attention ne commander pas une fois encaissé votre compte client disparait vous etes prelevé d'un montant supérieur avec des frais de transaction via le site awowon (espece de shein) je pense qu'avec... Se mer
Det här tycker kunderna
28 stycznia anulowałam zamówienie złożone tego samego dnia. Do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, mimo licznych maili i telefonów do BOK. BOK jedynie przeprasza i kilkukrotnie przekazuje sprawę d... Se mer
W dniu 22.01.2024 Firma Esprit otrzymała mój zwrot towaru, na który otrzymałam potwierdzenie i wiadomość, że pieniądze za zwrócony towar otrzymam w ciągu 5 dni.Pieniedzy jednak nie otrzymalam do dnia... Se mer
W dniu 17.01.2024 Firma Esprit otrzymała mój zwrot towaru, na który otrzymałam potwierdzenie i wiadomość, że pieniądze za zwrócony towar otrzymam w ciągu 5 dni.Pieniedzy jednak nie otrzymalam do dnia... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
ESPRIT :: homepage - Homepage
Kontaktuppgifter
Lindgreens Alle 9, 2300, København S
- 32646200
- www.esprit.com
Las devoluciones pésimas
El 25 de noviembre se realiza la compra de un abrigo. El pedido tarda 5 días en salir a reparto. El día 11 se devuelve a ESPRIT por motivo de talla. El día 19 de diciembre (atención, tardaron 8 días en contestar) se recibe un correo en el que se acusa recibo de la mercancía y se explica que se ingresará el importe en un plazo de “hasta 14 días laborales”. En definitiva, una compra realizada el 25 de noviembre, que se devuelve por un error en la talla, se puede tardar en recuperar el importe casi dos meses después de realizar el pago. ¿Realmente creen que voy a comprar de nuevo en su web?
Goede klantenservice
Met Black Friday meerdere items besteld met 40%. Helaas ontving ik een spencer waar een gat in zat. Na wat mailcontact heb ik toch dezelfde korting gekregen op een nieuw item. Kostte wat moeite maar dan heb je ook wat. Ben goed geholpen door Esprit klantenservice!
Verder een broek besteld die niet paste, dus ging die retour. Ik snap dat je bij het willen ruilen niet dezelfde Black Friday korting krijgt als deze actie voorbij is. Ik heb een paar dagen gewacht en vervolgens kon ik bijna net zoveel korting krijgen op de broek (in een andere maat) die ik eerder had besteld.
Købte et par dejlig bukser med rabat da…
Købte et par dejlig bukser med rabat da der var black friday. De er også modtaget med posten, lidt forsinket men ok. Bukserne er super fine, men de er et nummer for store. Jeg vil derfor gerne bytte dem. Det forgår ved at man returnerer med vedlagt portolabel, og skal så selv bestille den nye vare. Det betyder at man mister sin black friday rabat, og må betale fuld pris - Jeg har skrevet med dem, og sådan er det åbenbart bare, det er deres regler - jeg føler mig virkelig snydt, og syntes det er en urimelig dårlig service og behandling. Så til advarsel for andre - køb ikke hos Esprit på Black friday, med mindre du er helt sikker på deres størrelser.
Erg slechte service, onbetrouwbaar
Erg slechte service!
Tijdens de black friday sale heb ik een bestelling geplaatst, ik heb gekozen om achteraf te betalen. Na een tijdje heb ik een mail ontvangen dat ze mijn achteraf betaling hebben gewijzigd in vooruitbetaling, echter zag ik deze mail 1 dag te laat, ik heb het alsnog overgemaakt naar een Duits rekeningnummer. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice omdat als ik ze mail ik alleen een automatische mail ontvang als reactie en geen inhoudelijke reactie. Ik moest van de klantenservice een betaalbewijs mailen, dit heb ik gedaan, na 1,5 week nog steeds geen reactie, ik heb ze toen opnieuw gebeld of er meer bekend is over mijn bestelling. Medewerker zei dat ik volgende week een mail zou ontvangen dat mijn bestelling verstuurd zou zijn. Ik ontvang vandaag een vreemde mail dat ze mij hebben gemaild en dat ik te laat was met een reactie sturen en dat ze daarom mijn bestelling hebben geannuleerd.
