Fotografie Ploeg Omdömen

10 758
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar ge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tijdens deze workshop in de dierentuin heb ik onwijs veel geleerd. Bij mij blijven online cursussen niet echt hangen en je kunt dan ook niet direct vragen stellen met betrekking tot je eigen camera. H... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb bij Jeroen de basiscursus fotografie gevolgd en de workshop dierenfotografie in dierenpark Hoenderdaell. Jeroen legt alles heel duidelijk en begrijpelijk uit en beoordeelt je foto's dmv con... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De cursus heeft een duidelijke en logische opbouw, waarbij de basisinstellingen stap voor stap worden uitgelegd. Tijdens de groepscursus was er volop ruimte om vragen te stellen. Jeroen zorgt voor ee... Se mer

Företagsinformation

1. Fotoskola
  2. Karriär- och studievägledning
  3. Läroanstalt
  4. Fotograf
  5. Fotokurs

Skrivet av företaget

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

Skrivet av företaget

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(10 758)

768 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Leuke en nuttige fotoworkshop

Leuke ervaring in kleine froep waar voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht was

7 juni 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Juist in een kleine groep is er alle ruimte om mee te kijken en vragen te beantwoorden. Fijn dat je die persoonlijke aandacht tijdens de fotoworkshop zo hebt ervaren en dat je er met plezier op terugkijkt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Graag op naar de volgende 👌

Het was weer een mooie leerzame workshop
Voor mij heel belangrijk goed voorbereid en laag drempelig
Goeie sfeer
Duidelijke goede feedback op de foto’s
Ik kijk uit naar de volgende workshop
Bij ploegfotografie 👌

23 augusti 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je alweer uitkijkt naar de volgende workshop! Fijn dat je de goede voorbereiding, ontspannen sfeer en persoonlijke feedback zo waardeert. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en met nieuwe kennis én enthousiasme naar huis gaat.

Graag tot een volgende workshop!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Duidelijk en een mooi mapje om alles in…

Duidelijk en een mooi mapje om alles in te bewaren

9 augusti 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Fijn om te horen dat alles duidelijk en overzichtelijk is! Het mapje is natuurlijk extra handig om je Foto Buddy kaarten netjes bij elkaar te houden en makkelijk mee te nemen tijdens het fotograferen.

Praktische kaartjes

Praktische kaartjes, handig in zo'n mapje. Je kunt ook snel de juiste informatie terugvinden.

9 augusti 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Leuk om te horen dat de Foto Buddy kaartjes zo goed bevallen! Ze zijn juist gemaakt om tijdens het fotograferen snel even iets op te kunnen zoeken, zonder lange stukken tekst door te nemen. Fijn dat ook het handige mapje goed van pas komt.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met fotograferen!

Goede cursus

Goede uitleg van de onderwerpen. Je kunt het vaker afspelen, als je het niet helemaal begrepen of verstaan hebt. Enige minpunt is, dat Jeroen wel erg snel praat. Zeker aan te bevelen.

Svar från Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie én eerlijke review! Fijn dat de uitleg goed bevalt en dat je de lessen zo vaak kunt terugkijken als nodig is. En je punt over mijn tempo neem ik zeker mee. Soms ben ik iets te enthousiast en gaat het inderdaad wat snel. 😊

Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met de rest van de cursus!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik heb de foto buddy serie gespaard

Ik heb de foto buddy serie gespaard, handige snelle en duidelijke naslagkaartjes.
Ben nu begonnen met de online foto cursus, tot nu toe ook weer duidelijk, denk zeker dat die mij gaat helpen betere foto's te maken en mij dus meer plezier gaat geven er op uit te gaan om te gaan (klikken)fotograferen

8 augusti 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je inmiddels de hele Foto Buddy serie bij elkaar hebt! Fijn dat de kaarten je snel op weg helpen en dat ook de online fotocursus duidelijk begint. Uiteindelijk is dat precies het doel: je camera steeds beter begrijpen en daardoor met nóg meer plezier eropuit gaan.

