Dustin Home Sverige (Permanent stängt) Omdömen

1 111
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 56 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Människor som handlar här uppskattar verkligen den oerhört snabba och pålitliga leveransen, där beställningar ofta anländer till utlämningsstället redan dagen efter köpet. Dessutom framhåller många konsumenter att webbplatsen är väldigt enkel att navigera på, vilket gör att det går snabbt att hitta och beställa det man behöver. Vissa recensenter var inte nöjda med att leveransen ibland tog betydligt längre tid än vad som först hade utlovats. Andra personer noterade också att vissa varor kunde uppvisa tekniska fel, transportskador eller inte fungera helt som förväntat vid anslutning till utrustningen.

Ämnen som oftast nämns

Delivery service

Användare beskriver positiva interaktioner med delivery service och uppskattar den snabba och professionella... Se mer

Product

Konsumenter uttrycker stor uppskattning och tillfredsställelse gällande produkterna som erbjuds. Många... Se mer

Order

Kunder delar positiv åsikter om order, och beskriver processen som lätt att beställa med mycket snabb... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Min andra Voxicon-TV, den först var 65" nu blev det en 50". Supersnabb leverans (beställde på torsdag, leverans på dagen efter). Allt fungerade utom krångel" Tack Dustin, kul att man kan lita på Er!

Betrott och välkänt företag med bra service som har funnits länge. Inte billigast, men bättre webbsida än vad andra har numera, där full information ges om produkterna m.m. Ögonblicklig leverans (även... Se mer

Utmärkt fläkt som drivs via USB. Tystlåten och bra produkt till bra pris. Mycket snabb leverans till utlämningsställe med lätt tillgänglighet och generösa öppettider.

Välfungerande sajt som gör det smidigt att handla, och blixtsnabb leverans. Beställde min laptop på förmiddagen, och fick den levererad strax efter lunch efterföljande dag. Grymt!

1. Datorbutik
  2. Mobiltillbehörsbutik
  3. Mobiltelefoner
  4. Datoraffär
  5. Elektronik
  6. TV-butik

Dustin Home har stängts permanent. Vi är tacksamma för ert förtroende och stöd genom åren.

Utmärkt

Skriv ett omdöme

7 december 2024

Hej Bertil,

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Bra produkt.

12 december 2024

Hej Benny,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härlig att leveransen fungerade bra. 🙂

/Belinda

Snabb leverans. Nedsatt pris. Kan inte uttala mig funktionen på datormusen eftersom det är en julklapp. Såg rekommendationer på nätet. Så jag hoppas det blir bra.

Hej Maria,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att produkten kom fram snabbt. Vi hoppas julklappen blir lyckad! 🙂

/Belinda

Snabb leverans & bra pris!

11 december 2024

Hej Emil,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt. Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp. 🙂

Snabb leverans ...

Snabb leverans fast jag fick info att varan skulle bli försenad. Bra med info. Ännu bättre att varan inte var försenad.

Svar från Dustin Home Sverige (Permanent stängt)

Tack för din recension och feedback!

Mycket snabb leverans😍

6 december 2024

Hej Katalin,

/Belinda

Snabbt och enkelt att beställa

Snabbt och enkelt att beställa, bra hemsida!
Snabb leverans!

Hej Agne,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att allt fungerat bra, är du nöjd är vi nöjda. 🙂

Smidig hantering

11 december 2024

Hej Gunnar,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att allt fungerat smidigt. 🙂

/Belinda

Snabb leverans. Tydlig och bra kommunikation. Rekommenderar Dustin.

10 december 2024

Hej Kenneth,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att leveransen fungerade bra. Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp. 🙂

/Belinda

Jag köpte en otrolig laptop Lenovo på…

Jag köpte en otrolig laptop Lenovo på en normal pris

6 december 2024

Hej Galina,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. 😊

Vi önskar dig varmt välkommen åter och God Jul! 🎅

Toppen! Rekommenderas varmt!

