Fotografie Ploeg Omdömen

10 758
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar ge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De cursussen van Jeroen blinken uit door duidelijkheid en goede uitleg bij voorbeelden die niet door hemzelf maar cursisten zijn gemaakt. Hierdoor blijf je gemotiveerd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tijdens deze workshop in de dierentuin heb ik onwijs veel geleerd. Bij mij blijven online cursussen niet echt hangen en je kunt dan ook niet direct vragen stellen met betrekking tot je eigen camera. H... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb bij Jeroen de basiscursus fotografie gevolgd en de workshop dierenfotografie in dierenpark Hoenderdaell. Jeroen legt alles heel duidelijk en begrijpelijk uit en beoordeelt je foto's dmv con... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Fotoskola
  2. Karriär- och studievägledning
  3. Läroanstalt
  4. Fotograf
  5. Fotokurs

Skrivet av företaget

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

Skrivet av företaget

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(10 758)

771 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Leerzame en overzichtelijke cursus

Hele duidelijke uitleg, in korte overzichtelijke hoofdstukken. Leuke en leerzame opdrachten! Veel geleerd over mijn camera met deze cursus!

20 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Mooi om te lezen dat je door de cursus jouw camera echt beter hebt leren kennen! De lessen zijn bewust kort en overzichtelijk opgebouwd. Daarna kun je met de opdrachten meteen oefenen met wat je hebt geleerd. Fijn dat deze combinatie voor jou zo goed werkt.

Blijf lekker ontdekken wat er allemaal mogelijk is met je camera!

Snele verzending van producten

Snele verzending van producten

20 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Fijn als een bestelling gewoon snel op de mat ligt! Bedankt voor je review en goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending. Ik wens je veel plezier met je aankoop en natuurlijk met fotograferen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor iedereen aan te raden

Fijn dat er voor iedereen de tijd genomen werd.
Uitleg over je eigen camera, dus thuis niet meer zoeken waar alle icoontjes zitten.
Duidelijke uitleg door Jeroen.

20 juni 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Persoonlijke aandacht maakt voor mij echt het verschil tijdens een fotografiecursus. Daarom kijk ik graag samen met je naar je eigen camera. Zo weet je na afloop ook precies waar je de belangrijkste instellingen kunt vinden. Fijn dat je de uitleg zo duidelijk hebt ervaren!

Bedankt voor je aanbeveling en veel mooie fotomomenten gewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Techniek of challenge, allemaal even leuk

Ik hebde beginnerscursus en challenge 1 gedaan. Ben bezig met de gevorderde cursus en challenge 2. De uitleg is duidelijk. Voordeel van de fimpjes is dat je wel 10 keer (of meer) kan luisteren. De feedback is helder en eerlijk. Opbouwend zodat het zelfvertrouwen blijft. Door de challenge ook te doen kan ik de geleerde techniek leuk in praktijk brengen. En.... lekker in mijn eigen tempo, passend bij mijn dagelijks leven. Het heeft mijn hobby echt een boost gegeven. Je meldt je aan en binnen 24 uur kan je aan de slag.

Svar från Fotografie Ploeg

Wat geweldig om te lezen dat fotografie door de cursussen én Challenges echt een boost heeft gekregen! Precies die combinatie vind ik zo belangrijk. Eerst de techniek begrijpen en daarna lekker zelf aan de slag met uitdagende opdrachten. En een video tien keer terugkijken? Gewoon doen! 😊

Mooi dat ook de persoonlijke feedback je helpt om verder te groeien zonder het plezier uit het oog te verliezen. Bedankt voor je uitgebreide review en veel plezier met de vervolgcursus en Challenge 2!

Fotoboek

Duidelijk en leerzaam

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten! Fijn om te horen dat Foto Buddy je duidelijk en leerzaam vindt. Ik hoop dat het je helpt om nog meer uit je fotografie te halen en dat je er nog vaak met plezier in terugbladert.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jullie maken waar wat jullie beloven…

Jullie maken waar wat jullie beloven met duidelijke uitleg tijdens de cursussen...

