Dustin Home Sverige (Permanent stängt) Omdömen

1 111
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 56 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Människor som handlar här uppskattar verkligen den oerhört snabba och pålitliga leveransen, där beställningar ofta anländer till utlämningsstället redan dagen efter köpet. Dessutom framhåller många konsumenter att webbplatsen är väldigt enkel att navigera på, vilket gör att det går snabbt att hitta och beställa det man behöver. Vissa recensenter var inte nöjda med att leveransen ibland tog betydligt längre tid än vad som först hade utlovats. Andra personer noterade också att vissa varor kunde uppvisa tekniska fel, transportskador eller inte fungera helt som förväntat vid anslutning till utrustningen.

Ämnen som oftast nämns

Delivery service

Användare beskriver positiva interaktioner med delivery service och uppskattar den snabba och professionella... Se mer

Product

Konsumenter uttrycker stor uppskattning och tillfredsställelse gällande produkterna som erbjuds. Många... Se mer

Order

Kunder delar positiv åsikter om order, och beskriver processen som lätt att beställa med mycket snabb... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Min andra Voxicon-TV, den först var 65" nu blev det en 50". Supersnabb leverans (beställde på torsdag, leverans på dagen efter). Allt fungerade utom krångel" Tack Dustin, kul att man kan lita på Er!

Betrott och välkänt företag med bra service som har funnits länge. Inte billigast, men bättre webbsida än vad andra har numera, där full information ges om produkterna m.m. Ögonblicklig leverans (även... Se mer

Utmärkt fläkt som drivs via USB. Tystlåten och bra produkt till bra pris. Mycket snabb leverans till utlämningsställe med lätt tillgänglighet och generösa öppettider.

Välfungerande sajt som gör det smidigt att handla, och blixtsnabb leverans. Beställde min laptop på förmiddagen, och fick den levererad strax efter lunch efterföljande dag. Grymt!

1. Datorbutik
  2. Mobiltillbehörsbutik
  3. Mobiltelefoner
  4. Datoraffär
  5. Elektronik
  6. TV-butik

Dustin Home har stängts permanent. Vi är tacksamma för ert förtroende och stöd genom åren.

Utmärkt

(1 111)

57 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oväntad omvädning av postnord

Jag hatar Postnord. Verkligen. Utav 20 leveranser har ni gjort mitt liv till ett helvetii.

MEN. Denna leveransen måste ha gjorts av de personer hos er som är legendariskt begåvade. Inte nog med att ni levererade på rätt ställe, ni levererade också på rekordtiden 23 timmar.

Så ja, min tillit till er är i botten, men satani i gatan, det här var exemplariskt gjort. Om detta vore er standard skulle dom andra firmorna ha noll och göra.

30 maj 2024

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt, vi hoppas att det blir den nya standarden. 😄

Ha en trevlig helg och varmt välkommen åter!
/Belinda

Snabb leverans, mycket nöjd med produkten.

29 maj 2024

Hej Tord,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd, då är vi nöjda. 🙂

/Belinda

Bra pris och snabb leverans

Bra pris och otroligt snabb leverans

30 maj 2024

Hej Yvonne,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt. 🙂

snabb och bra leverans

snabb och bra leverans. Dustin verkar ha bra avtal med postnord som annars har förmågan att klanta till det

Hej Dan,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att leveransen fungerade bra. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp. 🙂

/Belinda

Snabb leverans. Nöjd med produkten.

Hej Johan,

Tack för din recension!
Härligt att höra att leveransen kom fram snabbt. 🙂

/Belinda

Bra pris och snabb leverans.

Bra pris och snabb leverans.

17 maj 2024

Hej Tony,

Vad rolig att höra att leveransen fungerade bra. 🙂

Snabb leveranstid bra priset

Hej Thomas,

Tack för din recension!
Vad rolig att höra att leveransen kom fram snabbt. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp. 🙂

/Belinda

Produkten i nyskick trots att den varit…

Produkten i nyskick trots att den varit öppnad och kunde ha vissa spår av användning.
Väl förpackad i dubbla emballage.
Snabb leverans.

24 maj 2024

Hej Kenneth,

Tack för din recension!
Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp. 🙂

/Belinda

Kort leveranstid av felfri vara till…

Kort leveranstid av felfri vara till lågt pris.