Toppen! Rekommenderas varmt!
Bra hemsida med mycket information.
Lätt att beställa och betala.
Många valmöjligheter för leverans.
*Beställde på lördagen, paketet skickades samma dag och kunde hämtas ut redan på måndagen!*
Beställningsbekräftelse kom snabbt. Vet inget om hur deras kundtjänst fungerar eftersom ingen kontakt med dem har krävts.
Allt har fungerat perfekt och jag är oerhört glad och tacksam.
Återkommer gärna!🤩

2 december 2024

Hej Mimmi!

Wow, stort tack för denna fina recension!
Vad roligt att höra att du hade en bra köpupplevelse när du handlade hos oss, och att leveransen kom fram snabbt. 😊

Vi önskar dig varmt välkommen åter och God Jul! 🎅

Ger inga orderbekräftelser alls

Ger inga orderbekräftelser alls.
Och har på hemsidan att de kan leverera inom 48tim
Nonchalant kundtjänst som inte vill erkänna

2 december 2024

Hej Jonas,

Tack för din recension och feedback.
Det var tråkigt att höra att du hade en dålig upplevelse när du kontaktade vår kundservice, det ber vi om ursäkt för.
Vi är tacksamma att du delar med dig av din upplevelse, det hjälper oss att förbättra våra processer.

Vi önskar dig en trevlig dag!

Snabbaste leverans hittills!!!

Beställde en mobil på kvällen. Redan nästa dag vid 12-tiden fanns den på Direkten för uthämtning!!!!!! Snabbare får man leta efter!

20 november 2024

Hej Rita,

Stort tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att vi kunde imponera med en snabb leverans. 🙂

Leveranser

Leverans av två telefoner gick på en dag. Mycket smidigt.

10 november 2024

Svar från Dustin Home Sverige (Permanent stängt)

Stort tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att leveransen fungerade smidigt. Vi hoppas ni blir nöjda med era nya mobiltelefoner. 🙂

/Belinda

Höjt ribban? Bra blev precis top notch...

Dustin har höjt ribban på kundtjänsten. Jag har varit kund länge! Men handlar på många ställen och frekvent sedan 2006. Jag har varit ute på webben sedan -95 och också tjänat pengar på egna webbutiker. Dustin har jag mellan varven shoppat väldigt sporadiskt på. Men över väldigt långa tidsperioder (år) varit i kontakt med kundtjänsten. Det kan ha rört sig om 4-5-6 års mellanrum, ibland flera köp eller produktfrågor emellan. T.ex. runt 2009 tror jag det var köpte jag Sennheiser HD600 hörlurar. Förra eller förrförra året köpte TPM 2.0 modul och kanske något annat. Om det var tidigare i år jag köpte och returnerade Keychron K10 Pro. Det finns en rad andra köp också, men det är det jag kommer på nu.

Nu är jag på G (och ställt praktiska frågor kring) en särskild router. Behövde en speciallösning på grund av lite unika omständigheter, en ganska speciell situation som inte liknar någon annan och med formella krav.

Det gick att lösa och var hur smidigt som helst. Även förra gången kring returen av tangentbordet. Den har nästan alltid var bra så länge jag minns att jag haft ärenden de senaste ca 20 åren eller så. Men jag upplever deras kundbemötande bättre än någonsin nu.

Jag har fått "väldigt bra" kundservice förr, även det i olika grader. Men så här bra får man i regel bara helt andra butiker. Jag skulle säga att jag fått ungefär motsvarande eller bättre (flexibilitet och bemötande) hos butiker som NK, Porsche Center, Reference Audio, Svenskt Tenn och Nordiska Galleriet. Det visar vart Dustin verkar sätta ribban idag. Fortsätt med det!