Svar från Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment. Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de online fotocursussen voldoen aan je verwachtingen en dat de uitleg duidelijk is. Ik doe mijn best om alles stap voor stap uit te leggen, zodat iedereen met plezier en vertrouwen kan leren fotograferen.

Alles prima verzorgt

Alles prima verzorgt

18 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik doe mijn best om zowel de online fotocursussen als de workshops en producten goed te verzorgen. Veel plezier met fotograferen en graag tot een volgende keer!

Klaar en duidelijk uitgelegd

Klaar en duidelijk uitgelegd! Kan je op je eigen tempo doen wat ook fijn is. Bij eventuele vragen altijd antwoord. Op de uitgevoerde taken(huiswerk) altijd feedback van Jeroen! Ik raad het iedereen aan!

13 maj 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat een prachtige review. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat je de online fotocursus duidelijk vindt en dat je deze helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Ook mooi dat je de persoonlijke feedback op je huiswerk en de snelle beantwoording van je vragen waardeert. Dat helpt je om steeds weer een stap verder te komen.

Bedankt voor je aanbeveling en heel veel plezier met fotograferen!

Leerzame Cursus

Ik ben net begonnen met de basiscursus en ben bij les 3. Voor nu nog alles duidelijk en overzichtelijk. Het gaat in je eigen tempo, dus geen druk dat vind ik een pluspunt. De foto buddy's zijn heel fijn voor onderweg.

15 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je bent gestart met de online basiscursus fotografie! Fijn om te horen dat de lessen tot nu toe duidelijk en overzichtelijk zijn. Op je eigen tempo kunnen leren is voor veel cursisten een groot voordeel. Mooi dat ook de Foto Buddy's je onderweg goed van pas komen. Heel veel plezier met de rest van de cursus en ik ben benieuwd naar je eerste foto's!

Duidelijk

Duidelijk. Duidelijke iitleg. Als er iets niet goed is met bestelling dan word het opgelost. Goede infomatie op stevige blaad.

28 juni 2026

buddy kaarten

Ik heb de buddy kaarten gekocht. Compact, handig qua formaat en leerzaam!

16 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring met de Foto Buddy kaarten deelt! Fijn om te horen dat je ze compact, praktisch en leerzaam vindt. Ze zijn juist ontworpen om gemakkelijk mee te nemen, zodat je tijdens het fotograferen snel de juiste instellingen kunt opzoeken. Veel plezier met je fotografie!

Leuke Challenge

Leuke opdrachten, de 1e challenge vind ik wel een lastige, maar dat kan je als een uitdaging zien. Vanwege wat problemen konden we helaas met de Challenge niet verder gaan, maar daar wordt door Jeroen van der Ploeg soepel mee omgegaan.

13 maj 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring met de Fotografie Challenge deelt! Fijn om te horen dat je de opdrachten uitdagend vindt. Juist die uitdaging helpt je om creatiever te kijken en jezelf als fotograaf verder te ontwikkelen. Jammer dat jullie door omstandigheden even moesten stoppen, maar gelukkig hebben we samen een passende oplossing kunnen vinden. Heel veel succes met de rest van de Challenge en veel plezier met fotograferen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Workshop of online cursus is top

Workshop of online cursus is top. Heel duidelijk echt gewoon heel goed

14 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Geweldig om te horen dat je zowel de workshops als de online fotocursussen zo waardeert. Ik doe mijn best om alles helder en begrijpelijk uit te leggen, zodat iedereen met plezier kan leren fotograferen. Heel veel plezier met je camera en hopelijk zie ik je snel weer terug!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heb echt genoten van de workshop met…

Heb echt genoten van de workshop dierenfotografie blijdorp met goede uitleg en goeie tips.
Na het inleveren van de foto's hebben we mooie feedback met tips gehad.
Kortom het is echt een aanrader.

