Fotografie Ploeg Omdömen

10 758
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar ge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tijdens deze workshop in de dierentuin heb ik onwijs veel geleerd. Bij mij blijven online cursussen niet echt hangen en je kunt dan ook niet direct vragen stellen met betrekking tot je eigen camera. H... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb bij Jeroen de basiscursus fotografie gevolgd en de workshop dierenfotografie in dierenpark Hoenderdaell. Jeroen legt alles heel duidelijk en begrijpelijk uit en beoordeelt je foto's dmv con... Se mer

Företagsinformation

1. Fotoskola
  2. Karriär- och studievägledning
  3. Läroanstalt
  4. Fotograf
  5. Fotokurs

Skrivet av företaget

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

Skrivet av företaget

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(10 758)

768 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Basiscursus Papendrecht

De cursus heeft een duidelijke en logische opbouw, waarbij de basisinstellingen stap voor stap worden uitgelegd. Tijdens de groepscursus was er volop ruimte om vragen te stellen. Jeroen zorgt voor een prettige sfeer waarin je het gevoel krijgt dat geen enkele vraag te simpel of te dom is. Ik kan deze beginnerscursus dan ook zeker aanraden.
Loendersloot

20 juni 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment. Dank je wel, Loendersloot! Ik vind het belangrijk dat je tijdens een basiscursus fotografie gewoon alles kunt vragen. Fotografie hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een duidelijke uitleg en veel oefenen leer je stap voor stap je camera beter kennen.

Heel veel plezier met fotograferen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

3 delige foto buddy voor beginner.

Heb zelf de complete basis 3 delen van de foto buddy besteld. Deze helpen mij enorm met het leren kennen van de basis met afstellen van mijn camera. De buddy werd snel bezorgd en is zelfs voor een begint iemand als mij erg duidelijk.

Svar från Fotografie Ploeg

Geweldig om te horen dat de complete Foto Buddy set je helpt om de basis van je camera beter te begrijpen! Juist als beginnende fotograaf is het fijn om de belangrijkste camera-instellingen snel bij de hand te hebben. Mooi dat je de kaarten duidelijk vindt en dat de bestelling snel bij je binnen was.

Heel veel plezier met oefenen en vooral blijven fotograferen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het zijn duidelijke korte lessen

Het zijn duidelijke korte lessen. Ook goede uitleg over de verschillende camera's.
Goed ook dat ee feedback op de foto's wordt gegeven.

Svar från Fotografie Ploeg

Mooi om te horen dat juist de korte lessen zo prettig werken! Ik probeer de uitleg bewust overzichtelijk te houden. Ook besteed ik aandacht aan verschillende cameramerken. Zo kun je de uitleg direct op je eigen camera toepassen. Fijn dat je daarnaast de feedback op je foto's waardeert.

Veel plezier met de volgende lessen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goeie cursus die je lekker in je eigen…

Goeie cursus die je lekker in je eigen tempo kan doorlopen

Svar från Fotografie Ploeg

Precies zoals een online fotocursus bedoeld is! Geen haast en geen vaste momenten. Je kunt de lessen bekijken wanneer het jou uitkomt en alles rustig in je eigen tempo oefenen. Fijn dat deze manier van leren zo goed bij je past.

Veel plezier met de rest van de cursus!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De Foto Buddy Aanrader voor elke (natuur)fotograaf!

De Foto Buddy Natuurbundel is dé ideale hulp voor in het veld. Waar je normaal snel zit te klooien met je instellingen op je telefoon of twijfelt over de juiste aanpak, heb je met deze compacte spiekbriefjes direct het antwoord bij de hand.
Snel & overzichtelijk: Geen lange lappen tekst, maar heldere visuele schema’s voor de belichtingsdriehoek, scherptediepte en compositie.
Superpraktisch per genre: Van snelle sluitertijden en AF-modi bij vogels, tot hyperfocale afstand bij landschappen en focus bij macro—alles staat er haarscherp op.
Weerbestendig: Stevig en spatwaterdicht, dus perfect bestand tegen een ochtend vol dauw of een drupje regen.
Een absolute uitkomst als je geen unieke fotomomenten meer wilt missen. Onmisbaar in elke fototas!

