Nelson Schoenen Omdömen 55 824

TrustScore 4 av 5

4,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij Nelson Zijdelwaard Uithoorn had ik vorig jaar fijne half hoge Panama Jack winterschoenen gekocht met grof profiel. Vandaag kon ik mijn schoenlepel niet vinden... Nelson gevraagd. De medewerkster... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had lichtbruine korte laarsjes gekocht. De verkoopster adviseerde mij om de laarsjes meteen in te smeren met lederwax voor het behoud van het leer. Thuis meteen gedaan, het werden echter donkerbrui... Se mer

Företagsinformation

1. Skobutik

Om Nelson Schoenen

Skrivet av företaget

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met ruim 100 schoenenwinkels en een online schoenen shop www.nelson.nl.

Nelson Schoenen biedt een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen van verschillende bekende merken zoals:
Ecco, Skechers, Panama Jack, Converse, Dr. Martens en Timberland. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor tassen, kleding en accessoires.

De grote collectie merkschoenen voor het hele gezin vind je al sinds 1949 bij Nelson Schoenen.

Bezoek een van onze schoenenwinkels of bestel je schoenen snel op www.nelson.nl

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Afrekenen kan beter

Goed geholpen door vriendelijk personeel (Leiden). Alleen van afrekenen hebben ze geen kaas gegeten bij het ruilen van schoenen met een verjaardags tegoed van 12.50. Tweemaal geprobeerd uit te leggen hoe het zat maar ik kreeg alleen te horen dat ik het niet snapte en het tegoed reeds gekregen had. Uiteindelijk de gekochte schoenen geretourneerd en online mijn schoenen mét 12.50 korting gekocht. Jammer dat het zo liep

18 mars 2026

Schoenen besteld voor mijn dochter

Schoenen besteld voor mijn dochter
Tijdens bestelling gekozen voor afhalen in de winkel.
Echter zijn de schoenen heel ergens anders geleverd. Hierover contact gezocht met de klantenservice, dat dit voor mij niet kan en ik de schoenen nu niet binnen 7 dagen kan halen (in de winkel krijg je meer tijd)
Hun antwoord was: 'Zoals in de vorige mail genoemd, liggen de schoenen klaar bij het service punt en niet in de winkel'. Enige zin, geen uitleg, geen excuses.
Dit is blijkbaar hoe nelson met hun klanten omgaat.
Jammer, voor mij geen Nelson meer.

11 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelde eergisteren sneakers volgende…

Bestelde eergisteren sneakers volgende dag bezorgen dhl zei Niet thuis volgende dag op moeten halen Pakket automaat. Uitgepakt krijg ik sneakers die gedragen waren echt smerig. Meteen retour dus weer naar dhl. Ze boden per mail 11,90 aan korting. Echt niet nog niet voor niets. Heb smetvrees. Bah. Nooit meer nelson!

6 mars 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ze hebben goede en mooie schoenen,maar…

Ze hebben goede en mooie schoenen,maar ze mogen het personeel wel een training geven wat betreft verkoop.
Heb alles moeten vragen,verkoopster heeft niks aan mij gevraagd terwijl ik al een tijdje aan het kijken en passen was.
Uiteindelijk vond ik een paar schoenen in de sale
Toen ik afgerekend had moest ik ook nog om tasje vragen
En toen ik naar buiten liep viel het mij pas op dat Tweede paar schoen maar €10,00 was.
Als de verkoopster mij daar op attend had gemaakt voordat ik betaald had,had ik mss nog een 2de paar uitgekozen.
Dus voor mij een tegenvaller maar ook voor de omzet van Nelson.
(Ik werk zelf ook al heel lang in de retail,en met goede hulp en service bereik je het meest)

28 januari 2026

Vriendelijk en goede service

Van mijn 2 weken oude Panama Jack schoenen brak één van de gespjes toen ik ermee bleef hangen. Terug in de winkel in Lisse bestelde men zonder problemen een nieuw paar en kon ik de volgende dag weer met hele schoenen de kou in. Top service en altijd vriendelijk personeel. Ik koop hier regelmatig schoenen en raad dat iedereen aan.

7 januari 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Op zich een prima en mooie schoen

Op zich een prima en mooie schoen. Alleen valt de maat veel te groot uit. Ik weet dat ik een lastige maat heb (maat 39) dus altijd al blij dat ik ergen een schoen vindt in die maat waar ik niet direct €400,- aan kwijt ben. Nou is de maat nooit helemaal perfect en dus ben ik wel gewend een zooltje onder de binnenzool te leggen. Bij het uithalen van de binnenzool staat dat die voor maat 40/41 is bedoeld. Als die dan past in een schoenmaat 39 klopt er volgens mij iets niet. Heel jammer, maak een echte maat 39 of verkoop ze dan niet als maat 39. Alleen maar teleurstelling.

