Eksperternes Trafikskole ApS Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan virkelig anbefale Mo som kørelærer! Han var super god til at forklare både teorien og alt det praktiske, når man var ude at køre. Hvis der var noget, jeg ikke forstod, var han altid god til... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde et rigtig godt forløb hos eksperternes trafikskole fra start til slut. De var meget hjælpsomme og rådgivende både ift. teori undervisning samt den praktiske eksamen. De svaret på alle spørgs... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil gerne sige tak til Eksperternes trafiksskole og særlig Mo for et godt forløb. Teoriprøve og køreprøve i første hug og kunne ikke have gjort det uden min kære kørelærer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola

Informationen kommer från olika externa källor

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

51 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak til den bedste kørelærer Amin

Tak til den bedste kørelærer Amin, som fik mig igennem. 5 stjerner!!!
Han var fleksibel, flink og dygtig.

Købte tilbudspakken, og det var virkelig rart at næsten alt var inkluderet.

Vibeke og Tahir har igennem forløbet været nemme at komme i kontakt med, og meget hjælpsomme.

10 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg startede mit forløb i februar og…

Jeg startede mit forløb i februar og blev færdig i Juni…det er gået super stærkt og min kørelærer sørgede for at jeg kom igennem det hele godt og grundigt, han er god til at forklare på en let og forståelig måde. Han har meget tålmodighed, han sørger for at man kommer igennem det hele, så man føler sig confident til køreprøven. Han er flexible med sine tide så man kommer ikke til at mangle nogen køretimer OVERHOVEDET. Jeg har anbefalet min kørelærer til mine bekendte, som også er glad for ham. Jeg kan helt klar anbefale Mohammed Zaquot!!

3 juli 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Stort tak til Aidin!

Stort tak til Aidin!

Aidin er tydelig, grundig og uden tvivl en meget dedikeret kørelære. Han er meget dygtig og omhyggelig i at sikre, at man bliver en ekstra god, sikker og opmærksom bilist :) Det er også en stor hjælp, at han er god til at formidle de teoretiske og tekniske aspekter med gode tegninger og logiske forklaringer. Desuden altid i rigtig god tid og meget professionel med rengjort bil, orden og styr på tingene. Aidin er både rigtig sjov med humor, også alvorlig og til tider meget kontant og ærlig. Både hvad angår kritik og ros, så er man aldrig i tvivl med Aidin :) Jeg siger tusind tak for et super lærerigt forløb og Aidin har uden tvivl gjort mig til en meget øvet, kompetent og sikker bilist og det er jeg meget taknemmelig for. Tak herfra :)

16 maj 2023

Kørekorts forløb

Jeg havde Mo (Mohammed Zaquot) som Kørelære og det var et helt vildt godt forløb med ham. En rigtig flink fyr. Jeg fik nogle hurtige prøver. Alt var struktureret og blev tjekket op på, så alt var på plads
Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

28 april 2023

Varm anbefaling herfra

Jeg kan absolut anbefale Eksperternes Trafikskole! Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg, fordi kørelærerne er så dygtige og hjælpsomme. De gør deres bedste for at alle elever kommer godt igennem hele forløbet :)

25 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale Mahmoud som kørelærer!!

Super god køreskole med dygtige undervisere og kørelærer.
Mahmoud har været en rigtige god og hjælpsom kørelærer. Han er vildt flinke, hjælpsomme og rigtig god til at forklar alt grundigt sådan at jeg bestået både teoriprøve og køreprøve første gang. super dygtig kørelærer som køre i en luksus audi Q3 2021. vil klart anbefales:)

19 april 2023

Helt klart en anbefaling

Jeg havde den bedste kørelære, ved navn Amir. Han er en god kørelære fordi han er snaksagelig og rolig. Han er god til at guide en og til at gøre så du bliver en god køre. Jeg kan helt klart anbefale Amir som kørelære :)

19 april 2023

Aidin som kørelære!!

Aidin som kørelære!!

Jeg har lige taget kørekort hos Eksperternes trafikskole og havde Aidin som kørelære

Det kan varmt anbefales han er til stede og vil gøre alt for at hjælpe dig.
Derudover er han skide sjov og man har det hyggeligt i bilen
Jeg bestod både min teori og kørsel i 1 forsøg så kun ros til ham.

31 mars 2023

Brandgodt med Aidin som kørelærer

Jeg har lige taget kørekort her med Aidin. Det var en virkelig god oplevelse, og jeg bestod i første omgang. Aidin er meget dygtig til sit arbejde og er meget rolig og grundig. Jeg kan klart anbefale at man vælger både denne køreskole og Aidin som kørelærer.

23 mars 2023

Aidin som kørelære

Jeg havet Aidin som kørelære, og det var en mega god oplevelse. jeg bestod min køreprøve første gang grundet alle de gode tips Aidin gav mig.
det er meget billigt, og det kan klart anbefales herfra.

20 mars 2023

Mahmoud er Danmarks bedste kørelære

Jeg har haft Danmarks bedste kørelære fra Eksperternes Køreskole. Mahmoud er en virkelig behagelig fyr med masser af energi og erfaring. Han har været tålmodighed og motiverende fra start til slut. Jeg har virkelig været heldig med at få ham som kørelære. Hvis man vil bestå både teori og køreprøve uden stress og nervøsitet, vil jeg stærkt anbefale Maumoud til alle elever. Det har været en fornøjelse at køre med ham hele vejen igennem. Han er tydeligt og meget præcis med sine udmeldinger og vejledninger. Udover hans ekspertise kører han i en fed Audi. Tusind tak for en god oplevelse og tak for kørekortet i dag. Jeg ønsker dig alt godt fremover.

2 mars 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.