Ik hoef de bestelling niet meer en zal nooit meer iets bij ze bestellen. Ik heb de klantenservice gebeld wanneer ik mijn geld terug krijg, ze vertelde dat dit eerst verwerkt moest worden en dat ik daarna binnen 5 werkdagen mijn geld zou ontvangen. Ik heb helemaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf en zal hier nooit meer iets kopen.
Disappointed. Seriously. Worst Customer Service EVER!
I was so excited to see that ESPRIT was online & ready to go this holiday season. I have managed to place one successful order, the rest go to my cart, I make the payment & then it "saves my basket" and tells me there's an error. I don't think their inventory and their online shop match. I also don't think anyone actually works in their customer service department. This is a disappointment. Tons of business lost for these folks because they can't return a phone call (or 20 of them that I've made). I've resorted to sending a text to see if we can place an order in real time. I doubt it will happen and I am fed up. Clearly my loyalty as a customer isn't valued. They can't make things right. So disappointed.
Super slechte service
Super slechte service! Ik bestelde tijdens black friday en koos (omdat die optie er was) voor betalen na bestelling. Ik kreeg een bestelbevestiging met melding dat mijn pakje werd klaargemaakt, dus schonk er verder geen aandacht meer aan. Bleek dat ik nadien nog een mail kreeg dat ik alsnog moest vooraf betalen en dit kon enkel via overschrijving naar een Duits rekeningnummer. Ik zag de mail bovendien 1 dag te laat, dus contacteerde de klantenservice. De enige optie die ik kreeg was betalen via overschrijving, met de grote kans dat mijn bestelling alsnog geannuleerd zou worden omdat de betaling te laat op hun rekening zou staan. Ik vroeg om even on hold te zetten, tot mijn geld op hun rekening stond, of om meteen te betalen via een veilige betaallink, maar de goede wil ontbrak helaas. Heel jammer dit.
Tijdens Black Friday 3 broeken besteld
Tijdens Black Friday 3 broeken besteld. Deze waren te klein. Wilde ze graag omruilen voor dezelfde prijs. Moest nu echter de volledige prijs betalen. Slechte service van Esprit. Erg jammer.
Spijtig kon ik 0 steren geven!
Spijtig kon ik 0 steren geven!! 1week geleden bestelling geplaats en is nog niet verzonden! Ongeloflijk traag, ik vrag me af waneer ik zou mijn bestelling hebben....
Ik raad Esprit niet!
Slechte klantenservice
Ik koos voor achteraf betalen geen account aangemaakt. Vervolgens wordt me verzocht alsnog vooruit te betalen prima ik kan via de site zogezegd volgen hoe het met mijn bestelling gaat zonder account niet dus. Conclusie nu betaald klantenservice onbereikbaar en we zijn 5 dagen verder. Erg slechte service krijg automatische replys op vragen die ik niet stel krijg een bericht dat verzenden langer duurt maar nog steeds geen bevestiging van betaling waar ik om vraag. Pas de review wel aan als het een beetje opgelost wordt maar vind dit geen manier van handelen.
70 euro teveel betaald
Ik heb 11 dagen geleden een winterjas gekocht voor 169 euro uit de nieuwe collectie. Deze week is hij voor 100 euro te koop omdat het black Friday is.
Ik snap best dat er gestunt wordt maar ik vind dit wel heel erg zuur. Als ik de jas een ruime week later had gekocht had me dit 70 euro bespaard!
Ik heb de klantenservice gebeld en mijn ongenoegen geuit. Helaas geen enkele geste, nou lekker dan! Een kortingsbon bijvoorbeeld was wel een aardig gebaar geweest.
Vriendelijke, correcte service!
Ik heb vandaag mijn geld teruggekregen voor een kleed dat begon te pluchen.
Ontzettend vriendelijk bediend door de nieuwe store manager 'Lee'. Bedankt!
Mooie winkel, vriendelijke service, grote paskamers.
