Eksperternes Trafikskole ApS Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan virkelig anbefale Mo som kørelærer! Han var super god til at forklare både teorien og alt det praktiske, når man var ude at køre. Hvis der var noget, jeg ikke forstod, var han altid god til... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde et rigtig godt forløb hos eksperternes trafikskole fra start til slut. De var meget hjælpsomme og rådgivende både ift. teori undervisning samt den praktiske eksamen. De svaret på alle spørgs... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil gerne sige tak til Eksperternes trafiksskole og særlig Mo for et godt forløb. Teoriprøve og køreprøve i første hug og kunne ikke have gjort det uden min kære kørelærer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola

Informationen kommer från olika externa källor

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

51 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God køreskole der er meget…

God køreskole der er meget imødekommende. Hvis du er i tvivl hvilken kørelærer du skal vælge, så vælg Aidin. Han er en super god kørelærer, som er meget informerende, takket være ham bestod jeg køreprøven første gang.

13 mars 2024

Takket være Aidin…

Hvis i skal tage kørekort hos eksperternes trafikskole og vil have en fantastisk oplevelse, skal i 100% vælge kørelæren Aidin. Kan ikke anbefalede ham nok. Aidin er super rar og imødekommende. Han er tålmodig og god til at forklare. Aidin er meget betænksom, han prøver give dig så meget læring som muligt, så du ikke behøver bruge for mange penge på ekstra køretimer. Takket være Aidin, føler jeg mig selvsikker og tryg bag rattet.

Vil du bestå både teori- og køreprøven første gang, have en positiv læringsoplevelse og køre i en dejlig ren Audi, er det Aidin du skal vælge!!

28 februari 2024

Fantastisk oplevelse

Jeg fik taget kørekort gennem Eksperternes Trafikskole med en rigtig god oplevelse. Jeg havde Aidin som kørelære, og jeg kan med lukkede øjne anbefale ham. Han er imødekommende og man får mange gode oplevelser fra kørelektionerne.

22 februari 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Aidin - Fantastisk kørelærer

Eksperternes trafikskole er i bund og grund en meget fin køreskole. Det blev lidt dyre end jeg havde regnet med, jeg var ikke klar over at glatbane skulle være bestået inden 6 måneder og måtte op og betale yderligere 1.800,00 kr for en ny tid. Teorien var egentlig fin nok, men jeg ville ikke have bestået teoriprøven hvis jeg ikke havde fundet en hjemmeside jeg kunne øve mig på. Alle første gang på manøvrebane dukkede læren ikke op, og jeg måtte tage den lange tur forgæves. Vær også opmærksom på der er administrationsgebyr på 300kr næsten hver gang de skal bestille noget for dig. Derimod var min kørelærer Aidin exceptionel god. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene for dig, og lærer dig de ting du måske mangler. Han tegner tit tingene for dig, sådan man kan visualisere det, hvilket jeg syntes var virkelig lækkert. De ekstra køretimer kan være lidt lange, men så snart du føler du har brug for en pause finder han sted hvor du kan få lidt frisk luft. Aidin er en super kørelærer der er virkelig behagelig at være omkring. Han trækker 100% anmeldelsen en ekstra stjerne eller 2 op. Han køre en lækker audi der er fantastisk for nye bilister. Alt ros og respekt til Aidin, han fik mig igennem min køreprøve i første forsøg. Han forklare bilens teknik til punkt og prikke, og du er ikke i tvivl om hvad du skal svare til selve køreprøven.

19 januari 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg er lidt angst udfordret og kunne ikke ha været i bedre hænder .. der var en dejlig forståelse og tålmodighed under samarbejdet med tahir og vibeke .. kan kun varmt anbefale eksperternes trafikskole❤️

14 december 2023

Rigtigt god oplevelse

Rigtigt god oplevelse.
God kørelærer, som lære dig fra bunden af til toppen, så du er klar til teoriprøve og køreprøve.
Tahir virkelig god kørelærer og forstående med alt ting. 🙏🏽
Kun godt om ham og køreskolen 🙏🏽🙏🏽

12 december 2023

Kæmpe anbefaling af Mohamed Zaquot

Jeg har taget kørekort hos Eksperternes, og jeg har hele mit forløb haft Mohamed Zaquot som kørelærer. Wow en fed oplevelse, jeg har været sindssygt glad og tilfreds, og føler virkelig jeg er blevet klædt godt på. Mo er skide sød og tålmodig, og han er ekstremt dygtig til sit arbejde. Alle vores køretimer var effektive og lærerige, og fordi han er så rolig, og aldrig hæver stemmen, fordi der er plads til fejl, så føler man sig rigtig godt tilpas i hans selvskab. Det er aldrig kedeligt at køre med Mo, han bringer massere personlighed og entusiasme med på arbejde (:

29 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god og proffesionel køreskole

Rigtig god og proffesionel køreskole. Jeg skulle skifte fra en anden køreskole og det tog de rigtig godt også begyndte jeg på køretimer et par dage efter første samtale. Kørelæreren Tahir var rigtig god til at fortælle mig hvad jeg sku være opmærksom på sådan så at jeg bestod køreprøven i første forsøg. Kan klart anbefale stedet.

21 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefaler virkelig Aidin som kørelærer!

Jeg har lige taget mit kørekort gennem Eksperternes Trafikskole med en rigtig positiv oplevelse. Jeg havde fået tildelt Aidin som kørelærer, og jeg kan stærkt anbefale ham, da han er rigtig dygtig og får dig igennem alt, hvad du skal lære. Han er meget imødekommende, og kørelektionerne er sjove og lærerige, og det er behageligt at køre med ham."

16 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Shoutout to Mohamed Zaquot - the best!!

I had the privilege of learning to drive with Mohamed Zaquot, and I couldn't have asked for a better instructor. Mohamed's teaching style is exceptional, making even the most nervous students feel at ease behind the wheel. He is patient, thorough, and incredibly knowledgeable about all aspects of driving!!

Mohamed always gave clear instructions, extremely valuable tips, and he is very supportive and nice. You can truly see his dedication to his students and their success.

I 100000% recommend Mohamed Zaquot to anyone looking for a top-notch driving instructor. You won't be disappointed! Seriously the best I could ever have!

30 oktober 2023

Succes

Jeg har taget mit kort ved Tahir, og var yderst tilfreds med alt service. Ingen ekstra gebyr, udover det obligatoriske prøvegebyr og ellers beståelse i første hug på både teori og praksis, takket være eksperternes trafikskole. Tak for det!

30 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefaler Aidin som kørelærer!

Jeg har været meget tilfreds for at have fået mit kørekort gennem Ekspertenes Trafikskole. Specielt har jeg været glad for min kørelærer Aidin, som gør sig virkelig umage med sine elever og altid er tilstede i køretimerne. Han er super pædagogisk og professionel. Aidin er god til at give ros, samtidig med han er kontant, tålmodig og giver konstruktiv feedback. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

30 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har lige fået mit kørekort gennem…

Jeg har lige fået mit kørekort gennem Ekspertenes Trafikskole. Det har været en rigtig god oplevelse.
Vibeke i receptionen er den sødeste og svare altid på sms'er, selv når hun har fri eller er på ferie.
Min kørelærer Shahid har været virkelig god. Tålmodig, forståelig og en verdens klasse kørelære.

Bestod køreprøven første gang, kan klart anbefale Shahid og køreskolen :-)

TAK TIL JER!

16 augusti 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.