25 oktober 2024

Hej Daniel,

Stort tack för din fina recension!
Det var jätteroligt att höra att du tycker att bemötandet av vår kundservice bara blir bättre och bättre. Jag skickar din feedback vidare till dom. 🙂
Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

/Belinda

Ett halvår senare är ärendet ännu inte löst

Ett halvår senare är ärendet ännu inte löst.
Drygt ett halvår har gått sedan jag öppnade försäkringsärende genom den betalda tjänsten hos Dustin. Problemen började redan då. Som kund fick kan kontakta deras externa försäkringsservice för att få information om hur jag skulle gå tillväga för nästa steg.

För att göra en lång historia kort har jag som kund ständigt behövt ringa, maila och chatta med supporten. Dag efter dag, vecka efter vecka. Alltid samma svar: "Det ska jag ta en titt på direkt, så återkommer jag". Ingen har återkommit. Själv har jag fått driva på denna process för att få min ersättningsprodukt och fortfarande ingen produkt har skickats för att ersätta min trasiga.

Tråkigt att ett företag som Dustin har en sådan, helt ärligt talat, kass hantering av dessa ärenden och kund bemötanden.

23 oktober 2024

Hej Pontus,

Tack för din recension och feedback.
Det var väldigt tråkigt att höra att du haft ett försäkringsärende som pågått så pass länge.
Försäkringen förmedlas av Aon Sweden, så det är vanligtvis dom som hanterar hela ärendet tillsamman med kunden. Det kan göra det svårt för vår kundservice att hjälpa till med snabba lösningar.
Men det ska ju absolut inte ta 6 månader att hantera ett ärende, och vi ber om ursäkt för de olägenheter detta orsakat dig.
Jag kan se att en ersättningsprodukt ska ha skickats ut nu och jag hoppas du blir nöjd med denna.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, det hjälper oss att förbättra våra tjänster.

Vi önskar dig en trevlig dag!

Dustin ni är superbra!

Dustin ni är superbra!
Jag köpte en dator från er och det var fel från Lenovo att det saknades en ram-minnessticka i datorn och Dustin skickade ut en direkt samma dag jag kontaktade dem som passade perfekt i datorn.

Det saknades även en plugg/hållare i datorn för M.2 WIFI kortet så kortet hängde löst. De kontaktade Lenovo åt mig och meddelade att det saknades så Lenovo tog fram reservdelen åt mig och det hela löste sig.

Jättesnabba leveranser är det också!

Har köpt datorer, mobiler och datordelar från er för att upplevelsen varit så fin och snabb, det har känts så bra att handla av er :D tack så mycket för att ni bryr er! <3

6 februari 2024

Svar från Dustin Home Sverige (Permanent stängt)

Stort tack för din fina recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att du haft så mycket bra erfarenheter av att handla hos oss, och att kundservice kunde hjälpa till med en smidig lösning när det blev fel.

Vi önskar dig en trevlig dag och varmt välkommen åter! 🙂
/Belinda

Ett företag som inte vill ha kunder.

Ett företag som inte vill ha kunder.

Tidigare så kunde jag handla av företaget,men allt sedan företaget ändrade sina vilkor.

Inte nog med att företaget använder sig av betaltjänstföretag som kräver Mobilt BankID, så har även både MasterCard & Visa belaggt sina kunder med samma idiotiska påfund.

Eftersom detta är unikt för Sverige,så innebär detta att utländska kunder exluderas.
Men framförallt även Svenska kunder( som inte vill ha detta idiotiska påfund).

Så i praktiken så innebär detta att företaget själva väljer som får bli kund hos dem.

22 augusti 2024

Snabb leverans, och bra produkt

25 maj 2024

Hej Peter,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra leveransen fungerade bra. 🙂

Vi önskar dig en trevlig helg och varmt välkommen åter!

Fungerade perfekt

Fungerade perfekt! Snabb leverans och allt är bra!

29 maj 2024

Hej Andreas,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att allt fungerat perfekt, är du nöjd är vi nöja. 🙂

Vi önskar dig en trevlig helg och varmt välkommen åter!