Veel plezier met de cursus en vooral lekker blijven klikken!

5 augusti 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de uitleg duidelijk vindt. Ik probeer fotografie zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk uit te leggen, zodat je er zelf direct mee aan de slag kunt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeroen geeft een goede uitleg bij de…

Jeroen geeft een goede uitleg bij de cursussen, praat rustig en je kan het allemaal nog een keer nalezen onder het videootje.

Svar från Fotografie Ploeg

Fijn om te lezen dat mijn manier van uitleggen zo prettig voor je werkt! Ik probeer alles rustig en stap voor stap te behandelen. En als je iets nog even wilt terugzoeken, kun je de uitleg onder de video er altijd nog eens bij pakken.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met de cursus!

Duidelijke uitleg

Heel duidelijke uitleg en je kan elk moment van de dag naar kijken als je een cursus koopt kan je er heel snel naar toe top

Svar från Fotografie Ploeg

Fijn om te horen dat de uitleg zo duidelijk is! Het grote voordeel van een online fotocursus is inderdaad dat je de lessen kunt bekijken wanneer het jou uitkomt en altijd weer even terug kunt kijken. Mooi dat je ook snel en makkelijk je weg naar de cursus hebt gevonden.

Wat een goede workshop

Vanaf de aanmelding tot en met de feedback, alles was prima geregeld. Tijdens de workshop worden al je vragen beantwoord en tijdens het maken van de foto’s krijg je goede aanwijzingen. Ik heb deze dag veel geleerd.
Alle ingezonden foto’s werden beoordeeld en ook hier kwamen goede tips om het in de toekomst nog beter te doen.
Al met al voor mij een perfecte workshop.
Bedankt Jeroen.

18 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment, bedankt! Fijn dat je de hele workshop, van de aanmelding tot de persoonlijke feedback achteraf, zo goed hebt ervaren. Tijdens het fotograferen probeer ik je vooral praktische aanwijzingen te geven waar je direct iets mee kunt. Mooi dat ook de feedback op je ingezonden foto's weer nieuwe tips heeft opgeleverd.

Heel veel plezier met het toepassen van alles wat je hebt geleerd!

Heerlijke rustige duidelijke uitleg

Heerlijke rustige duidelijke uitleg. Waardoor je plezier hebt in fotograferen. Ook de buddy's zijn erg duidelijk

Svar från Fotografie Ploeg

Wat fijn om te lezen! Ik probeer fotografie bewust rustig en zonder ingewikkelde verhalen uit te leggen. Het belangrijkste is uiteindelijk dat je begrijpt wat je doet én plezier krijgt in fotograferen. Mooi dat de Foto Buddy's daar ook bij helpen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn camera weer uit de kast gehaald..

Ik had al heel lang een spiegelreflex camera. Wilde daar hele mooie foto's mee gaan maken, maar ik kwam niet verder dan de automatische stand. Dat frusteerde mij, dus de camera belandde in de kast. Totdat ik in aanraking kwam met fotoploeg. Door de online lessen en het hele handige naslag buddyboekje heb ik mijn camera weer uit de kast gehaald en ben nu stapje voor stapje mijn camera aan het leren kennen.

Svar från Fotografie Ploeg

Wat een mooie review! Dit is precies waar ik het voor doe. Een goede camera in de kast omdat de instellingen te ingewikkeld lijken, is natuurlijk zonde. Geweldig dat je hem dankzij de online lessen en de Foto Buddy weer tevoorschijn hebt gehaald en nu stap voor stap leert kennen.

Blijf vooral lekker oefenen. Voor je het weet, wil je helemaal niet meer terug naar de automatische stand!