30 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zolen binnen een paar weken volledig los

Kocht deze laarsjes van Rieker in januari 2025. Van mei tot september droeg ik ze niet ivm warmte. Helaas heb ik ze maar een paar maanden kunnen dragen omdat de zolen volledig loslieten. In oktober ging ik naar de winkel Almere centrum en de verkoper nam ze in en liet ze bij de lokale schoenmaker onder handen nemen. De schoenmaker had de zolen weer vastgeplakt maar de verkoper vertelde mij dat ze eigenlijk niet meer te fixen waren en bood mij niets ter compensatie voor dit ongemak aan. Binnen twee weken zat het inderdaad weer los. Nelson nam ze na mijn verzoek in en stuurde ze naar het hoofdkantoor die tot slot concludeerde dat ze niet meer te fixen waren. En de compensatie was: laarsjes voor altijd inleveren en 20% korting op andere schoenen in de winkel. Of laarsjes weer aannemen en niets. Waardeloos. 80 euro weggegooid.

15 oktober 2025

Super snelle levering

Super snelle levering gisteren besteld nu al binnen.
De doos was nat geregend en de bezorger wilde eerst zien of de Gabor laarzen niet beschadigd waren.
Ze zijn netjes en zitten heerlijk

6 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bedrijf stuurt gedragen schoenen op

Bedrijf stuurt gedragen schoenen op, kreukels in leer en duidelijk gebruikerssporen zolen. Bij navraag slechts 15 euro voorstel als compensatie voor gebruikerssporen van een vorige koper. Zeer zuinige service! Artikel terug gestuurd...

6 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

NELSON geeft een zgn korting van € 10,-…

NELSON geeft een zgn korting van € 10,- bij inschrijven op nieuwsbrief. Echter geen mail ontvangen maar dat terzijde. Wat blijkt is dat het niet geldt op bestellingen waarop korting wordt gegeven. Bovendien kort geldig. Sigaar uit eigen doos dus.

5 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een geweldige service!

Ook al bleek mijn bestelling van prachtige hoge zwarte leren laarzen niet geheel voor mijn voeten geschikt te zijn, wil ik graag complimenten geven betreffende snelle levering en de retour afhandeling. Oftewel: wat een geweldige service! Zo fijn dat ik deze laarzen gewoon bij de dichtstbijzijnde vestiging, Lijnbaan 76 in Rotterdam kon retourneren en direct het bedrag terug gestort kreeg op mijn rekening! Met dank a.d. behulpzame medewerkster!

2 december 2025

Waardeloze klantenservice en oplichterij

Grote doos ontvangen, zit er maar 1 paar schoenen in. Terwijl er 2 in horen te zitten. Op de pakbon staat ook dat er 2 dozen in zitten. Ik heb direct via Whatsapp contact met ze opgenomen en alle foto's aangeleverd waar om werd gevraagd. Er zou een onderzoek worden ingesteld. Vandaag krijg ik te horen dat ze de camerabeelden van het inpakproces hebben bekeken en dat er wel twee dozen zijn ingepakt. De screenshots van het inpakken zijn toegevoegd, maar geen foto van dat de doos is dichtgemaakt. Vervolgens wordt er gezegd; case closed!! Eh....Dit is werkelijk de meest absurde klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Is dit een oplossing? Met andere woorden? Ik heb gelogen over de ontbrekende schoenendoos? En nu moet ik 80 euro gaan betalen voor hun fout? Het moet niet gekker worden. Je wordt opgelicht waar je bij staat.

1 december 2025

Slechte service

Had een paar laarzen gekocht. Na 2x kort gedragen te hebben ging er al een stukje van de laars af op de neus.
Ik ben zeer zuinig op mn spullen. Ik kreeg geen enkele medewerking of garantie. Niets!!
Zeer slechte service. !!

20 november 2025

Onaardig personeel

Onaardig personeel in Alkmaar! Bij binnenkomst meteen aangegeven dat ze zo dicht gaan. Ik was daar om half 6 na mijn werk. Vrouw met zwarte haren diep zuchten omdat ik zo laat nog binnen kwam. Ik kom hier nooit meer terug! Vreselijk!!!

27 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1,5 maand geleden dure PME schoenen…

1,5 maand geleden dure PME schoenen gekocht voor mijn zoon bij Nelson Alkmaar. Helaas is het profiel onder de schoenen zo dat hij continu uitglijdt, ook in de gangen op school. Ik ging langs bij Nelson Alkmaar om te zien of hier een oplossing voor te vinden was. Ik werd met een “helaas pindakaas “opmerking weggewuifd door een zeer onsympathieke bedrijfsleidster met kort zwart haar. Wellicht is een cursus klantvriendelijkheid welbesteed aan deze dame. Ik voelde mij in ieder nog minder geholpen dan toen ik binnenkwam. Laatste keer Nelson voor mij!

24 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.