Hej Carl-Johan,

Tack för din fina recension!
Det låter so matt du hade en bra köpupplevelse, det är alltid roligt att höra. 🙂

Snabbt leverans

29 maj 2024

Hej Josip,

Vad rolig att höra att leveransen fungerade bra. 🙂

/Belinda

Beställde en beställningsvara den 25…

Beställde en beställningsvara den 25 mars. Det är den 18 maj och den har fortfarande inte kommit....

25 mars 2024

Hej Elina,

Tack för din recension.
Det var tråkigt att höra att du inte fått din produkt ännu.
Tyvärr är produkten du beställt en beställningsvara som du skriver, och för beställningsvaror är ambitionen att delge aktuell ledtid inom 2-3 arbetsdagar. Men kan vi inte få något datum från våra leverantörer kan det tyvärr ta längre tid.
Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta orsakat.

Kommer varan överhuvudtaget!?

Beställde en högtalare för över 2 veckor sedan och var då medveten om att det var en beställningsvara. Trodde dock att man skulle få en uppskattat lev.datum ganska snart.
På deras hemsida står det:
"Preliminär leveransinformation delges i regel inom 2-3 arbetsdagar efter bekräftat köp"
Nu har det gått över 2 veckor (trots 2 samtal till kundservice) och jag har absolut ingen aning om när min vara kommer eller om den kommer överhuvudtaget!?

Edit: Har förståelse att saker ibland kan vara restnoterade MEN tycker att man bör då ha en dialog med kunden. Idag har det gått 3 veckor och har inget hört från er sen jag betalade och la beställning.
Man bör ju som kund kunna få ett ungefärligt besked iaf så man kan bestämma sig för om det är värt att vänta eller om man ska vända sig till en annan försäljare. Skulle aldrig låta mina kunder vänta i över 3 veckor utan någon återkoppling!

30 april 2024

Hej Mikael,

Tack för din recension och feedback.
Det var väldigt tråkigt att höra att du inte fått något beräknat leveransdatum ännu.
Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta orsakat.

/Belinda

Ännu ett företag med falska…

Ännu ett företag med falska lagersaldon.
Jag beställde två varor, och valde med omsorg för att allt skulle finnas I LAGER.
Fick sedan beskedet att varan kanske kommer in i veckan. Företaget erbjuder ingen som helst kompensation för att de svikit kunden. "Denna vara kan skickas inom 48 timmar" - stämde INTE.
Vid behov av snabb leverans bör Dustin undvikas - de ljuger om lagersaldon.

15 april 2024

Hej Elof,

Tack för din recension och feedback.
Det var väldigt tråkigt att höra att din leverans blev försenad, det ber vi om ursäkt för.
Vi är tacksamma för att du tog dig tiden att berätta om din upplevelse, det hjälper oss att förbättra våra processer.

Dustin Home

Inget kvitto på mailen

Inget kvitto på mailen. Köpte via klarna. Ingen spårbarhet via Dustin. Huvudvärk vid redovisning.

12 april 2024

Hej Magnus,

Tack för din recension och feedback.

Betalningsbekräftelsen du fått via mail tillsammans med kontoutdrag fungerar som kvitto för ditt köp.
Behöver du något ytterligare underlag för ditt köp är du välkommen att kontakta vår kundservice, så kan de kolla närmare på det. 🙂
De går att nå på kundservice@dustinhome.se.

Nöjd kund

Ett brett utbud och smidigt att beställa.

17 mars 2024

Tack för din recension!
Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp. 🙂

Vi önskar dig en trevlig dag och välkommen åter!

Första köpet hos Dustin

Första köpet hos Dustin. Helnöjd! Snabb bekräftelse och snabb leverans. Snyggt skött!

29 mars 2024

Hej John,

Tack för din fina recension!
Vad rolig att höra att allt fungerat bra. Är du nöjd är vi nöjda. 🙂

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans, ett överkomligt pris på den beställda varan.

25 mars 2024

Hej Per-Fredrick,

Tack för din recension!

Vi önskar dig en trevlig dag och välkommen åter!
/Belinda

Som alltid smidigt och snabbt

30 mars 2024

Hej Brian,

Tack för din fina recension!
Vad kul att höra att allt fungerat bra. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp. 😊

Snabba Dustin!

Supersnabb leverans som vanligt.

28 mars 2024

Hej Viveka,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad kul att höra att leveransen fungerade bra. Vi hoppas du blir nöjd med ditt köp. 😊