Ik heb een winterjas gekocht voor €…
Ik heb een winterjas gekocht voor € 140. Ik vind de kwaliteit slecht omdat het net en gekreukeld slaapzakje is geworden na drie maal dragen.
Heel slecht retourbeleid.
Heel slecht retourbeleid.
Duurde 2 maanden en vele telefoontjes om mijn geld terug gestort te krijgen
Ruilen niet mogelijk
Als je besteld, met een kortingcode, let op dat je niet kunt ruilen. Als je net als ik de bestelling laat ontvangt, kun je niet meer opnieuw bestellen met de kortingcode en ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat is geen mogelijkheid, ook niet in een shop. Heel jammer.
They lost my returned items on two…
They lost my returned items on two occasions. I wouldn’t have found out if I didn’t check properly. They email ‘items received and refunded’ but then you realise at least one is not on the list. I had to email them and argue that it was in the returned parcel before they admitted it was and sent me a refund. I understand it happening once by mistake, but found it hard to believe it’s a coincidence when it happened again. For this reason I’m not buying from them again. It’s a pity because they have very nice clothes.
Geweldige shop.
Ik lees hier helaas veel slechte ervaringen wat ronduit vervelend is voor diegenen die dit overkomen, maar ik zelf ben ontzettend tevreden, meer tevreden dan bij andere webshops. Ten eerste de kleding is geweldig, de kwaliteit de pasvorm en de kleine maatjes, handig voor de wat kleinere en smallere dames onder ons. Het retourneren gaat gemakkelijk. Na het terug retourneren heb ik binnen 3 dagen een keurige mail dat het is aangekomen en dat het geld terug word gestort, dit geld staat er dezelfde dag op of de dag daarop op. Mijn 3e bestelling is al onderweg, terwijl ik het 3 dagen geleden heb besteld en dat was ook nog in het weekend dus de levering is snel. Tegen betaling kun je kiezen voor een snellere verzending, maar ik vind dat het snel genoeg is. Had ik deze shop maar eerder ontdekt want ben er erg tevreden over, eindelijk eens fatsoenlijke kwaliteits kleding. Ik ben er blij mee. Groetjes Loraine.
Geld niet terug na fout levering
In september een bestelling geplaatst. Door PostNL opgestuurd, maar na een week nog steeds niet ontvangen. Na contact met PostNL bleek het pakket kwijt te zijn en moest ik contact opnemen met Esprit. Esprit moest eerst een onderzoek uitvoeren. Na 3 weken niks meer gehoord. Ook na contact met de klantenservice wordt aangegeven dat 'het onderzoek nog loopt'. Ik wacht al een maand, en heb nog steeds geen geld terug, ondanks meerdere malen contact met de klantenservice.
Slechte service en bezorging
Laatste tijd gaat bezorging steeds mis, verwijzen naar PostNL terwijl ik deze problemen alleen maar heb bij de leveringen van Esprit. Track en trace via hun is waardeloos. Je wordt ook niet goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ik kocht bijna al mijn kleding bij hun, ze zijn een goede klant kwijt vanwege hun waardeloze service.
Wel betalen, niets ontvangen.
Als ik geen ster kon geven, dan zou ik het doen.
Al 2 keer heb ik via Ideal een bestelling betaald en bleek deze achteraf niet verwerkt te zijn. Betaald voor niets dus.
Deze keer heb ik 11/9 betaald en nog steeds is het bedrag niet geretourneerd.
Slechte klantenservice. Slechte service. Loopt geen stap harder en checkt voorgaande mail niet.
Erg zonde, want de kleding is wel van goede kwaliteit.
Betaal bij Esprit nooit vooruit!
Lange levertijd, geen track&trace
Op de website beweert Esprit dat de levertijd (bij een Esprit store in de buurt) tussen 2 en 5 werkdagen is. Dit blijkt absoluut onwaar te zijn. Na 5 werkdagen ligt mijn bestelling nog ergens op een depot. Moest ook de klantenservice bellen om daarachter te komen, want had geen track &trace code en op de website werd mijn bestelling “niet herkend”. Echt een slechte zaak en hun artikelen zijn ook nog eens overpriced! 👎
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.