Super goede service van Fietsvoordeelshop in Haarlem! Wij hadden onze bestelde bakfiets vroeg nodig en ondanks de grote drukte hebben ze er alles aan gedaan om dit voor ons te regelen. Jordy heeft on... Se mer

Det här tycker kunderna
Nemen alle tijd voor je, zijn heel vriendelijk en respectvol en heb uiteindelijk een prachtige electrische fiets gekocht waar ik heel blij mee ben. Kreeg wel afgelopen zaterdag al een mail dat mijn... Se mer
De achterrem van mijn oude Gazelle fiets uit 1949 sloeg los en de staaf zat moervast om de afdekplaat van de as gewikkeld en het achterwiel draaide niet meer. Het gebeurde om de hoek van de werkplaat... Se mer
Goed advies en goede service. Ik werd erg vriendelijk geholpen en heb een mooie electrische fiets tegen een goede prijs gekocht. De winkel is zo groot met een groot assortiment en in de winkel kun je... Se mer
Företagsinformation
Om Fietsvoordeelshop - Haarlem
Skrivet av företaget
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktuppgifter
Menton Passage 4, 2037 AB, Haarlem, Schalkwijk, Nederländerna
- 085 071 7729
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Robert was very knowledgeable and helpful
My husband and I made a 3 hour journey up to Haarlem from Brussels on Saturday arriving at 3pm to check out a bike we saw online that was available only at this store. Robert Egthuijsen helped us with looking into all options before making our final purchase. He was so positive, professional, knowledgeable and went above and beyond to make sure that we were satisfied with our purchase. Kudos to the technician, unfortunately I did not ask for his name, who worked right up to closing time to prepare the bike to take home with us that same day. We were very happy with the service we received!
Thank you!
Perfecte service vanaf begin uitzoeken…
Perfecte service vanaf begin uitzoeken fiets (mbv webshop) tm aflevering track en trace en afstelling fiets in de winkel in Haarlem-Schalkwijk. Zeer service gerichte en behulpzame heren!
Dank
Zeer vriendelijke winkelmedewerkers
Mooie grote, nette winkel in Haarlem en heel veel keuze.
Medewerkers zijn niet opdringerig,zodat je rustig kunt rondkijken. Ik heb een Sparta a- Lane Fit gekocht en heel tevreden mee. Ze nemen echt de tijd voor je en geven goed advies. Kortom een aanrader!
Deskundig advies en goede prijs
Deskundig advies en goede prijs. Blij met mij Gazelle Eclipse T11
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Niet gezien of gehoord worden
Ik kwam een afspraak maken voor een servicebeurt en had ook een vraag over een eerdere reparatie. Er kon geen gedag vanaf en nadat ik na enkele minuten dan zelf maar vroeg of ik iets mocht vragen, werd er gezegd dat er zo iemand bij me kwam (moest even iets afmaken). 10 minuten verder stond ik nog steeds te wachten en diegene die me zou helpen vertrok voor een testritje. Ik ben de winkel uitgelopen en heb eigenlijk geen plannen om nog terug te komen. Ik snap heel goed dat ze het druk hebben, maar om iemand zo te laten staan kan echt niet.
Ik heb een best dure elektrische fiets gekocht, die al eerder een reparatie nodig had. Hetzelfde probleem doet zich weer voor. Maar ik kreeg geen kans om iets te zeggen.

Very good experience
Our experience at Fietsvoordeelshop was very good, friendly and helpful staff, we recommend it!
kundig,behulpzaam en geduldig
het personeel heeft veel kennis over de fietsen, ze zijn geduldig, behulpzaam en kundig. Je mag alle fietsen uitproberen.
Zolang er persoonlijk contact is met het filiaal komt het goed
Goed in het nakomen van gemaakte afspraken, zolang deze ook daadwerkelijk gemaakt kunnen worden. Het heeft mij een maand en 4 telefoontjes geduurd, voordat er gereageerd werd op een online gekochte fiets. Het gaat hierbij om een aanzienlijke prijs.

Svar från Fietsvoordeelshop - Haarlem
Advies en service was erg goed.
Advies en service was erg goed.
Prima advies met opties voor een elektrische fiets. Niet meteen de duurste adviseren maar gewoon binnen een prijs range.
Afmonteren van met name het zadel had iets beter gekund. Heb het idee dat de mensen in de winkel het op sommige momenten erg druk hebben.
Mooie fiets aangeschaft
Mooie fiets aangeschaft
Goede voorlichting door aardige verkopers. Diverse proefritjes gemaakt zodat ik goed kon kiezen.
Ik ben heel tevreden met mijn fiets.
Wel had ik graag geweten dat ik ook een wat zwaardere accu had kunnen kiezen.
Kijk en koop😄
Goede en ruime keuze aan fietsen en zeer aatdig personerl met ruime kennis.
Mooie winkel en goed geholpen
Prima service!
Ondanks dat het geregeld druk is, nemen de verkopers alle tijd voor je. De showroom is groot en overzichtelijk en er is ruim aanbod aanwezig. Prima service!
service is prima
service is prima, maar moest een tijdje wachten, daarom wilde ik eigenlijk 4.5 sterren geven maar dat is niet mogelijk :)
Afgelopen week een fiets gekocht
Afgelopen week een fiets gekocht. Prima geholpen door Jasper. Het is alleen wel te merken dat ze last hebben van personeelstekort. Alles wordt prima geregeld alleen het duurt allemaal wel wat langer. Ik had gelukkig geen haast. Bedankt Jasper!
Goed geholpen en erg behulpzaam
Netjes geholpen bij het uitzoeken van…
Netjes geholpen bij het uitzoeken van de fiets net als bij het afleveren.
Goed en vriendelijk
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Fiets is netjes afgeleverd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.