Svar från Fotografie Ploeg

Hier word ik blij van! Geweldig om te lezen dat de Foto Buddy Natuurbundel echt een vaste plek in je fototas heeft gekregen. Dat is precies waarvoor ik de kaarten heb gemaakt. Geen gedoe met zoeken op je telefoon. Gewoon snel de juiste instellingen en tips bij de hand voor natuur-, vogel-, landschap- en macrofotografie.

Bedankt voor deze fantastische en uitgebreide review. Veel mooie fotomomenten gewenst in de natuur!

Duidelijke kaarten

Duidelijke kaarten! Mooie uitvoering.
Zo fijn dat er bij de uitleg per merk camera genoteerd wordt hoe de “knoppen” genoemd worden.

Svar från Fotografie Ploeg

Dat detail maakt in de praktijk echt verschil! Iedere camera noemt bepaalde functies nét weer anders. Daarom vind ik het belangrijk dat je op de Foto Buddy kaarten ook kunt zien hoe een instelling bij jouw cameramerk heet. Fijn dat je dit zo waardeert en dat ook de uitvoering van de kaarten goed bevalt.

Veel plezier met de Foto Buddy's en met fotograferen!

Heel leuk om te doen.

Ik heb in redelijk korte tijd veel geleerd. Beknopte uitleg . En de huiswerk opdrachten zijn nog leuk om te doen ook. Over een week naar Duitsland dan kan ik daar hopelijk de landschap opdrachten doen.

Svar från Fotografie Ploeg

Wat een leuk vooruitzicht om het geleerde straks in Duitsland in de praktijk te brengen! Fijn dat je in korte tijd al zoveel hebt geleerd en dat zelfs de huiswerkopdrachten leuk zijn om te doen. Ik hoop dat je tijdens je reis volop mooie landschappen tegenkomt om mee te oefenen.

Veel plezier in Duitsland en kom met mooie foto's thuis!

De uitleg!

De onderwerpen worden bij de filmpjes klaar en duidelijk uitgelegd.

Svar från Fotografie Ploeg

Precies dat vind ik belangrijk bij een online fotocursus. Geen ingewikkelde verhalen. Gewoon per onderwerp een duidelijke video waarin ik stap voor stap laat zien hoe het werkt. Fijn om te horen dat deze manier van uitleg zo prettig voor je is!

Veel plezier met de volgende lessen en natuurlijk met fotograferen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tot nu toe een prima ervaring

Tot nu toe een prima ervaring, ik ben nog pas net begonnen maar duidelijk uitleg en leuke opdrachten.

Svar från Fotografie Ploeg

Een goed begin is het halve werk! Leuk om te horen dat je eerste ervaring met de online fotocursus positief is. Fijn dat de uitleg duidelijk is en dat de opdrachten je meteen enthousiast maken om zelf aan de slag te gaan.

Ik wens je veel plezier met de volgende lessen. Er valt nog genoeg te ontdekken!

Duiselijke uitleg

Duiselijk, overzichtelijk. Een moeilijk onderwerp heel duidelijk uitgelegd!

Svar från Fotografie Ploeg

Dat is een compliment waar ik blij van word! Fotografie kan soms best technisch lijken. Daarom probeer ik juist de lastigere onderwerpen stap voor stap en zonder ingewikkelde taal uit te leggen. Fijn dat dit voor jou zo goed werkt.

Veel plezier met het toepassen van wat je hebt geleerd!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke lessen met veel…

Duidelijke lessen met veel verschillende onderwerpen. Er zijn ook praktijk opdrachten die goed worden beoordeeld door Jeroen.

24 maj 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Mooi om te horen dat de afwisseling tussen theorie en praktijk zo goed bevalt! De opdrachten zijn een belangrijk onderdeel van mijn online fotocursussen. Je gaat zelf fotograferen en krijgt daarna persoonlijke feedback op je foto's. Zo zie je meteen waar je al goed mee bezig bent en waar je nog kunt groeien.

Veel plezier met de volgende opdrachten!

Goede feedback

Bij de (online) cursussen en fysieke workshops krijg je goede uitleg. Op de foto's die je mag inleveren krijg je eerlijke en nuttige feedback waar je weer van kunt leren.

