Snelle levering en eenvoudige retourzending. Daardoor alleen al zou ik kiezen voor deze winkel. Schoenen waren heel kwalitatief en mooi. Helaas bleek het bij mij niet te lukken door de problemen me... Se mer
Det här tycker kunderna
Hadden lakschoenen gekocht in Februari en pas drie of vier keer aangehad, en de lak begon al te scheuren en los te laten. Terug naar de winkel in Kaatsheuvel en na overleg mochten we voor deze... Se mer
Gebruikte schoenen opgestuurd gekregen kreeg niet dezelfde schoenen meer opgestuurd maar een 15% korting aangeboden bij een volgende bestelling. Waar ik ook nog zelf de rekening moet gaan indienen om... Se mer
SUPER !!! Vooral de klantvriendelijke support service! Pakje stond op afgeleverd door PostNl,maar niets ontvangen. Na een onderzoek, en ondanks chauffeur beweerd het afgeleverd te hebben aan "trap b... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima winkel en snelle levering
Prima winkel en snelle levering
Snelle levering en eenvoudige…
Helaas bleek het bij mij niet te lukken door de problemen met mijn rug( dubbele hernia ) en uitstraling in de voeten.
Anders had ik ze zeker gehouden.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel. Deden niet moeilijk toen ik schoenen kwam terugbrengen. Ik kreeg binnen 2 dagen mijn geld teruggestort.
Snelle levering, heerlijk zittende schoenen. Ook in de opruiming!
Slippers van 55 euro betaald
Slippers van 55 euro betaald; de Lazamani leia tjoe wedgde. Hele mooie slippers maar ontzettende (snij)wonden op me voeten gekregen na 1x kort dragen. Erg pijnlijk! Fotos gestuurd na klantenservice maar doen net als reactie hier onder er niets aan terwijl ik me niet kan voorstellen dat andere mensen hier ook geen last van hebben gehad. Ook geven ze me net het gevoel dat ik er hele afstanden mee heb gelopen terwijl dit niet het geval is. Je moet toch kleine afstanden lopen om uberhaupt ergens te komen en de pijn ontstond al meteen. De slipper heeft een scherpe rand, je voelde snel op beide voeten al pijn en een wond onstond na kort dragen (2 a 3 cm). Maar als je geen andere schoen ter beschikking had klein stuk op blijven lopen of op blote voeten.
Verder snelheid levering wel goed.
Gebruikte schoenen opgestuurd gekregen…
Waar ik ook nog zelf de rekening moet gaan indienen om later die 15% teug te krijgen. Had altijd een goede indruk van Durlinger maar heb mijn schoenen nu ergens anders gehaald.
Helaas was niet alles goed gegaan bij mijn bestelling, maar na prettig contact met de klantenservice werd dit snel opgelost.
Vriendelijke bediening
Goede kwaliteit schoenen en professionele bediening
10 weken geleden schoenen bij Durlinger…
10 weken geleden schoenen bij Durlinger gekocht en de gaten vallen er in. Contact opgenomen met de klantenservice. Het advies gekregen om naar de winkel te gaan. Kom ik in de winkel en wordt er gezegd dat het mijn eigen schuld is. Het komt door mijn manier van lopen en ze zagen het door meerdere krasjes op de schoen. Een gat kan je niet wegpoetsen met schoenpoets.
Wederom contact opgenomen met de klantenservice. Ik had gelijk de juiste persoon aan de lijn. Ze deed in eerste instantie net alsof ze niet wist waar het over ging. Terwijl ze voor mij de filiaalleider van de betreffende winkel aan de lijn had gehad. Ze ging een vergelijking maken met een klein kind die een nieuwe broek aan had en die een gat in zijn broek viel. Ja zegt ze dan kan je ook niet terug.
Voor mij NOOIT geen Durlinger meer. De service is gewoon Kwalitatief Uitermate Teleurstellend.
Solden
Opgelet als je nu in de solden koopt in de winkel in sluis. Er staat een plakkaat 2de paar aan 10 euro.
Als je aan de kassa komt zal je het oorspronkelijke bedrag betalen voor het eerste paar , dus weg solden en het 2de paar dan aan 10 euro. Staat wel degelijk in kleine letters erop. Dus ze hebben je vast e
Snelle levering en goede kwaliteit schoenen
Snelle en correcte levering, goede kwaliteit schoenen
Prima ervaring
Informatie was goed, bezorging op tijd, eventueel terugsturen daar was alles voor
bijgevoegd.
Snel verzonden
Snel verzonden. Helaas retour. Te groot. Prima service
Altijd leuke schoenen en mooie prijs in…
Altijd leuke schoenen en mooie prijs in de sale
1 ster eraf omdat het best lang duurde…
1 ster eraf omdat het best lang duurde voor ze bezorgd waren verder netjes, ze waren helaas te groot toen zelf naar Zundert gefietst om ze te ruilen, eerst gebeld daar stonden ze netjes klaar.
Alles snel en duidelijk gegaan
Mooie collectie
Mooie collectie, goede omschrijving, snelle verzending! Weer leuke schoenen besteld, met korting door het eigen spaarprogramma van Durlinger😃
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.