Omdöme om Dustin Home Sverige (Permanent stängt)

Kommer varan överhuvudtaget!?

Beställde en högtalare för över 2 veckor sedan och var då medveten om att det var en beställningsvara. Trodde dock att man skulle få en uppskattat lev.datum ganska snart.
På deras hemsida står det:
"Preliminär leveransinformation delges i regel inom 2-3 arbetsdagar efter bekräftat köp"
Nu har det gått över 2 veckor (trots 2 samtal till kundservice) och jag har absolut ingen aning om när min vara kommer eller om den kommer överhuvudtaget!?

Edit: Har förståelse att saker ibland kan vara restnoterade MEN tycker att man bör då ha en dialog med kunden. Idag har det gått 3 veckor och har inget hört från er sen jag betalade och la beställning.
Man bör ju som kund kunna få ett ungefärligt besked iaf så man kan bestämma sig för om det är värt att vänta eller om man ska vända sig till en annan försäljare. Skulle aldrig låta mina kunder vänta i över 3 veckor utan någon återkoppling!

30 april 2024

Svar från Dustin Home Sverige (Permanent stängt)

Hej Mikael,

Tack för din recension och feedback.
Det var väldigt tråkigt att höra att du inte fått något beräknat leveransdatum ännu.
Tyvärr är produkten du beställt en beställningsvara som du skriver, och för beställningsvaror är ambitionen att delge aktuell ledtid inom 2-3 arbetsdagar. Men kan vi inte få något datum från våra leverantörer kan det tyvärr ta längre tid.
Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta orsakat.

Vi önskar dig en trevlig dag!
/Belinda