
goede opdrachten met feedback

Svar från Fotografie Ploeg
Alle online cursussen doe je met veel plezier en eigen tempo
Zoals de titel al zegt! En je kan altijd nog extra vragen en je krijgt er gewoon antwoord op. Echt een hele fijne man

Svar från Fotografie Ploeg
Duidelijke uitleg en leuke opdrachten
Duidelijke uitleg en leuke opdrachten, en heel uitgebreid

Begrijpelijke uitleg vanaf de basis
Begrijpelijke uitleg vanaf de basis
Een welkome video presentatie die alle basisbegrippen en handelingen laat zien om het omstreden gebruik van flitsers tot een goed gebruik te maken.

Leerzame en overzichtelijke cursus
Hele duidelijke uitleg, in korte overzichtelijke hoofdstukken. Leuke en leerzame opdrachten! Veel geleerd over mijn camera met deze cursus!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.