Factoringgruppen Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 222 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder lyfter varmt fram den professionella personalen som alltid ger snabb, vänlig och personlig service vid varje enskild kontakt. Människor upplever att hela administrationen fungerar helt smidigt, vilket gör att alla utbetalningar sker oerhört snabbt och utan några som helst problem. Vissa recensenter var inte nöjda med de långsamma hanteringstiderna när de skickade in sina kundfakturor för behandling. Några personer påpekar att kommunikationen ibland kunde upplevas som bristfällig eller ganska otydlig när ärenden nekades utan tydliga förklaringar. Konsumenter upplevde även att fakturor i vissa lägen kunde skickas ut väldigt sent i förhållande till betalningsdatumet.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder uttrycker stor uppskattning för personalen och lyfter fram deras professionalism, kunnighet och snabba... Se mer

Service

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för servicen och beskriver den som professionell, snabb och... Se mer

Customer service

Recensenter belyser uppskattning för kundtjänst och lyfter fram ett trevligt bemötande samt snabb respons per... Se mer

Response time

Kunder hade positiva upplevelser med responstider och rapporterar genomgående snabb hantering samt korta... Se mer

Payment

Recensenter nämner positiv feedback om betalningar och framhäver den snabba handläggningen samt att pengarna... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara p... Se mer

Vi har varit kund i många år nu och allt har funkat fantastiskt hela tiden. Detta har verkligen hjälpt vårt företag. Idag ringde jag in om ett ärende och pratade med Hesha Oveissi och allt löste sig... Se mer

Factoringgruppen har jag jobbat med under flera år i olika former. Den personliga känslan och förmågan att se våra behov är oöverträffad bland den handfull aktörer jag jobbat med genom årens lopp.... Se mer

Factoringgruppen hjälpte oss i en uppstart som var krävande, en uppstart som krävde mycket kapital samt likviditet. Utan deras hjälp, är jag faktiskt inte helt säker på om vi hade klarat det. Idag är... Se mer

1. Nr. 15 av de 30 bästa företagen i Finansiella tjänster
  2. Nr. 5 av de 10 bästa företagen i Alternativa finansiella tjänster
  3. Nr. 8 av de 17 bästa företagen i Finansbolag

Om Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

233 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vilken fantastisk upplevelse

Vilken fantastisk upplevelse! Hela låneprocessen gick över förväntan – snabbt, smidigt och utan krångel. Jag fick tydlig information hela vägen och svar på mina frågor nästan direkt. Det kändes tryggt och proffsigt från start till mål. Rekommenderas starkt till alla som vill ha en enkel och positiv låneprocess!

Hej Sabina,

Stort tack för ditt omdöme!

Vi är väldigt glada att höra att du upplevde låneprocessen som snabb, smidig och trygg från start till mål. Att kunna erbjuda tydlig information, snabb återkoppling och en professionell hantering är precis det vi strävar efter.

Tack för ditt fortsatta förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Factoringgruppen

Factoringgruppen har jag jobbat med…

Factoringgruppen är bra på mer än factoring, t.ex har jag fått mycket hjälp av Benjamin Javidi med projektfinansieringen och Per sernhage med färdigställandegarantier.
Rekommenderar dem alla dagar i veckan!

19 februari 2026

Hej Tomas,

Stort tack för ditt förtroende och för att du delar med dig av din upplevelse efter flera års samarbete.

Det gläder oss särskilt att du värdesätter den personliga relationen och vår förmåga att förstå era specifika behov. Vi strävar alltid efter att arbeta nära våra kunder och bidra med både engagemang och affärsmässig helhetssyn.

Vi uppskattar även att du lyfter fram insatserna inom projektfinansiering och färdigställandegarantier. Vår ambition är att erbjuda bred kompetens och kvalificerad rådgivning inom flera områden, anpassat efter varje kunds situation.

Tack för din starka rekommendation, vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete.