Mvg ronald spee

29 juli 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Fotografie Ploeg

Leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van de workshop dierenfotografie in Blijdorp. Fijn dat je niet alleen iets hebt gehad aan de uitleg tijdens de workshop, maar ook aan de persoonlijke feedback op je foto's. Juist die combinatie helpt je om steeds weer een stapje verder te komen.

Bedankt voor je mooie aanbeveling en ik wens je nog heel veel plezier met fotograferen!

workshop macrofotografie

Afgelopen vrijdag workshop macrofotografie gedaan bij de vlindertuin in Waarland.
Best wel heavy met telelens maar met de goeie uitleg, enthousiasme en zeker de tips en tricks van Jeroen ga ik zeker ook hier mee verder.
Maar zeker ook even kijken voor een macrolens.
Dank je wel.

5 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je erbij was tijdens de workshop macrofotografie in Waarland! Macrofotografie vraagt inderdaad soms wat geduld én de juiste techniek, maar mooi om te lezen dat je enthousiast bent geworden. En wie weet staat er binnenkort inderdaad een macrolens op je verlanglijstje. 😊

Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met het ontdekken van de kleine details!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goede en hele leuke cursussen

Super goede en hele leuke cursussen.
Zeker aanrader

13 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel plezier hebt gehad aan de cursussen. Ik doe mijn best om de online fotocursussen niet alleen leerzaam, maar ook leuk en praktisch te maken. Veel plezier met fotograferen en hopelijk zie ik je nog eens terug!

Goede service en uitleg

Goede service en uitleg

11 maj 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service én de uitleg. Ik vind het belangrijk dat iedereen op een duidelijke en prettige manier leert fotograferen. Heel veel plezier met je camera en graag tot een volgende keer!

Een tevreden beginner

Ik ben een beginner in de fotografie.
De online cursus fotografie is een goede start hierin. Duidelijke uitleg, de mogelijkheid om je foto's in een besloten groep te laten zien en feedback te krijgen.

Ik ben zeer tevreden

13 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je met de online basiscursus fotografie bent gestart! Fijn om te lezen dat de uitleg duidelijk is en dat je de persoonlijke feedback via de besloten groep als waardevol ervaart. Juist als beginner kan dat net het verschil maken om snel stappen te zetten. Heel veel plezier met fotograferen en ik ben benieuwd naar je volgende foto's!

basis en vervolgcursus

Inmiddels basis en vervolgcursus, macrocursus gevolgd, 1x naar Pantropica voor een workshop en nu bezig met de Inmiddels 3e challenge.
Ook de diverse hulpkaarten zijn heel fijn.
Juist vanwege het aanbod, uitleg en prijskwaliteit verhouding maakt dat ik steeds terug kom.
Chappeau Jeroen!

11 maj 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat gaaf om te lezen dat je inmiddels zoveel hebt gevolgd! Van de online basis- en vervolgcursus tot de macrocursus, de workshop in Pantropica en nu alweer de derde Challenge. Dat je steeds weer terugkomt, zie ik als een enorm compliment. Fijn ook dat de hulpkaarten je in de praktijk goed van pas komen.

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen. Ik wens je nog heel veel plezier met alles wat je de komende tijd gaat fotograferen!

Fijne cursus en workshop

De workshop dierenfotografie was erg leuk en leerzaam. Jeroen geeft duidelijke uitleg en aandacht voor iedereen.
Ook erg tevreden met de online basiscursus fotografie.

12 juli 2026

Svar från Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je zowel de workshop dierenfotografie als de online basiscursus fotografie hebt gevolgd! Fijn om te horen dat je de combinatie van duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht zo hebt gewaardeerd. Daar doe ik het voor. 😊

Bedankt voor je mooie review en ik wens je nog veel plezier met fotograferen. Hopelijk zie ik je snel weer terug bij een volgende workshop of cursus!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.