Top cursussen

Fotografie Ploeg heeft geweldige cursussen online. Feedback op je gemaakte foto’s erg leerzaam. Foto buddy ook erg praktisch

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je meerdere onderdelen van Fotografie Ploeg gebruikt! Fijn dat de online fotocursussen goed bevallen en dat de persoonlijke feedback je helpt om verder te komen. En mooi dat de Foto Buddy ook echt praktisch blijkt tijdens het fotograferen.

Duidelijke en prettige cursus

Goede cursus, duidelijke filmpjes, prettige feedback en mooie aanvullende documentatie.

2 augusti 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Fijn om te horen dat de online fotocursus zo prettig bevalt! Naast duidelijke video's vind ik juist de combinatie met persoonlijke feedback en aanvullende informatie belangrijk. Zo kun je het geleerde ook echt in de praktijk brengen.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met de rest van de cursus!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goede website met zeer veel en…

Hele goede website met zeer veel en uitgebreide cursussen.
Een aanrader voor elke fotograaf die zich nog wil verbeteren en specialiseren.

2 augusti 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie aanbeveling! Ik probeer een breed aanbod aan online fotocursussen te maken, zodat je steeds weer iets nieuws kunt leren en je verder kunt verdiepen in fotografie. Mooi dat je dit zo waardeert.

Ik wens je nog veel plezier met de cursussen én natuurlijk met fotograferen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Workshop Macrofotografie in de Hortus…

Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde helder uit en liet me de theorie meteen ervaren in de praktijk. Knap ook dat hij opdrachten had bedacht die behapbaar waren en aansloten bij mijn kennis en vaardigheden. Inspirerend!

18 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat mooi om te lezen dat je tijdens de workshop macrofotografie in de Hortus Leiden direct verschil zag in je foto's! Ik vind het belangrijk om niet alleen de theorie uit te leggen, maar je er vooral meteen mee te laten oefenen. Fijn dat de opdrachten goed aansloten bij jouw niveau en je verder hebben geholpen.

Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met macrofotografie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van iets groots naar klein zonder kleine instructies

Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen waren heel constructief en eerlijk. Je kunt er direct wat mee doen. Tijdens de workshop goede aanwijzingen. Een aanrader !!
Ik hoop in de toekomst nog een paar workshops te volgen zoals ‘fotobewerking’, ‘landschap fotografie’ en ‘dier fotografie’.

16 augusti 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment, dank je wel! Fijn dat de workshop macrofotografie aan je verwachtingen heeft voldaan. Juist bij macrofotografie kunnen kleine aanwijzingen een groot verschil maken. Mooi dat je ook de persoonlijke feedback als eerlijk en bruikbaar hebt ervaren.

En wie weet zie ik je inderdaad nog eens terug bij een andere workshop. Dat zou leuk zijn!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Onduidelijk hoe ik de andere sets kan…

Onduidelijk hoe ik de andere sets kan vergaren gr jan

1 augusti 2026

Hoi Jan,

Jammer dat het niet helemaal duidelijk was waar je de andere Foto Buddy sets kunt vinden. Ik heb je inmiddels ook een mail gestuurd met meer informatie. Via onderstaande pagina vind je een overzicht van alle beschikbare Foto Buddy's:

Hopelijk kun je zo vinden wat je zoekt!

Super!

Heel makkelijk te volgen en zeer goede begeleiding

12 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat fijn om te lezen! Ik vind het belangrijk dat de uitleg makkelijk te volgen is en dat je goede begeleiding krijgt wanneer je die nodig hebt. Mooi dat je dit zo ervaart.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met fotograferen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zowel de hulpkaarten als de basiscursus…

Zowel de hulpkaarten als de basiscursus zijn goed te volgen. Duidelijke uitleg en feedback waar je echt wat mee kan!

29 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat fijn om te lezen dat zowel de Foto Buddy hulpkaarten als de online basiscursus fotografie goed bevallen! Mooi dat de duidelijke uitleg je helpt en dat je echt iets hebt aan de persoonlijke feedback op je foto's. Daar doe ik het voor!

Veel plezier met fotograferen en bedankt voor je mooie review.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.