Factoringgruppen

Att ni är flexibla och lyssnar på…

Att ni är flexibla och lyssnar på kunden. och hittar lösningar.

19 februari 2026

Hej Fredrik,

Tack för ditt omdöme!

Vi sätter stort värde på att kunna vara flexibla, lyhörda och hitta lösningar som passar varje kunds behov. Tack för förtroendet, vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Bästa Hälsningar,
Factoringgruppen

Factoringgruppen, ett företag att lita på.

Hesha Oveissi är rätt person att prata med på Factoringgruppen, hennes service är topp och får saker gjort på ett korrekt sätt.

Rekommenderar Factoringgruppen för er företagare som vill ha ekonomisk rådgivning av högutbildade ekonomer, snabba och säkra utbetalningar.

/ megatryck Sverige

18 februari 2026

Hej Oliver,

Stort tack för ditt omdöme!

Vi är glada över att du upplever oss som en pålitlig samarbetspartner. Det är särskilt värdefullt att höra att du är nöjd med servicen och det professionella bemötandet. Vi strävar alltid efter att arbeta strukturerat, korrekt och lösningsorienterat för att skapa trygghet och effektivitet i våra kunders ekonomi.

Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta vara en stabil och kompetent partner för dig och ditt företag.

Snabb hjälp

Snabb hjälp, bra service

12 februari 2026

Hej Marcus,

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att du är nöjd med servicen. Vi hoppas på ett långt samarbete!

Fick snabb o bra hjälp

Hej Carina,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp. Vi strävar alltid efter att ge effektiv och tydlig service, så din feedback uppskattas verkligen.

Bra service.

Bra service.
Lätt att få kontakt med.
Ger snabb och pålitlig info om betalningar.

9 februari 2026

Hej Roger,

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att höra att du upplever det som enkelt att komma i kontakt med oss och att du får snabb samt pålitlig information kring betalningar. Det är viktigt för oss att vara tillgängliga och tydliga i vår kommunikation.
Vi hoppas på ett långt samarbete!

Factoringgruppen

Professionell och trygg service från början till slut

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Factoringgruppen. Hela processen gick smidigt, snabbt och kändes trygg från första kontakten. Personalen var professionell, tillmötesgående och tog sig tid att förklara allt på ett tydligt och pedagogiskt sätt, vilket skapade ett stort förtroende.

Utbetalningarna fungerade utan problem och kommunikationen har varit snabb och enkel genom hela samarbetet. Det märks att de verkligen bryr sig om sina kunder och vill hitta lösningar som passar varje situation.

Jag kan varmt rekommendera Factoringgruppen till andra företag som söker en pålitlig och seriös partner inom factoring.

Hej Andreas,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevt processen som smidig, trygg och tydlig från första kontakt. Vi strävar alltid efter att erbjuda personlig service, snabb kommunikation och lösningar som är anpassade efter varje företags unika behov, så det betyder mycket att du uppmärksammar just detta.

Tack för ditt förtroende och din rekommendation. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Factoringgruppen

Oerhört trevlig att prata med

Oerhört trevlig att prata med, aldrig svårt, alltid hjälpsam, som att prata med en gammel kompis 👍🏻

Svar från Factoringgruppen

Stort tack för dina fina ord!

Vi blir verkligen glada av att höra att du upplever kontakten som både enkel och trevlig. Att kunna erbjuda personlig och hjälpsam service är något vi värdesätter högt, så det betyder mycket att du känner dig så trygg och bekväm i dialogen med oss.

Factoringgruppen

Bra bemötande av Hesha som har hjälpt…

Bra bemötande av Hesha som har hjälpt oss med våra fakturor de senaste gångerna.
Snabb respons och lösningsfokuserad på de som behöver åtgärdas.

Hej Neta,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den hjälp du fått av Hesha. Att erbjuda snabb återkoppling och arbeta lösningsfokuserat är något vi värdesätter högt, så det betyder mycket att det uppmärksammas.

Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver.

Factoringgruppen

Alltid lika bra bemötande av Hesha som…

Alltid lika bra bemötande av Hesha som har hjälpt oss med våra fakturor under en lång tid nu. Snabba på att svara och hjälpa oss med våra ärenden.

Hej Hawal,

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med hjälpen du fått av Hesha. Vi strävar alltid efter att ge snabb och personlig service, så det betyder mycket att det uppskattas. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver.

Factoringgruppen

Snabb o smidigt hjälp utan massa krångel

Hej Carina,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde hjälpen som snabb och smidig, precis så vill vi att det ska vara.
Vi hoppas på ett långt samarbete!

Fantastisk och professionell support

Fantastisk och professionell support! Lätt att komma fram och älskar att man kan tala med en riktig människa och inte AI. Vi har rekommenderat Factoringgruppen till många! Med andra ord så är vi super nöjda! Många tummar upp! =)

5 februari 2026

Hej Sarah,

Stort tack för ert fina omdöme!
Det gläder oss verkligen att höra att ni uppskattar vår support och den personliga kontakten, för oss är det viktigt att alltid finnas tillgängliga och möta våra kunder med bra och snabb service.
Att ni dessutom rekommenderar Factoringgruppen vidare betyder otroligt mycket för oss. Tack för förtroendet och vi hoppas på ett långt samarbete.

Factoringgruppen

Otroligt snabb betalning och professionell service. Pengarna på kontot innan samtalet var slut. Imponerande!

Den nya tjänsten som ni infört med direkt betalning när fakturan är godkänd är fantastik. Under tiden jag pratade med Sejla och fakturan godändes hade pengarna förs in på företagets konto innan samtalet var slut. Hatten av för er nya tjänst och professionellt bemötande.

6 februari 2026

Hej Katarina,

Tack för det fina omdömet!
Otroligt kul att höra att du upplevde både den snabba betalningen och vår nya tjänst för direktutbetalning som imponerande. Att pengarna fanns på kontot redan innan samtalet var slut är precis den upplevelse vi vill leverera. Sejla tackar för det trevliga samtalet och hälsar tillbaka! Tack för förtroendet och för att du delar din upplevelse.

Factoringgruppen

Sjukt smidigt att som litet företag på…

Sjukt smidigt att som litet företag på ett enkelt sätt få tillgång till intäkter som man annars måste evigheter på. Snabb handläggning och mycket trevlig personal.

5 februari 2026

Hej Dilba,

Stort tack för ditt omdöme!
Vad kul att höra att du upplevde processen som smidig och att vi kunde hjälpa till att frigöra intäkter snabbt. Extra roligt att du uppskattade bemötandet från vårt team, det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta stötta dig och ditt företag framåt!

Fantastisk service

Fantastisk service! Svarar alltid i telefon och snabba med överföringar!

4 februari 2026

Hej Daniel,

Stort tack för ditt omdöme!
Kul att höra att du uppskattar vår service, tillgänglighet och snabba överföringar. Vi finns alltid här när du behöver oss, tack för förtroendet!

Kan starkt rekommendera

Tillmötesgående, snabba på svar och flexibla, kan starkt rekommendera

Hej Joel,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du upplever oss som tillmötesgående, snabba och flexibla. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och tack för du rekommendera oss.

Snabba och lyhörda

Hej Eric,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du upplever oss som snabba och lyhörda. Vi hoppas på ett långt samarbete!

Factoringgruppen

Hesha är fantastisk och jättebra…

Hesha är fantastisk och jättebra kundbemötande. Snabb service

3 januari 2026

Hej Anna,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med Heshas bemötande och vår service. Vi hoppas på ett långt samarbete!

Mycket trevlig

Mycket trevlig , saklig och koll på läget

Hej Jonny,

Tack för omdömet, det uppskattas!