Svar från Fotografie Ploeg

Feedback is voor mij veel meer dan alleen zeggen of een foto mooi is. Ik wil je vooral laten zien wat er goed gaat en wat je de volgende keer anders kunt proberen. Fijn om te horen dat je die persoonlijke feedback zowel bij de online fotocursussen als bij de workshops als leerzaam ervaart.

Blijf vooral experimenteren en genieten van fotografie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prettige manier om te leren hoe je de…

Prettige manier om te leren hoe je de perfecte foto kan maken

23 maj 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Dat is precies wat ik met mijn cursussen wil bereiken! Niet alleen vertellen welke knop je moet gebruiken. Ik wil vooral laten zien waarom je iets doet en hoe je daarmee steeds mooiere foto's kunt maken. Fijn dat deze manier van leren zo goed bij je past.

Blijf lekker oefenen en vooral genieten van fotografie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle verzending van bestelde…

Snelle verzending van bestelde artikelen

24 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Snel besteld en snel in huis. Zo hoort het! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending. Ik wens je veel plezier met je bestelling en natuurlijk met fotograferen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke leerzame lesstof en…

Duidelijke leerzame lesstof en onderwerpen. Leuke manier van presenteren van opdrachten op Facebook.
goede opdrachten met feedback

20 maj 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Leuk om te lezen dat niet alleen de lesstof maar ook de opdrachten zo goed bevallen! Zelf aan de slag gaan met je camera is uiteindelijk de beste manier om fotografie te leren. De feedback helpt je daarna om te zien waar je nog nét dat stapje extra kunt zetten.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met de volgende opdrachten!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alle online cursussen doe je met veel plezier en eigen tempo

Zoals de titel al zegt! En je kan altijd nog extra vragen en je krijgt er gewoon antwoord op. Echt een hele fijne man

23 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Hier krijg ik een grote glimlach van! 😊 Fijn dat je de online fotocursussen met zoveel plezier volgt en dat je lekker je eigen tempo kunt bepalen. En natuurlijk mag je altijd vragen stellen. Ik help je graag verder als je ergens tegenaan loopt.

Bedankt voor je mooie woorden en blijf vooral lekker fotograferen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Duidelijke uitleg en leuke opdrachten

Duidelijke uitleg en leuke opdrachten, en heel uitgebreid

19 maj 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat goed om te horen dat je de cursus niet alleen duidelijk maar ook uitgebreid vindt! Ik probeer de theorie altijd te combineren met leuke praktijkopdrachten. Zo blijft het niet bij kijken en luisteren. Je gaat vooral zelf met je camera aan de slag.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met de volgende lessen!

Begrijpelijke uitleg vanaf de basis

Begrijpelijke uitleg vanaf de basis
Een welkome video presentatie die alle basisbegrippen en handelingen laat zien om het omstreden gebruik van flitsers tot een goed gebruik te maken.

21 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Flitsfotografie kan in het begin best lastig lijken. Juist daarom begin ik bij de basis en laat ik stap voor stap zien hoe je een flitser goed kunt gebruiken. Mooi om te horen dat de videolessen je helpen om de verschillende begrippen en instellingen beter te begrijpen.

Veel plezier met oefenen. Voor je het weet voelt flitsen een stuk vertrouwder!

Leerzame en overzichtelijke cursus

Hele duidelijke uitleg, in korte overzichtelijke hoofdstukken. Leuke en leerzame opdrachten! Veel geleerd over mijn camera met deze cursus!

20 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Mooi om te lezen dat je door de cursus jouw camera echt beter hebt leren kennen! De lessen zijn bewust kort en overzichtelijk opgebouwd. Daarna kun je met de opdrachten meteen oefenen met wat je hebt geleerd. Fijn dat deze combinatie voor jou zo goed werkt.

Blijf lekker ontdekken wat er allemaal mogelijk is met je camera!

Snele verzending van producten

Snele verzending van producten

20 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Fijn als een bestelling gewoon snel op de mat ligt! Bedankt voor je review en goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending. Ik wens je veel plezier met je aankoop en natuurlijk met fotograferen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.